EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2013, 13:06

Igrat ce svi, nista od otkaza.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 maj 2013, 13:08

neno#4 je napisao/la:Igrat ce svi, nista od otkaza.
Pod ovim mislis li na NBA Kuzmica i Savovica jer sa njima dvojicom mnogo bi bili ozbiljniji na ovom EP....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2013, 13:14

Mislio sam na Srbiju :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 maj 2013, 13:19

neno#4 je napisao/la:Mislio sam na Srbiju :lol: :lol:
JBG do mene je, ja se odmah ponadao da ce svi igrati za nas, a pisaj Srbiju ionako ce ce izgubiti od nas 8-) , .... :D 8-) :D
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 12 maj 2013, 13:46

I da su za Srbiju otkazali ti nabrojani igrači opet Srbija ima odličnog u Mega Vizuri Veličkovića,Nemanja Bjelicu iz Kahe te Lučića iz Partizana koji također može pomoci na poziciji 4.Možda ce Savovic biti na spisku Srbije ali pitanje je da li može upasti u konkurenciju od 12 ili 14 igrača koliko ih ide na Euro.Možda kod nas bi mogao dobiti vecu minutažu nego u Srbiji.
Oko Kuzmića se ništa ne zna i ja ne vidim ni jedan jedini razlog po kojem se on može odazvati Srbiji.Lik rođen u Doboju nije igrao za mlađe selekcije Srbije a ne znam ni da je igrao za Bosnu.Ne znam jos čije pasoše posjeduje ali koliko znam trebao je igrati za Bosnu prosle kvalifikacije i rekao je da ce igrati
1-Wright-Gordić-Adamović
2-Šutalo-Đedović
3-Mašić-Peršić
4-Teletović-Savović-Bavčić
5-Stipanović-Sinanović-Kikanović
Tu ce jos dosta izmjena da bude i vidicemo sta ce biti sa 24.igračem o kome je riječ.Možda je to i Ivan Opačak.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 maj 2013, 14:42

Ma kakav Opacak...
Sport je lijek za tijelo i duh.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 12 maj 2013, 15:08

Ni ja ne kontam zasto bi se krilo Opacka ili ovog Cvetkovica. Za ovog potonjeg je i Bavcic KG ... Da li je Ramljak vec imao sluzben nastup za Hrvate? Mozda je on u pitanju. Ili neko drugi is SB ..

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 12 maj 2013, 15:10

samson je napisao/la:Ni ja ne kontam zasto bi se krilo Opacka ili ovog Cvetkovica. Za ovog potonjeg je i Bavcic KG ... Da li je Ramljak vec imao sluzben nastup za Hrvate? Mozda je on u pitanju. Ili neko drugi is SB ..
Može i Ramljak biti i ja kontam sve nesto da je pozicija 3 u pitanju a vidicemo o kome je riječ.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 maj 2013, 15:55

merdanovic je napisao/la:I da su za Srbiju otkazali ti nabrojani igrači opet Srbija ima odličnog u Mega Vizuri Veličkovića,Nemanja Bjelicu iz Kahe te Lučića iz Partizana koji također može pomoci na poziciji 4.Možda ce Savovic biti na spisku Srbije ali pitanje je da li može upasti u konkurenciju od 12 ili 14 igrača koliko ih ide na Euro.Možda kod nas bi mogao dobiti vecu minutažu nego u Srbiji.
Oko Kuzmića se ništa ne zna i ja ne vidim ni jedan jedini razlog po kojem se on može odazvati Srbiji.Lik rođen u Doboju nije igrao za mlađe selekcije Srbije a ne znam ni da je igrao za Bosnu.Ne znam jos čije pasoše posjeduje ali koliko znam trebao je igrati za Bosnu prosle kvalifikacije i rekao je da ce igrati
1-Wright-Gordić-Adamović
2-Šutalo-Đedović
3-Mašić-Peršić
4-Teletović-Savović-Bavčić
5-Stipanović-Sinanović-Kikanović
Tu ce jos dosta izmjena da bude i vidicemo sta ce biti sa 24.igračem o kome je riječ.Možda je to i Ivan Opačak.
a tek preldzic za tursku...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 maj 2013, 17:28

Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 17:31

ŠB_Fidelis je napisao/la:Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.

Čovjeku ako se "čefne" ima pravo da se izjasni kao Kinez. Čisti primjer je BiH, to bi baš trebao ti znati ;)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 12 maj 2013, 18:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Postoji velika razlika tu, Kuzmic je Srbin i kao takav ima ista prava kao bilo koji Srbin u svijetu i naravno samim time i nastup za nacionalnu selekciju, dok Preldzic nije Turcin i tu ulogu igra licemjernost FIBA-e i utjecaj Turskog kosarkaskog saveza i ''vitalnog nacionalnog interesa o vrhunskom sportu''.
Al nas savez također do prošle godine nije ništa radio.Niti iko se je od ljudi u savezu borio za neke igrače.Sad se bore pa cemo vidjeti na šta će to sve izaći.
24.igrač mi ovdje samo nagađamo možda je i Željko Šakić ili niko od ovih koje smo nabrojali.Na nama je da čekamo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 maj 2013, 18:28

Goran Suton ? Mislim da nikada nije igrao za Hrvatsku. Bio je na širem spisku ako se ne varam no nije se uspio izboriti u top 12 :idea:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 maj 2013, 19:23

Neutral je napisao/la:Goran Suton ? Mislim da nikada nije igrao za Hrvatsku. Bio je na širem spisku ako se ne varam no nije se uspio izboriti u top 12 :idea:
Godinama star razgovor, ali...
Sa 14 sam jedanput igrao za BiH i dogodile su se neke stvari o kojima ne želim govoriti, ali preko kojih ne mogu i ne želim prijeći. Volim Bosnu, no sigurno za nju nikad više neću igrati. Hrvat sam i igrat ću samo za Hrvatsku. Moj otac je iz Širokog Brijega i za mene je nastup za Hrvatsku velika čast i ostvarenje sna.
Možda se šta promijenilo, ko zna.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 13 maj 2013, 01:01

Realno Kuzmic je od svih nasih centara imao ubjedljivo najvecu sezonu, i u Evropi najbolje kotira. Bila bi uzasna steta kad bi ga izgubili... Potogovo zato sto jos ima toliko prostora za napredak. A iskreno ako smo se zahvalili jednom Kenanu Bajramovicu, ne vidim razloga da se Bavcic vraca u reprezentaciju i da ima bilo kakvu ulogu. Vi sto se kunete u njega vodite ga kuci nek vam radi oko kuce, cuva djecu itd, za druge stvari je vise nego nesposoban.
SI AMO CONte!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 maj 2013, 02:22

Savovic će za Srbiju tu nema dileme pogotov nakon ovolikih otkaza nego meni je zao KUzmića sto izgubismo/gubimo on je bio na pripremama našim proslim i navodno otisao da se sam priprema jer je kondicijski kao bio slab ali on je za mene jači od Sinanovića pa i Kikanovića,a Nurkić je još mlad..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 maj 2013, 02:54

zgembo89 je napisao/la:Savovic će za Srbiju tu nema dileme pogotov nakon ovolikih otkaza nego meni je zao KUzmića sto izgubismo/gubimo on je bio na pripremama našim proslim i navodno otisao da se sam priprema jer je kondicijski kao bio slab ali on je za mene jači od Sinanovića pa i Kikanovića,a Nurkić je još mlad..
citaj malo
neno#4 je napisao/la:Igrat ce svi, nista od otkaza.
Mitar je napisao/la:Realno Kuzmic je od svih nasih centara imao ubjedljivo najvecu sezonu, i u Evropi najbolje kotira. Bila bi uzasna steta kad bi ga izgubili... Potogovo zato sto jos ima toliko prostora za napredak. A iskreno ako smo se zahvalili jednom Kenanu Bajramovicu, ne vidim razloga da se Bavcic vraca u reprezentaciju i da ima bilo kakvu ulogu. Vi sto se kunete u njega vodite ga kuci nek vam radi oko kuce, cuva djecu itd, za druge stvari je vise nego nesposoban.
cinjenica je da bavcic nece ici na EP ako se savovic odazove, a isto tako je cinjenica da ce bavcic ici ako se savovic ne odazove, pa ti mozes svoja muda pojest od muke, al tako ti je to, moj mitre....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 maj 2013, 10:18

okomiliste se na bavcica kao sto su se ovi na fudbalskom forumu okomili na vrsajevica...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 maj 2013, 10:38

Kad ce vise poceti ove pripremne tekme. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 maj 2013, 10:41

Unofficialpage je napisao/la:Kad ce vise poceti ove pripremne tekme. :D
Vala baš :D Ne mogu da dočekam :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.