Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2012
nikad gori soccer nije izasao, pa cak je i 2008-ica bolji i realni od njega, totalno razocarenje, Fifa nikad nisam do sada igrao ali je Fifa 2012 miljama ispred PES-a 2012
you'll never walk alone
u potpunosti se slazem, a niko nije volio PES vise od mene al posle ovog odmaram godinupit-bull je napisao/la:nikad gori soccer nije izasao, pa cak je i 2008-ica bolji i realni od njega, totalno razocarenje, Fifa nikad nisam do sada igrao ali je Fifa 2012 miljama ispred PES-a 2012

Zbog svega toga što ste rekli, a ja se ranije uvjerio, još sam na 2011-cimirrr je napisao/la:u potpunosti se slazem, a niko nije volio PES vise od mene al posle ovog odmaram godinupit-bull je napisao/la:nikad gori soccer nije izasao, pa cak je i 2008-ica bolji i realni od njega, totalno razocarenje, Fifa nikad nisam do sada igrao ali je Fifa 2012 miljama ispred PES-a 2012

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Treba se samo malo uigrat da shvatite da je igrica najrealnija do sada.Naravno,svako ima svoje misljenje ali pes 12 je najbolja fudbalska simulacija ikada napravljena.Uvijek je Pes bio na prvom mjestu,tako i ove godine,ma da moram reci da je i Fifa napravila dobru igru,posebno mi se dopada FiFa Manager mod.Zaista,ne znam sta rade na tom Pesu,pa se nemoze promjenit klub.Vec sam osvojio sto sam mogao sa Wolfsburgom,sada imam prejake igrace i sta cu sada ? Motivacije za igrat nemam,dok na Fifi promjenim klub i igraj 

Igram soccer od Pes 1 na PS1 pa do danas, od PES-a 2012 sam ocekivao da ce poraviti greske iz 11-ke znaci popravit odbranu i golmane, napravit realniju kretnju igraca, malo grafickih dodataka i igra bi bila savrsena. Ovo izdanje PES-a zajedno sa onim iz 2008 su totalni promasaji.
you'll never walk alone
Ja sam sinoć prvi put igrao sa jaranima i onako ništa posebno.Očekivao sam nešto spektakularno al' mnogo više sam uživao igrajući prethodne PES-ove. 
P.S. PES 6 najbolji (bio i ostao).

P.S. PES 6 najbolji (bio i ostao).

FK Pjetlovi
Imam jedan problem,igram sa evertonom master ligu,i dosao sam do utakmice kupa,i sad mi onaj "Pomocni trener" objasnjava sve,tj njihovu formaciju i to,i dodjem do trenutka kada imam onih 3,4 topica,ono set training regime,Fa cup parovi i to,i kad bilo sta od tog kliknem,pa cak i ono da se vratim na main menu,da mogu izabrati da odigram utakmicu,samo mi zakoci,tj ne pojavi se nista,samo ona pozadina ostane onakva kakva jeste,a bas me krenulo bilo.
To mi se do sada nije desavalo,tek sam 6 kola odigrao,a npr sa Dortmundom sam igrao 3 sezone pa nisam nikakvih problema imao.
Isto tako sam primjetio kada sam htio aston villu da uzmem na pocetku u master ligi,kad idem ono list of targets tu mi se to isto desi..Nadam se da neko ima neko rijesenje..
To mi se do sada nije desavalo,tek sam 6 kola odigrao,a npr sa Dortmundom sam igrao 3 sezone pa nisam nikakvih problema imao.
Isto tako sam primjetio kada sam htio aston villu da uzmem na pocetku u master ligi,kad idem ono list of targets tu mi se to isto desi..Nadam se da neko ima neko rijesenje..
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
buduci da nema tema o 2010, pitat cu ovdje...nemam dovoljno jak komp. da bi pokrenuo 2012, 2011 mi stekala malo, dok sam prije 2 godine imao 2010 bila je oke...i neki dan opet instaliram taj 2010 i pocnem igrat master-ligu i zakuje mi u pola utakmice...nekad se pojavi nakon par sec. odmah crn zaslon i opet nakon par sec. ide utakmica...a nekad zna zakovat i samo stoji jedan prikaz i nece dalje i moram rest. komp. jer ni jedna komanda ne djeluje...nije rijetkost ni da mi se sam komp restartuje
...jel zna netko jel ovo neki bug i kako ga se rijesit??

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li ima cutbacka u ovom PES-u? ????
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja moram iskritikovati ovaj novi pes. Očekivao sam mnogo više, a ono sve što koje izdanje izlazi, pes je sve gori i gori.
golmani su kriminalni, barsa je napravljena kao da ju je pravio neki veliki fan "blau grane", messi prosto nezaustavljiv, alexis sanchez pored recimo van bujtena, aggera ili vidića prosto ubija glavom. a i generalno vrlo je lako zabit gol glavom. mnogo puta mi se desilo da mi protivnički igrač ostane potpuno sam na neka 3-4 metra od gola, golmana nigdje , odbrambenih igrača nigdje.
dešavalo mi se da primim po 5-6 golova od ljudi koje sam na prethodnim pesovima redovno derao. dobro, možda su se oni u međuvremenu popravili, ali previše je šest golova za mene koji redovno igram pes, pes 6 sam slobodno mogu reći doktorirao, Imam osjećaj da je ovaj pes napravljen isključivo za djecu, jer je moguće da svako svakoga pobjedi, bez obzira koliko je ko dobar.
pes 6 je vrh vrhova, čak i danas!
golmani su kriminalni, barsa je napravljena kao da ju je pravio neki veliki fan "blau grane", messi prosto nezaustavljiv, alexis sanchez pored recimo van bujtena, aggera ili vidića prosto ubija glavom. a i generalno vrlo je lako zabit gol glavom. mnogo puta mi se desilo da mi protivnički igrač ostane potpuno sam na neka 3-4 metra od gola, golmana nigdje , odbrambenih igrača nigdje.

pes 6 je vrh vrhova, čak i danas!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
E jesu se pretrgli sa ovim novim data packom,tj patch 2.0,ubacili 15 novih kopacki i 2 lopte. 
Sad mi se sjebao pes kad sam to instalirao,pola timova mi Austria i igraci neki Dummy,a timovi su uglavnom iz skupine "the other teams"...

Sad mi se sjebao pes kad sam to instalirao,pola timova mi Austria i igraci neki Dummy,a timovi su uglavnom iz skupine "the other teams"...
Slažem se, ovi novi pesovi su prosto neigrivi, kao da su pravljeni za neku djecu. Prođeš na bok i ubaciš i 90 % je gol.. Ili šutevi iz daljine s nekim boljim igračima, nemoguće da golman to zaustavi.alan_kardec je napisao/la:pes 6 je vrh vrhova, čak i danas!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jel mi igramo isti pes?
Ja na superstaru tesko da mogu to uraditi,osim ako nemam Croucha u ekipi
..
Meni je dosta bolji od pesa 11,nekako je teži po meni,na pes 11,imao sam ss ne znam jesu li mi ostali,odigram sezonu na top player po 38 pobjeda 0 remija 0 poraza,bude mi gol razlike 120 : 10...
Edit: pes 6 jeste najbolji,al pes 12 je bolji od 11 i 10 i 9 za mene,ostale sam zaboravio...
Ja na superstaru tesko da mogu to uraditi,osim ako nemam Croucha u ekipi

Meni je dosta bolji od pesa 11,nekako je teži po meni,na pes 11,imao sam ss ne znam jesu li mi ostali,odigram sezonu na top player po 38 pobjeda 0 remija 0 poraza,bude mi gol razlike 120 : 10...
Edit: pes 6 jeste najbolji,al pes 12 je bolji od 11 i 10 i 9 za mene,ostale sam zaboravio...

igram vec duze vrijeme i sinoc javlja mi ectra content da ima skinuti novi data kopacke lopte i to i ja skinem kad imam sta vidjeti dresovi tamo neki deseti klubski ???jeli imao ko isti problem
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Ako imas kitserver,tj ako si skidao pesedit patcheve to ti se desava,ne odgovaraju data pack 2.0 i pesedit patch,samo opet instaliraj zadnji pesedit patch,tj 2.5 i onda kreni ispocetka.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jes' da BaL igram na regular (par sam odigrao na begginer) ehm, ali mi šteka PES 2012 mada me to ne opravdava jer exibithion igram s Bosnom na superstar, ali eto. .... Prvu sezonu ja mislim bio prvi sa Heerenvenom, bio MVP lige, kupi me PSG, ne igram loše i odmah dobijem onu Zlatnu loptu valjda, al' nezz je li Zlatna lopta , bez obzira, neka je veća nagrada i to mi nekako uopšte nije realno tako brzo, hajd da svaku utakmicu dam gol - dva, ali ovako. ....
igras na regularuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jes' da BaL igram na regular (par sam odigrao na begginer) ehm, ali mi šteka PES 2012 mada me to ne opravdava jer exibithion igram s Bosnom na superstar, ali eto. .... Prvu sezonu ja mislim bio prvi sa Heerenvenom, bio MVP lige, kupi me PSG, ne igram loše i odmah dobijem onu Zlatnu loptu valjda, al' nezz je li Zlatna lopta , bez obzira, neka je veća nagrada i to mi nekako uopšte nije realno tako brzo, hajd da svaku utakmicu dam gol - dva, ali ovako. ....

Moze li mi neko objasnit zbog cega mi se stalno desava ovaj problem isto kao i na sokeru 11.Znaci kad igram ligu prodje pola prvenstva i onda sutra opet nastavim da igram kad mi se ono sve zivo pobrisalo,da nisam sacuvao pa haj,nego sve sacuvam i sutra sve moram ispocetka nigdje nista ko da po prvi put ulazim u soker.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Option file moras spasiti bar je tako bilo na prijasnjimManuel je napisao/la:Moze li mi neko objasnit zbog cega mi se stalno desava ovaj problem isto kao i na sokeru 11.Znaci kad igram ligu prodje pola prvenstva i onda sutra opet nastavim da igram kad mi se ono sve zivo pobrisalo,da nisam sacuvao pa haj,nego sve sacuvam i sutra sve moram ispocetka nigdje nista ko da po prvi put ulazim u soker.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Ako mislis na to da sacuvam to u folderu,to uvjek sacuvam al opet nakon mjesec dana isto ko da ga restartuje pa moram sve ispocetka,ona 11-ka mi je imala virus pa se brisalo al na 12-ci opet se isto desilo,a nigdje virusa,ako se na taj nacin ne sacuva e onda ne znam kako,na 9-ci i 10-ci je moglo al ova zadnja dva sacuvam i opet nakon 30-tak tekmi sve se obrisediego_TM je napisao/la:Option file moras spasiti bar je tako bilo na prijasnjimManuel je napisao/la:Moze li mi neko objasnit zbog cega mi se stalno desava ovaj problem isto kao i na sokeru 11.Znaci kad igram ligu prodje pola prvenstva i onda sutra opet nastavim da igram kad mi se ono sve zivo pobrisalo,da nisam sacuvao pa haj,nego sve sacuvam i sutra sve moram ispocetka nigdje nista ko da po prvi put ulazim u soker.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.