Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ako bi Dinamo osvojio tek onda bi imali 2 kluba u LP
U 1/4
Sad sam izračunao. Dinamo treba osvojiti 8 bodova, da bi pretekli Kiprane (u slučaju da Česi ne osvoje više bodova). Postoji i opcija da Dinamo osvoji, a da Hrvatska ne dobije 2 tima u CL. To bi se desilo u slučaju da izbace protivnike u četvrfinalu i polufinalu s 2 remija ili s 1 pobjedom i porazom i da u finalu pobijede nakon izvođenja penala.
Nama se od sledece sezone brise ona najslabija od prethodnih 5, kada smo uzeli samo 2.875 poena. Ukoliko bi Zvezda imala slicnu sezonu, a kao bonus Partizan nesto odigrao u ovoj konferencijskoj ligi, onda bi definitivno upali medju 15 liga i imali od 2022/2023 2 tima u kvalama za LŠ...
Da, te sezone niko nije igrao grupe, Zvezda igrala CL i ispala od Ludogoreca i Sasuola u EL, Partizan na penale od nekih Poljaka. Ostali, ne sjećam se kako su igrali, ali vjerovatno ispali na prvoj prepreci.marconato je napisao/la: ↑19 mar 2021, 17:26Nama se od sledece sezone brise ona najslabija od prethodnih 5, kada smo uzeli samo 2.875 poena. Ukoliko bi Zvezda imala slicnu sezonu, a kao bonus Partizan nesto odigrao u ovoj konferencijskoj ligi, onda bi definitivno upali medju 15 liga i imali od 2022/2023 2 tima u kvalama za LŠ...![]()
Kako bih volio da je Ćosić prenosio, mislim da bi mu ponestalo glasa a siguran sam da bi bilo kreativnijih izjava poslije golova i konačnog slavlja.
A koga kriviti?OldFashioned je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:05Smiješno mi je kada se krivi Mourinho za ovu blamažu, (iako dotičnog zaista i jeste pregazilo vrijeme u taktičkom smislu), ali razlika između dvije ekipe je ogromna i ovo igrači Tottenhama nisu smjeli dopustiti.
Moram priznati da sam prvi osporavao Oršića kada je došao sa Bjelicom, djelovao mi je kao neka muha bez glave i totalno nedisciplinovan.
Sada sve više podsjeća na velike igrače velikih klubova i to ne samo zbog ove tekme nego cijelu sezonu.
Čovjek kao Asensio ne zna zabiti normalan gol, samo spektakularan.
Svaka čast Dinamo!!!!!!!!
Kako bih volio da je Ćosić prenosio, mislim da bi mu ponestalo glasa a siguran sam da bi bilo kreativnijih izjava poslije golova i konačnog slavlja.
Mada i ovo je jako moćno !
Blazicko mi nikad nije isao uz fudbal, previse me asocira na skijanje i Formulu 1
haha presmiješno. ne mogu se hrvatska i bih porediti kao države i odnosom prema sportu, tako da bi razlika i dalje bila prevelika. Mamić je to samo iskoristio. vrlo ste, da budem blag, blesavi vi koji mislite da u BIH samo fali da dođe Mamić i napravi nešto sličnodelko je napisao/la: ↑19 mar 2021, 14:54Da nije Mamica bila bi cijela liga tik ispred BiH ligetutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 14:51Ma bola..siamonoi zivi u uvjerenju, da nije mamica da bi dinamo sad u najmanju ruku bio redovni ucesnik polufinala i finala eurotakmicenja sa bar dvije osvojene europa lige. Ne zanimaju njega takve informacije![]()
Najlakše je sve na trenera, on je uvijek taj koji ispašta.JoeBleck je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:45A koga kriviti?OldFashioned je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:05Smiješno mi je kada se krivi Mourinho za ovu blamažu, (iako dotičnog zaista i jeste pregazilo vrijeme u taktičkom smislu), ali razlika između dvije ekipe je ogromna i ovo igrači Tottenhama nisu smjeli dopustiti.
Moram priznati da sam prvi osporavao Oršića kada je došao sa Bjelicom, djelovao mi je kao neka muha bez glave i totalno nedisciplinovan.
Sada sve više podsjeća na velike igrače velikih klubova i to ne samo zbog ove tekme nego cijelu sezonu.
Čovjek kao Asensio ne zna zabiti normalan gol, samo spektakularan.
Svaka čast Dinamo!!!!!!!!
Mada i ovo je jako moćno !
Ko je kriv sto igraci nisu odigrali na nivou?
Apsolutno sva krivica Joseu.Ovo je totalna blamaza ,najveca u karijeri.Okrene te klub iz zemlje drugog Svijeta , budzeta Kaneove plate.Jednostavno , nedopustivo.
Sad si bas kontradiktoran...U prvom dijelu omalovazavas Dinamo sa "trenerom iz kantonalne lige", a kasnije pricas o fantasticnoj partiji modrih...OldFashioned je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:46
Najlakše je sve na trenera, on je uvijek taj koji ispašta.
Činjenica je da bi ekipa Tottenhama po svojoj vrijednosti trebala prolaziti ovakve duele i sa nekim trenerom iz naše kantonalne lige.
Dinamu dakako sve zasluge, prebacivanje lopte isključivo na trenera je samo minimaliziranje fantastične izvedbe momaka u plavom.
Ti si shvatio kako si ti želio da shvatiš a ne kako je napisano odnosno kako sam mislio.marconato je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:48Sad si bas kontradiktoran...U prvom dijelu omalovazavas Dinamo sa "trenerom iz kantonalne lige", a kasnije pricas o fantasticnoj partiji modrih...OldFashioned je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:46
Najlakše je sve na trenera, on je uvijek taj koji ispašta.
Činjenica je da bi ekipa Tottenhama po svojoj vrijednosti trebala prolaziti ovakve duele i sa nekim trenerom iz naše kantonalne lige.
Dinamu dakako sve zasluge, prebacivanje lopte isključivo na trenera je samo minimaliziranje fantastične izvedbe momaka u plavom.![]()
To sto su igraci Tottenhama "vredniji" xy puta, ne znaci da su toliko i kvalitetniji! Milan je 10x vredniji od Zvezde, pa smo ih u 2 meca nadigrali...
Da je to tako kao sto pricas, najbolji treneri bi bili oni koji na papiru imaju najjacu ili najvredniju ekipu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.