FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Nova uprava Zvezde polako je pocela da djeluje.Nakon tri sponzora stigao je i cetvrti-aerodrom Nikola Tesla.A u narednih par dana treba da dodje generalni sponzor koji je kako kaze Lekic renomirana kompanija.U isto vreme dug je smanjen za 3 mil.eura i potpisani su ugovori sa 17 igraca sto stipendijski sto profesionalni.
p.s.Nadam se da je ovo pocetak izlaska iz krize i vracanje Zvezde na stare staze uspjeha.
p.s.Nadam se da je ovo pocetak izlaska iz krize i vracanje Zvezde na stare staze uspjeha.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobro je bar sponzori dolaze.
Prošla uprava nije mogla da dovede ni jednog sponzora
Ajd biće bolje
ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE
Prošla uprava nije mogla da dovede ni jednog sponzora
Ajd biće bolje
ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE
- " $...
Izgleda da Bernard Parker ostaje u Zvezdi.Ako je to istina jos samo jedan desni bek i to je to.
Da li je to konacno posto je i prosle godine fiorentina trebala doci ali nista nije bilo od toga.obannon je napisao/la:Daj Bože da Parker ali................
JUVENTUS NA MARAKANI 9 AVGUSTA
Ma ko će im znati, dobili su ponudu sad ako odbiju ludi su.
Ipak više me obradovala vijest koju sam malopre pročitao na ****.rs
Menadžer Parkera: Petak dan odluke; Adžić: Dobićemo Parkera
Rata u vrednosti od 75.000 evra, koju bivša uprava Crvene zvezde nije uplatila Tanda Rojal Zuluu, učinila je da Bernard Parker nema nikakve obaveze prema klubu sa "Marakane". Čekalo se da se završi Kup konfederacija, pa da menadžer Parkera Majk Makab otkrije kakav je status i kakvi su planovi njegovog štićenika.
- Ono što vas najviše zanima - gde će Parker nastaviti karijeru - znaćemo tek u petak. Tada ću imati odlučujući sastanak sa njegovim bivšim klubom Tanda Rojal Zuluom. Nadam se najboljem ishodu - rekao je Makab za "Sport".
Čiji je trenutno Parker igrač?
- Ne mogu sa sigurnošću da kažem...
Kakve su šanse da se vrati u Zvezdu?
- Zaista ne znam. Tek u petak će se znati konkretnije. Prijatno sam iznenađen ponašanjem ljudi iz novog rukovodstva Zvezde. Reč je o veoma razumnim i predanim ljudima i to govori činjenica da smo odlučili da se Aval Isah vrati u Beograd. Parler ima drugačiji ugovor i zato je situacija komplikovanija. Pokušavam da nađem dogovor sa čelnicima njegovog bivšeg kluba.
Pominje se da je Fenerbahče, Makabi, Cirih... Da li je bilo kontakta?
- Sa sigurnošću tvrdim da ni sa jednim drugim klubom nismo pregovarali, niti da je stigla konkretna ponuda.
Da se nešto dešava sa parkerom i da postoji mogućnost da se vrati u Zvezdu priznao je i sportski direktor Ivan Adžić.
- U direktnom smo kontaktu sa njim i čini mi se da je situacija iz dana u dan sve bolja. Parker bi želeo da se vrati u Zvezdu i mislim da ćemo uspeti da pronađemo model sa kojim bi svi bili zadovoljni - podvukao je Adžić.
Ipak više me obradovala vijest koju sam malopre pročitao na ****.rs
Menadžer Parkera: Petak dan odluke; Adžić: Dobićemo Parkera
Rata u vrednosti od 75.000 evra, koju bivša uprava Crvene zvezde nije uplatila Tanda Rojal Zuluu, učinila je da Bernard Parker nema nikakve obaveze prema klubu sa "Marakane". Čekalo se da se završi Kup konfederacija, pa da menadžer Parkera Majk Makab otkrije kakav je status i kakvi su planovi njegovog štićenika.
- Ono što vas najviše zanima - gde će Parker nastaviti karijeru - znaćemo tek u petak. Tada ću imati odlučujući sastanak sa njegovim bivšim klubom Tanda Rojal Zuluom. Nadam se najboljem ishodu - rekao je Makab za "Sport".
Čiji je trenutno Parker igrač?
- Ne mogu sa sigurnošću da kažem...
Kakve su šanse da se vrati u Zvezdu?
- Zaista ne znam. Tek u petak će se znati konkretnije. Prijatno sam iznenađen ponašanjem ljudi iz novog rukovodstva Zvezde. Reč je o veoma razumnim i predanim ljudima i to govori činjenica da smo odlučili da se Aval Isah vrati u Beograd. Parler ima drugačiji ugovor i zato je situacija komplikovanija. Pokušavam da nađem dogovor sa čelnicima njegovog bivšeg kluba.
Pominje se da je Fenerbahče, Makabi, Cirih... Da li je bilo kontakta?
- Sa sigurnošću tvrdim da ni sa jednim drugim klubom nismo pregovarali, niti da je stigla konkretna ponuda.
Da se nešto dešava sa parkerom i da postoji mogućnost da se vrati u Zvezdu priznao je i sportski direktor Ivan Adžić.
- U direktnom smo kontaktu sa njim i čini mi se da je situacija iz dana u dan sve bolja. Parker bi želeo da se vrati u Zvezdu i mislim da ćemo uspeti da pronađemo model sa kojim bi svi bili zadovoljni - podvukao je Adžić.
- " $...
Nista ni od JuvetaDevil je napisao/la:Da li je to konacno posto je i prosle godine fiorentina trebala doci ali nista nije bilo od toga.obannon je napisao/la:Daj Bože da Parker ali................
JUVENTUS NA MARAKANI 9 AVGUSTA
Slavni italijanski Juventus ipak neće biti gost Crvene zvezde 9. avgusta, saznaje MONDO.
Razlozi za nedolazak torinske "stare dame" isključivo su finansijske prirode, jer crveno-beli nisu u mogućnosti da isprate uslove za dolazak tako velike ekipe.
Ipak, Crvena zvezda će imati generalnu proveru protiv jakog rivala iz inostranstva, jer je uprava u kontaktu sa više evropskih klubova za čiji dolazak nisu potrebna tako velika sredstva.
Ta utakmica sa za sada još nepoznatim rivalom biće odigrana u Beogradu početkom avgusta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos jedan sponzor stize na Marakanu.To je poznata kompanija Knjaz Milos koja bi trebala biti i generalni sponzor Fk Crvena Zvezda,a gotova sa sigurnoscu se moze reci da je Zvezda dobila najvece pojacanje prelaznog roka -ostanak africkog reprezentativca Bernarda Parkera kome su izmireni svi dugovi i prema njemu i prema klubu Tanda Royal Zulu.
Daj Bože da Parker ostane, dobar je igrač a za koju godinu bi se mogle uzeti dobre pare za njega.
Nešta ne vjerujem da će ostati ali.............................................
Dobro je bar sponzori dolaze kako je došao novi predsjednik.
Bar igrači neće biti žedni
Živjeo Knjaz Miloš
Nešta ne vjerujem da će ostati ali.............................................
Dobro je bar sponzori dolaze kako je došao novi predsjednik.
Bar igrači neće biti žedni
Živjeo Knjaz Miloš
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj kad se sjetim Renžersa.Bio sam na toj tekmi i ne mogu prežaliti onakvu priliku.
Biće prilika aBd još.
Biće prilika aBd još.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo reče mi drug danas da se na wikipediji pojavila informacija da su Gaizka Mendieta i Stephen Appiah potpisali za Zvezdu.Otišao sam na wikipediju,ali nisam mogao naći tu informaciju.Nakon toga odem na ****.rs i tamo među komentarima posjetilaca pronađem da su ova dvojica potpisala za Zvezdu.Ako jesu svaka čast upravi. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja se nadam da ovo nije istina
Mendieta je završio karijeru koliko znam a Appiah( slobodan igrač) ne bi bilo loše ali ne vjerujem.
Koliko puta se wikipedia da kazem "prosula" sa nekim informacijama.
Mendieta je završio karijeru koliko znam a Appiah( slobodan igrač) ne bi bilo loše ali ne vjerujem.
- " $...
Zvezdi bi dobro dosao Celestin Babayaro koliko vidim lik je slobodan a ocajnicki nam treba bek.obannon je napisao/la:Ja se nadam da ovo nije istina
- alan_kardec
- Kontakt:
Znači ipak samo "bomba".
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas od 18:00 prijateljska utakmica u Ivanjici
CRVENA ZVEZDA- BORAC(BL)
.
.
Što se dešavanja u klubu tiče Tričkovski je dobio nogu(najvjerovatnije odlazi u Đorđe Petrov), a što se Bajalice tiče sve će se znati za dan-dva.
CRVENA ZVEZDA- BORAC(BL)
.
.
Što se dešavanja u klubu tiče Tričkovski je dobio nogu(najvjerovatnije odlazi u Đorđe Petrov), a što se Bajalice tiče sve će se znati za dan-dva.
- " $...
Je li ima prenos na nekoj TV?obannon je napisao/la:Danas od 18:00 prijateljska utakmica u Ivanjici
CRVENA ZVEZDA- BORAC(BL)
.
.
p.s.Sta je bilo sa ovim Appiahom sto se spominjao?
Ima sutra snimak na SOS kanalu, mozda i veceras.Devil je napisao/la:Je li ima prenos na nekoj TV?obannon je napisao/la:Danas od 18:00 prijateljska utakmica u Ivanjici
CRVENA ZVEZDA- BORAC(BL)
.
.
p.s.Sta je bilo sa ovim Appiahom sto se spominjao?
Ma kakav Appiah. Mogu i ja na wikipediji ubaciti( Adriano u Zvezdi lili...........)
Meni je lično i drago što od toga nema ništa.
Hа $ $ 1989 $ у ' $ је $ $ ¥! Црвена $ је у " " $ $ " " 6:1 а $ $ $ је на ' $ " & 5 ?!
? "
$- ? &
- " $...
Crvena zvezda - Borac Banja Luka 2:0 (1:0)
Strelci: Tutorić u 29 i Kadu u 49 iz jedanaesterca
CRVENA ZVEZDA: Pavlović, Ninkov, Tutorić, Đorđević, Ignjatijević, Isah, Blažić, Lazetić, Obrić, Perović i Burzanović.
Igrali su još: Nikolić, Cvetković, Vranješ, Savio, Bogdanović, Kadu, Karadžič, Jevtić, Abubakar i Mrkela.
BORAC (Banja Luka): Starčević, Stupar, Zarić, Petrić, Ćorić, Maksimović, Vranješ, Jandrić, Ljubojević, Bilbija i Kajkut.
Strelci: Tutorić u 29 i Kadu u 49 iz jedanaesterca
CRVENA ZVEZDA: Pavlović, Ninkov, Tutorić, Đorđević, Ignjatijević, Isah, Blažić, Lazetić, Obrić, Perović i Burzanović.
Igrali su još: Nikolić, Cvetković, Vranješ, Savio, Bogdanović, Kadu, Karadžič, Jevtić, Abubakar i Mrkela.
BORAC (Banja Luka): Starčević, Stupar, Zarić, Petrić, Ćorić, Maksimović, Vranješ, Jandrić, Ljubojević, Bilbija i Kajkut.
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.