AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

shevchenko7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la shevchenko7 » 18 jan 2010, 21:00

nogomet je nastao u kini!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 21:02

najveci igraci su oduvijek igrali u spaniji ili italiji sada ovo malo sto igraju po engleskoj je zahvaljujuci sejkovima i rusima tako da ....
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 jan 2010, 22:05

CRNI_SA je napisao/la:najveci igraci su oduvijek igrali u spaniji ili italiji sada ovo malo sto igraju po engleskoj je zahvaljujuci sejkovima i rusima tako da ....
Abi Dabi liga...engelzi igraju u Boltonu,Hull,Stoku...ali nece ih biti nigdje ako vako nastave...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 22:06

malo podsjećanja na neka stara dobra vremena, savičević je stvarno bio tata fudbala
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 18 jan 2010, 23:05

GunnerS je napisao/la:Iskreno, meni je bitnije domaće takmićenje nego LP, iako budala može samo reć da mu LP nije bitna... Ja bi volio da Arsenal stalno osvaja EPL a da nikad ne osvoji LP jer je to bitnije, mislim, domaće takmičenje... Za mene opet kažem...
Interesantno kako stalno ovakve teze slušam od navijača Arsenala. Kako na forumu tako i u svakodnevnim kafanskim prepirkama. U čemu je štos???
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 00:22

U čemu, da je to tako... Eto u čemu, ako to jedan kaže ne mora bit istina al ako govori nekolicina ili velika većina onda je to tako, htjeo ti to priznat ili ne, tebi bilo to drago ili ne, al je tako...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 00:24

smijesno je reci da je Arsenalu primat domace takmicenje.. pa dobro, Juventusova uprava se nikad nije slagala da Juve igra sa igracima iz prvih 11 Coppa Italia jer su smatrali da je to sasvim nebitno takmicenje za njih.. jer su ga osvojili x puta.. tako ja mislim da razmisljaju i u Arsenalu.. samo sto oni ( za razliku od nas ) kazu da je to pretesko te da nemaju sta traziti.. ha ja.. :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 00:30

Ja sam rekao, budala bi rekao da nebi volio osvojit LP al svaki od nas navijača Arsenala bi prije EPL nego LP, kažem ti kad bi mogli birat... Čitajte postove a ne samo pregledat ih...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 00:32

*navijaca brate :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 00:33

GunnerS je napisao/la:U čemu, da je to tako... Eto u čemu, ako to jedan kaže ne mora bit istina al ako govori nekolicina ili velika većina onda je to tako, htjeo ti to priznat ili ne, tebi bilo to drago ili ne, al je tako...
to i ja kažem - ako cijela fudbalska evropa kaže da je liga prvaka najvažniji trofej a samo neki kvazinavijači arsenala kažu da nije, onda je lako skontati ko je tu budala a ko pametan.
I sam da imalo razmišljaš skonto bi da bi arsenal namjerno ispao u grupnoj fazi da im je LP nebitna, al svi mi znamo da svi arsenalovci onaj pehar sa velikim ušima žele više nego bilo šta na svijetu, ali pošto nemaju ni jednog onda idu umanjivati njegovu vrijednost :lol: :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 00:35

GunnerS je napisao/la:Ja sam rekao, budala bi rekao da nebi volio osvojit LP al svaki od nas navijača Arsenala bi prije EPL nego LP, kažem ti kad bi mogli birat... Čitajte postove a ne samo pregledat ih...
da ti ne ponavljam...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 00:39

GunnerS je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ja sam rekao, budala bi rekao da nebi volio osvojit LP al svaki od nas navijača Arsenala bi prije EPL nego LP, kažem ti kad bi mogli birat... Čitajte postove a ne samo pregledat ih...
da ti ne ponavljam...
a ja ti opet kažem da je to laž, i da bi 99,9999999% svih arsenalovih navijača dalo puno više od jedne titule za pehar LP, al et ti nastavi po svome

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 00:42

heh, de ba ocat' kako ti možeš govorit u moje ime... Da ti to više nije palo na pamet. Jer ja ne govorim u tvoje pa nedam i nećeš govorit u moje... Al šta se raspravljat sa nekim ko gleda samo ispred... Hajd, samo ti nastavi, da ne govorim na koga mi ličiš... pozz...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 00:45

ne pada mi na pamet govoriti u tvoje ime zato sam i ostavio onaj mali postotčić za takve zadrte kao ti,
a ti daj neki dokaz da arsenalovim navijačima znači više pl od lp, jer meni to tvoje mišljenje nije normalno, pošto je svima drugim važnija LP od domaće titule,

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 00:52

Ma kome je ba važnija LP od domaće titule. Znaš li ti šta znači u Engleskoj FA Cup ?! Da to mnogi igrači više vole osvojit nego EPL ?! Engleski fudbal nije ba Talijanski da im je bitno šta ostali misle, njima je važno šta njihovi navijači vole i hoče, a vjeruj mi, pravi Arsenalovi i svi navijači u Engleskoj više vole domaće takmičenje nego LP. Iako, opet ponavlja, niko nije budala pa reč da mu nebi bilo drago da se i to osvoji...

Toliko od mene...

Ciao

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 00:55

gdje to pise Gunners?? imali gdje napisemeno da su se svi slozili da to znaci ili si ti jedini.. hah, ali kada se dodirne Calciopoli onda se samo vjeruje sta je rekao onaj sa federalne na vijestima.. jel de?? haha

treba pogledati iza da bi se skontalo sta hoce reci :lol: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 00:57

malo njaške al nema veze, sad sam letimično prošao 3-4 arsenalova foruma-engleska naravno-zaključak najviše ih je razočarao poraz od barse u LP, nadaju se da će ove godine osvojiti, presretni su sa relativno lakim protivnikom i sl. al et ti ćeš reći i da sam to pogrešno razumio ili nešto tako

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 00:58

tony-mortale je napisao/la:malo njaške al nema veze, sad sam letimično prošao 3-4 arsenalova foruma-engleska naravno-zaključak najviše ih je razočarao poraz od barse u LP, nadaju se da će ove godine osvojiti, presretni su sa relativno lakim protivnikom i sl. al et ti ćeš reći i da sam to pogrešno razumio ili nešto tako

treba pogledati iza.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 19 jan 2010, 01:00

Mali Talijani nikad nece znati sta je to ponos i cast.

Oni nikad nece dokuciti kako je to osvojiti FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu.

Da, da najstarije. Niste ni svjesni kako srce kuca kad ti tim igra u FA Cupu, kad se igraci bore za svaki pedalj
terena jer znaju da ce osvajanjem ovog trofeja urezati sebe u anale fudbala, a navijace svog kluba ce uciniti
najsretnijim navijacima na svijetu.

Kako to moze znati kukavicki narod iz kukavicke nacije?
Nikako!

God save The Queen!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 01:00

ma da on navija za neki izraelski klub pa da se to nemože razumjeti, al za pronaći raspravu navijača arsenala u engleskoj o LP ti treba cca minuta

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.