San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Je ste li znali da je Popovich hrvat/srbin?
"Popovich, whose father was of Serbian and mother of Croatian descent" - Wiki
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ti nam reci, mi to nikad nigdje nismo pročitali. Hvala ti.D1n0 je napisao/la:Je ste li znali da je Popovich hrvat/srbin?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel sam rekao da ce rondo preko 20 asistencija
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Uz Alena i Pirsa i ja bi prešao 20 asistencija. Jednostavno dovoljno mu je da prevede loptu i da pas jednom od ovih dvojice i to je u 90 % situacija koš. Ima najbolje saigrače na vanjskim pozicijama i odmah mu je lahko kupiti asistencije. Ali kad odšuta sa malo veće udaljenosti, to je već zanimljivo gledati.alfarouqaminu je napisao/la:jel sam rekao da ce rondo preko 20 asistencija
P.S. Koji put više ovo ponavljam
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nemojte da se vadite na dobre igrace,pogledaj njegovu pick and roll igru,daj molim te....Istina da ima dobre igrace u ekipi,ali nije to razlog,pa i Nash je imao sjajne igrace u Phoenixu pa nije imao tako dobre brojke kao i rondoSexmachineboy je napisao/la:Uz Alena i Pirsa i ja bi prešao 20 asistencija. Jednostavno dovoljno mu je da prevede loptu i da pas jednom od ovih dvojice i to je u 90 % situacija koš. Ima najbolje saigrače na vanjskim pozicijama i odmah mu je lahko kupiti asistencije. Ali kad odšuta sa malo veće udaljenosti, to je već zanimljivo gledati.alfarouqaminu je napisao/la:jel sam rekao da ce rondo preko 20 asistencija![]()
P.S. Koji put više ovo ponavljam
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nema se tu šta vaditi. Jednostavno daj ga u Toronto pa ćeš vidjeti igračine kako riješava utakmice. Imao je sreće pa se našao tu sa ovim igračinama i može asistirati stalno.alfarouqaminu je napisao/la: nemojte da se vadite na dobre igrace,pogledaj njegovu pick and roll igru,daj molim te....Istina da ima dobre igrace u ekipi,ali nije to razlog,pa i Nash je imao sjajne igrace u Phoenixu pa nije imao tako dobre brojke kao i rondo
Njega i nasha ne možeš nikako porediti, Rondo niti je, niti će kada biti 50% od onoga što je Nash. Tu nema priče. Pogledaj samo broj poena Ronda sinoć i sve ti je jasno.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kada bi otisao u toronto samo bi povecao broj poena,a asistencije bi mu bile sigurno preko desetakSexmachineboy je napisao/la:Nema se tu šta vaditi. Jednostavno daj ga u Toronto pa ćeš vidjeti igračine kako riješava utakmice. Imao je sreće pa se našao tu sa ovim igračinama i može asistirati stalno.alfarouqaminu je napisao/la: nemojte da se vadite na dobre igrace,pogledaj njegovu pick and roll igru,daj molim te....Istina da ima dobre igrace u ekipi,ali nije to razlog,pa i Nash je imao sjajne igrace u Phoenixu pa nije imao tako dobre brojke kao i rondo
Njega i nasha ne možeš nikako porediti, Rondo niti je, niti će kada biti 50% od onoga što je Nash. Tu nema priče. Pogledaj samo broj poena Ronda sinoć i sve ti je jasno.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Sigurno bi i trice pogađao, a pri tom bi asistirao i sam sebi.alfarouqaminu je napisao/la: kada bi otisao u toronto samo bi povecao broj poena,a asistencije bi mu bile sigurno preko desetak
Pa bi RR je najpametniji igrač lige i top 3 play na svakoj tekmi dominiraSexmachineboy je napisao/la:Sigurno bi i trice pogađao, a pri tom bi asistirao i sam sebi.alfarouqaminu je napisao/la: kada bi otisao u toronto samo bi povecao broj poena,a asistencije bi mu bile sigurno preko desetak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kako onda bez njeg pobjedjuju a bez garneta odmah 2 zaredom izgube pojasni mi i daj mi omjer bez njeg u ekipiLBJ MVP je napisao/la:Pa bi RR je najpametniji igrač lige i top 3 play na svakoj tekmi dominiraSexmachineboy je napisao/la:Sigurno bi i trice pogađao, a pri tom bi asistirao i sam sebi.alfarouqaminu je napisao/la: kada bi otisao u toronto samo bi povecao broj poena,a asistencije bi mu bile sigurno preko desetak
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Smiješni, ali fakat, su mi smiješni ovi koji kažu da je Rondo najbolji igrač Celticsa i najbolji play lige. Pa čovjek je po meni tek 4. najbolji u svojoj ekipi, a da ne govorim za cijelu ligu.

- Donnie Darko
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la: Pa bi RR je najpametniji igrač lige i top 3 play na svakoj tekmi dominira

OMFG
Ko je vodio Kelte do finala prošle godine i ko ih je vodio u finalu u čak 2 tekme je on preuzimao odgovornost na sebe kada su pobjeđivali btw u finalu su pobjedili 3,ali 3. je bila gotova na poluvremenu tako da nije bilo potrebe da preuzima odgovornost
Povrijedili se on i KG vraća se RR odmah Celticsi nekim čudom počinju pobjeđivat to što on ne igra maximalno u ovom dijelu sezone njegova stvar zna da i ovako mogu ostvariti dobru poziciju za PO.
Ko je vodio Kelte do finala prošle godine i ko ih je vodio u finalu u čak 2 tekme je on preuzimao odgovornost na sebe kada su pobjeđivali btw u finalu su pobjedili 3,ali 3. je bila gotova na poluvremenu tako da nije bilo potrebe da preuzima odgovornost
Povrijedili se on i KG vraća se RR odmah Celticsi nekim čudom počinju pobjeđivat to što on ne igra maximalno u ovom dijelu sezone njegova stvar zna da i ovako mogu ostvariti dobru poziciju za PO.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tacno tako 4 igrac svoje ekipe,oni su njeg napravili boljim kolikom on vrijedi bez njih ja sam vidio kad su se igrale pripremne utakmice USA i gdje je on bio najlosiji play i zato je ispao iz konkurencije uopste se nije snasao na tim utakmicama je primao po 2-3 blokade,znam jer sam gledao i tad su odlucili da ne ide u Tursku jos je poznat i po teskoj naravi.žSexmachineboy je napisao/la:Smiješni, ali fakat, su mi smiješni ovi koji kažu da je Rondo najbolji igrač Celticsa i najbolji play lige. Pa čovjek je po meni tek 4. najbolji u svojoj ekipi, a da ne govorim za cijelu ligu.![]()
Preuzimao odgovornost nemoj me nasmijavat tamo preuzima odgovornost Pierce i Alen dok se Rondo sklone da ne smeta ili jos bolje bude na klupi da mu nebi neko dodao loptu jer ne moze pogodit slobodno bacanja
Morate bit svjesni da za triple double ti treba ekipa koja ce ti pomoc da imas asiste,centre koji ce zagradit ofanzivni skok protivnicke ekipe tako da bekovi pokupe lopte,tako da njeg nazivat igracinom je podcjenjivanje velike trojke Bostona
- Slatinash_7
- Kontakt:
Meni je ovo bespotrebna rasprava.............I dijete na grani zna da kad imas oformljenu ekipu da je bolje imat Ronda u ekipi koji dosta radi za ekipu,dosta dodaje jer sutat ne zna.Ukoliko pak stvarate ekipu i treba vam neko od koga sve pocinje tu je neminovno Rose bolji,poeni su ono sto je bitno za predvodnika jedne ekipe,dzaba tebi milion pasova kad tvoji saigraci ne mogu dati kos sto je cest slucaj kod Rosea..........Po meni u NBA ligi imate nekih 6 PG-a i svaki je na svoj nacin dobar i ne moze se reci da je jedan bolji od drugog sve se vrti oko sistema igre,suigraca itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@Dema
Bravo, majstor si za košarku sad to vidim.
Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Rondo u rangu sa jednim Nashom. Hajde to neću uzimati za ozbiljno, jer znamo koji to stručnjak kaže. Ali porediti ga sa Parkerom, Roseom, Paulom, Nashom, pa gdje vi živite ljudi. Zamislite sada sam oda Nash igra u ovom Bostonu, zamislite mene da igram tu, svak bi imao najmanje 20 asistencija. Po ko zna koji put ću ponoviti, njegovo je samo da prevede ,loptu i doda je nekom od ove trojice i to je gotovo. A šta se desi kad odšuta? Smijeh u dvorani, ništa drugo. Zamislite njega kako riješava utakmice, kako preuzima odgovornost. Smiješno.
Bravo, majstor si za košarku sad to vidim.
Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Rondo u rangu sa jednim Nashom. Hajde to neću uzimati za ozbiljno, jer znamo koji to stručnjak kaže. Ali porediti ga sa Parkerom, Roseom, Paulom, Nashom, pa gdje vi živite ljudi. Zamislite sada sam oda Nash igra u ovom Bostonu, zamislite mene da igram tu, svak bi imao najmanje 20 asistencija. Po ko zna koji put ću ponoviti, njegovo je samo da prevede ,loptu i doda je nekom od ove trojice i to je gotovo. A šta se desi kad odšuta? Smijeh u dvorani, ništa drugo. Zamislite njega kako riješava utakmice, kako preuzima odgovornost. Smiješno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
prije ce bit 5 playeva (deron, paul, nash, rose i rondo) koji su debelo iznad konkurencijeSlatinash_7 je napisao/la:Meni je ovo bespotrebna rasprava.............I dijete na grani zna da kad imas oformljenu ekipu da je bolje imat Ronda u ekipi koji dosta radi za ekipu,dosta dodaje jer sutat ne zna.Ukoliko pak stvarate ekipu i treba vam neko od koga sve pocinje tu je neminovno Rose bolji,poeni su ono sto je bitno za predvodnika jedne ekipe,dzaba tebi milion pasova kad tvoji saigraci ne mogu dati kos sto je cest slucaj kod Rosea..........Po meni u NBA ligi imate nekih 6 PG-a i svaki je na svoj nacin dobar i ne moze se reci da je jedan bolji od drugog sve se vrti oko sistema igre,suigraca itd
Ma ja,nek je danasnji Nash od 100 godina tu,mogao si i Kidda navesti onda,nek je tu i Rose pored kojeg je na svjetskome Karim Tunceri izgledao ko John Stockton licno,nek je tu Rondo bez suta,naveo si i Westbrooka kao 6-tog,svi su oni bolji od Parkera,ma i Goran Dragic je bolji od njeg jeldaDonnie Darko je napisao/la:prije ce bit 5 playeva (deron, paul, nash, rose i rondo) koji su debelo iznad konkurencijeSlatinash_7 je napisao/la:Meni je ovo bespotrebna rasprava.............I dijete na grani zna da kad imas oformljenu ekipu da je bolje imat Ronda u ekipi koji dosta radi za ekipu,dosta dodaje jer sutat ne zna.Ukoliko pak stvarate ekipu i treba vam neko od koga sve pocinje tu je neminovno Rose bolji,poeni su ono sto je bitno za predvodnika jedne ekipe,dzaba tebi milion pasova kad tvoji saigraci ne mogu dati kos sto je cest slucaj kod Rosea..........Po meni u NBA ligi imate nekih 6 PG-a i svaki je na svoj nacin dobar i ne moze se reci da je jedan bolji od drugog sve se vrti oko sistema igre,suigraca itdne vidim ko bi trebao biti sesti, mozda westbrook, iako on mora jos dosta pure pojest da bi bio upola kao svaki od ovih 5.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Slatinash_7
- Kontakt:
Lupio sam tu brojku mada Westbrook nije daleko od ovih,najvise mi lici na Rosea.......Durantula ga koci sa razvojem vidjeli smo sta je momak sposoban uciniti kad onog monstruma nema............Donnie Darko je napisao/la:prije ce bit 5 playeva (deron, paul, nash, rose i rondo) koji su debelo iznad konkurencijeSlatinash_7 je napisao/la:Meni je ovo bespotrebna rasprava.............I dijete na grani zna da kad imas oformljenu ekipu da je bolje imat Ronda u ekipi koji dosta radi za ekipu,dosta dodaje jer sutat ne zna.Ukoliko pak stvarate ekipu i treba vam neko od koga sve pocinje tu je neminovno Rose bolji,poeni su ono sto je bitno za predvodnika jedne ekipe,dzaba tebi milion pasova kad tvoji saigraci ne mogu dati kos sto je cest slucaj kod Rosea..........Po meni u NBA ligi imate nekih 6 PG-a i svaki je na svoj nacin dobar i ne moze se reci da je jedan bolji od drugog sve se vrti oko sistema igre,suigraca itdne vidim ko bi trebao biti sesti, mozda westbrook, iako on mora jos dosta pure pojest da bi bio upola kao svaki od ovih 5.
Slatina Bog i batina
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da trenutno najboljeg playa lige nije spomenuoDylan Dog je napisao/la: Ma ja,nek je danasnji Nash od 100 godina tu,mogao si i Kidda navesti onda,nek je tu i Rose pored kojeg je na svjetskome Karim Tunceri izgledao ko John Stockton licno,nek je tu Rondo bez suta,naveo si i Westbrooka kao 6-tog,svi su oni bolji od Parkera,ma i Goran Dragic je bolji od njeg jelda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.