Kako si ti naporan covjek. Kad se nesto za Mirzu kaze odmah skaces. Ali sta ces, takvi smo. Samo sto nikada neces reci da je bio los. Makedinija, Grcka, Finska.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ako u kontinuitetu bude igrao ovo sto sada radi postat ce za 20 posto bolji igrac.
Inace je Dusko ga "nagazio". Treba da u potpunosti preuzme ulogu lidera, da vise radi u odbrani i bolje skace. To je jedan veliki plus za nasu repku. Ako se obistini naravno.
Lider je odavno tamo!!
To za % je meni polako smjesno kod tebe:))))
Nego kako komentarises igru novice? ako nastavi ovako ide 20% gore ili 49 % dole?
Pozz...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Kako si ti naporan covjek. Kad se nesto za Mirzu kaze odmah skaces. Ali sta ces, takvi smo. Samo sto nikada neces reci da je bio los. Makedinija, Grcka, Finska.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ako u kontinuitetu bude igrao ovo sto sada radi postat ce za 20 posto bolji igrac.
Inace je Dusko ga "nagazio". Treba da u potpunosti preuzme ulogu lidera, da vise radi u odbrani i bolje skace. To je jedan veliki plus za nasu repku. Ako se obistini naravno.
Lider je odavno tamo!!
To za % je meni polako smjesno kod tebe:))))
Nego kako komentarises igru novice? ako nastavi ovako ide 20% gore ili 49 % dole?
Pozz...
Mene 3 utakmice pored 50 ne mogu promjeniti misljenje kao tebi!!
rekao sam kratko i jasno najbolja 4 u evropi!!
Ti si smjesan bolji su ti novica i onaj svemirac.
Ti ocigledno pojma nemas o cemu se prica. Procitaj nesto prije nego sto lupis jednu od svojih mnogobrojnih gluposti. Ono kako je on dosada igrao, nije najbolji krilni centar Europe. Tek ako nastavi ovako kao sto je poceo sa raznovrsnoscu u napadu bi to mogao da postane. A ne kao dosada, 1000 suteva za tri poena naspram 600 za dva.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o cemu se prica. Procitaj nesto prije nego sto lupis jednu od svojih mnogobrojnih gluposti. Ono kako je on dosada igrao, nije najbolji krilni centar Europe. Tek ako nastavi ovako kao sto je poceo sa raznovrsnoscu u napadu bi to mogao da postane. A ne kao dosada, 1000 suteva za tri poena naspram 600 za dva.
Ne ,ti nemas pojma""lupetas ovdje mjesecima ko je sve bolji od mirze!!
Teletovicc igra kako mu trener kaze i naredi!!!!
DA zna igrat i pod kosem to je nama svima jasno bilo osim tebi!!!
Vidio sam na EP kako zna da igra u reketu. Inace, je sve svoje poene postigao tako sto je igrao ledjima prema kosu i 1 na 1. Malo pogledaj sta strucnjaci kazu i sta pricaju. Nemoj samo da jedes ono sto ti serviraju nerealni i euforicni novinari iz BiH zeljni slave i svojih pet minuta.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o cemu se prica. Procitaj nesto prije nego sto lupis jednu od svojih mnogobrojnih gluposti. Ono kako je on dosada igrao, nije najbolji krilni centar Europe. Tek ako nastavi ovako kao sto je poceo sa raznovrsnoscu u napadu bi to mogao da postane. A ne kao dosada, 1000 suteva za tri poena naspram 600 za dva.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Vidio sam na EP kako zna da igra u reketu. Inace, je sve svoje poene postigao tako sto je igrao ledjima prema kosu i 1 na 1. Malo pogledaj sta strucnjaci kazu i sta pricaju. Nemoj samo da jedes ono sto ti serviraju nerealni i euforicni novinari iz BiH zeljni slave i svojih pet minuta.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o cemu se prica. Procitaj nesto prije nego sto lupis jednu od svojih mnogobrojnih gluposti. Ono kako je on dosada igrao, nije najbolji krilni centar Europe. Tek ako nastavi ovako kao sto je poceo sa raznovrsnoscu u napadu bi to mogao da postane. A ne kao dosada, 1000 suteva za tri poena naspram 600 za dva.
Pa budi ubjeden "da sam blizi strucnjacima nego ti """tako da znam jako dobro sta misle o mirzi!!
Vidio si i kako cuva centre?1 na 1 jeste sto se trazi od njega ,jer je jace gradi od suparnika!!
Prije si govorio da ne zna ledima prema kosu ,sada je dvokorak vidim:))
Nego sto bjezis sa teme ? jel novica i sada bolji?????
Sve vidim po tvojim postovimaPa budi ubjeden "da sam blizi strucnjacima nego ti """tako da znam jako dobro sta misle o mirzi!!
Vidio si i kako cuva centre?1 na 1 jeste sto se trazi od njega ,jer je jace gradi od suparnika!!
Nego sto bjezis sa teme ? jel novica i sada bolji?????

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Sve vidim po tvojim postovimaPa budi ubjeden "da sam blizi strucnjacima nego ti """tako da znam jako dobro sta misle o mirzi!!
Nego sto bjezis sa teme ? jel novica i sada bolji?????![]()
![]()
Ne,nego se vidi po tvojima:))
Provalio si se 2,3 puta samo tako,pa sada malo bjezis ne spominjes vise te igrace!
Mirzu poznajem jos iz Slobodinih dana,pa kada je trebao na college u usa""tamo ga je preporucio jedan bivsi igrac kk celika"""""
Ali sta ti znas ko i sta je mirza"""prvo moras da se kanis foruma i provedi malo vremena u toplim dvoranama sem skenederije i zetre!!
Pa pokazao si sve recenicom kako se zna da Mirza moze da igra u reketu, a proslih godina duplo vise sutirao za tri nego za dva poena. Cinjenice te pobijaju, ali ti nazalost to ne vidis. Skontat ces mozda nekada. A naravno, argument da zna da igra odbranu je sto je par puta sacuvao 1 na 1 protivnickog centra. Krasno.
I sta s tim, sto sam tvrdio? Za Savanovica da je tehnicki bolji igrac od Mirze? Jeste.
A to ce ti svako reci ko se imalo razumio u ovu plemenitu igru.
Ali, ti se druzis sa "strucnjacima", oni znaju

I sta s tim, sto sam tvrdio? Za Savanovica da je tehnicki bolji igrac od Mirze? Jeste.
Ali, ti se druzis sa "strucnjacima", oni znaju

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Pa pokazao si sve recenicom kako se zna da Mirza moze da igra u reketu, a proslih godina duplo vise sutirao za tri nego za dva poena. Cinjenice te pobijaju, ali ti nazalost to ne vidis. Skontat ces mozda nekada. A naravno, argument da zna da igra odbranu je sto je par puta sacuvao 1 na 1 protivnickog centra. Krasno.
Ali, ti se druzis sa "strucnjacima", oni znaju![]()
![]()
Opet se gubis:))
Mirza igra kako trener zahtjeva!!
Savan bolji?sta sut,skok?da nije mozda i korisniji?Nisi rekao tehnicki,nego si rekao da je bolji igrac!!
A novica ?sto njega vise ne spominjes?
Nemas pojma i poklopi se....
Da to su strucnjaci..
Velickovic je dobio nagradu u 20. godini kao igrac koji je najvise napredovao u EL. I? Je li Mirza bio ikada biran u petorku Eurolige, ili u drugu petorku mozda? Je li? Nije. Ali nebitno.
Savan je prosle godine izabran u drugu najbolju petorku Eurolige?
Mirza? Nije. I?
Da, imao je bolji sut za dva poena, u sutu za tri je bio bolji, u sutu sa slobodnih je bio bolji.
Ako ne vjerujes provjeri.
Ali ti vjerujes vise "strucnjacima", koji partije 0/7, ili 2/13 ocjenjuju kao partije dostojne najbolje cetvorke Eurolige. Ali to govori onda o nasoj kosarci. Ja nijednog covjeka koji je kosarkaski trener ili covjek koji se bavio kosarkom nisam cuo da tako kaze.
Mirza? Nije. I?
Da, imao je bolji sut za dva poena, u sutu za tri je bio bolji, u sutu sa slobodnih je bio bolji.
Ali ti vjerujes vise "strucnjacima", koji partije 0/7, ili 2/13 ocjenjuju kao partije dostojne najbolje cetvorke Eurolige. Ali to govori onda o nasoj kosarci. Ja nijednog covjeka koji je kosarkaski trener ili covjek koji se bavio kosarkom nisam cuo da tako kaze.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
He,he,he.....i rubio je imao nagrada pa je se smirio..novica nijeo odigrao dobru partiju ima 2 god....savan ima jednu dobru sez,zbog karija...mirza igra na nivou vec 3,4 god...pozz.
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 15 okt 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
He,he,he.....i rubio je imao nagrada pa je se smirio..novica nijeo odigrao dobru partiju ima 2 god....savan ima jednu dobru sez,zbog karija...mirza igra na nivio vec 3,4 god...pozz.
Kad vidim da neko osporava Mirzu ili ga iz nekih neodređenih neljudskih razloga mrzi ili nema pojma o košarci...
Osim - drugo ime za Želju !
Gore je kada ga uzdižu ko da je evropski Dirkrossoner je napisao/la:Kad vidim da neko osporava Mirzu ili ga iz nekih neodređenih neljudskih razloga mrzi ili nema pojma o košarci...

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ti samo imas svoja piskaranja na datu temu, a argumente nemas.doe78 je napisao/la:He,he,he.....i rubio je imao nagrada pa je se smirio..novica nijeo odigrao dobru partiju ima 2 god....savan ima jednu dobru sez,zbog karija...mirza igra na nivio vec 3,4 god...pozz.
Sve sam ti dokazao prethodnim postom.
Prijatno.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Najbolji igrac EP imao je u dvije utakmice sut 4/23, u jednoj 1/11 u drugoj 3/12. Na kraju je ipak bio MVP, zato sto je najbolji kad najvise treba. I najboljim se desava los dan, stvarno me cudi to tvoje potenciranje na te dvije utakmice Mirze Teletovica.neno#4 je napisao/la:Velickovic je dobio nagradu u 20. godini kao igrac koji je najvise napredovao u EL. I? Je li Mirza bio ikada biran u petorku Eurolige, ili u drugu petorku mozda? Je li? Nije. Ali nebitno.
Mirza? Nije. I?
Pa odigrao je dvije odlicne utakmice na Euru za nas, i tri katastrofalne.
Zbog njega nismo dobili Grcku jer je promasio dosta otvorenih suteva, zbog njega nismo dobili Makedoniju, iako po rijecima nekih on zna da igra ledjima i 1 na 1. A vidjeli smo ga u duelu sa Anticem.
On je najbolji igrac BiH u ovom trenutku i jedan od pet najboljih krilnih centara Eurolige.
Ali ono kako je igrao dosada je bila jednodimenzionalnost. Ako sut ide ubacit ce 20+, ako ne ide tu nastaju problemi. Prve dvije utakmice ove sezone govore da bi moglo biti drugacije. Ostaje da se vidi.
Zbog njega nismo dobili Grcku jer je promasio dosta otvorenih suteva, zbog njega nismo dobili Makedoniju, iako po rijecima nekih on zna da igra ledjima i 1 na 1. A vidjeli smo ga u duelu sa Anticem.
On je najbolji igrac BiH u ovom trenutku i jedan od pet najboljih krilnih centara Eurolige.
Ali ono kako je igrao dosada je bila jednodimenzionalnost. Ako sut ide ubacit ce 20+, ako ne ide tu nastaju problemi. Prve dvije utakmice ove sezone govore da bi moglo biti drugacije. Ostaje da se vidi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Moze se gledat i iz drugog ugla. Dvije utakmice je skoro sam dobio. Protiv Finske cijela ekipa nije bila na nivou, poznati Balkanski mentalitet. Antic je mnoge velikane strpao u dzep, niko se nije pored njega naigrao. Protiv Mirze je bukvalno igrao flastera, to su drugi morali koristit, al je to nas problem, sto nemamo jos jednog igraca kalibra Teletovica. Protiv Grcke je glavni krivac za poraz. I ovakav nas najbolji igrac na EP, bez ikakve dileme.neno#4 je napisao/la:Pa odigrao je dvije odlicne utakmice na Euru za nas, i tri katastrofalne.
Sam dobio CG i Hrvatsku? Onda neko nije gledao te utakmice, ili ti ili ja. Mirza protiv CG prakticno u prvom poluvremenu osim na pocetku prve cetvrtine nije postojao. U drugom poluvremenu je odigrao odlicno i pogurao nas kada je trebalo. U utakmici protiv Hrvatske citava ekipa je odlicna bila, a zaboravljas Domercanta i njegove suteve. Mirza jeste bio odlican, ali kada je trebalo zakazao je. Protiv Grcke i protiv Makedonije. Niko ne moze da dobije utakmicu sam. Naravno da je bio nas najbolji igrac na prvenstvu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.