Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 25 maj 2009, 10:47

baggio je napisao/la:Mislim da je glupo uopšte raspravljati o naturalizovanim Amerima u reprezentaciji.Niti jedan od njih nije ništa pokazao u reprezentaciji.Tery "Bosanac" jeste bio borben ali ni on nije imao učinak zbog kojeg je trebalo izbaciti nekog od naših košarkaša!Konkretno mislim da na poziciji na kojoj igra Domercant imamo sasvim dovoljno svojih košarkaša koji igraju na tom nivou!Ja lično ga nikad ne bi zvao u reprezentaciju.
Mislim da jedini košarkaš koji nije zaslužio takav odnos prvenstveno reprezentacije prema njemu je Damir Mršić.
Čovjek je najbolje košarkaške godine pauzirao da bi igrao za BiH a mi ga šutnuli ko džukca!
potpisujem,svaka cast za post
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2009, 11:58

neno#4 je napisao/la:
baggio je napisao/la:Mislim da je glupo uopšte raspravljati o naturalizovanim Amerima u reprezentaciji.Niti jedan od njih nije ništa pokazao u reprezentaciji.Tery "Bosanac" jeste bio borben ali ni on nije imao učinak zbog kojeg je trebalo izbaciti nekog od naših košarkaša!Konkretno mislim da na poziciji na kojoj igra Domercant imamo sasvim dovoljno svojih košarkaša koji igraju na tom nivou!Ja lično ga nikad ne bi zvao u reprezentaciju.
Mislim da jedini košarkaš koji nije zaslužio takav odnos prvenstveno reprezentacije prema njemu je Damir Mršić.
Čovjek je najbolje košarkaške godine pauzirao da bi igrao za BiH a mi ga šutnuli ko džukca!
potpisujem,svaka cast za post
Slažem se za Mršića, a za Domercanta, ako čovjek nije Bosanac, a voli ovu zemlju i hoće da pomogne njenom sportu treba ga pozvati i dati mu da igra onoliko vremena koliko i našim igračima na toj poziciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2009, 13:04

neno#4 je napisao/la:sta pricas jel partizan razbio pao - a,prosle ,ove godine,nisu oni tolio superiorni koliko ti mislis, mada ja za njih navijam...pa domercantu je ovo maksimum zato sto ne uzima svaki sut i sto nije glavni igrac ekipe,a sta je to za repku uradio molim te?? nista i to je cinjenica, igrao pao cetiri tekme sa sienom i od te 4 ako se malo sjecas dvije u sieni bruku razlike u prvoj lagana pobjeda,a u drugoj vratili se s dvocifrenog minusa i pobijedili....on za mene nije nista posebno,bar ja tako mislim...bolje da igraju nasi mladji nego on,a ja kada sam forsirao pricu da jovanovic treba da igra za repku svi su me zezali za to,cak mislim da si ti napisao i rugao mi se za ass. pa onda kos,ali nema veze doslo svima iz guzice u glavu pa valjda i tebi.....
hajde mi molim te nadji gdje sam ja rekao da je on za repku igrao kako treba? izvrces pricu skroz.. procitaj ponovo sta sam napisao o domercantu i reprezentaciji...

cijela evropa misli da je domercant nesta posebno, samo ti ne mislis... ili si veci strucnjak od simonea pianigianija??? bit ce da je do toga, pianigiani nema pojma, zato daje domercantu 2 miliona po sezoni :roll:

ja i dalje stojim iza toga da zlaja prvo gleda kako da dadne kos, pa onda da asistira... pitaj njegove saigrace, pa i njega samog... ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 maj 2009, 13:23

nerminh74 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Imal tog spiska?
Po meni:

1. Gordic, Zlaja, Princ
2. Domercant, Ikonic, Djedovic
3. Preldzic, Hukic, Tuljkovic
4. Teletovic, Bajramovic, Krupalija
5. Ovcina, Kikanovic, Rizvic
1. ipak je nesovic imao EL sezonu gdje je bio 2 plej u prokomu i olimpiji, dok je princ imao sporadicnu ulogu u ciboni kao 3 plej, ali je isto validna opcija
izgleda da ipak nesovic ne igra nikako u olimpiji, cisto sumnjam da sa ovom minutazom zasluzuje repku, dok princ koliko toliko ulazi

nas vrli selektor vrijednica, ce pokusati stupiti u kontakt sa goranom sutonom, kada se vrati u SA, potez vrijedan divljenja
Cuva Bog Zelju svog!

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 31 maj 2009, 21:29

bravo za djedovica bio je najbolji igrac zavrsnice 3 lige spanije u polufinalu dao je 36 poena a u finalu 29 i svoju ekipu odveo u 2 ligu bravo jos jednom za maestralne partije djedovicu :D :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2009, 10:14

domercant zabio 32 poena juce pa eto samo da napomenem onima sto kazu da mu je 10 poena maksimum
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 jun 2009, 15:21

bremer u drugoj petorci ruskog prvenstva
Cuva Bog Zelju svog!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 04 jun 2009, 22:35

fera je napisao/la:domercant zabio 32 poena juce pa eto samo da napomenem onima sto kazu da mu je 10 poena maksimum
Niko ne osporava njegove kvalitete.Ja samo kažem da on nikad za reprezentaciju nije dao više od 50% svojih mogućnosti.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 jun 2009, 23:57

baggio je napisao/la:
fera je napisao/la:domercant zabio 32 poena juce pa eto samo da napomenem onima sto kazu da mu je 10 poena maksimum
Niko ne osporava njegove kvalitete.Ja samo kažem da on nikad za reprezentaciju nije dao više od 50% svojih mogućnosti.
Domercant ce igrati za BIH,bolji je od svih drugih amera sa nasim drzavljanstvom! istina do sada u reprezentaciji nije pokazao sav svoj kvalitet,ali ni treneri nisu znali s njim!..

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 05 jun 2009, 14:48

bosnas_ je napisao/la:
baggio je napisao/la:
Domercant ce igrati za BIH,bolji je od svih drugih amera sa nasim drzavljanstvom! istina do sada u reprezentaciji nije pokazao sav svoj kvalitet,ali ni treneri nisu znali s njim!..
Nije tu stvar trenera već želje i volje!

mgogic
Kontakt:

Post Postao/la mgogic » 05 jun 2009, 17:47

Jest isprana prica,ali se mora potcrtati da nemamo trenera!Pa kad bi LeBrona uzeli,mi bi opet gubili od prosjecnih ekipa,a sve opet zbog selektora!!!
Na stranu Memso,ali mislim da sto se tice reprezentacije treba vratiti Mrsica,Vasiljevica,Domercanta,i naci nekog centra jer ovakvim radom saveza sve da Zmage dozvole Begica i Rizvica,posto su Preldzica zvali na okupljanje,mi necemo na vrijeme stici da izganjamo sve da zaigraju za nas,a centarski kadar nam je pusiona i onako!Trebalo bi i Krupaliju ubaciti posto je,bar prema pisanju sportsporta odigrao jako dobru sezonu u Francuskoj!
Po meni:
1.Gordic,Jovanovic,Vasiljevic
2.Mrsic,Ikonic,Djedovic
3.Tuljkovic,Hukic i jos neko,samo nemam pojma ko!?
4.Teletovic,Bajramovic,Krupalija
5.Nek nam Bog pomogne!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 jun 2009, 10:56

Evo sada cemo vidjeti patriotizam Emira Preldzica, vidim Jurek ga je stavio na spisak i njega i Begica, sad imaju para, osigurali su egzistenciju? Da li ce i dalje biti janezi ili se vratiti tamo gdje su rodjeni?
Cuva Bog Zelju svog!

High

Post Postao/la High » 06 jun 2009, 21:25

Dobra vijest je da Mirza i dalje pruza odlicne partije u dresu Tau Ceramice.Po meni,nas najbolji kosarkas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2009, 22:25

MOD EDIT: malo kulture ne bi trebalo predstavljati problem, valjda?

Ismire odlazi!!!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 jun 2009, 01:00

mirzza je napisao/la:Evo sada cemo vidjeti patriotizam Emira Preldzica, vidim Jurek ga je stavio na spisak i njega i Begica, sad imaju para, osigurali su egzistenciju? Da li ce i dalje biti janezi ili se vratiti tamo gdje su rodjeni?
S riletom(Preldzic) sam dobar i bas smo pricali o ovome , on se NECE odazvati slovencima nego ce sljedeca 2 mjeseca (kad zavrsi obaveze u feneru) provesti u svom rodnom zepcu i zenici gdje zivio prije odlazka u sloveniju ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 jun 2009, 02:03

fanatic je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Evo sada cemo vidjeti patriotizam Emira Preldzica, vidim Jurek ga je stavio na spisak i njega i Begica, sad imaju para, osigurali su egzistenciju? Da li ce i dalje biti janezi ili se vratiti tamo gdje su rodjeni?
S riletom(Preldzic) sam dobar i bas smo pricali o ovome , on se NECE odazvati slovencima nego ce sljedeca 2 mjeseca (kad zavrsi obaveze u feneru) provesti u svom rodnom zepcu i zenici gdje zivio prije odlazka u sloveniju ;)
nadam se da je tako..
al ipak živi aBd bili pa vidjeli...
;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 jun 2009, 10:48

fanatic je napisao/la:
fanatic, to je tako dobra vijest :)
Cuva Bog Zelju svog!

mgogic
Kontakt:

Post Postao/la mgogic » 07 jun 2009, 14:25

To je odlicna vijest,i drago mi je da je tako,ali opet nije njegova zadnja,moraju Slovenci da se sloze da zaigra za nas!A kako ce da se sloze,i kako ce FIBA da izda dozvolu kad ne mogu savez da kontaktiraju(telefoni iskljuceni)!I ko ce najvise tu da plati ceh:Emir Preldzic jer nece za Sloveniju da igra,a za BiH najvjerovatnije jos koju godinu nece moci igrati!Volio bih da grijesim,ali kako sad stvari stoje...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2009, 15:53

fera je napisao/la:MOD EDIT: malo kulture ne bi trebalo predstavljati problem, valjda?
kad vec tako ispravljas potpisi se da znam ko je taj mod. i daj mi primjer iz tog mog posta sta je to bilo kao sto ti kazes nekulturno. jel mozda sto sam rekao da je mb blago retardiran? a sto se onda nisu brisali postovi i slale opomene kad se psovalo sutonu itd...

Ismire odlazi!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2009, 22:58

fanatic je napisao/la:
A znači da je Žepčak. Nisu oni loši po proizvodnji talenata. Jel i on trenirao košarku u KK Orlovik ili KK Žepče. Bio sam masu puta njihovim treninzima i zaista momci igraju fantastično.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.