La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Raul_64
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Raul_64 » 12 sep 2009, 00:42

Evo copy paste najava sljedečeg kola.....

Primera liga, najava 2. kola

Veliko ohrabrenje za aktualne prvake Barcelonu pred utakmicu protiv Getafea je povratak u momčad oporavljenog veznjaka Andresa Inieste. Dok je većina nogometaša Getafea kvalifikacijske utakmice svojih reprezentacija gledala preko tv ekrana, gotovo kompletna momčadi Barcelone je odigrala dvije utakmice u nekoliko dana, te se sada ponovno vraćaju klupskim obvezama prilično umorni. Stoga će za trenera Guardiolu povratak svježeg Inieste biti pravo pojačanje.
"Jako je važno da ponovno imamo u momčadi Iniestu, jer je on jedinstven igrač velikih kvaliteta. On čini da na terenu sve izgleda tako jednostavno i može sam odlučiti utakmicu. Teško je raditi kada je toliko igrača na reprezentativnim dužnostima i možda će Getafe tu imati svoju priliku, ali mi ne tražimo nikakve izlike." rekao je nogometaš Barcelone Maxwell.Getafe, koji je prošle sezone jedva izbjegao ispadanje, sada je na vrhu ljestvice zahvaljujući pobjedi od 4:1 protiv Racinga u prvom kolu, dok je Barcelona druga, tako da ovo kolo zapravo donosi dvoboj prvog i drugog na ljestvici, iako se očekuje da će Barcelona pri vrhu ili na njemu biti i do kraja, dok će Getafe krenuti silaznom putanjom. Barcelonu već u srijedu čeka i teška utakmica prvog kola Lige prvaka protiv Intera.

I dok Barcelona putuje u Madrid gdje će igrati protiv Getafea, Real putuje u suprotnom smjeru, u Barcelonu, gdje ih očekuje gostovanje kod Espanyola. To je prvak natjecateljska utakmica na novom stadionu Espanyola Cornella-El Prat, te će domaćin sasvim sigurno željeti pobjedu više nego inače.

"Nećemo mijenjati naš stil igre unatoč kvaliteti Reala. Moramo biti čvrsti u obrani, iako je teško zaustaviti igrače poput Kake, Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, jer svaki od njih ima individualnu kvalitetu i sposoban je napraviti nešto neočekivano." rekao je trener Espanyola Mauricio Pochettino.

Realova multimilijunska momčad je u prvom kolu ubilježila pobjedu od 3:2 protiv Deportiva. Ta je utakmica pokazala napadački potencijal momčadi Manuela Pellegrinija, ali i propusnost obrane, koja ih je tako često koštala i prošle sezone.

"Tek smo krenuli u sezonu, a momčad je ponovno doživjela puno promjena. Normalno je da sve još uvijek ne funkcionira kako treba, međutim, kako budemo igrali više utakmica, siguran sam da ćemo postati puno uigraniji." kaže vratar Reala Iker Casillas.

Pitanje je koliko će strpljenja imati navijači Reala, a njihovi sugrađani koji navijaju za Atletico već su ga izgubili, te planiraju proteste već nakon jednog kola za vrijeme subotnje domaće utakmice protiv Racinga. Iako je uprava Atletica na okupu zadržala sjajnu momčad predvođenu Sergiom Aguerom i Diegom Forlanom, navijači to ne cijene posebno, te namjeravaju protestirati zbog nedostatka pojačanja, ali i joše igre u prvom kolu, kada su doživjeli poraz od 0:3 na gostovanju kod Malage.

"Ne znam kakvi su motivi iiza najavljenih protesta, ali nadam se da nam se na taj način navijači žele zahvaliti što smo zadržali naše sjajne igrače, što smo napravili na taj način nešto što jako malo klubova u Europi može." riječi su predsjednika Atletica Enriquea Cereza.

Sevilla je još jedan sudionik Lige prvaka koji je loše krenuo u sezonu, porazom od Valencie, te će prve bodove tražiti na svom terenu protiv povratnika u ligu iz Zaragoze.

Valencijin trojac David Villa, David Silva i Juan Mata je odigrao važnu ulogu u španjolskim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo, te se u Valenciji nadaju kako istu formu mogu pokazati i u nedjeljnom gostovanju kod Valladolida.

Subota:
18:00 Atletico Madrid - Racing Santander
18:00 Getafe - Barcelona
20:00 Espanyol - Real Madrid
22:00 Sevilla - Zaragoza

Nedjelja:
17:00 Deportivo La Coruna - Malaga
17:00 Sporting Gijon - Almeria
17:00 Tenerife - Osasuna
17:00 Villarreal - Mallorca
19:00 Valladolid - Valencia
21:00 Xerez - Athletic Bilbao
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 sep 2009, 10:34

Rezultati 2. kola:
subota:
Atletiko Madrid - Rasing Santander 1:1
Hurado 43 - Serano 45
Hetafe - Barselona 0:2
Ibrahimović 65, Mesi 78
Espanjol - Real Madrid 0:3
Granero 39, Guti 78, Ronaldo 90
Sevilja - Saragosa 4:1
Konko 8, Luis Fabijano 45, 86, Peroti 87 - Arizmendi 33
nedelja:
Deportivo – Malaga 1:0
Filipe 82
Viljareal – Maljorka 1:1
Rosi 54 - Borha Valero 75
Tenerife – Osasuna 2:1
Nino 48, Rikardo 63 – Pandijani 52
Sporting Hihon – Almerija 1:0
Kastro 6
Valjadolid – Valensija 2:4
Aleman 30, Manušo - Silva 10, Vilja 34, 55, Mata 45
Heres – Atletik Bilbao 0:1
Prieto 32 (auto-gol)
kakvu golcinu je luis filipe dao za depor uff!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 14 sep 2009, 21:53

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 sep 2009, 11:42

Diego Forlan: "Manchester United sam napustio zbog pogrešnih kopački"

Pet godina nakon što je neslavno napustio redove Manchester Uniteda urugvajski napadač Diego Forlan je otkrio kako je klub morao napustiti zbog toga što nije želio poslušati savjet Alexa Fergusona o tome kakve kopačke da obuje.

Forlan je postao svojevrstan heroj među navijačima Uniteda iako mu je trebalo čak 27 utakmica da zabije svoj prvi gol u dresu tog kluba, za koji je igrao od 2002. do 2004. godine.

"Menadžer Sir Alex Ferguson je od mene tražio da obujem kopačke sa velikim kramponima, onima koji odgovaraju mokrim terenima. Ali ja sam se bolje osjećao u niskim. Složio sam se da ću promijeniti kopačke, ali ih nisam promijenio. U utakmici protiv Chelsea poskliznuo sam se pred golom i upropastio priliku za gol. Nakon toga sam odjurio u svlačionicu da promijenim kopačke, ali Ferguson me je uhvatio. Zgrabio je kopačke i bacio ih. To je bila moja posljednja utakmica za United." rekao je Forlan.

Iako je sukob doveo do možda preranog odlaska iz Manchester Uniteda, nije uzrokovao potpuni prekid veza između Forlana i Fergusona, koji je Urugvajca zvao da mu prenese neke informacije o Arsenalu kada se ta momčad susrela sa Villarealom u Ligi prvaka.

U kontaktu je ostao i Roy Keane, a Forlan otkriva kako ga je Irac htio dovesti u Sunderland za vrijeme dok je bio menadžer tog kluba.

"Karizma Roya Keanea, njegova osobnost na terenu i van njega - on je džentlmen. Na treningu je nekad objašnjavao stvari na dobar način, a nekad na loš, jer je tako odgovaralo. Kada je bio menadžer Sunderlanda zvao me je cijelo vrijeme da dođem i igram za njega." dodao je napadač Atletica.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 sep 2009, 12:44

mislim da imaju nekog trenera tipa murinha borili bi se za svaku titulu, ovaj trener resinho nije normalan kada mu jedan rejes nije ni na klupi pobogu !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 sep 2009, 13:49

Karim_Madrid je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:mislim da imaju nekog trenera tipa murinha borili bi se za svaku titulu, ovaj trener resinho nije normalan kada mu jedan rejes nije ni na klupi pobogu !!
Eto ti znas.najbolje joj Murinjo.pa on b ga prvi izbacio.covjek cesto kasni na treninge Atl.Madrida,na treninzima ko balerina,to i na terenu pokaziva,nema on vise ekspolzivnosti kao sto je imao u Sevilli,kad je imao 19,20g...svaki trener pocinje od nule,tako i ovaj od Atl.Madrida,covjek je tu,a o tim trenrima Murinja tip,ATL.Madrid moze da sanja,imali su 97 Ranijerija,a on tada nije bio toliko poznat,pa ih nakraju napustio kad je steko slave
prvo,mislim da nemas pojma i cemu pricas sto nebi murinho vodio atl madrid nek mu ovi daju lovu i vodice ih vodio je i chelsea ?? a atl madrid su vodili uvijek veliki treneri ,luis aragones,najveci radomir antic , mislim da ovaj nije klasa da vodi ovaj tim moje misljenje .
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 13:53

Karim_Madrid je napisao/la:Stalno ih deremo,[/size]zar im nije dosta :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Kanta za nabijanje

ovo je 95 % onoga sto ova vrsta navijaca reala zna da napise. a onih 5 % ide na na unaprijed osvojene titule.

i da. ko VI. da mozda nemas potpisan ugovor sa realom, ili mozda clan nekog fan kluba ???

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 16:31

Wolverine je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:Stalno ih deremo,[/size]zar im nije dosta :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Kanta za nabijanje

ovo je 95 % onoga sto ova vrsta navijaca reala zna da napise. a onih 5 % ide na na unaprijed osvojene titule.

i da. ko VI. da mozda nemas potpisan ugovor sa realom, ili mozda clan nekog fan kluba ???
Kao 1.vidi se kako mjeris kvalitet igraca ,to tvoje 8-3.pogledaj samo to glupsone.kao 2. clan fun kluba jesi ti pa samo neko bez mozga moze da poredi igrace???eto sta je smijesno hahaha 8-3 :lol: :lol: :lol:
za tvoju informaciju ja jesam clan fan kluba barcelone. bio sam tamo, posjetio grad, bio na stadionu.a sto se mog potpisa tice, moj potpis je realnost, htio ti to priznat ili ne !

a neko bez mozga moze da napise ovo :

Kanta za nabijanje
ja sam glupson, a ti si pametan. rodila ga majka pametnoga!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 15 sep 2009, 20:12

Pa upravu KANTA ZA NABIJANJE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2009, 01:35

Dobra utakmica Atletica, steta sto nisu dosli do pobjede. Imali su veliki broj prilika, po meni onaj sut Forlana najbolja. Apoel je takodjer imao svoje sanse, i to u prvom poluvremenu. Dvije 100% koje su se morale iskoristiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 01:42

Onom golmanu bi trebali dignut spomenik u Kipru..bolesno je branio :o :o :o
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 sep 2009, 12:10

očekivao sam visoku pobjedu protiv apoela ali vjerovatno nije bio vaš dan, neće lopta u gol i gotovo....a i mogli ste izgubiti, onaj iz gostujućeg tima fulao prazan gol dva puta
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 sep 2009, 14:53

CRNI_SA je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:mislim da imaju nekog trenera tipa murinha borili bi se za svaku titulu, ovaj trener resinho nije normalan kada mu jedan rejes nije ni na klupi pobogu !!
Eto ti znas.najbolje joj Murinjo.pa on b ga prvi izbacio.covjek cesto kasni na treninge Atl.Madrida,na treninzima ko balerina,to i na terenu pokaziva,nema on vise ekspolzivnosti kao sto je imao u Sevilli,kad je imao 19,20g...svaki trener pocinje od nule,tako i ovaj od Atl.Madrida,covjek je tu,a o tim trenrima Murinja tip,ATL.Madrid moze da sanja,imali su 97 Ranijerija,a on tada nije bio toliko poznat,pa ih nakraju napustio kad je steko slave
prvo,mislim da nemas pojma i cemu pricas sto nebi murinho vodio atl madrid nek mu ovi daju lovu i vodice ih vodio je i chelsea ?? a atl madrid su vodili uvijek veliki treneri ,luis aragones,najveci radomir antic , mislim da ovaj nije klasa da vodi ovaj tim moje misljenje .
Gdje ce Atl.Madrid da daje 10-12 mill godisnju platu za trenera kad toliko mogu da izdvoje za par igraca da im plate platu po 3,4 mill godinje, :lol: :lol: Rosina jest jedna od legendi kluba,znaju ljudi u ATL.MADRID sa cim mogu da raspolazu na klupi sada covjek ima platu 2 mill godisnje .svako krece od nule trenerske u velikom je klubu ipak ,sretno Rosina,nevolim At.Madrid,jer sam Realovac,al neka doguraju u Europi sto vise,a sto se tice Spanske lige ove sezone mogu biti nezgodan protivnik i za Real i Barcu,nakon dugo vremena,na Calderonu se nesto nadaju,iako Barca i Real tako jaki.. :lol: :lol: njim je cilj napokon pobjediti Real Madrid,vec 12 godina cekaju,pa zasto nebi cekali jos nekoliko godina :lol: :lol:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 sep 2009, 15:41

& $
[youtube][/youtube]
- " $...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 sep 2009, 15:45

Neznam postaviti you tube...ovo je kampanja Valjadolida kad smo več kod njega...

Na španski je...a neke od najava...Ronlado ko je taj?
Messi me je zvao da igra u Valjadolidu....dobar si al nema mjesta za tebe u ekipi Valjadolida...jedan od jačih promo videa...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 sep 2009, 16:58

3.kolo

Subota:
18:00 Deportivo La Coruna - Espanyol
18:00 Mallorca - Tenerife
20:00 Malaga - Racing Santander
20:00 Osasuna - Sevilla
22:00 Barcelona - Atletico Madrid

Nedjelja:
17:00 Almeria - Getafe
17:00 Athletic Bilbao - Villarreal
17:00 Zaragoza - Valladolid
19:00 Real Madrid - Xerez
21:00 Valencia - Sporting Gijon
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 sep 2009, 17:14

Primera liga, najava 3. kola

Barcelona i Real bi trebali nastaviti uspješan start sezone budući da ovog vikenda igraju protiv momčadi koje nisu u najboljoj formi. Barcelona dočekuje madridski Atletico, koji je u svojevrsnom rasulu, u suvotu, dok dan kasnije u Madridu gostuje novi prvoligaš Xerez, koji još nije uspio zatresti protivničku mrežu.

Nakon što su prošle sezone postali prvi španjolski klub koji je osvojio trostruku titulu, Primeru, Kup Kralja i Ligu prvaka, Barceloninoj dominaciji prijeti nova momčad Reala, koji je ovog ljeta doveo osam novih igrača.

Prošlog vikenda Barcelona i Real su ubilježili lagane pobjede na gostovanjima kod Getafea i Espanyola, iako u početnim postavama nije bilo nekoliko prvotimaca jednih i drugih.

Barcelona i Real, koji su u posljednjih 25 sezona zajedno osvojili 21 naslov prvaka, imaju proračune od 405 (Barcelona), odnosno 422 (Real) milijuna eura, dok je u potpunoj suprotnosti nor. Xerez, koji će u ovoj sezoni potrošiti samo 9 milijuna eura. Takve cifre izazivaju podijeljena mišljenja u Španjolskoj, jer neki smatraju kako potrošnja najbogatijih čine ligu najjačom na svijetu, dok drugi smatraju kako je razlika između najbogatijih i ostalih sada prevelika da bi prvenstvo bilo interesantno.

Barcelona bi protiv Atletica mogla zaigrati bez Gerarda Piquea, koji je izvrnuo gležanj u utakmci protiv Intera, a umjesto njega će u momčad vjerojatno Dmytro Chygrinskiy.

Atletico, čiji su navijači održali masovne prosvjede protiv uprave kluba, je trenutno na 18. mjestu sa samo jednim bodom. U utorak su odigrali utakmicu bez golova protiv ciparskog Apoela u Ligi prvaka.

"Od naših navijača tražim samo strpljenje. Moramo naoštriti zube. Sada nije vrijeme za suze." rekao je trener Atletica Abel Resino, koji u ovoj utakmici neće moći računati na pet igrača, među ostalima i na vratara Sergia Asenja i mladog španjolskog reprezentativnog braniča Alvara Domingueza, koji za U-20 reprezentaciju igra na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Real u prvi prvenstveni dvoboj sa Xerezom ulazi ohrabren nakon pobjede na gostovanju kod Zuricha u Ligi prvaka u utorak.

"Stvorili smo spektakularnu momčad nakon sezone u kojoj, nemojmo zaboraviti, po prvi put nismo bili nositelji u skupini Lige prvaka." rekao je predsjednik Reala Florentino Perez.

Trener Reala Manuel Pellegrini bi u početnu postavu mogao vratiti Karima Benzemu, dok se minutaži nakon oporavka od ozljeda nadaju i Sergio Ramos, Mahamadou Diarra i Ruud van Nistelrooy. Utakmicu će sigurno propustiti Xabi Alonso, koji je ozlijedio lisni mišić desne noge.

Korak sa Barcelonom i Realom za sada drže samo Valencia i Athletic Bilbao. Međutim, veznjak Valencie David Silva je svjestan kako će njegova momčad teko dugo izdržati taj ritam.

"Bit će teško natjecati se sa Barcelonom i Realom jer će ih njihova kvaliteta uvijek držati na vrhu." rekao je Silva. Ipak, u Valenciji se nadaju osvajanju nova tri boda u nedjelju, kada na svom terenu dočekuju Sporting Gijon.

Bilbao, jedina momčad uz Barcelonu koja do sada nije primila pogodak, će pokušati postati prva momčad koja je ove sezone savladala Villareal. Villareal je 13. nakon što su remizirali obje utakmice, a u njihovu momčad vraća se ovog ljeta dovedeni Nilmar, koji se oporavio od ozljede gležnja zbog koje je propustio utakmicu protiv Mallorce u proteklom kolu.

Barcelona, Real, Valencia i Athletic Bilbao imaju po šest bodova, dok je neporažena Mallorca peta sa dva boda manje. Mallorca dočekuje još jednu otočku momčad, novopromovirani Tenerife, u subotu, dok posljednji Espanyol prve bodove priželjkuje osvojiti na gostovanju kod Deportiva istog dana.

U ovom kolu Osasuna dočekuje Sevillu, Zaragoza igra protiv Valladolida, Getafe putuje u Almeriu, dok Malaga na svom terenu igra protiv Racinga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 19 sep 2009, 15:15

volite špansku ligu, kao i ja, dodjite na menager, evo link http://www.fudbalskimenadzer.com/ pa da se natjecemo u ligi koju volimo, server se zove LUIS, a liga SPANISH CHANPIONSHIP, pa bujrum ;)
...rob do bagro...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 sep 2009, 21:57

valjda ce ovaj resino vise otici kakav sastav ima a nemogu pobjediti almeriju :o :o :shock:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 23 sep 2009, 22:01

ovaj atletico je jedna velika smjehota valjda ce opstati ove sezone

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 1 gost.