Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
Biste li vi bili izbornik BiH, ili Hrvatske?
– Bilo je razgovora s BiH, ali ne bih je vodio, jer kad morate paziti koje ćete nacionalnosti igrača staviti, onda je to nemoguće. U BiH je nemoguće raditi i zato svaka čast onome tko preuzme taj posao. A s Hrvatskom je bilo, prije Bilića, nekih koketiranja, ali pustimo sad to
– Bilo je razgovora s BiH, ali ne bih je vodio, jer kad morate paziti koje ćete nacionalnosti igrača staviti, onda je to nemoguće. U BiH je nemoguće raditi i zato svaka čast onome tko preuzme taj posao. A s Hrvatskom je bilo, prije Bilića, nekih koketiranja, ali pustimo sad to
1946
@Head
Prije 4 god. je to Vaha izjavio, danas je situacija mnogo drugačija.
Prije 4 god. je to Vaha izjavio, danas je situacija mnogo drugačija.
Vaha ili Felix "Medicinka" Magath.
I šetači po terenu će nestati.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ko je ovo rekao?Head je napisao/la:Biste li vi bili izbornik BiH, ili Hrvatske?
Sent from my Home using fingers
http://radio-feral.ba/sport/halilhodzic ... je-bilica/" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Ko je ovo rekao?Head je napisao/la:Biste li vi bili izbornik BiH, ili Hrvatske?
1946
Ja samo kažem da dosadašnji redoslijed nije bio takav, jedino ako je počeo sa Ćirom pa Safet pa sad neki Srbin.emir79 je napisao/la:Red je na Srbina,upamtite to svi, a nadam se da ce to biti Bajevic (iako je on deklarisani Bosanac/Hercegovac), a ne da bude Jagodic koji je mnogo blizi IO nego Bajevic, jer nije podoban kao ovaj prvi.
Lično me zabole i da bude po redoslijedu, samo da su ljudi stručni
Mah, Pape ostaje, živi bili pa vidjeli.*p!p!t@* je napisao/la:Vaha ili Felix "Medicinka" Magath.
A ovi što ih danas svekoliko forumsko pučanstvo naziva šetačima bi zaista mogli nestati, svojevoljno.
Niste normalni vi sto prizeljkujete strance tipa Magata ili slicne ... daj se malo prizemljite u obzir dolaze samo selekotri sa prostora bivse Yugo kakvi crni stranci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čovjek ima ugovor sa Fulhamom i vjerujem da mu je cilj da vrati klub u EPL*p!p!t@* je napisao/la:Felix "Medicinka" Magath.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Od Vahe nema ništa, a Duško je naš novi selektor najvjerovatnije. Ali prvo da Sušić ode.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Razočarenje, nadam se da je ovo jedan od izmišljenih tekstova sa zapadne strane od onih koji navijaju za Portugal, Argentinu ili Nigeriju kad igraju protiv BiH!!!Head je napisao/la:http://radio-feral.ba/sport/halilhodzic ... je-bilica/" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Ko je ovo rekao?Head je napisao/la:Biste li vi bili izbornik BiH, ili Hrvatske?
Nista Jugoslavija,samo Bosna i Hercegovina.
Znam ja da pola nasih ljudi ima urodjen taj podanicki mentalitet ali selektor ce biti Bosanac i Hercegovac.
Jugosloveni nek treniraju Jugoslaviju a jugonostalgicari nek navijaju za nju.
Najvazniji uslov,moralan,odgovoran,financijski obezbijedjen i patriota,sve ostalo je manje vazno.
Znam ja da pola nasih ljudi ima urodjen taj podanicki mentalitet ali selektor ce biti Bosanac i Hercegovac.
Najvazniji uslov,moralan,odgovoran,financijski obezbijedjen i patriota,sve ostalo je manje vazno.
Valjda je najvažnije da bude stručnjak i da ima kvalitet, a sve ostalo bi bilo poželjno logično.drummer je napisao/la:Najvazniji uslov,moralan,odgovoran,financijski obezbijedjen i patriota,sve ostalo je manje vazno.
radio feralHead je napisao/la:http://radio-feral.ba/sport/halilhodzic ... je-bilica/" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Ko je ovo rekao?Head je napisao/la:Biste li vi bili izbornik BiH, ili Hrvatske?
2010 objavljeno
smrdi na laz ili prepisivanje
@treci
Nije laž potraži na google izvorni intervju na stranici jednog Hrvatskog medija ( ispod članka naveden izvor), ne želim da pravim besplatnu reklamu.

Nije laž potraži na google izvorni intervju na stranici jednog Hrvatskog medija ( ispod članka naveden izvor), ne želim da pravim besplatnu reklamu.
nisam rekao da jeste, nego da smrdi,Janez je napisao/la:@treci
Nije laž potraži na google izvorni intervju na stranici jednog Hrvatskog medija ( ispod članka naveden izvor), ne želim da pravim besplatnu reklamu.![]()
al mislim da bi se sa njim danas dalo popricati jer su stvari dosta drukcije kad bi se fin plan skrojio nema ko nebi pristao
Zamisli da su tako razmisljali alzirci pa da nisu zelili nepatriotu Vahida iz tamo neke Bosne i Hercegovine?drummer je napisao/la:Nista Jugoslavija,samo Bosna i Hercegovina.
Sorry druze, ali fakat pises gluposti.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Janez je napisao/la:Valjda je najvažnije da bude stručnjak i da ima kvalitet, a sve ostalo bi bilo poželjno logično.drummer je napisao/la:Najvazniji uslov,moralan,odgovoran,financijski obezbijedjen i patriota,sve ostalo je manje vazno.![]()
Šta se zamaraš velikim poslijeratnim Bošnjakom.
Najmanje je pojedincima (malo ih je hvala Bogu) važno da sljedeći selektor bude stručan i uspješan u ovom poslu, a puno više neke druge nebitne stvari.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Treba nam strucnjak, STRUCNJAK
ukratko profesionalac.
Princ ili Vaha.
Princ ili Vaha.
Ma Pape ostaje 100%. Da misli otici, dosad bi to iznio u javnost, nema razloga da, ako se je odlucio da ode, da ceka s izjavom ili necim drugim.
Dakle, vjerovatno se dvoumi, mozda jos nije siguran, a mozda s savezom pregovora oko novog ugovora. Posto je sljedece EP u Francujskoj, siguran sam da mu je zelja da tamo vodi nasu reprezentaciju, pa zbog te ce vjerovatno i ostati.
Dakle, vjerovatno se dvoumi, mozda jos nije siguran, a mozda s savezom pregovora oko novog ugovora. Posto je sljedece EP u Francujskoj, siguran sam da mu je zelja da tamo vodi nasu reprezentaciju, pa zbog te ce vjerovatno i ostati.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, CAGarfia, ebi46, Goalgetter, Iceplayer, Konzerva, MiranGlasnic, PeppermintSA, SanaBosna, Wilshere10, zenica159, Zglavkar i 74 gosta.