BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma naravno da ih rasturamo na proste faktore
. 5 komada, 5 komada ..... 
- sagitarius
- Kontakt:
Ma vidi da spominjes brisanje bodova s lihtestajnom , to ide samo u slucaju barazaBelminM23 je napisao/la:ma kakav baraz idemo Direktnosagitarius je napisao/la:
To se tebi opet ide u baraz
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
jel nasao ko kakav jeftiniji let do vilnusa ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nema ništa ispod 9 stojamostar_mo je napisao/la:jel nasao ko kakav jeftiniji let do vilnusa ?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Samo da nam igrace zaobiđu povrede pred ove dvije utakmice, novi kolacic Hadzic ostali se znaju.
Idemo po dvije pobjede pa onda ako Bog da i u Brazil.

Idemo po dvije pobjede pa onda ako Bog da i u Brazil.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moze se dobiti za mnogo manje. Samo sto je potrebna rezervacija i put u Zg, recimo ...Gorki je napisao/la:Nema ništa ispod 9 stojamostar_mo je napisao/la:jel nasao ko kakav jeftiniji let do vilnusa ?
samson je napisao/la: Moze se dobiti za mnogo manje. Samo sto je potrebna rezervacija i put u Zg, recimo ...
Pa da ima i to,ali dok odeš u ZG plati ovo ono izađe te malo manje od navedenog iznosa ali ajde.Najbolje autom/mini busem sa ekipom
EDIT : evo ovde da postavim jedan zanimljiv klip.
Njemačka televizija ZDF ja došla u našu državu BiH prije utakmice bh. reprezentacije protiv Slovačke, koja se igrala u Zenici i kada smo izgubili rezultatom 1:0.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jos 18 dana. -_-
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
ja bi prije rekao da će nas Platini pogurati , pošto je politika duboko zavučena u sve sfere pa tako i sport mislim da je u tom pogledu od velikog značaja plasman BiH na jedno ovakvo natjecanje ...
Da je u grupi sa nama Portugal umjesto Grcke ili njegova Francuksa davno bi nas okinuli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Sumljam da si pogrijesio forum. Tebi treba glupezavjere.com/forumAlipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Eno JaRule izašao iz zatvora. Kontam da ce on u skladu sa Illuminati'ma i Borisom Beckerom napraviti neki belaj protiv Lichtensteina. Loše nam se piše.
sumlja je gadna stvar.Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Ovaj stadion u Kaunasu malo posirok, tribine daleko od terena i nema krova, morace raja dosta da skace kako bi se zagrijali
Darius and Girėnas Stadium

ali imaju golem semafor

Darius and Girėnas Stadium

ali imaju golem semafor

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sumlja je najgora stvar brate.Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Alipasino je napisao/la:Imali iko od nas da sumlja u zadnju tekmu tj,da nas Platini ne zeli na svjetskom.Dakle da se nastima sudija,crveni na pocetku penal i te zajebancije.Znate da se i to moze desit i ja nevjerujem da ce to bas tako glatko proc u zadnjoj tekmi.
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo
da li je kod nas kakva bitna utakmica a da igramo na ovakvom stadionu, pola UEFE bi se diglo da provjerava sigurnost, uslove, teren i sl...
majku im bezobraznu
i ovaj što napisa, sreća da nam je u grupi Grčka koju niko ne voli, da li nam je koja druga evropska sila, zar mislite da ne bi bilo kartoniranja i sličnih zahebancija
majku im bezobraznu
i ovaj što napisa, sreća da nam je u grupi Grčka koju niko ne voli, da li nam je koja druga evropska sila, zar mislite da ne bi bilo kartoniranja i sličnih zahebancija
Undici stelle - ACM 1899
Ja vise vjerujem da ce Grcka kiksat od Slovacke, nego da cemo mi kiksat od Litvanije. Mada ovo nije tema sto cu reci ali mislim da ce Grcka igrati bunker i oprezno protiv Slovacke, a Slovacka jos opreznije i takodje bunkerat uz pokusaje kontri. Moglo bi ovdje lako biti 0:0 rezultat 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.