Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Skijaski skokovi
Pisam se na ove skokove ovakve , lika vjetar J**+ u zraku , nosa ga lijevo - desno , dobije -11,4 bodova 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Jacobsena 
Koje sranje jbt, prije se u ovom moglo uzivati , a sad ...
Skratili zaletiste za 21 na 16
i **** ga vjetar , lik dobi -14 poena zbog vjetra
Prestajem pratiti ovo.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kako mi je ovaj Severin Freund antipatičan, al' skroz. Nikako ga ne mogu. Drago mi je da je Jacobsen pobjedio, volio bih da osvoji turneju, ali pitanje da li on može zadržati ovaj nivo forme do kraja turneje. Mada, mislim da je Schlirenzauer i dalje favorit.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta neki pokemoni uradise od sporta u PM...
Nijemci nakon skoro jedne decenije suse ponovo se vracaju u svijetki vrh.
PS: Izgleda da ce Hannawald ostati neponovljiv jos dugi niz godina kada je Novo-godisnja turneja u pitanju.
Nijemci nakon skoro jedne decenije suse ponovo se vracaju u svijetki vrh.
PS: Izgleda da ce Hannawald ostati neponovljiv jos dugi niz godina kada je Novo-godisnja turneja u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Normalno da će skratit', je li možda treba da slete (doskoče) na ravni dio staze, da se povrijede ..ZZtop10 je napisao/la:Koje sranje jbt, prije se u ovom moglo uzivati , a sad ...Skratili zaletiste za 21 na 16
Prestajem pratiti ovo.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ova nova pravila su da svi budu ravnopravni..mada sam i ja za ranija pravila.
- reds_forever
- Kontakt:
Jacobsen mora bas kiksati da bi ga Schliri stigao, a s obzirom na to da je Morgenstern danas bio katastrofalan, ni to nije iskljuceno...Zao mi onog Wellingera,ali njegovo vrijeme tek dolazi. Uglavnom, valjda ce Schliri ovo osvojiti, ovaj Jacobsen mi nije nesto drag, iako mi ono njegovo "od vodoinstalatera do uspjesnog skijasa skakaca" daje optimistican pogled na zivot 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nezaboravite Severina..ove godine je u odlicnoj formi 
- reds_forever
- Kontakt:
ili ti Freitaga kako ga Spaho zoveTMmanija2012 je napisao/la:Nezaboravite Severina..ove godine je u odlicnoj formi
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Velid je izgubkjen slucaj u skijaskim skokovimareds_forever je napisao/la:ili ti Freitaga kako ga Spaho zoveTMmanija2012 je napisao/la:Nezaboravite Severina..ove godine je u odlicnoj formi
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sreca ima eurosport pa ne slusam Spahu 
- reds_forever
- Kontakt:
Ma imam i ja,al mi je nekako navika da gledam na BHTuTMmanija2012 je napisao/la:Sreca ima eurosport pa ne slusam Spahu
A jesu pokrali Ammana jbt
kako ga ljudi zeznuse to nije normalno, ima najvecu duzinu dana ..
IstinaJTS je napisao/la:Normalno da će skratit', je li možda treba da slete (doskoče) na ravni dio staze, da se povrijede ..ZZtop10 je napisao/la:Koje sranje jbt, prije se u ovom moglo uzivati , a sad ...Skratili zaletiste za 21 na 16
Prestajem pratiti ovo.
Danas odlicni skokovi,bilo je pravo uzivanje gledati tradicionalno takmicenje NG 4 Skakaonice.
Dobar Jakobsen,zasluzeno je pobjedio i stvorio lijepu prednost na samom pocetku.
Njemci odlicni,dugo nisam gledao da ovako dobro skacu na turneji,dobra ce biti ova generacija
Koje je samo bilo kod mene odusevljenje kada sam vidio Martina Schmitta na zaletistu,koja je to legenda.
Nije lose skakao 17. mjesto sasvim solidno za jednog od najboljih svih vremena,meni najdrazeg.Nadam se da ce na kraju zavrsiti u prvih 10.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- legenda reala
- Kontakt:
Schmit i Kasai pišu historiju
koji nastup na novogodišnjoj turneji, a Schmit iz penzije imo bolja dva skoka nego zadnjih 3-4 godine dok je skakao aktivno
Najviše je osštećen ovaj mali Švabo Severin Freund, frajer u skoči 4,5 metra više od Šliria i opet ovaj bolji
Drago mi je da se Njemački ski skokovi vraćaju na stare staze slave, s kraja prošlog i početka ovog vijeka(ako ne može više)
Skaču li Finci ikako
A Vodoistalater iz Osla se ponovo vratio pobjedama, frajer pobjedi pa ga nema nigdje par godina i sve tako, slično kao sunarodnjak mu Sigurd Peterson
Najviše je osštećen ovaj mali Švabo Severin Freund, frajer u skoči 4,5 metra više od Šliria i opet ovaj bolji
Drago mi je da se Njemački ski skokovi vraćaju na stare staze slave, s kraja prošlog i početka ovog vijeka(ako ne može više)
Skaču li Finci ikako
A Vodoistalater iz Osla se ponovo vratio pobjedama, frajer pobjedi pa ga nema nigdje par godina i sve tako, slično kao sunarodnjak mu Sigurd Peterson
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sreca pa sam imao utakmicu u 18:00,imam osecaj da bi bacio TV do kraja takmicenja.
Ali opet je sve to jace od mene,gledacu ja i Garmisch u utorak.

Ali opet je sve to jace od mene,gledacu ja i Garmisch u utorak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Parovi za sutrasnje takmicenje u Garmischu :
Freund-Colloredo
Hayboeck-Kot
Fettner-Queck
Mietus-Kubacki
Hula-Asikainen
Matura-Schmitt
Geiger-Prevc
Koudelka-Fannemel
Shimizu-Freitag
Stjernen-Wellinger
Takeuchi-Morgenstern
Zyla-Koch
Ammann-Stoch
Swensen-Bardal
Deschwanden-Hvala
Kofler-Jacobsen
Schlierenzauer-Schoft
Freund-Colloredo
Hayboeck-Kot
Fettner-Queck
Mietus-Kubacki
Hula-Asikainen
Matura-Schmitt
Geiger-Prevc
Koudelka-Fannemel
Shimizu-Freitag
Stjernen-Wellinger
Takeuchi-Morgenstern
Zyla-Koch
Ammann-Stoch
Swensen-Bardal
Deschwanden-Hvala
Kofler-Jacobsen
Schlierenzauer-Schoft
I onda kada više ne bude me ovdje
Evo i rezultata http://www.fis-ski.com/pdf/2013/JP/3808 ... 808RLQ.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Bice zanimljivo i u utorak sigurno
Bice zanimljivo i u utorak sigurno
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Nail for Real
- Kontakt:
Moji omiljeni skakacilegenda reala je napisao/la:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.