pogledaj na ATDHE.net a Sport klub prenosi 2 utakmice.zenicanin je napisao/la:imal gdje prenos na netu lyona???
19:00
Francuska liga: Lyon - Montpellier DIREKTNO
21:00
Francuska liga: Toulouse - Bordeaux DIREKTNO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pogledaj na ATDHE.net a Sport klub prenosi 2 utakmice.zenicanin je napisao/la:imal gdje prenos na netu lyona???
Mislim da Lovren i nije neko pojacanje za Lion,al et..MinistaR je napisao/la:Lovren je potpisao za Lyon!
Ja kretena Mammadou Sakho kakav glup autogol za ispadanje PSG-a od drugoligaša Guingampa u 1/8 finala Kupa.
misli zato što lik veze nema sa fudbalomDeskowsky je napisao/la:zasto to mislisk_c je napisao/la:Mislim da Lovren i nije neko pojacanje za Lion,al et..MinistaR je napisao/la:Lovren je potpisao za Lyon!
Ja kretena Mammadou Sakho kakav glup autogol za ispadanje PSG-a od drugoligaša Guingampa u 1/8 finala Kupa.
GunnerS je napisao/la:Evo, Lyon se vraća u borbu za titulu sa dvojcem Bordeaux i MarseillomBit će zanimljiv kraj sezone...
fanatique 1899 je napisao/la:Borba za Evropu izmedju Monpelje-a i Lyon-a, prvak se zna, OM
izjednačio bordo....strijelac gouffran, sad će preokret naslijeditiomerbavarac je napisao/la:Trenutno posljednji Grenoble vodi protiv Bordeauxa. Nazire li se iznenadjenje???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.