Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pasa dan je nezavisnosti a ne drzavnosti...I OD MENE SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!
Mont0 je napisao/la:doci je napisao/la:Sretan Dan Nezavisnosti BIH
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Sretan nam dan nezavisnosti!
Niko, niko samo BiH-a!
Niko, niko samo BiH-a!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
- bistrikboy
- Kontakt:
doci je napisao/la:Sretan Dan Nezavisnosti BIH
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Eurovision 2009 Moskwa!
eto,veceras ce nam konacno predstaviti pjesmu za eurosnog,valja nam se nacekat dok oni voditelji ugoste 1000 gostiju,pa dok se sa svakim od njih ispricaju,pa ovo,pa ono.... 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Samo da ne bude opet neka balada (hari, marija). Volio bih da je malo u rok fazonu kakav je Regina. Vidjećemo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- reds_forever
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Samo da ne bude opet neka balada (hari, marija). Volio bih da je malo u rok fazonu kakav je Regina. Vidjećemo
ma bice u rock fazonu 99,4%...to se sad trazi...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kritika upucena i sportsport.ba i pojedinim clanovima sto pominju ko neki dan nezavisnosti, tj. odrzavaju(slave) dan pocetka sukoba i krvavih desavanja u BIH.
Da se taj dan slavi u cijeloj BIH pa da razumem ali ovako je cista provokacija.......
NO zaboli me.............
Sto se tice ES-ga bolje Regina nego **** poput deena i slicni njemu.
Da se taj dan slavi u cijeloj BIH pa da razumem ali ovako je cista provokacija.......
- " $...
Sta bi onom E.D?
razumeces ti sinko to kad-tad...a provokacija upravo od tebe stize!!!obannon je napisao/la:Kritika upucena i sportsport.ba i pojedinim clanovima sto pominju ko neki dan nezavisnosti, tj. odrzavaju(slave) dan pocetka sukoba i krvavih desavanja u BIH.
zaboli i mene kara, sto se ti nasikira...

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- reds_forever
- Kontakt:
docekali smo i tu pjesmu da nam predstave....moje misljenje...nije losa pjesma,ali mi se cini da nije bas za eurosonga,ja ne kontam ove iz BHRTa,kukaju da nemaju sredstava za eurosnog,a prave neki bezvezni show i rasipaju se na skupa odijela voditelja....nek dodju sebi,ionako ovo veceras niko ne bi gledao da nije htio vidjet one 3 minute pjesme
sretan dan nezavisnosti,koliko vidjeh na TVu,oni u predsjednistvu se jos nisu navikli da mi imamo text himne,a sta drugo i ocekivat...

sretan dan nezavisnosti,koliko vidjeh na TVu,oni u predsjednistvu se jos nisu navikli da mi imamo text himne,a sta drugo i ocekivat...

nije loša pjesma Regine.
Može admini da nešto uradite sa ovim Obanonom !
Može admini da nešto uradite sa ovim Obanonom !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
meni se pjesma ne sviđa, nekako je glupa, niđe veze,....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
STa ti pjevas Obanon, Dan NEZAVISNOSTI JE DAN SVIH BOSANSACA I HERCEGOVACA, sta provociras...
Pa upravu je Rejs kada bi svi znali svoju vjeru nebi bili sukoba, a ne ko ovaj seljak pojma nema o svojoj vjeri nista pa dosao ovdje da vrijeda preko Dana Nezavisnosti i religije!!
Svaka religija uci da trebas postovati svaciju religiju(vjeru)
Ti ako si srbin(cetnik)u srbiju pa tamo neka te oni uce pameti, a jedno je sigurno ako ovako nastavite sigurno necete dobro proci

Pjesam je glupa do boli

Pa upravu je Rejs kada bi svi znali svoju vjeru nebi bili sukoba, a ne ko ovaj seljak pojma nema o svojoj vjeri nista pa dosao ovdje da vrijeda preko Dana Nezavisnosti i religije!!
Svaka religija uci da trebas postovati svaciju religiju(vjeru)

Ti ako si srbin(cetnik)u srbiju pa tamo neka te oni uce pameti, a jedno je sigurno ako ovako nastavite sigurno necete dobro proci

Pjesam je glupa do boli

mB!
Daj bolan ljudi, sta vam je..sta se palite
Covjek rekao sta misli i cao, recite i vi njemu, normala bez "teskih" rijeci..
Obannone sahu, gdje si?
Jel Forza Viola? 

Obannone sahu, gdje si?

Support Velez, It's logical! ★
@RZ88
Ubacicu ja kad budem imao vremena mojih par dresova sto imam,ubaci i ti jos koji ako imas....
Ubacicu ja kad budem imao vremena mojih par dresova sto imam,ubaci i ti jos koji ako imas....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Od svih dresova koje imam, najdrazi mi je onaj Middtylandov ili kako se vec pise, mrsko mi ga sada traziti
A volio bih imati dres Drinovaca i Verone
Pa eto, ako neko ima a da je na prodaju..

Support Velez, It's logical! ★