FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav je ovo crnac ba sa juniorima, proba haman 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
slusalice prodaja zemljista i parcela za kolektivne stambene objekte ide preko javnih licitacija, i tu nema nikakvih dvojbi.
dakle ko vise ponudi dobija parcelu.
dakle nije to. a sta je u pitanju ne znam ...
juniori opet dobili, ne znem da li je ko vec pisao...
-
- Kontakt:
glavni statisticar temeBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:45Prošle godine smo nakon 6. kola imali 9 bodova, i onda nakon 19. kola 17 bodova.
Ove godine imamo 7, malo lošije nego prošle, mada nije loše. Težak je bio i raspored.
Moramo što prije pobjeći od zone ispadanja, i imati dobru poziciju nakon 22 kola. Mislim da je to ključno. Neka 8. ili 9. bi bila super. Za više teško da možemo.

nista protiv samo nastavi

Ne bi me cudilo da se Aza vrati pred izbore kao podrska u mazanju ociju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Maksimovic dobio poziv u u21 reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad smo kod Aze bila je prica da hoce da kupi stolice u skupstini, sad ne znam da li je to uopste moguce posto ima vec klub u PL.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kako bi bilo dobro da se potvrde ova 3 boda protiv Sirokog u Krupi. Milina je doziviti ovakvu utakmicu sa ovolikim brojem igraca iz naseg pogona.
samo Sloboda
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma prosle sezone u prvih 5,6 kola smo igrali sa Smajicem prije onog strajka. Definitivno najljepsi fudbal koji je igran na Tusnju u zadnjih 5,6 godina, a onda je izbilo sranje sa platama, on otisao i ostatak znamo.Beduin je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:03Koliko golova smo dali prosle godine u tih prvih 6 kola, a koliko primili u poredjenju sa ovom sezonom?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:45Prošle godine smo nakon 6. kola imali 9 bodova, i onda nakon 19. kola 17 bodova.
Ove godine imamo 7, malo lošije nego prošle, mada nije loše. Težak je bio i raspored.
Moramo što prije pobjeći od zone ispadanja, i imati dobru poziciju nakon 22 kola. Mislim da je to ključno. Neka 8. ili 9. bi bila super. Za više teško da možemo.
Mi smo prosle sezone bili ocajni, smijesni po pitanju postizanja golova.
Uskoro i Tomašević u mladoj repci
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ima nase papire ali treba sportsko državljanstvo primjeniti. Nadam se da ce nasi lijevog beka nabaviti pa Tomasevica na krilo staviti...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo Nemanja, jos da nauči normalan centarsut mogle bi se dobre pare uzet na njem.
i da se popravi u defanzivi, zna se lose postavljat.RollingPaper je napisao/la: ↑31 avg 2020, 13:49Bravo Nemanja, jos da nauči normalan centarsut mogle bi se dobre pare uzet na njem.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kako me razapeste poboguSariel1987 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 08:13slusalice prodaja zemljista i parcela za kolektivne stambene objekte ide preko javnih licitacija, i tu nema nikakvih dvojbi.

To je meni i vise nego jasno, iznenadio bi se koliko mi je poznata materija.
Karikirao sam malo. Skroz malo.
Ok, naveo sam toranj na Stupinama,ali vi ste ili mnogo naivni ili neupuceni ako mislite da se zemljiste (gradsko) sustinski dobija preko licitacija. De iure -da, ali kupiti građevinsko zemljiste na javnim licitacijama bez prethodnih dogovora sa gradskim ocima - nemoguce.
Onaj glupesa mi kopira tekst o sadrzaju sjednice gradskog vijeca, dobro i ? Ko ima zaista podatak koliko je novca uplaceno?
Uostalom, Azmir se bavi gradjevinom, zar stvarno mislite da Jasmin/SdP nece imati direktne koristi od tih radova? Hoce itekako.
Licno znam koliko cesto se sastaju i druze. Zar stvarno mislite da iz tih druzenja nece proizaci razne pogodnosti Grada prema Azmiru?
Uvjeren sam da, u tim prelamanjima interesa, ce se doci do pitanja Slobode. I to se vec i desava.
"A propo" onog mog vezano za Azmirovu kupovinu zemljista na Stupinama, je li vama jasno da je preko stotinu krivicnih prijava u zadnjih 20tak godina
otislo ka tuzilastvu prema Jasminu?
To sto nije niti jednom procesuiran nije stvar njegove nevinosti, nego trenutacne/tadasnje politicke klime koja ga je nekako uspijevala zastititi.
Ne mozemo se lagati da on nije faktor i veliki skalp, pa lupiti na njega cesto nije bila pametna tuzilacka odluka.
Elem, mnogo gadnije, beskrupuloznije kombinacije je on za svo ovo vrijeme radio nego sto je eventualna pogodba Azmiru za ovo ****.no zemljiste.
Druga stvar, ovde ima momaka do cijih rijeci drzim i rado ih procitam. Ukljucujuci tebe, Beduina, bosnuusrcu , profulat cu nekoga. Neka me samo neki poluretardosi nepismeni ne uzimaju u usta.

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
nema potrebe da se vrijedja, dovesces sebe u nezgodaciju, ovde nas jedna tema spaja , bez obzira na nivo obrazovanja, politicko vjersko i ne znam kakvo ubjedjenje sve ne...jedna je strana a to je sloboda, ne? 
sto se tice price u vezi azmira i jasmina, ja stvarno ne znam o cemu se radi, samo se bojim da je tu najmanje rijec o slobodi, po nekom dosadasnjem isksutvu i vec vidjenim scenarijima...
daj boze da grijesim, nije problem posut se pepelom...

sto se tice price u vezi azmira i jasmina, ja stvarno ne znam o cemu se radi, samo se bojim da je tu najmanje rijec o slobodi, po nekom dosadasnjem isksutvu i vec vidjenim scenarijima...
daj boze da grijesim, nije problem posut se pepelom...
ovdje na forumu imamo i ljude sa posebnim potrebama kojima treba par dana da sastave neki priglup tekst kako bi se oprali a zapravo naprave suprotno i dokazu svoju glupocu. javna licitacija i jeste JAVNA kako bi se mogle prijaviti sve zainteresovane fizicke i pravne osobe. na toj JAVNOJ licitaciji su (uplativsi kaparu 50 000) sudjeovali i predstavnici Tehnograd Inzinjeringa, Deling Investa, Dzenexa, Lucijane, Inproza, Tehnogad Comp....... a Heez je ponudio najvecu cijenu koju drugi jednostavno nisu mogli pratiti odnosno pratili su do 3 miliona KM. nakon sto se zavrsi licitacija najbolji ponudjac ima rok do kojeg mora uplatiti dogovorenu cijenu u suprotnom ostaje bez akontacije koja kako smo rekli iznosi 50000 KM za sujelovanje na licitaciji (sto se Azmru vec jednom dogodilo 2018. godine za isto zemljiste). tek nakon sto u licitacijom predvidjenom roku uplati iznos on postaje vlasnik zemljista. sve ovo o cemu pricam ide na gradsko vijece i svaki vijecnik ima 8 dana do odrzavanja sjednice da se upozna sa kompletnom materijom. zar stvarno neko misli da Mirnes, Kasumovic, SDA ili SDBiH vijecnici ne bi digli frku da je nesto islo mimo zakona? s druge strane zar bi Omer Deling ili ostala ekipa iz gradjevinske branse mirno gledala protuzakonite prodaje drzavnih parcela? ali eto forum i jeste mjesto jednakosti gdje se svaki bilmez moze prijaviti i valjati teorije zavjere/gluposti bez ikakve ogovornosti.
Sloboda Tuzla
Procitaj sta neko pise pa onda demonstriraj sav kapacitet svoje gluposti (ili ima toga jos?).
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.