BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Bosansko-hercegovački MMA borac Amir Dadović već duže vrijeme živi i trenira u američkoj saveznoj državi Georgiji, a kao član American Top Team imao je vrlo uspješnu godinu.
30-godišnji Amir Dadović koji se bori u velter kategoriji je na stranici Georgia Fighters nominiran ispred American Top Teama za najboljeg MMA trenera, te je njegova borba s Mike Corvinom u izboru za najbolji nokaut godine.
Dadović je kratko za Fight Site poručio da ove godine kreće još ofenzivnije te da se nada ugovoru s jednom od jačih MMA organizacija. "Sama nominacija mi mnogo znači, za trenera kao i za najbolji nokaut godine. Prethodne godine sam dosta napredovao uz braću Douglasa i Dhiega Limu. Napravio sam dosta dobar rezultat, tako da sam ove godine spreman za mnogo jače borbe. Nadam se pozivu jedne od jačih MMA organizacija", rekao je Dadović.
ova braca Lima posebno Douglas su strasni borci, Douglas je isto ko Amir welter katergorija i uskoro ce postati prvak u Bellatoru jos ga jedna borba dijeli od naslova. po meni ima vec kvalitet za UFC, Amiru bi s druge strane bilo super kad bi upao u Bellator.
30-godišnji Amir Dadović koji se bori u velter kategoriji je na stranici Georgia Fighters nominiran ispred American Top Teama za najboljeg MMA trenera, te je njegova borba s Mike Corvinom u izboru za najbolji nokaut godine.
Dadović je kratko za Fight Site poručio da ove godine kreće još ofenzivnije te da se nada ugovoru s jednom od jačih MMA organizacija. "Sama nominacija mi mnogo znači, za trenera kao i za najbolji nokaut godine. Prethodne godine sam dosta napredovao uz braću Douglasa i Dhiega Limu. Napravio sam dosta dobar rezultat, tako da sam ove godine spreman za mnogo jače borbe. Nadam se pozivu jedne od jačih MMA organizacija", rekao je Dadović.
ova braca Lima posebno Douglas su strasni borci, Douglas je isto ko Amir welter katergorija i uskoro ce postati prvak u Bellatoru jos ga jedna borba dijeli od naslova. po meni ima vec kvalitet za UFC, Amiru bi s druge strane bilo super kad bi upao u Bellator.
You are someone else I am still right here
Dobra vijest nisam znao za ovog borca ali zelim mu uspjeh u daljem radu. MMA je i u BiH sve popularniji ali nemamo borce jer mnogi nemaju uvjete kao i sve ostale potpore koje idu uz ovaj sport.fera je napisao/la:Bosansko-hercegovački MMA borac Amir Dadović već duže vrijeme živi i trenira u američkoj saveznoj državi Georgiji, a kao član American Top Team imao je vrlo uspješnu godinu.
ma samo ovi sto uspiju vani otici mogu nesto ozbiljnije napraviti. evo i kod hrvata borci gledaju ako mogu otici negdje vani da rade i napreduju a kod nas je situacija dosta losija nego kod njih.Polo je napisao/la:Dobra vijest nisam znao za ovog borca ali zelim mu uspjeh u daljem radu. MMA je i u BiH sve popularniji ali nemamo borce jer mnogi nemaju uvjete kao i sve ostale potpore koje idu uz ovaj sport.fera je napisao/la:Bosansko-hercegovački MMA borac Amir Dadović već duže vrijeme živi i trenira u američkoj saveznoj državi Georgiji, a kao član American Top Team imao je vrlo uspješnu godinu.
Amerika za MMA, Njemačka za box, i holandija za kick box i BiH za amatere
evo denis se vratio i odma u zatvorstokton je napisao/la:Amerika za MMA, Njemačka za box, i holandija za kick box i BiH za amatere

Nije vise covjek ima love u poslovima je a taj drugi tip htjeo Denisa prevaritfera je napisao/la:evo denis se vratio i odma u zatvorstokton je napisao/la:Amerika za MMA, Njemačka za box, i holandija za kick box i BiH za amatere

Ovo gore ziva istina Amerika MMA mozda i Brazil priblizno Njemacka Box K-1 Holandija Thai-box Thailand to bi bilo to. Kod nas nazalost izmisljenje kupovanje titula neki lijevih organizacija i tako na tome se vrtimo sve neki prvaci a kada odu do Njemacke Holandije samo se sa porazima vracaju nazalost ali je tako.
sta god da je u pitanju lik je ispao papak dosta je denis za njeg uradio i zaposljavao ga gdje god je stigao, cak je i na onom zadnjem denisovom eventu sa rodrigezom i on sve vrijeme bio tu a par mjeseci poslije toga smjesti denisa u policijuPolo je napisao/la:Nije vise covjek ima love u poslovima je a taj drugi tip htjeo Denisa prevaritfera je napisao/la:evo denis se vratio i odma u zatvorstokton je napisao/la:Amerika za MMA, Njemačka za box, i holandija za kick box i BiH za amatere![]()
Ovo gore ziva istina Amerika MMA mozda i Brazil priblizno Njemacka Box K-1 Holandija Thai-box Thailand to bi bilo to. Kod nas nazalost izmisljenje kupovanje titula neki lijevih organizacija i tako na tome se vrtimo sve neki prvaci a kada odu do Njemacke Holandije samo se sa porazima vracaju nazalost ali je tako.

sto se tice mma ja bi se usudio reci da brazil vec polako zaostaje. dok se rusi polako vracaju.
Kada ce biti novi mec Denisa za FFC posto je to najavljivao trebalo bi u Februaru.
Pa te 3 zemlje prednjace USA,Brazil i Rusija. Kada je pitanje Evrope Rusija isto kao Holandjani u k1 poslje njih u Evropi su Rumuni trenutno. Kada je bivsa yu u pitanju mislim da Hrvati imaju najjace borce prvenstveno mi nemamo nijednu ozbiljnu organizaciju ovo sto Poturak radi je jos na niskom nivou ali bilo bi dobro kada bi krenuo dalje sa ovim eventima barem nesto da imamo pokusavalo se na razne manifestacije koje se odrade jednom dvaput evenutalno ali 3 ne. Imali smo i noc gladijatora i to se ugasilo Sarajevo fight onda king of ring collosseum sve to nema kontititueta i onda i borci propadaju kada nemaju borbi i intezivnog treninga.
Pa te 3 zemlje prednjace USA,Brazil i Rusija. Kada je pitanje Evrope Rusija isto kao Holandjani u k1 poslje njih u Evropi su Rumuni trenutno. Kada je bivsa yu u pitanju mislim da Hrvati imaju najjace borce prvenstveno mi nemamo nijednu ozbiljnu organizaciju ovo sto Poturak radi je jos na niskom nivou ali bilo bi dobro kada bi krenuo dalje sa ovim eventima barem nesto da imamo pokusavalo se na razne manifestacije koje se odrade jednom dvaput evenutalno ali 3 ne. Imali smo i noc gladijatora i to se ugasilo Sarajevo fight onda king of ring collosseum sve to nema kontititueta i onda i borci propadaju kada nemaju borbi i intezivnog treninga.
ma ko ce znaci to za ffc, denisu bas ne mozes vjerovati kada su najave nastupa u pitanju zovko nije nista rekao. naredni ffc event bi trebao biti u BiH pa mozda tad nastupi.Polo je napisao/la:Kada ce biti novi mec Denisa za FFC posto je to najavljivao trebalo bi u Februaru.
sto se organizaciaj tice dzevad ima ime i mogao bi nesto iz toga i izvuci samo kad bi imao neku finansijsku podrsku. uz dobar plan i ulaganje se bukvalno mogu cuda napraviti. eno sta je ray sefo napravio za prilicno kratko vrijeme. naravno ne moze kod nas nista tako se desiti al kad bi i na pola kvaliteta na kojem ffc radi ovaj no limit uspio biti nama bi bilo super.
Volio bi Denisa gledati na FFC-u a kada je u pitaju NO LIMIT podrzavam to i ako je jos daleko od ozbiljne organizacije ali ipak okuplja dosta nasih boraca sa potencijalom i ako dobrim djelom iz Dzevadovog gyma ali opet treba ga podrzat da nastavi.
eto rece denis da ce naredna 3 meca u ffc-u odraditi. prvi bi trebao biti sanchez s kojim se prvobitno i u sarajevu trebao boriti, pa onda revans sa riccom i na kraju valjda delija ili perak. naravno nista nije sluzbeno potvrđeno.Polo je napisao/la:Volio bi Denisa gledati na FFC-u a kada je u pitaju NO LIMIT podrzavam to i ako je jos daleko od ozbiljne organizacije ali ipak okuplja dosta nasih boraca sa potencijalom i ako dobrim djelom iz Dzevadovog gyma ali opet treba ga podrzat da nastavi.
Sve koje si naveo su dobri protivnici da kazemo za nivo FFC-a. Sada kada ce biti to je pitanje jer se najavljivalo da bi sledjeci u Februaru FFC trebao bas biti u BiH.fera je napisao/la:eto rece denis da ce naredna 3 meca u ffc-u odraditi. prvi bi trebao biti sanchez s kojim se prvobitno i u sarajevu trebao boriti, pa onda revans sa riccom i na kraju valjda delija ili perak. naravno nista nije sluzbeno potvrđeno.Polo je napisao/la:Volio bi Denisa gledati na FFC-u a kada je u pitaju NO LIMIT podrzavam to i ako je jos daleko od ozbiljne organizacije ali ipak okuplja dosta nasih boraca sa potencijalom i ako dobrim djelom iz Dzevadovog gyma ali opet treba ga podrzat da nastavi.
meni se cini da je i onaj najavljivac na kraju posljednjeg FFC-a rekao "see you in bosnia" il tako nesto. e sad ja sam konam da ce sanchez doci u BiH najvjerovatnije tuzla kako stvari stoje a da ricco ne bi bas kod nas da se bori tako da bi se sa njim mogao obracunati u hrvatskoj negdje jer to je rodriguezu svakako druga kuca u zadnje vrijeme.Polo je napisao/la:Sve koje si naveo su dobri protivnici da kazemo za nivo FFC-a. Sada kada ce biti to je pitanje jer se najavljivalo da bi sledjeci u Februaru FFC trebao bas biti u BiH.fera je napisao/la:eto rece denis da ce naredna 3 meca u ffc-u odraditi. prvi bi trebao biti sanchez s kojim se prvobitno i u sarajevu trebao boriti, pa onda revans sa riccom i na kraju valjda delija ili perak. naravno nista nije sluzbeno potvrđeno.Polo je napisao/la:Volio bi Denisa gledati na FFC-u a kada je u pitaju NO LIMIT podrzavam to i ako je jos daleko od ozbiljne organizacije ali ipak okuplja dosta nasih boraca sa potencijalom i ako dobrim djelom iz Dzevadovog gyma ali opet treba ga podrzat da nastavi.
iskreno denis ako hoce jos nesto da pokusa mora imati dosta vise borbi godisnje nego sto je do sad imao... znaci po meni bi za njega bio imperativ da odradi bar 3 borbe ove godine a ovi borci su za ffc standarde sami vrh.
Jedva cekam FFC u BiH a naravno da vidimo i Denisa dobro bi bilo kada bi vise nasih boraca iz mma bili na fightcardu FFC-a u BiH. A to da ce najverovatnije biti Tuzla pa mozda i hoce jer Igor je vec 2x bio na FFC-u i izgleda je potpisao sa njima dalju suradnju. Volio bi i Tufekcica svakako vidjeti na FFC-u.
eno rekao mu orsat da ide u holandiju da trenira hahaha kaze nema hajra od sarajevaPolo je napisao/la:Jedva cekam FFC u BiH a naravno da vidimo i Denisa dobro bi bilo kada bi vise nasih boraca iz mma bili na fightcardu FFC-a u BiH. A to da ce najverovatnije biti Tuzla pa mozda i hoce jer Igor je vec 2x bio na FFC-u i izgleda je potpisao sa njima dalju suradnju. Volio bi i Tufekcica svakako vidjeti na FFC-u.

To jest tako samo on trening i dalje ne shvata ozbiljnofera je napisao/la:eno rekao mu orsat da ide u holandiju da trenira hahaha kaze nema hajra od sarajevaPolo je napisao/la:Jedva cekam FFC u BiH a naravno da vidimo i Denisa dobro bi bilo kada bi vise nasih boraca iz mma bili na fightcardu FFC-a u BiH. A to da ce najverovatnije biti Tuzla pa mozda i hoce jer Igor je vec 2x bio na FFC-u i izgleda je potpisao sa njima dalju suradnju. Volio bi i Tufekcica svakako vidjeti na FFC-u.
on treba da shvati da mu je zovko jedina sansa da vrati karijeru na pravi put. ozbiljan covjek sa kojim se itekako moze sarađivati samo ne smijes biti bahat.Polo je napisao/la:To jest tako samo on trening i dalje ne shvata ozbiljnofera je napisao/la:eno rekao mu orsat da ide u holandiju da trenira hahaha kaze nema hajra od sarajevaPolo je napisao/la:Jedva cekam FFC u BiH a naravno da vidimo i Denisa dobro bi bilo kada bi vise nasih boraca iz mma bili na fightcardu FFC-a u BiH. A to da ce najverovatnije biti Tuzla pa mozda i hoce jer Igor je vec 2x bio na FFC-u i izgleda je potpisao sa njima dalju suradnju. Volio bi i Tufekcica svakako vidjeti na FFC-u.
ja ne znam sad kako denis radi u zadnje vrijeme a realno za te ciljeve koje je on sebi postavio on u sarajevu nemo od koga sta nauciti... da ne pricamo o ovim drugim problemima koji se lijepe za njega cim dođe u sarajevo.
toliko se rijetko borio da ja pojma nemam kakav je njemu sad stand up, ako ne treba na tome raditi mozda bolje da ne ide u holandiju nego da se posveti grapplingu malo vise.
Ranije je bio u stand upu bas jak mislim jedna od najjacih vjestina njegovih ali Holandija je u svakom pogledu bolja za trening vec BiH i kada su u pitanju i sparing partneri i sve ostalo. Trenutno imamo da kazemo 2 teskasa na BH MMA sceni Denisa i Tomu dok su ovi ostali daleko od nekog nivoa nadajmo se da ce doci jos mnogo novih momaka.
tomi bi bilo dobro da je ikako mogao u srednju kategoriju da se spusti al previse misicne mase ima.Polo je napisao/la:Ranije je bio u stand upu bas jak mislim jedna od najjacih vjestina njegovih ali Holandija je u svakom pogledu bolja za trening vec BiH i kada su u pitanju i sparing partneri i sve ostalo. Trenutno imamo da kazemo 2 teskasa na BH MMA sceni Denisa i Tomu dok su ovi ostali daleko od nekog nivoa nadajmo se da ce doci jos mnogo novih momaka.
sta je ovo dževad organizovao sve se borbe na no limitu u prvoj rundi skoro zavrsise

Ima li gdje snimka sa NO LIMITA?fera je napisao/la:tomi bi bilo dobro da je ikako mogao u srednju kategoriju da se spusti al previse misicne mase ima.Polo je napisao/la:Ranije je bio u stand upu bas jak mislim jedna od najjacih vjestina njegovih ali Holandija je u svakom pogledu bolja za trening vec BiH i kada su u pitanju i sparing partneri i sve ostalo. Trenutno imamo da kazemo 2 teskasa na BH MMA sceni Denisa i Tomu dok su ovi ostali daleko od nekog nivoa nadajmo se da ce doci jos mnogo novih momaka.
sta je ovo dževad organizovao sve se borbe na no limitu u prvoj rundi skoro zavrsise
I ja bi se slozio s tobom u vezi Tome da bi dobro bilo da radi na 85kg jer je prenizak za tesku kategoriju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.