Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
S obzirom da si cekao citavu godinu za LOTR onda gledaj extended edition 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na produzenu verziju i mislim. A prvi puta za 2015.
EDIT: I dalje se nadam prvoj opciji.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Rezervacija (obicna rupa) 150 KM
Pice (pelin, pivo i rakija) 100 KM
Meza (sir, meso) 50 KM
...probuditi se ujutro i onako mamuran shvatiti da se danas igra kolo Premiershipa- neprocjenjivo!
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Eurocard- Mastercard.
(ko se sjeca reklame- sjeca, ovim ostalim, sta cu ja
)
Meza (sir, meso) 50 KM
...probuditi se ujutro i onako mamuran shvatiti da se danas igra kolo Premiershipa- neprocjenjivo!
(ko se sjeca reklame- sjeca, ovim ostalim, sta cu ja
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jesam pokrenuo ovu temu,neka sam vala drago mi je 
Gunner valjda ti uspije sa nekom od sema,mozda neka prekine pa bude ranjiva
Consigliere epska reklama svakako
Gunner valjda ti uspije sa nekom od sema,mozda neka prekine pa bude ranjiva
Consigliere epska reklama svakako
I ja bi isto ovo jučer napis'o, al danas vala ne ide, izgleda da ću kući ostati.Goalgetter je napisao/la:Rahatluk.moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahah, kao da sam ja pisao ovaj dio postaGoalgetter je napisao/la: Ja sreca, imamo jedan dom ovdje od Mjesne zajednice, i njega svake godine iznajmimo, bude nas 20-25, sve sam organizujes, pa ne moramo iznajmljivati neke prostore, stanove i tako to, pa strepis hoce li te zayebati.![]()
Posvađo se sa prvim rođakom i pa ajmo reći najboljim jaranom (ne računam rođake). I to pravo glupo se posvađali, nismo mogli da se dogovorimo koje pivo da uzmemo (a uopšte ne pijem), ja tu najviše kočio, ja govorim Sarajevsko, a oni hoće Jelene, Lavove i ostale životinje, e vala neće moći da ide i eto na kraju kući ostajem zbog je.bene pive.
Najgore od svega sje.balo se i ostalo društvo bilo nas je dosta se skupilo, tako da je sad pitanje hoćel uopšte i biti šta od toga.
Jbg kad imaš dva konja u društvu ne ide to, a to smo bili rođak i ja.
A djevojke nemam, je.bat djevojku.
Ja sam 3x gledao ove godine. 2X obicnu verziju u 1x extended.Gunner4 je napisao/la:Na produzenu verziju i mislim. A prvi puta za 2015.
Jos kad izadje i na netu 3. dio Hobbita pa svrsim od dragosti na taj maraton
Ako ne izleti nista ostati doma uz Parks & Recreation, Ascension, The Good Wife, Orange Is The New Black i Once Upon A Time a mozda pogledam i Step Up opet, opusaju me ti filmovi
@Belmin trebali ste Karlovcko uzeti i mirna Bosna, najzad piva ko piva
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prosla proslava nove godine je bila strasna,kod jarana u kuci odlicno nam bilo
Ove godine ostajem kuci jer sam bolestan pravo
teska upala grla i upala sinusa
uhvatilo u najgorem trenutku 
Ove godine ostajem kuci jer sam bolestan pravo
Ja se založio za kupujmo domaće. A ova komšijska pića nisam htjeo. 
Dolazio je samo stranac u obzir, al eto dobro sam i proš'o, mogo sam i krvav biti, al ima još vremena, ništa se još ne zna.

Inače prošle godine sam ost'o kući, da bi tamo oko 1 otišo malo prošetat, a tu novu godinu sam slavio kući zbog one prošle, jer sam se napio u napravio havariju, mog'o robije zaglavit, al spriječili su me. Hvala im.
I isto tako nisam pričo sa jednim drugim prijateljem, i na kraju se opet pomarišemo i kad završi lagano ruka ruci i sve bilo dobro.
Eto od tad više ne pijem, kažu gadan sam kad popijem, a vala ni ovako nisam puno bolji.
Dolazio je samo stranac u obzir, al eto dobro sam i proš'o, mogo sam i krvav biti, al ima još vremena, ništa se još ne zna.
Inače prošle godine sam ost'o kući, da bi tamo oko 1 otišo malo prošetat, a tu novu godinu sam slavio kući zbog one prošle, jer sam se napio u napravio havariju, mog'o robije zaglavit, al spriječili su me. Hvala im.
Eto od tad više ne pijem, kažu gadan sam kad popijem, a vala ni ovako nisam puno bolji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
S vremena na vrijeme. Ali smo se složili svi da ove godine nećemo pit jer je zadnjih par pijanki završilo poprilično haotično.Curry je napisao/la:Ne pijes inace ili?Donnie Darko je napisao/la:Isto ko i zadnjih 5 godina, sa jaranima na vikendici. S tim da ove godine neće biti alkohola tako da sam skeptičan
Nikad nisam u gradu slavio a vjerovatno i necu nikad. Kucna atmosfera, najblizi prijatelji, hanuma mozda bude a i ne treba iskreno. Samo sto mi za svaki praznik pretjeramo sa kupovinom pa nam bude i hrane i pica za 3 dana derneka 
-
gojzerica
- Kontakt:
ma kući vala najbolje.
Aha,dobro nekad je lijepo prekinuti nizDonnie Darko je napisao/la:S vremena na vrijeme. Ali smo se složili svi da ove godine nećemo pit jer je zadnjih par pijanki završilo poprilično haotično.Curry je napisao/la:Ne pijes inace ili?Donnie Darko je napisao/la:Isto ko i zadnjih 5 godina, sa jaranima na vikendici. S tim da ove godine neće biti alkohola tako da sam skeptičan
Hehehe isto jedva cekam cijeli dan da se ostane...Otelo je napisao/la:Ja sam 3x gledao ove godine. 2X obicnu verziju u 1x extended.Gunner4 je napisao/la:Na produzenu verziju i mislim. A prvi puta za 2015.
Jos kad izadje i na netu 3. dio Hobbita pa svrsim od dragosti na taj maraton![]()
Ako ne izleti nista ostati doma uz Parks & Recreation, Ascension, The Good Wife, Orange Is The New Black i Once Upon A Time a mozda pogledam i Step Up opet, opusaju me ti filmovi
@Belmin trebali ste Karlovcko uzeti i mirna Bosna, najzad piva ko piva
Ma ima da zaspim vec na polovini "Dve kule" ipak sutradan je Premijer Liga.
Od pive sam nabavio Staroplamen. Malo Cesku privredu valja pomoc.
PS:Malo je van teme. Otelo ti si strucnjak znas li hoce li biti 3 sezona one serije Beanshee?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Svima mrsko, al svi idu negdje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Svima mrsko, al svi idu negdje.
Rio ima li kakvih filmova da ne bude dosadno do nove, da sad baš ne zaspim
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Na vikendici kod jarana, nas 5 mudonja bez pice na vidiku. Udarat ću alkohol kao i svake subote iako mi se uopšte ne pije, naumpast će nam neke naše idiotske teme i sjećanja u tom će 00:00 onako pjan ću im čestitat, nazvat blizu rodbinu (komercijalno sranje oko čestitanja) i to je to. Onda nekad poslije 12 će me uhvatiti neka nostalgija u vezi jedne djevojke mislit ću šta ona radi, dal' je neko kara trenutno (iako je fina) i u tom će me alkohol omamiti i zaspat ću 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nerminovic
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:ma kući vala najbolje.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bit ce, pocinje negdje u septembru 2015.Gunner4 je napisao/la:Hehehe isto jedva cekam cijeli dan da se ostane...Otelo je napisao/la:Ja sam 3x gledao ove godine. 2X obicnu verziju u 1x extended.Gunner4 je napisao/la:Na produzenu verziju i mislim. A prvi puta za 2015.
Jos kad izadje i na netu 3. dio Hobbita pa svrsim od dragosti na taj maraton![]()
@Belmin trebali ste Karlovcko uzeti i mirna Bosna, najzad piva ko piva![]()
Ma ima da zaspim vec na polovini "Dve kule" ipak sutradan je Premijer Liga.![]()
Od pive sam nabavio Staroplamen. Malo Cesku privredu valja pomoc.
PS:Malo je van teme. Otelo ti si strucnjak znas li hoce li biti 3 sezona one serije Beanshee?
Ma predugi filmovi za nocni maraton
to je toConsigliere je napisao/la:Rezervacija (obicna rupa) 150 KM
Meza (sir, meso) 50 KM
(ko se sjeca reklame- sjeca, ovim ostalim, sta cu ja)
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: Bit ce, pocinje negdje u septembru 2015.
Ne lupaj bezveze, 10. januara je prva epizoda treće sezone.
Agieren statt reagieren