Gdje? Na to još nisam nigdje naletio? 3M mi se nekako čine previše...gloryhunter je napisao/la:ovih dana nista se ne dogadja zanimljivo....pojavila su se neka imena kao navodna pojacanja....skauti idu po europi...mi ode ocemo 5 igraca na ljeto...
btw procito sam malo o transfeur Routledgea u QPR za 3M funta...dobra cijena za nas...hm mozda Larssona dovedemo iz Birminghama...free agent uskoro...
Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
- gloryhunter
- Kontakt:
nesjecam se tocno di sam vidio..i kako je puno? pa mi smo ga doveli za jedan ili za oko dva milijuna.....liverpool ga je htio uzet za 8Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Gdje? Na to još nisam nigdje naletio? 3M mi se nekako čine previše...gloryhunter je napisao/la:ovih dana nista se ne dogadja zanimljivo....pojavila su se neka imena kao navodna pojacanja....skauti idu po europi...mi ode ocemo 5 igraca na ljeto...
btw procito sam malo o transfeur Routledgea u QPR za 3M funta...dobra cijena za nas...hm mozda Larssona dovedemo iz Birminghama...free agent uskoro...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam prika, ja sam se susreo sa podatkom da će Routledge napustiti ekipu za maksimalno 1.5 miliona funti(možda se nabere još 200-300 hiljada ukoliko se bonusi budu računali), nekako mi ova 3 miliona izgledaju nestvarno(dakako, navijam za ovaj scenarij
).
Što se tiče Larssona, ma on se cijelu sezonu povezuje s nama, više su mi i dosadile vijesti o njemu kao mogućoj akviziciji(dakako, mislim da bi nam dobro došao, al' sve manje vjerujem u mogućnost njegovog dovođenja).

Što se tiče Larssona, ma on se cijelu sezonu povezuje s nama, više su mi i dosadile vijesti o njemu kao mogućoj akviziciji(dakako, mislim da bi nam dobro došao, al' sve manje vjerujem u mogućnost njegovog dovođenja).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- gloryhunter
- Kontakt:
ma 3M 100%, neman pojma ashley i delboy (llambiasMonolog je napisao/la:Ne znam prika, ja sam se susreo sa podatkom da će Routledge napustiti ekipu za maksimalno 1.5 miliona funti(možda se nabere još 200-300 hiljada ukoliko se bonusi budu računali), nekako mi ova 3 miliona izgledaju nestvarno(dakako, navijam za ovaj scenarij).

i Xisco ce u deprotivo za 3M eura, ako ga odluce kupiti, ima opcija view to buy....
Campbellu istice ugovor i Kuqiu...od njih nema nista ali se rjesavamo njihovih placa (campellovih 35k tjedno i kuqievih oko 10k tjedno...xisco je na 50k a routledge na 21k..)

- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Mislim da su Kuqi i Routledge na puno manjim plačama...gloryhunter je napisao/la:ma 3M 100%, neman pojma ashley i delboy (llambiasMonolog je napisao/la:Ne znam prika, ja sam se susreo sa podatkom da će Routledge napustiti ekipu za maksimalno 1.5 miliona funti(možda se nabere još 200-300 hiljada ukoliko se bonusi budu računali), nekako mi ova 3 miliona izgledaju nestvarno(dakako, navijam za ovaj scenarij).
Što se tiče Larssona, ma on se cijelu sezonu povezuje s nama, više su mi i dosadile vijesti o njemu kao mogućoj akviziciji(dakako, mislim da bi nam dobro došao, al' sve manje vjerujem u mogućnost njegovog dovođenja).) poceli pomocu trikova kupovat igrace za manje para a prodavat za vise....ocigledno je ashley dobar businessman, ali u pocetku se nije snasao u nogometnom businessu...njegova tvrtka sportdirekt ima 10 000 zaposlenih...recesija ih je malo pogodila kao sve ali vratit ce se on brzo na svojih 1,5 miljardi funta...mislim da je sad blizu milijarde A BILI SU NA 750m...ako proda klub za 200m eto ga na 1,5 uskoro....
i Xisco ce u deprotivo za 3M eura, ako ga odluce kupiti, ima opcija view to buy....
Campbellu istice ugovor i Kuqiu...od njih nema nista ali se rjesavamo njihovih placa (campellovih 35k tjedno i kuqievih oko 10k tjedno...xisco je na 50k a routledge na 21k..)
- gloryhunter
- Kontakt:
mlade nade koje treba forsirati....

james tavernier...19godina...
od ovog igraca ocekujem nesto....desni bek a moze bit i srednji branič...treba njega forsirat...dogodine treba biti back up za simpsona i back up za sredisnje braniče...na posudbi u gatesheadu ima zasad 15 nastupa...
kad su igraci slicne kvalitete (a vec je bolji od percha) prednost ima mladji igrac..
iz ove generacije imamo vec nilea rangera..napadac..91godiste, mladi reprezentativac...

shane ferguson, lijev bek-krilo...igrao protiv evertona...takodjer 91godiste..u repki sjeverne irske...

haris vuckic, slovenski reprezentativac iz bosne...jedan od najvecih talenata europe..92 godiste..

michael richardson...92 godiste....domaci decko....perspektiva...bio je vec 3-4 utakmice na klupi u zadnje vrijeme...veznjak..92godiste..

ole sodeberg...20godisjak iz svedske..ako nista bar je solidna zamjena za buducnost...mozda i vise..

Toon ima dobru skolu, ali na kraju cu svi otici kada vas dragi Ashley proda ih kao i Carolla.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pojavila se (neistinita) vijest da su neki Indijci bili na sastanku sa Ashleyem te da su željeli kupiti dionice Newcastle-a. No, brzo je stig'o demant iz kluba(ništa neočekivano) te je izvjesno da Indijci(
) neće biti novi vlasnici Svraka. Ako mene pitate, to je dobro, al' kakve sam sreće, ureći ću ekipu zbog ovoga.
Jučer je iz kluba stigla obavijest da će se puno trgovati u ljetnom prelaznom roku(dakako, ukoliko ekipa ostane u Premiershipu, a sve su prilike da hoće). Države u kojima scouti Newcastlea provode najviše vremena su: Francuska, Holandija, Belgija i Njemačka. I dalje se kao prvi pick uzima Gervinho, al' njegov dolazak bi značio da će doći još jedan klasični napadač(pozdrav za to), jer svi znamo da on igra krilo u Lille-u. Ugovor mu ističe sljedeće godine, pa je to olakšavajuća okolnost(jedino što će biti yebenica je Afrički Kup Nacija, tada bismo ostali bez 2 izuzetno važna igrača: Gervinha i Tiote-a). Također, puno se prati i Moussa Sow(još jedan igrač Lille-a) koji je ove sezone zabio 17 golova. Sumnjam da će obojica doći na St. James Park, al' ja bih bio prezadovoljan dolaskom Gervinha.
Graham Carr(glavni skaut) je izjavio da je potrebno 6 igrača u ljetnom prelaznom roku, a dakako biće i odlazaka(Routledge, Smith, Kuqi
, Campbell, pa možda i Jose Enrique, a nadam se i Perch
). Što se tiče Enriquea, neće potpisati novi ugovor dok se ne obezbijedi opstanak(napisah to prije par mjeseci), al' kako su Milan i Liverpool zainteresovani, sve je izvjesniji njegov odlazak sa St. James Parka.
Za kraj, Danny Guthrie bi mogao biti posuđen Nottinghamu do kraja sezone, tako barem navodi Mirror.

Jučer je iz kluba stigla obavijest da će se puno trgovati u ljetnom prelaznom roku(dakako, ukoliko ekipa ostane u Premiershipu, a sve su prilike da hoće). Države u kojima scouti Newcastlea provode najviše vremena su: Francuska, Holandija, Belgija i Njemačka. I dalje se kao prvi pick uzima Gervinho, al' njegov dolazak bi značio da će doći još jedan klasični napadač(pozdrav za to), jer svi znamo da on igra krilo u Lille-u. Ugovor mu ističe sljedeće godine, pa je to olakšavajuća okolnost(jedino što će biti yebenica je Afrički Kup Nacija, tada bismo ostali bez 2 izuzetno važna igrača: Gervinha i Tiote-a). Također, puno se prati i Moussa Sow(još jedan igrač Lille-a) koji je ove sezone zabio 17 golova. Sumnjam da će obojica doći na St. James Park, al' ja bih bio prezadovoljan dolaskom Gervinha.
Graham Carr(glavni skaut) je izjavio da je potrebno 6 igrača u ljetnom prelaznom roku, a dakako biće i odlazaka(Routledge, Smith, Kuqi

Za kraj, Danny Guthrie bi mogao biti posuđen Nottinghamu do kraja sezone, tako barem navodi Mirror.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- gloryhunter
- Kontakt:
ma nece guthriea posudit jer je jedina zamjena za tiotea koji ima puno žutih kartona...milan je povezan s jako puno igraca nevjerujem da oni hoce enriquea..premlad je on za milanMonolog je napisao/la: Graham Carr(glavni skaut) je izjavio da je potrebno 6 igrača u ljetnom prelaznom roku, a dakako biće i odlazaka(Routledge, Smith, Kuqi, Campbell, pa možda i Jose Enrique, a nadam se i Perch
). Što se tiče Enriquea, neće potpisati novi ugovor dok se ne obezbijedi opstanak(napisah to prije par mjeseci), al' kako su Milan i Liverpool zainteresovani, sve je izvjesniji njegov odlazak sa St. James Parka.

treba kupit irelanda za 6m i jos 5-oricu....rjesit se škarta i to je to.....
Smitha IDOLA MI NEDIRAJTE

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako sam ja dobro shvatio u Irelandovom ugovoru nema one uobičajene kupovine nakon posudbe. Dakle, neće biti nikakvih olakšica Newcastleu ukoliko se odluče uzeti Stephena. Ako će iskeširati više od 10 miliona Eura za njega(
), onda se Aston Villi treba zahvaliti i poslat' ih u pi*du materinu.
S druge strane, ako se bude radilo o tih 6 miliona, onda ga treba dovesti, jer je samo pitanje vremena kada će Ireland pokazati ono što je konstatno pokaziv'o u Manchester City-ju.
Enriqueova situacija nije idealna(za nas, navijače i simpatizere Newcastlea). Ukoliko ode, neće to biti neki transfer na kome bi se moglo puno zaraditi(ističe mu ugovor sljedeće godine), jer je plaćen nešto ispod 6 miliona Eura. Dakle, čisto sumnjam da će otići za onoliko koliko uistinu vrijedi, a to je svakako gubitak za Newcastle. Ako ode u Liverpool, mogu samo da zamislim kakav doček će to biti sljedeće godine na St. James Parku za njega i Carrolla. Lično bih volio da ode van Engleske, nebitno da l' sljedeća destinacija bio Munchen(Bayern) ili Milano(AC Milan).
Guthrie jeste back-up, al' je činjenica da mu Pardew sve manje vjeruje, pa...Dakako, s obzirom da nas povrede ne maze, sigurno bi gubitak igrača(nebitno što nije u prvom planu) bio dvostruk, al' ako neće igrat' u Newcastleu, nek' barem igra u Nottinghamu. Btw, pročitah da ukoliko ode, to bi bila posudba koja bi Newcastleu omogućila da ga vrati kad god im zatreba(pa makar to značilo i sutradan
).

Enriqueova situacija nije idealna(za nas, navijače i simpatizere Newcastlea). Ukoliko ode, neće to biti neki transfer na kome bi se moglo puno zaraditi(ističe mu ugovor sljedeće godine), jer je plaćen nešto ispod 6 miliona Eura. Dakle, čisto sumnjam da će otići za onoliko koliko uistinu vrijedi, a to je svakako gubitak za Newcastle. Ako ode u Liverpool, mogu samo da zamislim kakav doček će to biti sljedeće godine na St. James Parku za njega i Carrolla. Lično bih volio da ode van Engleske, nebitno da l' sljedeća destinacija bio Munchen(Bayern) ili Milano(AC Milan).
Guthrie jeste back-up, al' je činjenica da mu Pardew sve manje vjeruje, pa...Dakako, s obzirom da nas povrede ne maze, sigurno bi gubitak igrača(nebitno što nije u prvom planu) bio dvostruk, al' ako neće igrat' u Newcastleu, nek' barem igra u Nottinghamu. Btw, pročitah da ukoliko ode, to bi bila posudba koja bi Newcastleu omogućila da ga vrati kad god im zatreba(pa makar to značilo i sutradan

- gloryhunter
- Kontakt:
kad je tiote dobio u kupu crveni, smith je trebao igrati 3 utakmice prvu postavu i ozljedio se protiv sunderlanda u 37min i onda je guthrie usao i igrao je tu i iduce 2 cijele utakmice...jos je par utakmica ulazio pri kraju, naprimjer protiv birminghama kad smo vodili 2-0.....smith i gosling su ozljedeni tako da nevjerujem da ce biti odlazaka prije ljeta...btw guthire bolje igra na zadnjem veznom nego na srednjem veznom ili ne desnom krilu...nije nesto skup i englez je....ozljede su ga malo unazadile ove sezone ali sta se može...prve dvi sezone je bio solidan...kao back up neka ga tuMonolog je napisao/la:
Guthrie jeste back-up, al' je činjenica da mu Pardew sve manje vjeruje, pa...Dakako, s obzirom da nas povrede ne maze, sigurno bi gubitak igrača(nebitno što nije u prvom planu) bio dvostruk, al' ako neće igrat' u Newcastleu, nek' barem igra u Nottinghamu. Btw, pročitah da ukoliko ode, to bi bila posudba koja bi Newcastleu omogućila da ga vrati kad god im zatreba(pa makar to značilo i sutradan).

- gloryhunter
- Kontakt:
[quote="Monolog"]Ako sam ja dobro shvatio u Irelandovom ugovoru nema one uobičajene kupovine nakon posudbe. Dakle, neće biti nikakvih olakšica Newcastleu ukoliko se odluče uzeti Stephena. Ako će iskeširati više od 10 miliona Eura za njega(
), onda se Aston Villi treba zahvaliti i poslat' ih u pi*du materinu.[/quote]
kad je city uzeo milnera, ireland je bio procjenjen na 8m i bio je dio paketa....nikakva sezona znaci da je sad na maximalnih 6m...
pa sam pardew je više puta rekao da ireland ima priliku do kraja sezone da se pokaže....

kad je city uzeo milnera, ireland je bio procjenjen na 8m i bio je dio paketa....nikakva sezona znaci da je sad na maximalnih 6m...
pa sam pardew je više puta rekao da ireland ima priliku do kraja sezone da se pokaže....
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da Ireland ponovno dobije neku ozljedu iznenada prije utakmice, lo stile Joey Barton prije Boltona. Jer navodno ima jedna stavka u ugovoru prema kojoj Newcastle nije dužan davati plaću Irelandu (koja nije ni mala) sve dok je ozljeđen, a on tu ozljedu rasteže od u početku tjedan do dva, na sad već skoro dva mjeseca. Znamo tko nam je vlasnik, a i tko nam je trener, tako da me nebi iznenadilo da je ovo jedan od razloga zašto se stalno odgađa njegov debi...
- gloryhunter
- Kontakt:
danas se igra protiv stokea u gostima..samo da ne izgubimo sve ostalo je dobro 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dakle, danas je tekma kontra Stoke City-ja na Britania Stadium-u. Što se tiče njihove igre, svi znamo kako Pulisova družina igra; sve se svodi na prekide(korneri ili ubacivanja sa strane), čvrstu odbranu i pogibeljne startove(Ryan Shawcross). Iskreno se nadam da će danas Pardew uspjeti nadmudriti Pulisa, te da se na St. James Park odnese barem jedan bod koji bi bio izuzetno važan(svi znamo kakva je situacija na tabeli, tako da...). Bod bi bio odličan, sve više od toga je maestralno.
Problem Svraka je što su u posljednjih 9 susreta uspjeli samo 2 puta pobijediti. Dakako, bilo je nes(p)retno primljenih golova u sudijskoj nadoknadi, al' opet to ne mijenja činjenicu da je procenat pobjeda nešto veći od 20%. No, ukupna igra u gostima daje za pravo da se barem nadam(o) nekom pozitivnom rezultatu. Naime, u 14 gostujućih utakmica, Newcastle je skupio 18 bodova, što uopće nije loš skor.
Eh, ono što yebe cjelokupnu koncepciju su povrede i suspenzije. Dakle, danas nema: Ben Arfe, Smitha, Goslinga, Raylora, Irelanda, Enriquea i Gutierreza.
Barton bi trebao biti fit za ovaj meč, tako da...Također, od povrede se oporavio i Ranger.
Postava bi trebala biti sljedeća:
Harper - Simpson, Williamson, Coloccini, S. Taylor - Tiote, Barton, Ferguson, Nolan(c) - Best, Ameobi. Mada, moguće je da će i Guthrie započeti, a da Ferguson bude na klupi, tako da...U svakom slučaju, yebenica je.
Bitno je naglasiti da je prvi meč na St. James Parku završen pobjedom Stoke City-ja od 2:1. Valjda sada bude prava osveta.
Nego, danas je Sky Sports objavio da je Newcastle blizu dovođenja Fulhamovog Zoltana Gere(ističe mu ugovor na kraju sezone). S obzirom da su povrede učestala pojava u Newcastleu, ovo ne bi bilo loše, al' činjenica da će Mađar sljedećeg mjeseca napuniti 32 godine je poražavajuća. Dakle, da je moguće dovest' ga do kraja ove sezone, bilo bi dobro(naravno, to nije moguće), ovako bih se ipak okren'o nekim drugim pojačanjima.
Problem Svraka je što su u posljednjih 9 susreta uspjeli samo 2 puta pobijediti. Dakako, bilo je nes(p)retno primljenih golova u sudijskoj nadoknadi, al' opet to ne mijenja činjenicu da je procenat pobjeda nešto veći od 20%. No, ukupna igra u gostima daje za pravo da se barem nadam(o) nekom pozitivnom rezultatu. Naime, u 14 gostujućih utakmica, Newcastle je skupio 18 bodova, što uopće nije loš skor.
Eh, ono što yebe cjelokupnu koncepciju su povrede i suspenzije. Dakle, danas nema: Ben Arfe, Smitha, Goslinga, Raylora, Irelanda, Enriquea i Gutierreza.

Postava bi trebala biti sljedeća:
Harper - Simpson, Williamson, Coloccini, S. Taylor - Tiote, Barton, Ferguson, Nolan(c) - Best, Ameobi. Mada, moguće je da će i Guthrie započeti, a da Ferguson bude na klupi, tako da...U svakom slučaju, yebenica je.
Bitno je naglasiti da je prvi meč na St. James Parku završen pobjedom Stoke City-ja od 2:1. Valjda sada bude prava osveta.

Nego, danas je Sky Sports objavio da je Newcastle blizu dovođenja Fulhamovog Zoltana Gere(ističe mu ugovor na kraju sezone). S obzirom da su povrede učestala pojava u Newcastleu, ovo ne bi bilo loše, al' činjenica da će Mađar sljedećeg mjeseca napuniti 32 godine je poražavajuća. Dakle, da je moguće dovest' ga do kraja ove sezone, bilo bi dobro(naravno, to nije moguće), ovako bih se ipak okren'o nekim drugim pojačanjima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Isključio sam stream.
Ne'a potrebe da gledam ovu "utakmicu".

- gloryhunter
- Kontakt:
pardew i njegovo izmisljanje tople vode
...bez krila i bez 4-4-2 nemozemo nista.....4-0 izgubit od ragbi ekipe
kad je ranger usao bar sam se podsjetio kako izgleda napadac, lovenu dat nogu podhitno...radije nek leteći igra....

kad je ranger usao bar sam se podsjetio kako izgleda napadac, lovenu dat nogu podhitno...radije nek leteći igra....
Ocaj teski . . . Iskreno, nisam se ni nadao necem boljem... Bit ce izgleda opet borba za opstanak kako je krenulo...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dakako da je u pitanju borba za opstanak. Pa svi klubovi od 10. mjesta su u toj opasnoj bodi. Ipak, ne vjerujem da ćemo ispasti(nit' to zaslužujemo kada pogledamo kadar, a bgm ni kada vidimo igru naših pulena), no prvo treba skočiti pa reći hop. Danas nisam im'o živaca odgledati utakmicu do kraja; jednostavno sam isključio stream i gled'o na BHT-u Manchester. Dijelim @Gloryhunterovo mišljenje što se tiče današnje postavke, al' vjerujem da će se to u sljedećem meču već vratiti na svoje.
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Koga briga za bodove kad imamo 35M za potrošiti na ljeto...