Safet Sušić - Pape

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 16:41

Alen Škoro je napisao/la:Očito nikad nisi bio na njemu čim tako govoris.Stadion Asim Ferhatović "HASE" ima kapaciteta(sjedećih mjesta) oko 37 000 + Stepenice + kad je bitna tekma po dvoje jedna stolica,znaci niko ne sjedi + ulazi + loža.Znači skonta se to nekako. ;) Nemoj mislit' da je istina ako Savez kaže pušteno 25 000 ulaznica u prodaju.Tu skoro uvijek lažu,jer je i njima u interesu da što više zarade,tako radi i uprava mog Kluba.
ja eto ti si bio prvo da ti ja kazem kad igra reprezentacija moze bit gledalaca samo koliko ima sjedecih mjesta a sad hoces li ti sjedit ili stajat to je tvoj problem i drugo de ti meni reci kad je to bilo na kosevu 50000 gledalaca kad je igrala reprezentacija kad se pravis toliko pametan

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 16:46

mrzim_ulizice je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Očito nikad nisi bio na njemu čim tako govoris.Stadion Asim Ferhatović "HASE" ima kapaciteta(sjedećih mjesta) oko 37 000 + Stepenice + kad je bitna tekma po dvoje jedna stolica,znaci niko ne sjedi + ulazi + loža.Znači skonta se to nekako. ;) Nemoj mislit' da je istina ako Savez kaže pušteno 25 000 ulaznica u prodaju.Tu skoro uvijek lažu,jer je i njima u interesu da što više zarade,tako radi i uprava mog Kluba.
ja eto ti si bio prvo da ti ja kazem kad igra reprezentacija moze bit gledalaca samo koliko ima sjedecih mjesta a sad hoces li ti sjedit ili stajat to je tvoj problem i drugo de ti meni reci kad je to bilo na kosevu 50000 gledalaca kad je igrala reprezentacija kad se pravis toliko pametan

Kompleksaš,bilo je vjeruj mi.Sjeti se jedne Danske,Francuske...Čim ima rezultata ima i publike,a i vjeruj mi sad bi sigurno bilo i Koševo punije,i sve punije...Jer nikad se nije pričalo(barem se meni tako čini) o našoj državnoj reprezentaciji i reprezentativcima kao sada što se priča. ;)
NON MOLLARE MAI

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 16:50

Alen Škoro je napisao/la:Ovu temu treba odmah zatvoriti...
Jer ovdje nema raje,koja je imalo upoznata sa Ex-Yu Fudbalom...
Pape je Legenda kojoj svi mogu samo zaviditi,a ne pricati ove glupe forumske nebuloze.
Eto pitajte djedove,nane,očeve,majke itd... KO JE SAFET SUŠIĆ PAPE ?
Cucete jednu lijepu pricu,mozda odlucite nekad i lektiru napisati o njemu. :lol:
Bez obzira sto i moj nick govori da sam Navijač Sarajeva,ja sam za da se igra na Stadionu Koševo(Asim Ferhatović HASE).Jer nije isto igrati pred 10 000 u Zenici i 50 000 na Koševu.
A to što mnogi imaju Kompleks Sarajeva to je druga priča skroz... ;)
Eto ti ces mi reci ko je bio safet susic!
Njegovo igracko umjece je neupitno, i ne iznosi dezinformacije!
Komentarisati njega mogu svi navijaci reprezentacije BiH, jer sada on ne predstavlja niti sarajevo niti kosevo i tacka!
Pitaj ostale navijace u BiH , a i igrace koji nastupaju za reprezentacije gdje zele da igraju!
Idol vam je alen skoro , nama djeko, cao!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 16:54

Ada je napisao/la:
Pape je Legenda kojoj svi mogu samo zaviditi,a ne pricati ove glupe forumske nebuloze.
Cucete jednu lijepu pricu,mozda odlucite nekad i lektiru napisati o njemu. :lol:
Bez obzira sto i moj nick govori da sam Navijač Sarajeva,ja sam za da se igra na Stadionu Koševo(Asim Ferhatović HASE).Jer nije isto igrati pred 10 000 u Zenici i 50 000 na Koševu.
Eto ti ces mi reci ko je bio safet susic!
Njegovo igracko umjece je neupitno, i ne iznosi dezinformacije!
Komentarisati njega mogu svi navijaci reprezentacije BiH, jer sada on ne predstavlja niti sarajevo niti kosevo i tacka!
Pitaj ostale navijace u BiH , a i igrace koji nastupaju za reprezentacije gdje zele da igraju!
Idol vam je alen skoro , nama djeko, cao![/b]

Mnogi igrači žele igrati na Koševu.A druga je stvar što je Koševo prevelik zalogaj za sve. ;)
nicaZe je imala strašno dobar teren protiv Portugala,al' ono baš da se na njemu ekstra dobro snađu majstori poput Pjanića,Misketa,Džeke i co. :lol:
NON MOLLARE MAI

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 16:58

Alen Škoro je napisao/la:

Kompleksaš,bilo je vjeruj mi.Sjeti se jedne Danske,Francuske...Čim ima rezultata ima i publike,a i vjeruj mi sad bi sigurno bilo i Koševo punije,i sve punije...Jer nikad se nije pričalo(barem se meni tako čini) o našoj državnoj reprezentaciji i reprezentativcima kao sada što se priča. ;)
ti ne zelis da gledas stvari realno ti mi dokazi da je i jednu utakmicu od tih sto si nabrojo bilo 50000 na kosevu ja cu ti dat sta god hoces...........a sto se tice susica on nije pitar nikad bio niti ce bit i toliko voli sarajevo i horde zla da vas ama bas nikad u zadnjih 20 godina nije spomeno vise spominje psg i francusku nego sarajevo

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 16:59

Mnogi igrači žele igrati na Koševu
Koji to hajde navedi mi ih, ne moj mi samo reci neki???
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2010, 17:00

Svidja mi se ovo sto je Susic govorio ovih dana, skoro svaka mu je izjava na mjestu. Ovo da je teren bio katastrofalan protiv Portugala u Zenici se 100% slazem. I takve stvari veoma uticu na rezultat, eto kako sam Pape rece kad izadje na los teren igrac izgubi motivaciju pogotovo tehnicki potkovan igraci kakve mi imamo u ekipi.
Samo se bojim da ce nas sad neki zenicani pocet ubjedjivati da je teren bio odlican i da je to sve zavjera da bi repku preselili na Kosevo :lol:
bolje sredite taj teren nego da se bezze prepucavamo :lol:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 17:01

Alen Škoro je napisao/la: ti ne zelis da gledas stvari realno ti mi dokazi da je i jednu utakmicu od tih sto si nabrojo bilo 50000 na kosevu ja cu ti dat sta god hoces...........a sto se tice susica on nije pitar nikad bio niti ce bit i toliko voli sarajevo i horde zla da vas ama bas nikad u zadnjih 20 godina nije spomeno vise spominje psg i francusku nego sarajevo

Brate,ja i ti nemamo šta pričati. ;)
NON MOLLARE MAI

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 07 jan 2010, 17:03

slazem se ja da je kosevo bolje,ali publika se definitivno nemoze se mjeriti sa zenickom u to sam siguran.a evo ti i dokaz nemanja brani lose protiv spanije stadion ori nemanja a sjecate li se utakmice protiv hrvatske na kosevu mislim da su nas dobili sa 5-3 pa kad ste prozivali hrgovica ustasa i tako.kosevo je kao figura bolji ali polje je polje.u sarajevu dosta vlada nacionalisticka atmosfera dok u zenici nije takav slucaj.vi sarajlije se ponasate kao da je citava bosna sarajevo e pa nije bosna je i zenica i tuzla i mostar banja luka siroki.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 17:06

calcio je napisao/la:Svidja mi se ovo sto je Susic govorio ovih dana, skoro svaka mu je izjava na mjestu. Ovo da je teren bio katastrofalan protiv Portugala u Zenici se 100% slazem. I takve stvari veoma uticu na rezultat, eto kako sam Pape rece kad izadje na los teren igrac izgubi motivaciju pogotovo tehnicki potkovan igraci kakve mi imamo u ekipi.
Samo se bojim da ce nas sad neki zenicani pocet ubjedjivati da je teren bio odlican i da je to sve zavjera da bi repku preselili na Kosevo :lol:
u zenici jeste los travnjak ali de mi reci sta je lose na kosevu ehehehheheheheh ne samo travnjak vec sve treba ulozit milione da se dotjera da lici na stadion

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 17:06

calcio je napisao/la:Svidja mi se ovo sto je Susic govorio ovih dana, skoro svaka mu je izjava na mjestu. Ovo da je teren bio katastrofalan protiv Portugala u Zenici se 100% slazem. I takve stvari veoma uticu na rezultat, eto kako sam Pape rece kad izadje na los teren igrac izgubi motivaciju pogotovo tehnicki potkovan igraci kakve mi imamo u ekipi.
... e pa meni se neke stvari kod safeta nisu svidjele!
Nije mi jasno kako je mogao zvati sliskovica za pomocnika!To bi bilo cisto rasulo znavsi u kakvim su odnosima sliskovic i spahic, ali eto na srecu valjda nece doc!
Mani se koseva, za nas je to uklet stadion..slicno za hrvatsku poljud (neznaju kad su dobili na njemu)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 17:09

Slazem se u vecini teksta što si napisao.Ali ... sjetimo se i Portugala sad u nicaZe,kad smo primili gol...Muk.
Dakle,ima dosta je i do publike i podrške.Ali brate teren je teren.Koševo je terenski veći od BP.
A da ne pričam da na Koševu(kad igra repka) nije samo raja iz Sarajeva,ima tu ljudi(navijača) iz svih djelova BiH.
Na kraju krajeva ne piše u kladionici BH Fanaticos - Portugalski navijači 1 X 2 .(dajem primjer)
Već - BiH - Portugal. 1 X 2

Publika je dobra,čim je i rezultat dobar. ;)
NON MOLLARE MAI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jan 2010, 17:13

Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2010, 17:13

u zenici jeste los travnjak ali de mi reci sta je lose na kosevu ehehehheheheheh ne samo travnjak vec sve treba ulozit milione da se dotjera da lici na stadion
ma fazon je sto su na BP kao mjenjali travnjak prosle godine negdje na jesen. ali to se nije primjetilo. neznam jeli neko pokrao lovu namjenjenu za novi teren ili je ta vijest bila dezinformacija. ali dobro se sjecam, i ovdje na forumu je pisalo da se mjenja travnjak, pa na kraju ispade jos losiji nego ranije.
a slazem se da i na Kosevu treba puno toga renovirati.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 17:14

pa da je bio dobar teren u zenici protiv portugala mi bi primili 5 komada jer mi jos za 100 godina necemo moci igrati protiv reprezentacija kosto su portugal ......vidicemo sad kad budu kvalifikacije za evropsko ako budemo i 4 u grupi bice super

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 17:15

Alen Škoro je napisao/la:Slazem se u vecini teksta što si napisao.Ali ... sjetimo se i Portugala sad u nicaZe,kad smo primili gol...Muk.
Dakle,ima dosta je i do publike i podrške.Ali brate teren je teren.Koševo je terenski veći od BP.
A da ne pričam da na Koševu(kad igra repka) nije samo raja iz Sarajeva,ima tu ljudi(navijača) iz svih djelova BiH.
Na kraju krajeva ne piše u kladionici BH Fanaticos - Portugalski navijači 1 X 2 .(dajem primjer)

Ti neznas sta pises :)
Bilino polje je uvjek bilo isto ispunjeno, bilo da se igra protiv armenije ili portugala!
I na bilino polje dolaze navijaci iz svih djelova BiH!
Kosevo je vecinom poluprazno, osim naravno kada se igra protiv franciuske ili za plasman na neko prvenstvo!
Nelupaj bezzze po tastaturi, igrace se i dalje na kosevu

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 17:17

Ada je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Slazem se u vecini teksta što si napisao.Ali ... sjetimo se i Portugala sad u nicaZe,kad smo primili gol...Muk.

Ti neznas sta pises :)
Bilino polje je uvjek bilo isto ispunjeno, bilo da se igra protiv armenije ili portugala!
I na bilino polje dolaze navijaci iz svih djelova BiH!
Kosevo je vecinom poluprazno, osim naravno kada se igra protiv franciuske ili za plasman na neko prvenstvo!
Nelupaj bezzze po tastaturi, igrace se i dalje na kosevu
...na bilinom polju.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 17:18

Adinjo je napisao/la:Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
ti se jarane ufatio danske i te utakmice pa ta je bila bitna utakmica de se malo ufati slabijih ekipa i prisjeti se tih utakmica i ja bi volio da svaku utakmicu bude 100000 da imamo takav stadion ali nemamo ............svi bi volili da gledaju spaniju,dansku,portuga a kada dodju slabije ekipe stadion prazan e pa jarane nemoze to tako

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2010, 17:19

mrzim_ulizice je napisao/la:pa da je bio dobar teren u zenici protiv portugala mi bi primili 5 komada jer mi jos za 100 godina necemo moci igrati protiv reprezentacija kosto su portugal ......vidicemo sad kad budu kvalifikacije za evropsko ako budemo i 4 u grupi bice super
Ko kaze? Teren je smetao vise nama nego njima. Nama je trebao gol, a ne njima. Na onom terenu nije bilo moguce igrat normalan nogomet i zato nam je jedina solucija bila duge lopte prema Dzeki. A ne moze ni on sa Pepeom, Alvesom i Carvalhom oko sebe. Mozda da je Zlatan igro od pocetka umjesto Ibisevica...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2010, 17:21

Ada je napisao/la:
... e pa meni se neke stvari kod safeta nisu svidjele!
Nije mi jasno kako je mogao zvati sliskovica za pomocnika!To bi bilo cisto rasulo znavsi u kakvim su odnosima sliskovic i spahic, ali eto na srecu valjda nece doc!
Mani se koseva, za nas je to uklet stadion..slicno za hrvatsku poljud (neznaju kad su dobili na njemu)
To da je uklet stadion (glupost) je i plasirao Sliskovic da bi se opravdao jer je gubio utakmice. Nemoze stadion biti uklet, kakve su to bajke?
A neznam ni ja zasto je htio njega za pomocnika, i po meni je to pogresno ali eto ljudi se dugo poznaju i vjeruju jedan drugom, valjda je zbog toga.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.