super stari, superranijeri je napisao/la:poderaće vas portugalci
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ljudi.. Evo ovako.. Pokusavam nonstop da bacim patriotizam i euforiju i da objektivno pogledam na utakmicu.. Ali i tada kad zamislim utakmicu, tesko mi nekako zamislisti da Portugal moze nakantati BiH.. Ja sam njihovu svaku gledo jer su oni zajedno sa Svedskom.. Portugal nije pobijedio niti Svede niti Dance.. Mozda se ocepe protiv BiH.. Ali do sada u kvalifikacijama nisu meni nimalo bolji od BiH.. To i statistika pokazuje.. Nisu ni blizu toliko efikasni kao BiH sto se tice golova.. Ja ne kazem da je BiH favorit.. Ja licno bi reko da su sanse 50/50.. Mada portugal ima jace igrace, kao ekipa nisu u formi.. Ako BiH bude porazena, to ce biti minimalnim porazom..
Zivi bili pa vidjeli!
Zivi bili pa vidjeli!
ranijeri je napisao/la:poderaće vas portugalci
Ajde ti malo idi umij se prohodaj Banja Lukom vidi imali sta nova pa dodji javi nam se

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- rob do bagro
- Kontakt:
stavit begovica na golu je van svake pameti...ovo je baraz ljudi halo Barazzz...mozda najvaznija tekma ikad za nas,gdje imamo mogucnost konacno jednom zaigrati na Mundijalu,Asmir bi bio previse nervozan jer nije jos osjetio kako se to brani za repku i kakav je osjecaj,zato Hasagica na golu i s Bozijom pomocu do pobjede
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jarane svaka ti cast i slazem se s tobom.. Naravno da niko na planeti nemoze uzeti tvoju ljubav prema mojoj i tvojoj BiH.. Medjutim se ne slazem sa tvojim clankom.. Ako si pratio Portugal u poslednje vrijeme, shvatio bi da oni nisu u najboljoj formi i nikako nemogu da nadju tu formu..Moram se javit zbog nekih koji vrijedaju i mene kao osobu i moje razmisljanje. Prvo, iznio sam svoj SUBJEKTIVNI STAV (jer rijetko da je nesto objektivno) glediste i razmisljanje o predstojecem mecu, i pri tom ni trunku nisam htio uvrijediti reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Drugo, ja sam Hrvat, al bosanski Hrvat i ponosan sam na to, i na svoju zemlju Bosnu odakle sam potekao i gdje sam se rodio. Zbog rata i ratnih dogadanja sam pobjegao (ne svojom voljom, nego voljom onih koji su bili etnicki cisci od mene) u Zagreb. Trece, moju ljubav prema Bosni ne moze mi oduzeti ni jedan ovdje forumaski kvazipatriot koji se klinci svojim, prije svega primitivizmom, pa onda i seljackim patriotizmom. Bosnu volim sve dok kuca moje srce, i sve dok gledam i disem. I Tocka (tacka)!!
NIsam nikog htio uvrijediti, niti to zelim. Samo sam iznio svoje misljenje. Bosni zelim samo najbolje, kako na drzavnom planu, tako i u sportu pa bio to i curling. A isfrustrirane i kompleksne ljude, iskreno, zao mi ih je.
Lijep pozdrav.
Pozdrav
rob do bagro je napisao/la:stavit begovica na golu je van svake pameti...ovo je baraz ljudi halo Barazzz...mozda najvaznija tekma ikad za nas,gdje imamo mogucnost konacno jednom zaigrati na Mundijalu,Asmir bi bio previse nervozan jer nije jos osjetio kako se to brani za repku i kakav je osjecaj,zato Hasagica na golu i s Bozijom pomocu do pobjede
Samo Supica da ne stavi...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Supica treba staviti u spic sa Dzekom i samo im nabacivati visoke lopte..Mora jedna uci..Za glavu su veci od Calvara i ostalih....
- rob do bagro
- Kontakt:
a nek Spahic bude na goluJack_Daniels je napisao/la:Supica treba staviti u spic sa Dzekom i samo im nabacivati visoke lopte..Mora jedna uci..Za glavu su veci od Calvara i ostalih....

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Samo pravom taktikom kao sinoć Rubin i Dinamo K. protiv Barcelone i Intera, i formacijom 5-4-1 u Portugalu, možemo kontrama doći do povoljnog rezultata. Ne sumnjam u 120% borbenost i htjenje naših zmajeva.
Nesmijemo ih podcijeniti ali ih se netrebamo ni plašiti, 11 protiv 11 i nadam se poštenim sudijama i imamo velike šanse za JAR.
Volim te Bosno
Nesmijemo ih podcijeniti ali ih se netrebamo ni plašiti, 11 protiv 11 i nadam se poštenim sudijama i imamo velike šanse za JAR.
Volim te Bosno
- rob do bagro
- Kontakt:
Portugalci prestrašeni hladnoćom i snijegom
Tehnički direktor reprezentacije Portugala, narednog protivnika ekipe Ćire Blaževića u borbi za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, obišao je u utorak zenički stadion Bilino polje, kako bi se uvjerio kakvi uslovi čekaju njegove momke u uzvratnoj utakmici protiv BiH.
Carlos Godinho nije nimalo bio oduševljen temperaturom zraka koja ga je dočekala na sarajevskom aerodromu, posebno ako se uzme u obzir velika vjerovatnoća da će 18. novembra, kad Portugalci dolaze u BiH, biti još hladnije.
"Previše je hladno. Grad se nalazi na planinskom području, na 318 metara iznad nivoa mora i klima je tipična kontinentalna. U ovom trenutku tek je jedan stepen iznad nule i ne očekuje se poboljšanje vremena u novembru. Planine oko Sarajeva prekrivene su snijegom", izvijestio je zabrinuti Godinho, koji je prenoćio u hotelu "Zenica".
O stadionu Bilino polje portugalski tehnički direktor također nije imao riječi hvale.
"U lošem je stanju. Nije to dobar teren. Danas je bilo još i više blata jer su padali kiša i snijeg", požalio se novinarima portala Abola. "Lokalni tim (NK Čelik, op. a.) igra na ovom stadionu, tako da se travnjak ne oporavlja."
Jedan od čitalaca portala ispod objavljenog članka u komentaru je poručio: "Ne počinjite izmišljati opravdanja. I bh. tim će igrati na takvom istom terenu."
Portugalski portal prenosi i upozorenja španskog selektora Vicentea del Bosquea koji je svojim susjedima poručio da je "Bosna veoma komplikovana", te istakao da će utakmice protiv našeg tima biti veoma teške.
"Bosna je komplikovana ekipa jer je sastavljena od veoma talentovanih igrača koji igraju širom Evrope. Naprijed imaju veoma kvalitetne napadače", naglasio je Del Bosque čija se Španija nalazila sa BiH u grupi 5 kvalifikacija za SP u Južnoj Africi.
Ipak, Španac je istakao kako vjeruje da je Portugal mnogo jači, ali da se trebaju paziti domaćeg terena BiH.
"Kad igraju u Zenici Bosanci se osjećaju zaštićenima. Imaju odličnu podršku navijača i kad se trebaju braniti, veoma su jaki", izjavio je selektor Španije i dodao kako BiH zaslužuje da bude u kvalifikacijama za SP.
"U kvalifikacijama su bili veoma dobri, uspjeli su nadmašiti Belgiju i Tursku", završio je Del Bosque.
U komentarisanju selekcije BiH pridružio se i portugalski napadač Hugo Almeida koji je priznao: "Suočit ćemo se sa dobro organizovanim timom."
Ipak, Almeida je izrazio nadu da će njegova reprezentacija uspjeti proći dalje i otići na jug Afrike.
"Bosna je iza sebe ostavila zemlje kao što su Belgija i Turska, ali mi ih možemo dobiti. Neki njihovi nogometaši igraju u Bundesligi, kao naprimjer Džeko, drugi najbolji strijelac u prošloj sezoni. Znam da ćemo igrati protiv dobro organizovanog tima, ali Portugal će pokazati svoju snagu", uvjeren je napadač Portugala, koji je obećao da će njegova nacionalna selekcija dati "100 posto od sebe".
Prva utakmica Portugala i BiH igra se u subotu, 14. novembra, a uzvratni susret u Zenici je u srijedu, 18. novembra.
Tehnički direktor reprezentacije Portugala, narednog protivnika ekipe Ćire Blaževića u borbi za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, obišao je u utorak zenički stadion Bilino polje, kako bi se uvjerio kakvi uslovi čekaju njegove momke u uzvratnoj utakmici protiv BiH.
Carlos Godinho nije nimalo bio oduševljen temperaturom zraka koja ga je dočekala na sarajevskom aerodromu, posebno ako se uzme u obzir velika vjerovatnoća da će 18. novembra, kad Portugalci dolaze u BiH, biti još hladnije.
"Previše je hladno. Grad se nalazi na planinskom području, na 318 metara iznad nivoa mora i klima je tipična kontinentalna. U ovom trenutku tek je jedan stepen iznad nule i ne očekuje se poboljšanje vremena u novembru. Planine oko Sarajeva prekrivene su snijegom", izvijestio je zabrinuti Godinho, koji je prenoćio u hotelu "Zenica".
O stadionu Bilino polje portugalski tehnički direktor također nije imao riječi hvale.
"U lošem je stanju. Nije to dobar teren. Danas je bilo još i više blata jer su padali kiša i snijeg", požalio se novinarima portala Abola. "Lokalni tim (NK Čelik, op. a.) igra na ovom stadionu, tako da se travnjak ne oporavlja."
Jedan od čitalaca portala ispod objavljenog članka u komentaru je poručio: "Ne počinjite izmišljati opravdanja. I bh. tim će igrati na takvom istom terenu."
Portugalski portal prenosi i upozorenja španskog selektora Vicentea del Bosquea koji je svojim susjedima poručio da je "Bosna veoma komplikovana", te istakao da će utakmice protiv našeg tima biti veoma teške.
"Bosna je komplikovana ekipa jer je sastavljena od veoma talentovanih igrača koji igraju širom Evrope. Naprijed imaju veoma kvalitetne napadače", naglasio je Del Bosque čija se Španija nalazila sa BiH u grupi 5 kvalifikacija za SP u Južnoj Africi.
Ipak, Španac je istakao kako vjeruje da je Portugal mnogo jači, ali da se trebaju paziti domaćeg terena BiH.
"Kad igraju u Zenici Bosanci se osjećaju zaštićenima. Imaju odličnu podršku navijača i kad se trebaju braniti, veoma su jaki", izjavio je selektor Španije i dodao kako BiH zaslužuje da bude u kvalifikacijama za SP.
"U kvalifikacijama su bili veoma dobri, uspjeli su nadmašiti Belgiju i Tursku", završio je Del Bosque.
U komentarisanju selekcije BiH pridružio se i portugalski napadač Hugo Almeida koji je priznao: "Suočit ćemo se sa dobro organizovanim timom."
Ipak, Almeida je izrazio nadu da će njegova reprezentacija uspjeti proći dalje i otići na jug Afrike.
"Bosna je iza sebe ostavila zemlje kao što su Belgija i Turska, ali mi ih možemo dobiti. Neki njihovi nogometaši igraju u Bundesligi, kao naprimjer Džeko, drugi najbolji strijelac u prošloj sezoni. Znam da ćemo igrati protiv dobro organizovanog tima, ali Portugal će pokazati svoju snagu", uvjeren je napadač Portugala, koji je obećao da će njegova nacionalna selekcija dati "100 posto od sebe".
Prva utakmica Portugala i BiH igra se u subotu, 14. novembra, a uzvratni susret u Zenici je u srijedu, 18. novembra.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja vjerujem da ce oni dati 100% ali trebaju znati da cemo mi dati 300%,i to ce ukupno presuditi..
drago mi je da 19.11. ce biti neradni dan,to ce nasi politicari morati proglasiti kao neradni dan ,siguran sam..
drago mi je da 19.11. ce biti neradni dan,to ce nasi politicari morati proglasiti kao neradni dan ,siguran sam..
Vjeruj mi, bices na poslu rano ujutro.kenoo je napisao/la:ja vjerujem da ce oni dati 100% ali trebaju znati da cemo mi dati 300%,i to ce ukupno presuditi..

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nema luđeeeeeeeeg
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Nema luđeeeeeeeeg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trasimaco je napisao/la:Vjeruj mi, bices na poslu rano ujutro.kenoo je napisao/la:ja vjerujem da ce oni dati 100% ali trebaju znati da cemo mi dati 300%,i to ce ukupno presuditi..
drago mi je da 19.11. ce biti neradni dan,to ce nasi politicari morati proglasiti kao neradni dan ,siguran sam..![]()
ma nema sanse,uzet cu bolovanje..pa cemo vidjeti ocemol slaviti ili bolovati,al ce taj 19.11. biti sigurno poseban..
jednostavno ce se odluciti da li cu ja plakati ili ronaldo

[youtube][/youtube]
- miralem444
- Kontakt:
ma 19.11 neradni dan..u citavoj bih..ja neidem na poso kad bi odma otkaz dobio....pa covjece...koja ce budala 19 na poso..sta vam jeee.....ima bosna da goriiiiiiiiiiiiii.....kenoo je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Vjeruj mi, bices na poslu rano ujutro.kenoo je napisao/la:ja vjerujem da ce oni dati 100% ali trebaju znati da cemo mi dati 300%,i to ce ukupno presuditi..
drago mi je da 19.11. ce biti neradni dan,to ce nasi politicari morati proglasiti kao neradni dan ,siguran sam..![]()
ma nema sanse,uzet cu bolovanje..pa cemo vidjeti ocemol slaviti ili bolovati,al ce taj 19.11. biti sigurno poseban..
jednostavno ce se odluciti da li cu ja plakati ili ronaldo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ljudi evo gledam onog Portugalca Nanija i stvarno je ok,mislim da ce nam on najvise glavobolje zadati.
Nadam se da ce ga nas Rahimic dobro snimiti i otkriti Ciri sve njegove kvalitete ali i slabosti i mane... 

Rz88-u treba dodijeliti djete foruma!!! Halideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kraaaaaljuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
koliko prepreka imas da bi doso do portugala :S sad nadjem da je cijena karte 245€ :S:S:S http://www.worldticketshop.com/tickets/ ... erzegovina
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.