UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2018/2019
Dinamo razvaljuje klubove po Evropi,i cvrsto su na zemlji,a nasu prodju neke klubove iz Armenije ili San Marina i uzdignu se kao da su osvojili LP.U tome je razlika izmedju hrvatskih i nasih klubova,btw imaju jos od 2020/21 2 kluba u LP
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rodrigo 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Dinamo pa nekoliko stepenica ispod ostali jaci klubovi u regiji pa onda jos nekoliko stepenica ispod nasi klubovi...
Gdje su Todorovic i Prevljak kod Salzburga?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na tribiniDamirT je napisao/la:Gdje su Todorovic i Prevljak kod Salzburga?
Napoli ce ovo osvojiti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mi nismo ispod nekoliko stepenica već u rupi ispod tog stepeništa, a rupa je bez dna jer još uvijek slobodno padamo kroz nju i idemo prema dole a iznad nas je cement koji takodjer pada tom rupom tako da i kad padnemo na dno, i cement će na nas da osigura da se odatle nećemo pomaknuti mnogo decenija.japa je napisao/la:Dinamo pa nekoliko stepenica ispod ostali jaci klubovi u regiji pa onda jos nekoliko stepenica ispod nasi klubovi...
Čestitke Dinamu na brutalanoj izvedbi ovu sezonu, nadam se da ce se Dinamovo proljeće prenijeti i u 1/4finale

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Benfika lagano u uzvratu daje tricu krvatima, sasrat ce se na prepunom Luzu. Chelsea rutinski kao i Napolitanci ali nece uzet ni jedni ni drugi. Sevilla me razocarala posteno, Villareal jede u ovom takmicenju, u domacem haos. Frankfurt Inter najneizvjesnije. Arsenal ispada upamtite to. Rennes je vrhunska ekipa iako su tanki u ligi. Valencia se malo zeznula s primljenim golom bit ce im tesko.
Dinamo ako ovo prođe i naleti na Inter eto polufinala vrlo mogućeg. 
Nas svako može kresnut.

Nas svako može kresnut.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ko ce osvojiti ako nece Chelsea ili Napoli ?NadalRafa je napisao/la:Benfika lagano u uzvratu daje tricu krvatima, sasrat ce se na prepunom Luzu. Chelsea rutinski kao i Napolitanci ali nece uzet ni jedni ni drugi. Sevilla me razocarala posteno, Villareal jede u ovom takmicenju, u domacem haos. Frankfurt Inter najneizvjesnije. Arsenal ispada upamtite to. Rennes je vrhunska ekipa iako su tanki u ligi. Valencia se malo zeznula s primljenim golom bit ce im tesko.
Kako onaj Villareal ispada iz lige, a 'vamo u EL dere sve redom
Zamislite ludacki scenario da uzmu EL, to jest igraju naredne godine u LP, i u Segundi

Zamislite ludacki scenario da uzmu EL, to jest igraju naredne godine u LP, i u Segundi

Blazi oblik tog slucaja je bio kad je Wigan osvojio FA Kup i ispao iz lige. Dogodine igrali Championship i Europa ligu, a u FA Kupu ispali u polufinalu.let3 je napisao/la:Kako onaj Villareal ispada iz lige, a 'vamo u EL dere sve redom![]()

Jedan od tri spanca. To je bar jasno ko dan.TheChief je napisao/la:Ko ce osvojiti ako nece Chelsea ili Napoli ?NadalRafa je napisao/la:Benfika lagano u uzvratu daje tricu krvatima, sasrat ce se na prepunom Luzu. Chelsea rutinski kao i Napolitanci ali nece uzet ni jedni ni drugi. Sevilla me razocarala posteno, Villareal jede u ovom takmicenju, u domacem haos. Frankfurt Inter najneizvjesnije. Arsenal ispada upamtite to. Rennes je vrhunska ekipa iako su tanki u ligi. Valencia se malo zeznula s primljenim golom bit ce im tesko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bilo bi fora da Villareal ispadne iz lige a osvoji EL i naredne sezone igra LP
Don't believe the hype.
Nesto npr kao Juventus u Italiji, nadas se drugacijem scenariju al znas da osvajaju 100%leorey je napisao/la:Spanac osvaja, to je jasno ko dan.

Tako je i Zurich prije 2-3 godine. Igrali drugu ligu i EL.TheChief je napisao/la:Blazi oblik tog slucaja je bio kad je Wigan osvojio FA Kup i ispao iz lige. Dogodine igrali Championship i Europa ligu, a u FA Kupu ispali u polufinalu.let3 je napisao/la:Kako onaj Villareal ispada iz lige, a 'vamo u EL dere sve redom![]()
15.10.2013.
I Birmingham isto u sezoni 11/12. Igrali EL i Championship. Na krilima ŽigareTheChief je napisao/la:Blazi oblik tog slucaja je bio kad je Wigan osvojio FA Kup i ispao iz lige. Dogodine igrali Championship i Europa ligu, a u FA Kupu ispali u polufinalu.let3 je napisao/la:Kako onaj Villareal ispada iz lige, a 'vamo u EL dere sve redom![]()

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.