FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Al zamisli kad mu Pedro dobacuje da simulira. Pedro. 

Smoke Weed Everyday!
Zar je moguce? Najbolje krilo svijeta da ide na klupu?Donnie Darko je napisao/la:Pedro mu dobacuje jer je svjestan da ce ga Neymar zakucat na klupu.
E kaze covjek: " OVO JE BILA PRVA NAJBOLJA INTERVENCIJA JULIA CEZARA"
**** ti jezik i majku.
**** ti jezik i majku.
Torres ce opet pokupiti opet nagradu za najboljeg strijelca turnira sa 5 golova koliko ima i Fred samo Torres je igrao manje

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ubiše ih ko mraz buraniju
Hahaha... To je ironija. Bas Pedro. Jos da mu koju dobaci Buskec bila bi koma. Da je mali Nejmar prefrgan, to se vidi iz mnogih njegovih poteza... Al zamislite samo kada pokupi pokoji fazon od Valdeza, Pikea, Buskeca, Alvesa, Pedra i ostalih ljigavaca... Bice pravi
.
Sva sreca pa Pike ode iz MU. Nepodnosljivo odvratan lik. Barsa mi nije mrska ekipa, al u ekipi imaju podosta simulatora i prefrganih ljigavaca..

Sva sreca pa Pike ode iz MU. Nepodnosljivo odvratan lik. Barsa mi nije mrska ekipa, al u ekipi imaju podosta simulatora i prefrganih ljigavaca..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Julio César's transfer to Arsenal is done according to a commentator on ESPN!
xavi je vec znao

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Znao je sta ga ceka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koje je tele ovaj Ramos, ne mozes vjerovati... Hahahaha...
Dobar je odbrambeni igrac i to treba ostati. Ne znam zasto mu trebaju slobodni udarci i penali, nekakvi driblinzi i finte.. Samo degradira ono dobro sto napravi u odbrani.
Nije da mi je zao zbog toga, al eto...
Dobar je odbrambeni igrac i to treba ostati. Ne znam zasto mu trebaju slobodni udarci i penali, nekakvi driblinzi i finte.. Samo degradira ono dobro sto napravi u odbrani.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Yebiga, hoce da glumi zvijezdu. Mogao bi mnogo toga naucit od Thiaga Silve.Valencia je napisao/la:Koje je tele ovaj Ramos, ne mozes vjerovati... Hahahaha...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Treći put uzastopno Kup Konfederacija osvajaju Brazilci 
Samo im tradicija da nijedan osvajač KK iduće godine nije osvojio WC ne ide na ruku

Samo im tradicija da nijedan osvajač KK iduće godine nije osvojio WC ne ide na ruku

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema na svijetu toga koji nesto od Thiaga ne bi mogao nauciti , doktor ..
Za mene najbolji stoper svijeta , nemam nikakvu dilemu
Za mene najbolji stoper svijeta , nemam nikakvu dilemu

- Donnie Darko
- Kontakt:
soxx je napisao/la:
Julio César's transfer to Arsenal is done according to a commentator on ESPN!

Torres najbolji strijelac. 

Molim?Cautinho je napisao/la:Xavi legenda izdominira napuhanog balvana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ubio ih Brazil ko mraz paprike
Ovim se Brazil sigurno dodao na listu favorita za osvajanje SP (ako vec i prije nisu bili), mada ja mislim da nece osvojiti. A i ne ide im bas statistika u prilog osvajac Confed Cupa nikad nije osvojio SP

Ovim se Brazil sigurno dodao na listu favorita za osvajanje SP (ako vec i prije nisu bili), mada ja mislim da nece osvojiti. A i ne ide im bas statistika u prilog osvajac Confed Cupa nikad nije osvojio SP

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ramos
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Pored Xavija i Inieste ovaj hibrid uzima loptu i puca. Pa lako je na treningu pucati penale (na kraju krajeva pogadjati) i izvoditi kojekakve vratolomije.
Neymar ce biti igracina samo takva, osim ako ga neko ne polomi a ovo sto sam vidio veceras je samo jedan mali nagovjestaj. Kada dodje Pepeu, nece se dobro provesti sigurno.
Brazil je opcenito zasluzio ovaj trofej. Cijeli turnir su bili najbolji, igrali na visokom nivou i na kraju uzeli nagradu. Ova generacija ce dogodine biti iskusnija, puno uigranija i sigurno da mozemo ocekivati da ce zuti doci do samoj kraja.

Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Pored Xavija i Inieste ovaj hibrid uzima loptu i puca. Pa lako je na treningu pucati penale (na kraju krajeva pogadjati) i izvoditi kojekakve vratolomije.

Neymar ce biti igracina samo takva, osim ako ga neko ne polomi a ovo sto sam vidio veceras je samo jedan mali nagovjestaj. Kada dodje Pepeu, nece se dobro provesti sigurno.
Brazil je opcenito zasluzio ovaj trofej. Cijeli turnir su bili najbolji, igrali na visokom nivou i na kraju uzeli nagradu. Ova generacija ce dogodine biti iskusnija, puno uigranija i sigurno da mozemo ocekivati da ce zuti doci do samoj kraja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da su Brazilci pored Spanaca i Njemaca prvi favoriti za osvajanje SP-a poslije Bosne i Hecegovine 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.