EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
E to je onlupen je napisao/la:Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač.Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran...
Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netkovec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Odbrana ,odbrana i savršena odbrana Srbije.Kakva dominacija odbrane Srbije.Prva postava ili druga,više toga nema jer su svi odigrali fantastično.Stanić opet najbolji.Suđenje-pa dovoljna konstatacija je da su Švedi na drugoj strani bili.Kakva lakrdija od suđenja i protiv domaćina i Hrvatske.Kakva bruka od EHF-a.
Srbija prošla u polufinale gdje očekuje,najvjerovatnije,drugog iz druge grupe.Vjerovatno će to biti veliki komšijski derbi,najveći Balkanski derbi,derbi između dvije trenutno velesile HRVATSKE I SRBIJE.Daj Bože pa da tako bude i da Hrvati dobiju sutra Francuze pa da gledamo veliko super polufinale.
Njemci ispustili jednu meč loptu.Prekosutra igraju sa Poljacima koji će sve pokušati osim da izgube protiv Njemaca.Danci će da igraju meč protiv Šveda.Veliki Skandinavski derbi,međutim bez ikakvog značaja u slučaju pobjede Njemačke.
Goran Đukanović je taj ćelo.Fantastičan odbrambreni igrač ako se sjećam,sa veoma dobrom ekipom je bio tada Škrbić,Peruničić,Šterbik,Milosavljević.Veoma dobra generacija tada Jugoslavije ili SCG ako se ne varam,neka me ovi malo što pobliže prate Srbiju isprave ako griješim
Srbija prošla u polufinale gdje očekuje,najvjerovatnije,drugog iz druge grupe.Vjerovatno će to biti veliki komšijski derbi,najveći Balkanski derbi,derbi između dvije trenutno velesile HRVATSKE I SRBIJE.Daj Bože pa da tako bude i da Hrvati dobiju sutra Francuze pa da gledamo veliko super polufinale.
Njemci ispustili jednu meč loptu.Prekosutra igraju sa Poljacima koji će sve pokušati osim da izgube protiv Njemaca.Danci će da igraju meč protiv Šveda.Veliki Skandinavski derbi,međutim bez ikakvog značaja u slučaju pobjede Njemačke.
Goran Đukanović je taj ćelo.Fantastičan odbrambreni igrač ako se sjećam,sa veoma dobrom ekipom je bio tada Škrbić,Peruničić,Šterbik,Milosavljević.Veoma dobra generacija tada Jugoslavije ili SCG ako se ne varam,neka me ovi malo što pobliže prate Srbiju isprave ako griješim
$ ? $ ? ? " " ".
- Evolution87
- Kontakt:
E jes' ruzan ovaj trener Švedske AHHAHAHHAHAHAHAHAH
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
A vi sto tvrdite da su sudije pomogle dajte primjere!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma 'ladno osvajamo prventstvo. Domaćinsko suđenje? Aj pogledajte utakmicu još jednom i pssst. 

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
DANTES je napisao/la:Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.

Evo ovaj

Nesjecam se koju poziciju je igra ali znam da je bio jak

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hemuli je napisao/la:Ma 'ladno osvajamo prventstvo. Domaćinsko suđenje? Aj pogledajte utakmicu još jednom i pssst.
Ko vi?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
goran djukanovic djuka,taj slomio ruku jednom igracu kad je izbila tuca na prijeteljslpj utakmici,cini mi se protiv bosne sarajevske,jedan od poznatijih mesara u svijetu rukometaTritolone je napisao/la:E to je onlupen je napisao/la:Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač.Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran...
Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netkovec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit
Taj covjek je igracina hahah kako ih je samo razbaciva oko sebe.

Evo jedan iz glave:DANTES je napisao/la:Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
Situacija kada jedan igrac Srbije bukvalno nasrce na Andersona,znaci hrvackim zahvatom ga obara na zemlju,ovaj uspjeva nekako dodati loptu suigracu na krilo koji postize gol,ali iskljucenja nije bilo.Nisam siguran koja je minuta bila,ali mislim da je bilo sredinom drugog poluvremena.Ekhdal je pred kraj za manje grub prekrsaj iskljucen,a da ne spominjem da su te iste sudije pred kraj zbog "prigovora"iskljucili jos jednog svedskog igraca.
Neofirno,ali sasvim dovoljno da se ne ugrozi pobjeda Srbije su sudili.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
moze li mi ko reci koji nam je sved na sp 2001 u polufinalu zavukao onaj gol sa 11-12 metara u zadnjoj sekundi? olson, vislander ili neko 3? sjecam se tad je nedjo jovanovic izjednacio 13 sek prije kraja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gol razlika ili međusobni omjer,ako imaju isto bodova??????
Ne sjećam se te situacije koje si naveo baš, bila je jedna takva kada je Manojlović nasrnuo, ali je isključen čim je igra zaustavljena. A i to je sasvim normalno, da suđenje bude bar malo na strani domaćina. I Šveđani nemaju pravo da se bune ni sekunde. Na zadnjem svjetskom su uz pomoć sudija došli do polufinala, a i jedne godine sa Njemcima u finalu, sudije su bukvalno ukrale Njemcima titulu.Dylan Dog je napisao/la:Evo jedan iz glave:DANTES je napisao/la:Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
Situacija kada jedan igrac Srbije bukvalno nasrce na Andersona,znaci hrvackim zahvatom ga obara na zemlju,ovaj uspjeva nekako dodati loptu suigracu na krilo koji postize gol,ali iskljucenja nije bilo.Nisam siguran koja je minuta bila,ali mislim da je bilo sredinom drugog poluvremena.Ekhdal je pred kraj za manje grub prekrsaj iskljucen,a da ne spominjem da su te iste sudije pred kraj zbog "prigovora"iskljucili jos jednog svedskog igraca.
Neofirno,ali sasvim dovoljno da se ne ugrozi pobjeda Srbije su sudili.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
Međusobni skor,pa onda gol razlika.U ovom slučaju u grupi 1 gol razlikaŠB.TRN je napisao/la:Gol razlika ili međusobni omjer,ako imaju isto bodova??????
$ ? $ ? ? " " ".
Pobjednik meča Francuska - Hrvatska igra sa srbijom(najvjerovatnije)
"Indija,Pakistan..."
- anonymousHD
- Kontakt:
A što niste ovde posle utakmice spamali kako su sudije navlačile Nemcima? A? Tad ste svi šutili, jer ste mislili da će srbi ispasti, pa qurac! Ne budite smešni brate!
- legenda reala
- Kontakt:
Da nije LovgrenDANTES je napisao/la:moze li mi ko reci koji nam je sved na sp 2001 u polufinalu zavukao onaj gol sa 11-12 metara u zadnjoj sekundi? olson, vislander ili neko 3? sjecam se tad je nedjo jovanovic izjednacio 13 sek prije kraja.

On je bio MVP prvenstva
Jao kakvi su tad igrači igrali

e haj mi ovo objasniSigurdsson je napisao/la:Kakva lakrdija od suđenja i protiv domaćina i Hrvatske.Kakva bruka od EHF-a.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo je neverovatno,zivot mi se smucio dok citam pojedine komentare
Koliko umobolne mrznje na jednom sportskom forumu ,pa to je neverovatno.Dok neki pokusavaju da pisu o rukometu,drugi im namecu za koga ce da navijaju ??????????? Pa individualna je stvar ko ce za koga da navija,ako neko zeli da navija za Srbiju,Hrvatsku ,Mongoliju,Tadzikistan,Zambezi,Dansku,Rumuniju.... ko je onaj drugi da mu to osporava???? Granica debilizma je pomerena neupitno!!! J*bem ti i rukomet i sport i EP kad se sve svede na primitivizam. Svaka cast pojedincima ,kliker bi ste pokvarili a ne temu na forumu 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@tritolone ovo na fotki je djukanovic
@dilane a sta cemo sa situacijom kada svedi nokautiraju nikcevica, a sudije mu sviraju faul u napadu, ili isto to vujinu, stojkovicu?
@dilane a sta cemo sa situacijom kada svedi nokautiraju nikcevica, a sudije mu sviraju faul u napadu, ili isto to vujinu, stojkovicu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sudije navlace srbima od prve tekme i Danske,sve ovo ostalo je lakrdija al polako dosta su dogurali
Polufinale je njihov maksimum,i to je previse 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.