Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 16:40

Luis Fabiano bi rado prihvatio ponudu Milana

Brazilski reprezentativni napadač Luis Fabiano je potvrdio kako zna da je Milan zainteresiran za njegove usluge, te je pozvao čelnike Seville da ozbiljno razmisle o ponudi talijanskog kluba, iako je ona niža od onoga čemu se u Sevilli nadaju, budući da bi volio karijeru nastaviti u redovima Milana.

"Znam da je Milan poslao ponudu za mene i volio bih da je u Sevilli razmotre. Do sada sam stajao postrani, jer mi iz Milana nisu ništa konkretno ponudili, ali sada znam da je ovo velika prilika za mene. Ja sam sretan u Sevilli, ali shvaćam da ću imati još malo ovakvih šansi, s obzirom da mi je 28 godina. Milan je jedan od najboljih klubova na svijetu." rekao je Fabiano.

ako dođe milan će imati dobar napad, pato i fabiano kolege iz reprezentacije brazila, odlično će se slagat a mjenjaće ih inzaghi i boriello
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 17:25

bistrikboy je napisao/la:Nije objavljeno bas sam gledao na nekoliko stranica,pa cak i Talijanskih samo se spominje da su nudili igrace ali ne i koje,Lavezzi i Denis nisu sigurno :D Uglavno Pellisier ostaje 8-) Samo odbranu trebaju pojacati,jest' da su doveli nekog momka iz Frosinonea i Baria,ali nije to to...
U odbrani imaju iskusnog Kolumbijca Yepesa,Argentinca Morera i bivšeg mladog reprezentativca Italije Mantovanija,ali trebao bi im još jedan dobar štoper.Sredina i napad sasvim solidni.U svakom slučaju trebaju im 2-3 kvalitetna igrača i Chievo bi se opet mogao upustiti u borbu za evrokupove.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 jul 2009, 17:44

Sta je sa Kerlonom, jedan od najvecih talenata zadnjih godina, sta se njemu desilo samo Bog zna, je li ostao u Chievu?
Support Velez, It's logical! ★

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jul 2009, 17:47

citam problematicni kasano poceo pripreme prije ostalih suigraca sampdorije. strasan igrac koji je do sada nogomet shvatao neozbiljno. hajde da vidimo tog pripremljenog i ozbiljnoga antonia u ovoj sezoni

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 18:09

bh hrvat je napisao/la:citam problematicni kasano poceo pripreme prije ostalih suigraca sampdorije. strasan igrac koji je do sada nogomet shvatao neozbiljno. hajde da vidimo tog pripremljenog i ozbiljnoga antonia u ovoj sezoni

U današnjem fudbalu svašta se može vidjeti,ali pripremljeni,ozbiljni i disciplinovani Cassano nikad. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 18:12

alan_kardec je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:citam problematicni kasano poceo pripreme prije ostalih suigraca sampdorije. strasan igrac koji je do sada nogomet shvatao neozbiljno. hajde da vidimo tog pripremljenog i ozbiljnoga antonia u ovoj sezoni

U današnjem fudbalu svašta se može vidjeti,ali pripremljeni,ozbiljni i disciplinovani Cassano nikad. :mrgreen:

jel on dobro??? šta mu je??? :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 18:21

Mirza_Hordas je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

jel on dobro??? šta mu je??? :mrgreen: :mrgreen:
Ko zna.Možda ga je negdje sunce opalilo. :mrgreen:

Šalu na stranu,Cassano je igračina,ali psiha je njegov problem.U kojem god klubu da je bio svađao se sa nekim,a takav problem se ne može izliječiti samo ako ranije počne sa pripremama.
RIP Adis Selmanović

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2009, 18:22

da, takvi problemi se liječe u ordinaciji na udobnom kauču :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 21:59

milan traži adebajora, nudi flaminija i 23 mil. eura......doveli flaminija iz arsenala sad hoće da ga vrate

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2009, 23:34

heh, koliko je samo Arsenalu falio zadnji vezni poput Flaminija prošle godine.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 17:02

Ibrahimović: "O odlasku iz Juventusa sam odlučio prije Calciopolija

Napadač Intera Zlatan Ibrahimović kaže kako nije 2006. godine iz Juventusa otišao zbog Calciopoli skandala i izbacivanja Stare Dame u drugu ligu, nego je odluku o prelasku u Inter donio već ranije zbog nesporazuma sa tadašnjom upravom kluba.

"Nisam Bianconere napustio zbog Calciopolija. Nešto što se trebalo dogoditi između kluba i mene nije se dogodilo i već sam prije skandala odlučio da odlazim. Milan me je također želio, ali ubrzo sam izabrao Inter bez dvojbi. Nikada me nije bilo briga za rivalstvo između Intera i Juventusa. U Torinu sam se osjećao kao superzvijezda, ali klub u kojem sam najviše toga naučio je Ajax. Oni su me naučili više stvari nego bilo koji drugi klub. U Italiji, Engleskoj i Španjolskoj se traže igrači koji su već spremni za najveće stvari. Žele rezultate odmah. U Ajaxu je drugačije. Oni vas oblikuju treningom i disciplinom." rekao je 27-godišnji švedski reprezentativac.

O svom odnosu prema Interu je rekao: "Navijao sam za Inter još kao dijete. Jednog dana sam gledao talijanski nogomet na TV-u sa prijateljima i odlučili smo se okladiti na neki mali iznos. Svaki je izabrao po jednu momčad. Ja sam izabrao Inter, a preostala dvojica Juventus i Milan."

brani se ibra brani ali mu niko ne vjeruje :D

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 06 jul 2009, 17:24

Mirza_Hordas je napisao/la:Ibrahimović: "O odlasku iz Juventusa sam odlučio prije Calciopolija

Napadač Intera Zlatan Ibrahimović kaže kako nije 2006. godine iz Juventusa otišao zbog Calciopoli skandala i izbacivanja Stare Dame u drugu ligu, nego je odluku o prelasku u Inter donio već ranije zbog nesporazuma sa tadašnjom upravom kluba.

"Nisam Bianconere napustio zbog Calciopolija. Nešto što se trebalo dogoditi između kluba i mene nije se dogodilo i već sam prije skandala odlučio da odlazim. Milan me je također želio, ali ubrzo sam izabrao Inter bez dvojbi. Nikada me nije bilo briga za rivalstvo između Intera i Juventusa. U Torinu sam se osjećao kao superzvijezda, ali klub u kojem sam najviše toga naučio je Ajax. Oni su me naučili više stvari nego bilo koji drugi klub. U Italiji, Engleskoj i Španjolskoj se traže igrači koji su već spremni za najveće stvari. Žele rezultate odmah. U Ajaxu je drugačije. Oni vas oblikuju treningom i disciplinom." rekao je 27-godišnji švedski reprezentativac.

O svom odnosu prema Interu je rekao: "Navijao sam za Inter još kao dijete. Jednog dana sam gledao talijanski nogomet na TV-u sa prijateljima i odlučili smo se okladiti na neki mali iznos. Svaki je izabrao po jednu momčad. Ja sam izabrao Inter, a preostala dvojica Juventus i Milan."

Ovo mu nece povjerovat ni dijete od 3 godine. Glupan obicni.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 17:36

Nerko_Juventino je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:Ibrahimović: "O odlasku iz Juventusa sam odlučio prije Calciopolija

Ovo mu nece povjerovat ni dijete od 3 godine. Glupan obicni.

a svi kažu da c. ronaldo previše sere ovo ono a vidi ovog

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 01:16

Mourinho: Trener su ništa bez svojih igrača

Trener Intera Jose Mourinho posjetio je proteklih dana Nogometnu akademiju Kwara u Lagosu u Nigeriji gdje je održao nekoliko predavanja, te govorio o prospektima afričkog nogometa.
Kontroverzni portugalski stručnjak se vraća u Milano u srijedu gdje će započeti predsezonske treninge sa svojom momčadi.

Na jednom od posljednjih obraćanja novinarima u Nigeriji Mourinho je bio slatkorječiv prema afričkim nogometašima, budući da je nekolicinu poput Didiera Drogbe, Salomona Kaloua, Michaela Essiena i Sulleyja Muntarija, imao prilike trenirati, što u Chelseaju, što u Interu.

Brojni afrički nogometaši su talentirani i svaki bi trener volio raditi s takvim igračima jer je s njima lakše postići dobre rezultate – rekao je Mourinho za Corriere dello Sport.

Kada ljudi govore o mojim trijumfima, i svim trofejima koje sam osvojio, to me čini nervoznim, jer bez svojih igrača trener je ništa. To je glavni razlog zašto se o pobjedama mojih momčadi ne može pričati samo kao o Mourinhovim pobjedama – zaključio je ovaj bivši trener Porta i Chelseaja, koji je u prvoj sezoni na klupi Intera osvojio Seriju A, a za sljedeću je sezonu kao cilj zacrtao osvajanje Lige prvaka.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 22:33

brazilac kerlon (napadač) potpisao na tri godine za inter (nogometni-magazin.com)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:36

Trebaju čelnici Serie A dobro dobro zasuči rukave da od ove lige naprave konkurenciju Španiji i Engleskoj a bogami i Njemačkoj a sve više i više je Francuska bolja od njih... Ova liga je opala skroz, a vidite i po transferima :/ Nije mi drago jer što je veča konkurencija to bolji fudbal.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 02:42

GunnerS je napisao/la:Trebaju čelnici Serie A dobro dobro zasuči rukave da od ove lige naprave konkurenciju Španiji i Engleskoj a bogami i Njemačkoj a sve više i više je Francuska bolja od njih... Ova liga je opala skroz, a vidite i po transferima :/ Nije mi drago jer što je veča konkurencija to bolji fudbal.

a kako će biti konkurencija španiji i engleskoj kad štede npr. milan doveo samo onog amerikanca (onyewu) i to je stigao kao slobodan igrač, inter isto ništa ne radi posebno osim što su doveli onog milita i meni se čini još jednog igrača zaboravio sam kako se zove ali zato je tu juve koji pravi pravu ekipu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:53

Inter dove Kerlona i Milita ;)
Milan tog amerikanca
Juve Diega, al mislim da ima prestaru ekipu, al opet to je italija, stare ekipe. Stari igrači koji 90' jedva izdrže i onih zadnjih 25 minuta je više mučenje nego igra al et...

Ma nije sve u lovi jarane, trebaju prvo malo ulagati u omladinu, jer prosjek Italijanske serie A nije ispod 29 da ga hebeš... :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 02:55

pa to su ti italijani, hoće iskusne igrače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2009, 02:56

Inter je prosle godine doveo Kerlona i samo ga proslijedio Chievu plus je Kerlon stalno povrjedjen bio ...vjerovatno ce ga opet negdje na posudbu dati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.