FIFA 13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

neurofunk
Kontakt:

Re: FIFA 13

Post Postao/la neurofunk » 15 okt 2012, 12:57

kecanovic5 je napisao/la:Jel neko zna o ovome šta ovako da mi neko tamo kupi original cd fifa 13 , i da mi samo onaj "original kod posalje za aktivaciju da mogu online igrati" i da ja to mogu ukucati na svoju fifu koju sam skinuo sa neta pirate baj, vajda me razumijete . siguran sam u to da moze samo ako neko zna objasniti detaljno za aktivaciju toga . Hvala vam . :arrow: :arrow:
Jarane masakriro si ovaj post. Genocid napravio nad njim. :lol:

Možeš ukucati original kod na svoju fifu koju si skino sa "pirate baj" :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 15 okt 2012, 15:15

neurofunk je napisao/la:
kecanovic5 je napisao/la:Jel neko zna o ovome šta ovako da mi neko tamo kupi original cd fifa 13 , i da mi samo onaj "original kod posalje za aktivaciju da mogu online igrati" i da ja to mogu ukucati na svoju fifu koju sam skinuo sa neta pirate baj, vajda me razumijete . siguran sam u to da moze samo ako neko zna objasniti detaljno za aktivaciju toga . Hvala vam . :arrow: :arrow:
Jarane masakriro si ovaj post. Genocid napravio nad njim. :lol:

Možeš ukucati original kod na svoju fifu koju si skino sa "pirate baj" :lol: :lol:
neide neide .... :lol:

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 15 okt 2012, 15:26

HAHAHAH apa **** kad ne znam HAHAHAH joj gle fkt HAHAHAHAHHA .

Pa onda kaku cu imati original fifu ako mogu samo da mi neko prebaci taj aktivacioni key hahah , joj sramota me sad . Kuzite li sada :) ne mogu do cda daleko je al mogu dobiti key aktivacioni jel to moze tako ? :roll:

BlueHell
Kontakt:

Post Postao/la BlueHell » 15 okt 2012, 15:33

slika
FIFA-eXpert organizira 26.FeX Turnir
Naziv turnira je "FeX Capital Cup"

Igra se s klubovima koji se nalaze u glavnim gradovima svojih država.

U članku se nalazi više detalja...

Ovdje je podforum u kojem ce biti otvorena tema za prijave i odabir klubova:
http://fifa-expert.com/forum/index.php?board=118.0" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da ce se netko i odazvati i zaigrati s "domacim" ljudima.
Pozdrav svima

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 okt 2012, 15:35

kecanovic5 je napisao/la:HAHAHAH apa **** kad ne znam HAHAHAH joj gle fkt HAHAHAHAHHA .

Pa onda kaku cu imati original fifu ako mogu samo da mi neko prebaci taj aktivacioni key hahah , joj sramota me sad . Kuzite li sada :) ne mogu do cda daleko je al mogu dobiti key aktivacioni jel to moze tako ? :roll:
nije stvar u CD kad se radi kod PC nego u tom keyu on mora biti original,na taj nacin ti i funkcionisu steam,origin i ostala mafija
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 15 okt 2012, 15:48

Pa ok to te i pitam , mislim dobit cu ubrzo taj aktivacioni key i to sve . ne znam gdje to aktivirati trebam skinuti steam trebam šta gdje cu to ukucati hahah :lol:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 okt 2012, 16:01

Imam problem sa Fifom 2013, nakon zavrsene instalacije jednostavno je ne mogu pokrenuti. Graficka 1GB , RAM 2,5 da li neko zna u cemu je problem?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 okt 2012, 16:11

moranjak je napisao/la:Imam problem sa Fifom 2013, nakon zavrsene instalacije jednostavno je ne mogu pokrenuti. Graficka 1GB , RAM 2,5 da li neko zna u cemu je problem?

ja je nisam ni instalirao.. samo pokrenuo :D

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 15 okt 2012, 16:56

moranjak je napisao/la:Imam problem sa Fifom 2013, nakon zavrsene instalacije jednostavno je ne mogu pokrenuti. Graficka 1GB , RAM 2,5 da li neko zna u cemu je problem?
Mozda nisi krekovao il nesto slicno :) krekovati trebas u game folderu i odatle je pokrenuti :!:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 okt 2012, 18:08

kecanovic5 je napisao/la:Pa ok to te i pitam , mislim dobit cu ubrzo taj aktivacioni key i to sve . ne znam gdje to aktivirati trebam skinuti steam trebam šta gdje cu to ukucati hahah :lol:

skini Origin i kad dobijes code,odes gore Origin-redeem product code i to je to onda ces moci skinuti igru,kad se skine sama ce da se instalira,samo podesis opcije i gotovo...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 15 okt 2012, 18:39

Ponos Torina je napisao/la:
kecanovic5 je napisao/la:Pa ok to te i pitam , mislim dobit cu ubrzo taj aktivacioni key i to sve . ne znam gdje to aktivirati trebam skinuti steam trebam šta gdje cu to ukucati hahah :lol:

skini Origin i kad dobijes code,odes gore Origin-redeem product code i to je to onda ces moci skinuti igru,kad se skine sama ce da se instalira,samo podesis opcije i gotovo...
Ahaaaaaa ok burazer , evo skidam :D Hvala ti . :mrgreen: :mrgreen:

Još nešto da znam jesam li na dobrom putu . Skinuo sam origini , i pokrenuo ga i trazio je pw i adresu da sing in , ali ja sam otisao da se regristrujem i to trazio je datum rodjenja i drzavu i onda next , zatim trazmi mi origini ID i dole new pw i potvrdni pw , a gore u origini ID ide taj aktivacioni kod , dakle to je to ? :geek:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 okt 2012, 20:13

Jel i protiv vas protivnici se ''igraju'' ispred šesnaesterca? Veoma teško uzet loptu, tek kad priđu negdje 10 metara ispred gola uspijem uzeti loptu, nekad i ne.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2012, 20:24

gojzerica je napisao/la:Jel i protiv vas protivnici se ''igraju'' ispred šesnaesterca? Veoma teško uzet loptu, tek kad priđu negdje 10 metara ispred gola uspijem uzeti loptu, nekad i ne.
kod mene je nesto tako, jbt chievo mi napravi akciju ala barca :lol:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 okt 2012, 20:25

Jel ima kakvo rješenje da lakše uzmem loptu?

Ja sam postavio ''legacy defending''.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 15 okt 2012, 20:29

ajde ljudi šta se žalite na te neke sitne detalje u igri
samo se sjetite nas kojima je komp krntija pa im fifa ne može i jednostavno uživajte :D :roll:

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 15 okt 2012, 21:42

Evo ja sam iskusni igram jos fifu od 99 kad je imala mali nogomet :D

Uglavnom imate tipku nesto komanda neka zove se jokeey kako više uglavnom to vam je tzv bekovksi ples ako nas imaa sto igraju noogomet u pravom zivotu trebali bi znati drzite dakle tu komandu i S za uzimanje lopte on se ne zalece vec ga prati fino i kad bude vrijeme za uklizati ili izletiti sa D da duel igru pritisnete i eto :D a na legendary ko igra tamo to je puno teze

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 okt 2012, 22:26

kecanovic5 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

Ahaaaaaa ok burazer , evo skidam :D Hvala ti . :mrgreen: :mrgreen:

Još nešto da znam jesam li na dobrom putu . Skinuo sam origini , i pokrenuo ga i trazio je pw i adresu da sing in , ali ja sam otisao da se regristrujem i to trazio je datum rodjenja i drzavu i onda next , zatim trazmi mi origini ID i dole new pw i potvrdni pw , a gore u origini ID ide taj aktivacioni kod , dakle to je to ? :geek:
skines origin,registrujes se,logiras se i upises code kako sam ti rekao,uostalom skidas igru to je to :) sretno ja sam vec potrosio preko 700 000-1 000 000 imam 5-6 timova....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 okt 2012, 22:29

Otišao sam iz Nottsa i napustio sam kormilo Venecuele.

U Nottsu jednostavno nije išlo, skoro svaka utakmica poraz.

Imao sam porude Sheffielda W., Readinga, Dundee FC i Ross County-a.

Prihvatio sam ponudu Dundee FC-a. Zadnji su na tabeli i nemaju pobjede.

Prvu utakmicu protiv Kilmarnocka odigrao sam 0-0, ali mi je drago što sam otišao kod njih, dosta je lakše igrati u SPL.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 okt 2012, 22:48

kecanovic5 je napisao/la:Evo ja sam iskusni igram jos fifu od 99 kad je imala mali nogomet :D

Uglavnom imate tipku nesto komanda neka zove se jokeey kako više uglavnom to vam je tzv bekovksi ples ako nas imaa sto igraju noogomet u pravom zivotu trebali bi znati drzite dakle tu komandu i S za uzimanje lopte on se ne zalece vec ga prati fino i kad bude vrijeme za uklizati ili izletiti sa D da duel igru pritisnete i eto :D a na legendary ko igra tamo to je puno teze
da to jest, na legendary jeste teze ali isto funkcionise - s tim da cesto napravi protivnik neki dribling pa me izlevati :D btw pada puno golova :D i previse al ajd :D ja se vadim na ono 4:3 3:2 i slicne rezultate (vise dam nego primim) xD a da zavrsim utakmicu bez primljenih golova - to tesko :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 okt 2012, 00:23

jel sta bolja fifa 13 od fife 12 ? vrijedi li prelaziti, ja se naviko na 12...

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.