Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zoran Kvržić
.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mateo Susic za reprezentaciju odigrao sedam utakmica. Pet pobijeda i dva poraza, oba protiv superjake Belgije.
Ipak se nasao neki forumski Mourinho, da stvori crnu legendu kako je M;ateo podbacio u reprezentaciji. Sada se ta legenda prenosi s koljena na koljeno
Ipak se nasao neki forumski Mourinho, da stvori crnu legendu kako je M;ateo podbacio u reprezentaciji. Sada se ta legenda prenosi s koljena na koljeno

Malo odigrao haDrFilgud je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:10Mateo Susic za reprezentaciju odigrao sedam utakmica. Pet pobijeda i dva poraza, oba protiv superjake Belgije.
Ipak se nasao neki forumski Mourinho, da stvori crnu legendu kako je M;ateo podbacio u reprezentaciji. Sada se ta legenda prenosi s koljena na koljeno![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
Nije Mateo nijednom igrao protiv Belgije, za repku je upisao 5 nastupa.DrFilgud je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:10Mateo Susic za reprezentaciju odigrao sedam utakmica. Pet pobijeda i dva poraza, oba protiv superjake Belgije.
Ipak se nasao neki forumski Mourinho, da stvori crnu legendu kako je M;ateo podbacio u reprezentaciji. Sada se ta legenda prenosi s koljena na koljeno![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije igrao protiv Belgije. Ima 5 utakmica, a samo dvije svih 90 minuta. Nešto se ne sjećam da su bile neke vrhunske utakmice, a niti neki podbačaji.DrFilgud je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:10Mateo Susic za reprezentaciju odigrao sedam utakmica. Pet pobijeda i dva poraza, oba protiv superjake Belgije.
Ta informacija oko pobjeda je apsulutno nevažna, ne kazuje kako je odigrao.
Ps. Bazinga je bio brži

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bogam mi smo došli u situaciju da više nije bitno kako je igrao neko i kako igra već samo da je desni bek po prirodi, kakav takav 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Imamo Kvrzica, M.Susica i Todorovica. Ako Krvzic bude igrao u Turskoj treba da bude kod nas u prvi 11. Sto se tice M.Susica i Todorovica, treba jos jednog da pozove. Koji god bude imao najvise minuta od sad pa do sredine marta.
Evo sastav historijske protiv Hrvatske u Moskvi

Velika je metla ovdje potrebna
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@Bazinga12345,@Mokes,
U pravu ste, odigrao je 5 tekmi i sve smo pobijedili (!). Dva puta igrao cijelu tekmu, dva puta po poluvrijeme i jednom 17 minuta.
https://www.transfermarkt.com/mateo-sus ... in_id/3446
Opet pitam, na osnovu cega je stvoreno to misljenje da je podbacio i da je taraba? Ja sam gledao tekme Kirin kupa i sasvim pristojno je uradio posao.
Meni se cini da je to jos jedna kreacija ovih promotora BHPL potencijala, ne bi li se napravilo mjesto za nekog domaceg genijalca.
U pravu ste, odigrao je 5 tekmi i sve smo pobijedili (!). Dva puta igrao cijelu tekmu, dva puta po poluvrijeme i jednom 17 minuta.
https://www.transfermarkt.com/mateo-sus ... in_id/3446
Opet pitam, na osnovu cega je stvoreno to misljenje da je podbacio i da je taraba? Ja sam gledao tekme Kirin kupa i sasvim pristojno je uradio posao.
Meni se cini da je to jos jedna kreacija ovih promotora BHPL potencijala, ne bi li se napravilo mjesto za nekog domaceg genijalca.

Crveni se Kvrzo eeee 47 min zadnji sekund 2 p a budale
+ petarda za zutog 

Nakon ovakvog izdanja protiv Poljske mislim da ga više niko neće zvati u reprezentaciju. Nije jedini bio loš, ali je najstariji od njih.
Fuj.
Ovaj lik ni jednig jedinog pasa nije odigrao kako treba..nijednom nije protrcao po strani bas ni jednom..par puta reagovao dobro u odbrani a inace su ga prolazili kao cunja...zbog cega je on na spisku prije kadusica i malog dedica meni fakat nije jasno...pa majke mi onaj mali neganovic iz slibode je bolji od njega...nevjerovatno los igrac i fakat mi nije jasno da i za rijeku moze igrati
- invincible1921
- Kontakt:
Jos jedam dokaz koliko je HNL radi Dinama izvikan...jbt gledam one poscaste i analize covjek medju top igracima
=\_1921_/=
- Bazinga12345
- Kontakt:
Prema rezultatima Kvrzic igra na desetki.
Duel njega i Hajradinovica.
Duel njega i Hajradinovica.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.