FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
svaka ekipa ide na gostovanja po bodove i mislim da je došlo vrijeme u ovoj nasoj Ligi...tako da se moze svasta ocekivati..ali mislim da je došlo i naše vrijeme da pobijedimo....Sretno robijaši
1947!
- Urban Batalion
- Kontakt:
navijacki prijatelji i neprijatelji ljumana
ako neko moze odgovoriti
ako neko moze odgovoriti
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
evo vam prilike da vratite alena mesanovica
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
dobra prilika,ali vidjet cemo sta ce bitCuspajz je napisao/la:evo vam prilike da vratite alena mesanovica
1947!
- theprodigy
- Kontakt:
ko da i oni sami znaju..koliko sam ja vidio lizu se sa skretnicarima i robijasima..a ne vole sarajevo..mislim ne moraju nas ni voljeti, kao da je to neka bitna stvar..nego samo kazem koga ne voleUrban Batalion je napisao/la:navijacki prijatelji i neprijatelji ljumana
ako neko moze odgovoriti
ne seri dečko,kako ti znaš koga mi volimo,a koga ne? I sta vas imamo voljeti uopste niste simpatični niti ste na bilo koji drugi način zanimljivi.Zadnji put kad ste bili u Banovićima Slomili ste najmanje 100 stolica i onda očekuješ da te neko voli.theprodigy je napisao/la:ko da i oni sami znaju..koliko sam ja vidio lizu se sa skretnicarima i robijasima..a ne vole sarajevo..mislim ne moraju nas ni voljeti, kao da je to neka bitna stvar..nego samo kazem koga ne voleUrban Batalion je napisao/la:navijacki prijatelji i neprijatelji ljumana
ako neko moze odgovoriti
Sa Kitarima se niko ne voli

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Bas ti hvala sto si me nasmijaoFrutek je napisao/la:Sa Kitarima se niko ne voli![]()
![]()
![]()
![]()
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
nek ih voli mati njihova,ja nećuFrutek je napisao/la:Sa Kitarima se niko ne voli![]()
![]()
![]()
![]()
Postavite neke slike , klipove ako imate da i vas vidimo

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
koga da vidiš? Hoćeš da ti pošaljem poštom svoju sliku da imaš,da nosiš u novčaniku.je li to trebaš?CoDe je napisao/la:Postavite neke slike , klipove ako imate da i vas vidimo![]()
r_emir je napisao/la:koga da vidiš? Hoćeš da ti pošaljem poštom svoju sliku da imaš,da nosiš u novčaniku.je li to trebaš?CoDe je napisao/la:Postavite neke slike , klipove ako imate da i vas vidimo![]()
Nisu oni svi iz HZ ono H
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
de napisi samo kakvu viziju imas...mozda bi ja mogo kome od starih ljuma to prenjet???r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
analiticar_
- Kontakt:
Ako vam treba sponzor, obratite se u Reiffheisen Banku.... 
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
pa druze vrati se malo unazad pa pogledaj koga gotiviter_emir je napisao/la:ne seri dečko,kako ti znaš koga mi volimo,a koga ne? I sta vas imamo voljeti uopste niste simpatični niti ste na bilo koji drugi način zanimljivi.Zadnji put kad ste bili u Banovićima Slomili ste najmanje 100 stolica i onda očekuješ da te neko voli.theprodigy je napisao/la:ko da i oni sami znaju..koliko sam ja vidio lizu se sa skretnicarima i robijasima..a ne vole sarajevo..mislim ne moraju nas ni voljeti, kao da je to neka bitna stvar..nego samo kazem koga ne voleUrban Batalion je napisao/la:navijacki prijatelji i neprijatelji ljumana
ako neko moze odgovoriti
Budućnost mora dobiti,biće teško,čelik je nabrijan,ali ce biti i veselo poslije utakmice.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Sa robama ja mislim da bi to trebalo datirat i prije rata jer banovicki ugalj ide u fabrike u Zenicu a za skretnicare ti samo ime govoritheprodigy je napisao/la:ko da i oni sami znaju..koliko sam ja vidio lizu se sa skretnicarima i robijasima..a ne vole sarajevo..mislim ne moraju nas ni voljeti, kao da je to neka bitna stvar..nego samo kazem koga ne voleUrban Batalion je napisao/la:navijacki prijatelji i neprijatelji ljumana
ako neko moze odgovoriti
- Urban Batalion
- Kontakt:
Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 7 gostiju.