Ja licno ne bi voleo da se hram menja,jedino malo renovira izvana ali unutra ne bi nista dirao.Dobra ideja za ove kompleksne izvan stadiona i to podrzavam.
Ma ne znam cemu uopste ovo, dobro haj rekonstrukcija i to, al dalje ja vise ne bi dirao, sad na svakoj tribini nesto mijenjat ili dodavat bilo bi po meni glupo. Al kao sto kazes bilo bi odlicno ovo sa ovim shoppingem i ostalim gradjevinama, al daj Boze da ne ostane ovo samo na prici.
Valja sad izgraditi ovo, i valja dat' puno love, mada ne sumnjam da će se 'novi Dragao' izgraditi
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
Stadion Stožice u Ljubljani bit će jedan od modernijih na prostoru ex-yu. Kapacitet mu je dosta mali inače, oko 12 hiljada ali je sasvim dovoljan za slovenske prilike.
Možete se smijati ovom Plavom vulkanu, ali takvi se stadioni viđaju samo u Njemačkoj. Pa to je extra stadion. Mada sumnjam da će bit išta od toga jer Hrvatska i konkretno grad Zagreb grcaju u dugovima.
HOPLIT je napisao/la:Stadion Stožice u Ljubljani bit će jedan od modernijih na prostoru ex-yu. Kapacitet mu je dosta mali inače, oko 12 hiljada ali je sasvim dovoljan za slovenske prilike.
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Možete se smijati ovom Plavom vulkanu, ali takvi se stadioni viđaju samo u Njemačkoj. Pa to je extra stadion. Mada sumnjam da će bit išta od toga jer Hrvatska i konkretno grad Zagreb grcaju u dugovima.
To se sve može napraviti, samo što grad vode nesposobni ljudi. Ali najavljeno je za sljedeći tjedan da će se reći konačna odluka (iako to godinama najavljuju). Pa sad ne znam da li vjerojvati ili plakati od smijeha i tuge.