EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Admir_Sa
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jan 2012, 21:55

Šuko izdominiro sve sa onim umjesto Doder, Dodik :mrgreen:
nema potpisa

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2012, 21:57

lupen je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran :mrgreen: ...

Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.

Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko :) vec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit :lol:
Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač. :mrgreen:
E to je on :D Taj covjek je igracina hahah kako ih je samo razbaciva oko sebe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 23 jan 2012, 22:01

Odbrana ,odbrana i savršena odbrana Srbije.Kakva dominacija odbrane Srbije.Prva postava ili druga,više toga nema jer su svi odigrali fantastično.Stanić opet najbolji.Suđenje-pa dovoljna konstatacija je da su Švedi na drugoj strani bili.Kakva lakrdija od suđenja i protiv domaćina i Hrvatske.Kakva bruka od EHF-a.

Srbija prošla u polufinale gdje očekuje,najvjerovatnije,drugog iz druge grupe.Vjerovatno će to biti veliki komšijski derbi,najveći Balkanski derbi,derbi između dvije trenutno velesile HRVATSKE I SRBIJE.Daj Bože pa da tako bude i da Hrvati dobiju sutra Francuze pa da gledamo veliko super polufinale.

Njemci ispustili jednu meč loptu.Prekosutra igraju sa Poljacima koji će sve pokušati osim da izgube protiv Njemaca.Danci će da igraju meč protiv Šveda.Veliki Skandinavski derbi,međutim bez ikakvog značaja u slučaju pobjede Njemačke.

Goran Đukanović je taj ćelo.Fantastičan odbrambreni igrač ako se sjećam,sa veoma dobrom ekipom je bio tada Škrbić,Peruničić,Šterbik,Milosavljević.Veoma dobra generacija tada Jugoslavije ili SCG ako se ne varam,neka me ovi malo što pobliže prate Srbiju isprave ako griješim
$ ? $ ? ? " " ".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 jan 2012, 22:02

E jes' ruzan ovaj trener Švedske AHHAHAHHAHAHAHAHAH
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2012, 22:03

Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
A vi sto tvrdite da su sudije pomogle dajte primjere!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 23 jan 2012, 22:03

Ma 'ladno osvajamo prventstvo. Domaćinsko suđenje? Aj pogledajte utakmicu još jednom i pssst. :oops:
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2012, 22:04

DANTES je napisao/la:Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
slika

Evo ovaj :)

Nesjecam se koju poziciju je igra ali znam da je bio jak :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 jan 2012, 22:05

Hemuli je napisao/la:Ma 'ladno osvajamo prventstvo. Domaćinsko suđenje? Aj pogledajte utakmicu još jednom i pssst. :oops:

Ko vi?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 23 jan 2012, 22:05

Tritolone je napisao/la:
lupen je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran :mrgreen: ...

Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.

Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko :) vec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit :lol:
Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač. :mrgreen:
E to je on :D Taj covjek je igracina hahah kako ih je samo razbaciva oko sebe.
goran djukanovic djuka,taj slomio ruku jednom igracu kad je izbila tuca na prijeteljslpj utakmici,cini mi se protiv bosne sarajevske,jedan od poznatijih mesara u svijetu rukometa :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2012, 22:07

DANTES je napisao/la:Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
Evo jedan iz glave:
Situacija kada jedan igrac Srbije bukvalno nasrce na Andersona,znaci hrvackim zahvatom ga obara na zemlju,ovaj uspjeva nekako dodati loptu suigracu na krilo koji postize gol,ali iskljucenja nije bilo.Nisam siguran koja je minuta bila,ali mislim da je bilo sredinom drugog poluvremena.Ekhdal je pred kraj za manje grub prekrsaj iskljucen,a da ne spominjem da su te iste sudije pred kraj zbog "prigovora"iskljucili jos jednog svedskog igraca.
Neofirno,ali sasvim dovoljno da se ne ugrozi pobjeda Srbije su sudili.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2012, 22:10

moze li mi ko reci koji nam je sved na sp 2001 u polufinalu zavukao onaj gol sa 11-12 metara u zadnjoj sekundi? olson, vislander ili neko 3? sjecam se tad je nedjo jovanovic izjednacio 13 sek prije kraja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jan 2012, 22:11

Gol razlika ili međusobni omjer,ako imaju isto bodova??????

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 23 jan 2012, 22:12

Dylan Dog je napisao/la:
Evo jedan iz glave:
Situacija kada jedan igrac Srbije bukvalno nasrce na Andersona,znaci hrvackim zahvatom ga obara na zemlju,ovaj uspjeva nekako dodati loptu suigracu na krilo koji postize gol,ali iskljucenja nije bilo.Nisam siguran koja je minuta bila,ali mislim da je bilo sredinom drugog poluvremena.Ekhdal je pred kraj za manje grub prekrsaj iskljucen,a da ne spominjem da su te iste sudije pred kraj zbog "prigovora"iskljucili jos jednog svedskog igraca.
Neofirno,ali sasvim dovoljno da se ne ugrozi pobjeda Srbije su sudili.
Ne sjećam se te situacije koje si naveo baš, bila je jedna takva kada je Manojlović nasrnuo, ali je isključen čim je igra zaustavljena. A i to je sasvim normalno, da suđenje bude bar malo na strani domaćina. I Šveđani nemaju pravo da se bune ni sekunde. Na zadnjem svjetskom su uz pomoć sudija došli do polufinala, a i jedne godine sa Njemcima u finalu, sudije su bukvalno ukrale Njemcima titulu.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 23 jan 2012, 22:12

ŠB.TRN je napisao/la:Gol razlika ili međusobni omjer,ako imaju isto bodova??????
Međusobni skor,pa onda gol razlika.U ovom slučaju u grupi 1 gol razlika
$ ? $ ? ? " " ".

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 jan 2012, 22:15

Pobjednik meča Francuska - Hrvatska igra sa srbijom(najvjerovatnije)
"Indija,Pakistan..."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jan 2012, 22:27

A što niste ovde posle utakmice spamali kako su sudije navlačile Nemcima? A? Tad ste svi šutili, jer ste mislili da će srbi ispasti, pa qurac! Ne budite smešni brate!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2012, 22:30

DANTES je napisao/la:moze li mi ko reci koji nam je sved na sp 2001 u polufinalu zavukao onaj gol sa 11-12 metara u zadnjoj sekundi? olson, vislander ili neko 3? sjecam se tad je nedjo jovanovic izjednacio 13 sek prije kraja.
Da nije Lovgren :roll:
On je bio MVP prvenstva

Jao kakvi su tad igrači igrali :roll:
Sigurdsson je napisao/la:Kakva lakrdija od suđenja i protiv domaćina i Hrvatske.Kakva bruka od EHF-a.
e haj mi ovo objasni :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jan 2012, 22:31

Ovo je neverovatno,zivot mi se smucio dok citam pojedine komentare :!: :!: :!: Koliko umobolne mrznje na jednom sportskom forumu ,pa to je neverovatno.Dok neki pokusavaju da pisu o rukometu,drugi im namecu za koga ce da navijaju ??????????? Pa individualna je stvar ko ce za koga da navija,ako neko zeli da navija za Srbiju,Hrvatsku ,Mongoliju,Tadzikistan,Zambezi,Dansku,Rumuniju.... ko je onaj drugi da mu to osporava???? Granica debilizma je pomerena neupitno!!! J*bem ti i rukomet i sport i EP kad se sve svede na primitivizam. Svaka cast pojedincima ,kliker bi ste pokvarili a ne temu na forumu :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2012, 22:33

@tritolone ovo na fotki je djukanovic
@dilane a sta cemo sa situacijom kada svedi nokautiraju nikcevica, a sudije mu sviraju faul u napadu, ili isto to vujinu, stojkovicu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nanek

Post Postao/la nanek » 23 jan 2012, 22:34

Sudije navlace srbima od prve tekme i Danske,sve ovo ostalo je lakrdija al polako dosta su dogurali 8-) 8-) 8-) Polufinale je njihov maksimum,i to je previse :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.