EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Igrat ce svi, nista od otkaza.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pod ovim mislis li na NBA Kuzmica i Savovica jer sa njima dvojicom mnogo bi bili ozbiljniji na ovom EP....neno#4 je napisao/la:Igrat ce svi, nista od otkaza.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Mislio sam na Srbiju

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
JBG do mene je, ja se odmah ponadao da ce svi igrati za nas, a pisaj Srbiju ionako ce ce izgubiti od nasneno#4 je napisao/la:Mislio sam na Srbiju![]()

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
-
- Kontakt:
I da su za Srbiju otkazali ti nabrojani igrači opet Srbija ima odličnog u Mega Vizuri Veličkovića,Nemanja Bjelicu iz Kahe te Lučića iz Partizana koji također može pomoci na poziciji 4.Možda ce Savovic biti na spisku Srbije ali pitanje je da li može upasti u konkurenciju od 12 ili 14 igrača koliko ih ide na Euro.Možda kod nas bi mogao dobiti vecu minutažu nego u Srbiji.
Oko Kuzmića se ništa ne zna i ja ne vidim ni jedan jedini razlog po kojem se on može odazvati Srbiji.Lik rođen u Doboju nije igrao za mlađe selekcije Srbije a ne znam ni da je igrao za Bosnu.Ne znam jos čije pasoše posjeduje ali koliko znam trebao je igrati za Bosnu prosle kvalifikacije i rekao je da ce igrati
1-Wright-Gordić-Adamović
2-Šutalo-Đedović
3-Mašić-Peršić
4-Teletović-Savović-Bavčić
5-Stipanović-Sinanović-Kikanović
Tu ce jos dosta izmjena da bude i vidicemo sta ce biti sa 24.igračem o kome je riječ.Možda je to i Ivan Opačak.
Oko Kuzmića se ništa ne zna i ja ne vidim ni jedan jedini razlog po kojem se on može odazvati Srbiji.Lik rođen u Doboju nije igrao za mlađe selekcije Srbije a ne znam ni da je igrao za Bosnu.Ne znam jos čije pasoše posjeduje ali koliko znam trebao je igrati za Bosnu prosle kvalifikacije i rekao je da ce igrati
1-Wright-Gordić-Adamović
2-Šutalo-Đedović
3-Mašić-Peršić
Tu ce jos dosta izmjena da bude i vidicemo sta ce biti sa 24.igračem o kome je riječ.Možda je to i Ivan Opačak.
- storm_raider
- Kontakt:
Ni ja ne kontam zasto bi se krilo Opacka ili ovog Cvetkovica. Za ovog potonjeg je i Bavcic KG ... Da li je Ramljak vec imao sluzben nastup za Hrvate? Mozda je on u pitanju. Ili neko drugi is SB ..
-
- Kontakt:
Može i Ramljak biti i ja kontam sve nesto da je pozicija 3 u pitanju a vidicemo o kome je riječ.samson je napisao/la:Ni ja ne kontam zasto bi se krilo Opacka ili ovog Cvetkovica. Za ovog potonjeg je i Bavcic KG ... Da li je Ramljak vec imao sluzben nastup za Hrvate? Mozda je on u pitanju. Ili neko drugi is SB ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a tek preldzic za tursku...merdanovic je napisao/la:I da su za Srbiju otkazali ti nabrojani igrači opet Srbija ima odličnog u Mega Vizuri Veličkovića,Nemanja Bjelicu iz Kahe te Lučića iz Partizana koji također može pomoci na poziciji 4.Možda ce Savovic biti na spisku Srbije ali pitanje je da li može upasti u konkurenciju od 12 ili 14 igrača koliko ih ide na Euro.Možda kod nas bi mogao dobiti vecu minutažu nego u Srbiji.
1-Wright-Gordić-Adamović
2-Šutalo-Đedović
3-Mašić-Peršić
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.
Čovjeku ako se "čefne" ima pravo da se izjasni kao Kinez. Čisti primjer je BiH, to bi baš trebao ti znati

-
- Kontakt:
Al nas savez također do prošle godine nije ništa radio.Niti iko se je od ljudi u savezu borio za neke igrače.Sad se bore pa cemo vidjeti na šta će to sve izaći.ŠB_Fidelis je napisao/la:Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.
24.igrač mi ovdje samo nagađamo možda je i Željko Šakić ili niko od ovih koje smo nabrojali.Na nama je da čekamo.
Goran Suton ? Mislim da nikada nije igrao za Hrvatsku. Bio je na širem spisku ako se ne varam no nije se uspio izboriti u top 12 

Godinama star razgovor, ali...Neutral je napisao/la:Goran Suton ? Mislim da nikada nije igrao za Hrvatsku. Bio je na širem spisku ako se ne varam no nije se uspio izboriti u top 12
Možda se šta promijenilo, ko zna.Sa 14 sam jedanput igrao za BiH i dogodile su se neke stvari o kojima ne želim govoriti, ali preko kojih ne mogu i ne želim prijeći. Volim Bosnu, no sigurno za nju nikad više neću igrati. Hrvat sam i igrat ću samo za Hrvatsku. Moj otac je iz Širokog Brijega i za mene je nastup za Hrvatsku velika čast i ostvarenje sna.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Realno Kuzmic je od svih nasih centara imao ubjedljivo najvecu sezonu, i u Evropi najbolje kotira. Bila bi uzasna steta kad bi ga izgubili... Potogovo zato sto jos ima toliko prostora za napredak. A iskreno ako smo se zahvalili jednom Kenanu Bajramovicu, ne vidim razloga da se Bavcic vraca u reprezentaciju i da ima bilo kakvu ulogu. Vi sto se kunete u njega vodite ga kuci nek vam radi oko kuce, cuva djecu itd, za druge stvari je vise nego nesposoban.
SI AMO CONte!!!
Savovic će za Srbiju tu nema dileme pogotov nakon ovolikih otkaza nego meni je zao KUzmića sto izgubismo/gubimo on je bio na pripremama našim proslim i navodno otisao da se sam priprema jer je kondicijski kao bio slab ali on je za mene jači od Sinanovića pa i Kikanovića,a Nurkić je još mlad..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
citaj malozgembo89 je napisao/la:Savovic će za Srbiju tu nema dileme pogotov nakon ovolikih otkaza nego meni je zao KUzmića sto izgubismo/gubimo on je bio na pripremama našim proslim i navodno otisao da se sam priprema jer je kondicijski kao bio slab ali on je za mene jači od Sinanovića pa i Kikanovića,a Nurkić je još mlad..
neno#4 je napisao/la:Igrat ce svi, nista od otkaza.
cinjenica je da bavcic nece ici na EP ako se savovic odazove, a isto tako je cinjenica da ce bavcic ici ako se savovic ne odazove, pa ti mozes svoja muda pojest od muke, al tako ti je to, moj mitre....Mitar je napisao/la:Realno Kuzmic je od svih nasih centara imao ubjedljivo najvecu sezonu, i u Evropi najbolje kotira. Bila bi uzasna steta kad bi ga izgubili... Potogovo zato sto jos ima toliko prostora za napredak. A iskreno ako smo se zahvalili jednom Kenanu Bajramovicu, ne vidim razloga da se Bavcic vraca u reprezentaciju i da ima bilo kakvu ulogu. Vi sto se kunete u njega vodite ga kuci nek vam radi oko kuce, cuva djecu itd, za druge stvari je vise nego nesposoban.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
okomiliste se na bavcica kao sto su se ovi na fudbalskom forumu okomili na vrsajevica...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad ce vise poceti ove pripremne tekme. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vala bašUnofficialpage je napisao/la:Kad ce vise poceti ove pripremne tekme.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.