emeka okafor i chuncy BilupsRule_hz je napisao/la:ko sta nudi za trade jonshon&allen?
Emka okafor/frye/glen davis
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
emeka okafor i chuncy BilupsRule_hz je napisao/la:ko sta nudi za trade jonshon&allen?
hocu jaRule_hz je napisao/la:hoce li ko trade??????
sad cu vidjet s cime raspolazes pa da se trejdamo:Pmajestic24 je napisao/la:hocu jaRule_hz je napisao/la:hoce li ko trade??????
majestic24 je napisao/la:Koji si ti ?? Capitals??
Samo racunaj da bi ti trade vrijedio tek od ponedjeljka ili utorka.Rule_hz je napisao/la:nudim 3 igraca za derona viliamsa.... ili ronda pa et ko prihvati... uz to su dobili asistencije -poene-trice-i ST-i skokove.. dostojanstveni igraci
jose je napisao/la:Samo racunaj da bi ti trade vrijedio tek od ponedjeljka ili utorka.Rule_hz je napisao/la:nudim 3 igraca za derona viliamsa.... ili ronda pa et ko prihvati... uz to su dobili asistencije -poene-trice-i ST-i skokove.. dostojanstveni igraci![]()
P.S. 5:4, gustu, gusto.
majestic24 je napisao/la:Capitals jesi li gledao moj tim? Imas li kakvih prijedloga za trade??
De,pa mi pojacaj tim. Tree Hill je moja ekipaRule_hz je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Capitals jesi li gledao moj tim? Imas li kakvih prijedloga za trade??
nisam brate koji ti je tim? da sad odma vidim i da ti posaljem odmah ponudu
Zašto kad smo se nas dvojica složili, valjda je naša voljaWolverine je napisao/la:nisam dopustio onaj trade williams za parkera, hedu i jacksona.
ne moze 1 na 3 morate ubacit jos nekog to je vec rekao prijebosanac035 je napisao/la:Zašto kad smo se nas dvojica složili, valjda je naša voljaWolverine je napisao/la:nisam dopustio onaj trade williams za parkera, hedu i jacksona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.