Većina je skinula tu veziju i ona je najbolja, bez bugova.adas_barca je napisao/la:Jel ko skinuo proper-reloaded i ide li ?
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Trosis ga na izlaske, zene, aute, odjecu. Imas tamo na general setting samo ukljuci tu opcijuSenaid L.F.C je napisao/la:Gdje da trosim ovaj novac sta dobijem na BaL,kao plata?Znam da jedan dio ide na agenta al ne valjda sve?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nisam to ni stavio,haj vidjet cu pa mozda stavimHammer je napisao/la:Trosis ga na izlaske, zene, aute, odjecu. Imas tamo na general setting samo ukljuci tu opcijuSenaid L.F.C je napisao/la:Gdje da trosim ovaj novac sta dobijem na BaL,kao plata?Znam da jedan dio ide na agenta al ne valjda sve?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
gojzerica
- Kontakt:
Ne valja to stavljat.. mom igraču počele da se smanjuju ocjene radi tih izlazaka. 
Udje mi u igricu,pocne se okretetati onaj plavi krug dole i nakon toga me izbaci iz igre?
Sta da radim?
Sta da radim?
verzija igre ?alacious je napisao/la:Udje mi u igricu,pocne se okretetati onaj plavi krug dole i nakon toga me izbaci iz igre?
Sta da radim?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
neo je napisao/la:verzija igre ?alacious je napisao/la:Udje mi u igricu,pocne se okretetati onaj plavi krug dole i nakon toga me izbaci iz igre?
Sta da radim?
Proper Reloaded
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mom se ni nema sta smanjit 3 mjeseca i klubu i ocjena narasla samo za 1 sa 55 na 56gojzerica je napisao/la:Ne valja to stavljat.. mom igraču počele da se smanjuju ocjene radi tih izlazaka.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ponos Torina
- Kontakt:
pred kraj godine a mozda i pocetkom sledece....ElLoco7 je napisao/la:kada ce izaci Konamijev Patch sa svim transferima?
sto se tice Pesa razocarao sam se sta su uradili sa igre,sa serverima fuj koji su to lopovi,vec 6 dana nemogu da udjem na online....
samo cu reci....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Za mene je licno igra ok. Iskreno, nisam mnogo ocekivao od nove verzije tako da se vjerovatno nisam mnogo razocarao kao vecina onih koji su vec probali igricu. Za mene je licno dosta bolje nego 2012. Lakse je igrati odbranu, napad, golmani su bolji ali opet nije nikad pobjeda sigurna.
Drugo sto mi se svidja sto je opet uvedena oznaka za igraca utakmice. Prije je to jos bilo na nekoj starijoj verziji (ne znam jel 5-ica ili 6-ica).
Sve u svemu je ok igrica. Samo jos dok izidje neki patch sa transferima i bit ce sve super!
Drugo sto mi se svidja sto je opet uvedena oznaka za igraca utakmice. Prije je to jos bilo na nekoj starijoj verziji (ne znam jel 5-ica ili 6-ica).
Sve u svemu je ok igrica. Samo jos dok izidje neki patch sa transferima i bit ce sve super!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kako da iskljucim auto - save na ML i na BaL? Nema u general settingsu
I kazete trosite pare na izlaske i to , gdje to ukljuciti nema u general settingsu imaju samo 3 opcije
Classic Player
Auto Move nesto
i jos jedno trece koje je ukljuceno
Mozel pomoc
I kazete trosite pare na izlaske i to , gdje to ukljuciti nema u general settingsu imaju samo 3 opcije
Classic Player
Auto Move nesto
i jos jedno trece koje je ukljuceno
Mozel pomoc
-
gojzerica
- Kontakt:
Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta... 
Hvala caregojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...
Ja tek sad skontao da ima ono koliko % da ce ti igrac doci u tim i koliko kosta kad kliknes na njega..To mi se svidja..
Sutra izlazi PesEdit patch 1.1..Neke nove kopacke i druga Spanska liga i jos neki detalji..
Sutra izlazi PesEdit patch 1.1..Neke nove kopacke i druga Spanska liga i jos neki detalji..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 25 sep 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja evo skidam ovu 1.0 kad si postavio da sutra izlazi 1.1 odmah prekinuo,hoce li biti svi transferi uradjeni?....
moze mi neko poslati torrent od pes 13 u pp ?
- raul-zakon
- Kontakt:
Ljudi pomagajte...
Kupio sam jutros ovaj PES 2013 i sad kad sam htio da ga instaliram, prekopiram fajlove i sa prvog i sa drugog CD-a u jedan folder, ali nema setupa preko kojeg bih trebao pokrenuti instalaciju.
Šta da radim?
Kupio sam jutros ovaj PES 2013 i sad kad sam htio da ga instaliram, prekopiram fajlove i sa prvog i sa drugog CD-a u jedan folder, ali nema setupa preko kojeg bih trebao pokrenuti instalaciju.
Šta da radim?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ja to za izlaske ne mogu nigdje da nađemgojzerica je napisao/la:Za izlaske morate zaposliti onog drugog agenta...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
skini sa internetaraul-zakon je napisao/la:Ljudi pomagajte...
Šta da radim?
DRUG NEBI TI PUNCA
Problem je sto je vecina ljudi izvan Sarajeva na ADSLu koji ima presmjesne brzine, i dok se skine igra treba i vise od toga 
Fala Bogu nemam problema s tim

Fala Bogu nemam problema s tim

"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.