U svom stilu...majestic24 je napisao/la:Opet Kecman
[youtube][/youtube]
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Sada kada se pomeri trojka na Nba tricu za Kecmana to nece biti problem,naprotiv trazice da bude duza od Nba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Phill Jackson
- Kontakt:
evo kaze mi drug da je i aleks maric dao nenormalan kos hemofarmu,,ovo vise nema smisla,kako ih nije stid
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Phill Jackson
- Kontakt:
evo i klipa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
Sa suprotne trice,svaka mu cast.
Ja se danas razmisljao da li da idem gledati ovu tekmu sa caletom,ali ipak odluceo ostati gledati LP i uvodnu emisiju.steta.
Ja se danas razmisljao da li da idem gledati ovu tekmu sa caletom,ali ipak odluceo ostati gledati LP i uvodnu emisiju.steta.
Roberts 15 skokova
...Bobi masi polaganje, a onda Maric zabija tricu za izjednacenje....Negdje sam procitao da je Vlada Jovanovic pao sa stolice na tekmi danas

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sacekaj kada bolje pogledam,jel se ja tripujem ili su ovo ocigledni koraci? 
ovo su koraci,da mi je pitati Duleta cime hrani ove svoje ludake da i ja pocnem jest pa oni stvarno nisu normalniDevil je napisao/la:Sacekaj kada bolje pogledam,jel se ja tripujem ili su ovo ocigledni koraci?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Joj ako Efes odluci ulagati u Partizan bice onda konstantno jedan od najjacih klubova u Evropi,jer Efes planira da ulaze godisnje izmedju 6-7 mil.eura u Partizan i sa Vujosevicem na klupi te tim parama mogu se veoma ozbiljne stvari uradeti.
Nakon gazenja komsinice u derbiju kada je Partizan odigrao jednu od najboljih utakmica sezone jos jedna pobjeda....Mali Djekic 15 poena, Mitrovic osam za 10 minuta....Opet Dule stvara igrace koji ce dogodine da bude solidni a one tamo nosioci, jedino Mitrovic kako sam citao Dule uopce nije zadovoljan sa njegovim zalaganjem na treningu, pa zato i ne dobija vecu minutazu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sutra prva tekma polufinala play-offa izmedju vecitih.
Partizan je tu apsulutni favorit. 
Opet je komsinica stradala
Nema veze bice bolje Sljedece Sezone(KK SS)..
Nema veze bice bolje Sljedece Sezone(KK SS)..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Veceras break u vrscu i onda privodjenje sezone lagano u petak u Pioniru...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bila tuča pri kraju utakmice u Vršcu. Počelo je koškanjem Marića i Katića, nakon toga obje klupe uletile u tuču. Malo zatim tuča i na tribinama. Epilog svega: utakmicu nastavila po 3 košarkaša oba tima, ostali bili isključeni. Veselom je izbijeno nekoliko prednjih zuba. Utakmicu je dobio Partizan 81:86.
Koji je haos veceras bio i koje saketanje
....Ono je stvarno za nepovjerovat, ali Partizan i u basketu tri na tri dobija
..Ostali Bo, Roberts, Jan a sa druge strane Krstovic, Markovic i Hill....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
U pitanju su dva zuba.Willy je napisao/la:Bila tuča pri kraju utakmice u Vršcu. Počelo je koškanjem Marića i Katića, nakon toga obje klupe uletile u tuču. Malo zatim tuča i na tribinama. Epilog svega: utakmicu nastavila po 3 košarkaša oba tima, ostali bili isključeni. Veselom je izbijeno nekoliko prednjih zuba. Utakmicu je dobio Partizan 81:86.
BosnaE
opet ove dvije ekipe se marisu i prije par godina je bilo u Pioniru
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.