Draze su mu africke pare...MortemHz je napisao/la:30 milja mjesečno + veliki bonusi ako se plasiramo na europsko/svjetsko a vodio bi sa klupe nešto što voliš najviše, zar nije makar solidno?DamirT je napisao/la:Vaha je zadnji koga bi stavio da vodi reprezentaciju.Stalno kao voli reprezentaciju,ovo ono...Pa sto je ne preuzmes i ne das da ti se iko mijesa u posao.Isto kao da bi dzaba radio
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:30 milja mjesečno + veliki bonusi ako se plasiramo na europsko/svjetsko a vodio bi sa klupe nešto što voliš najviše, zar nije makar solidno?DamirT je napisao/la:Vaha je zadnji koga bi stavio da vodi reprezentaciju.Stalno kao voli reprezentaciju,ovo ono...Pa sto je ne preuzmes i ne das da ti se iko mijesa u posao.Isto kao da bi dzaba radio
Sto bi covjek stavljao mrlju na svoju karijeru. Ovdje je nemoguce raditi dok god su ovakvi u savezu. Sto vaha ne bi dosao da je sve normalno ali ko bi radio lriminalcima
Ako ostaje, nek ostane. Mislim da ce ovo biti prekretnica. Spametovat ce se i ovo nasi.delinjo je napisao/la:ostaje zuti jbg...valjda raja pocne bojkotovati tekme da se obracuna sa savezom....kakav je ovo kriminal ljudi dragi...
a jbg brate ljudi hoce da pokradu jos dok imaju priliku...nisu ludi da otjeraju covjeka koji im pomaze u tome ...budala je onaj ko je mislio drugacije...FliX je napisao/la:Ako ostaje, nek ostane. Mislim da ce ovo biti prekretnica. Spametovat ce se i ovo nasi.delinjo je napisao/la:ostaje zuti jbg...valjda raja pocne bojkotovati tekme da se obracuna sa savezom....kakav je ovo kriminal ljudi dragi...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ukoliko je istina, za mene od danas ne postoji fudbalska reprezentacija BiH, apsolutno me nije briga šta će i hoće li išta napraviti a nadam se da će ovo slijediti mnogi navijači jer je to jedini način da se obračuna sa ovim debilima iz saveza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sta ti je brat govorio nedavno ti me prozivas....samo zeljo Uno moj ,ovo ostalo samo bojkotUnofficialpage je napisao/la:Ukoliko je istina, za mene od danas ne postoji fudbalska reprezentacija BiH, apsolutno me nije briga šta će i hoće li išta napraviti a nadam se da će ovo slijediti mnogi navijači jer je to jedini način da se obračuna sa ovim debilima iz saveza.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kljucaj temu! 

-
- Kontakt:
Gasi temu haha
Balijska posla.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad ćemo Italiju uzeti 2:0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne prozivam, ipak mi navijamo za isti klub, igrača ali, opet, meni je repka ispred kluba ali nema smisla ovo pratiti. Ovi su gori od prošlog saveza, užas.delinjo je napisao/la:sta ti je brat govorio nedavno ti me prozivas....samo zeljo Uno moj ,ovo ostalo samo bojkotUnofficialpage je napisao/la:Ukoliko je istina, za mene od danas ne postoji fudbalska reprezentacija BiH, apsolutno me nije briga šta će i hoće li išta napraviti a nadam se da će ovo slijediti mnogi navijači jer je to jedini način da se obračuna sa ovim debilima iz saveza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa ovo nema nigdje u svijetu jebote

Rat savezu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nek je ostao, ima baraz , ako ne uspije, onda noga
Hahah
Jao sta je miske upravio objavio na instagramu

Jao sta je miske upravio objavio na instagramu

Zadnja izmjena: Scholl, dana/u 10 sep 2019, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Da se citiram... Koji su imbicili kod nas u savezu pa su zadovoljni sa ovim debelim krmetom. Sve bilo dogovoreno kakca performa. Smrt savezuuuu sloboda fudbaluFudo je napisao/la:Index pise tako samo zato sto je "njihov". A naravno nas glupi savez nece prihvatiti odluku o ostavci i on ce ostati, sve je to performa. Ipak se nadam da ce najgori selektor u historiji bih dobiti nogu. Igra katastrofa, cak i u ligi nacija je imao srece ko niko do sada. Sj. Irska nas trebala dobiti najmanje dva razlike na strani, u bih su najmanje zasluzili x. Protiv austrije je to izgledalo ok. Onda pocinju kvalifikacije gdje na srecu dobijemo Armeniju, dolazi nam ondanikad losija Grcka i odigramo samo 20 min fudbala i na srecu izvucemo x i ako smo vodili 2 0. Onda idemo toj strasnoj finskoj i odigramo ko invalidi. Sljedi italija gdje odigramo nasu najbolju tekmu pod magom Robertom ali ipak 0 bodova. Sljedi onda ovi levati lichenstajn i tu odigramo katastrofa utakmicu al na srecu konobari nisu znali iskoristiti nase mane i odnesemo 3 bobe. Strasna Armenija sa jednim igracem cije ime znam ti ocita lekciju fudbala i da ti 4 gola koja nebi ni andori dali. I kao mi Roberta istrosili, kao mi nemamo igrace. Pa index koga to ima armenija finska?? Koga ima kosovo? Sta je to iskand imao/ima. Normalno sta ocekivati od komsija sem da te omlazavju gdje stignu. Uzmite ga sebi nek vas vodi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gospodski

Od jučer ujutru se znalo. Čim je reko vidjet ćemo kad dođemo u Sarajevo.coelho41 je napisao/la:Robert je htio da bude čovjek da snosi odgovornost i da se udalji, al to je nezrelo od njeg bilo, ponešen emocijama, a što je najgore ne vjerujem da će savez donijeti odluku o njegovom opozivu i mislim da ga nagovaraju da ostane, jer nismo mi savez koji za mjesec može riješiti pitanje novog selektora.
svi ste vi MUNIB USANOVIC !!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.