1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Ma ne, nije on dobar, on je youtube igrac koji je igrom prilika postao najvazniji igrac Brazila i momak koji godisnje prima vise od 10 miliona...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Zuniga igrač sa zadatkom.Veselimo se unaprijed borbi Brazila za utješnu 3.poziciju.
Željno iščekujemo i treće 1/4 finale gdje ovaj put ipak stajemo na stranu omražene ekipe od koje u inat hejterima večeras opet očekujemo odvratno blijedu partiju koju Lionel rješava pred kraj svojim solo prodorom s centra i loptom na pladnju kolegi Palaciu kojeg btw.klaunčina Sabella konačno odlučuje ubacit u sastav umjesto ljigavog Gonzala.Precijenjeni Belgijci će u suzama kući praćeni shizo hvalospjevima forumaša diljem svijeta o turbo lijepom nogometu koji su prezentirali.Sreća pa se ne uključujemo svi u praćenje tek nakon grupne faze natjecanja
Željno iščekujemo i treće 1/4 finale gdje ovaj put ipak stajemo na stranu omražene ekipe od koje u inat hejterima večeras opet očekujemo odvratno blijedu partiju koju Lionel rješava pred kraj svojim solo prodorom s centra i loptom na pladnju kolegi Palaciu kojeg btw.klaunčina Sabella konačno odlučuje ubacit u sastav umjesto ljigavog Gonzala.Precijenjeni Belgijci će u suzama kući praćeni shizo hvalospjevima forumaša diljem svijeta o turbo lijepom nogometu koji su prezentirali.Sreća pa se ne uključujemo svi u praćenje tek nakon grupne faze natjecanja
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je Neymar simulirao. Mislim, njemu na cast. Najvazniji igrac Brazila, iako nisam fan, odlican, najbolji do sad, i dodje konj Zuniga i unisti mu nadu. Ja bi to po kratkom postupku..
- Ed Woodward for Prime Minister !
vala, Neymara ni nije žao ni sekunde, nikako ga ne volim 
Zuniga je ispao qrac na bicikli sa onim startom na kichmu Neymaru. Neymar jeste ljigavi simulator, ali svako ko Zunigin chin opravdava/glorifikuje/ceni ima neki psihichki problem.

Kad bi se mjerili zasluženi udarci ili startovi prema broju dajvova Cristiano Ronaldo i Robben a tu je negdje i Ribery bi trebali bit upucani snajperom sa tribina uz pogodan vjetar. 
Zuniga bi trebao dobit neku kaznu, Suarez mi sad djeluje kao fino celjade.
Zuniga bi trebao dobit neku kaznu, Suarez mi sad djeluje kao fino celjade.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Žao mi je Kolumbije, ali tako to obično biva kada još uvijek mala ekipa naleti na veliku. Paradoks je činjenica da su oni pokazali mnogo više od Brazilaca, koji su se tek u ovoj utakmici pokazali u dobrom svjetlu (Kamerun ne računam). Ipak, Karioke je prolaz dalje skupo koštao, obzirom da je Silva napravio glupost i zaradio žuti karton, a kreten Zuniga krvnički startovao na Neymara. Silva se može donekle nadomjestiti Danteom, ali najboljeg igrača ne može niko zamijeniti. Elf će vjerovatno iskoristiti njihove slabosti u polufinalu.
Jamesu više sreće drugi put, ima vremena za njega. Već sada je veliki igrač, a siguran sam da će biti još veći. Trebao bi biti najbolji strijelac turnira, što će biti priznanje za njegove sjajne igre.
Like za emocije na kraju.
Naklon i za Luizov savršen slobodnjak.
Jamesu više sreće drugi put, ima vremena za njega. Već sada je veliki igrač, a siguran sam da će biti još veći. Trebao bi biti najbolji strijelac turnira, što će biti priznanje za njegove sjajne igre.
Naklon i za Luizov savršen slobodnjak.
Amare ti nikad skontat. Razumije vecina sta ti hoces rec' sa zaleđem, ali nema veze sto je Yepes bio u zaleđu i sto se vratio nazad. Kontas? Nema veze jer ako obrambeni igrac prvi dira loptu - zaleđa nema.
Sto se Neymara tice, nitko ne moze opravdat potez Zunige i to je bilo bas brutalno. Iako sam "navijac" Barcelone, nije mi ga zao. Valjda ce doc' konacno pameti. Ima puno simulatora u danasnjem nogometu, ali Neymar je jedan od glavnih ako ne i glavni....
Sto se Neymara tice, nitko ne moze opravdat potez Zunige i to je bilo bas brutalno. Iako sam "navijac" Barcelone, nije mi ga zao. Valjda ce doc' konacno pameti. Ima puno simulatora u danasnjem nogometu, ali Neymar je jedan od glavnih ako ne i glavni....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
'Aj nebitno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fasciniran sam ljudima koji se raduju povredi nekog igrača samo zato što ga ne vole. 
Krivac za Neymarovu ozljedu je španski sudac. On je dopustio pregrubu igru, što je išlo u korist Brazilcima koji su sa bezbroj faulova uništili kolumbijski kreativni vezni red. Zuniga je samo prihvatio način igre koji su sudije i Brazilci nametnuli. Nikakve namjere da se ozlijedi Neymar nije bilo, jednostavno se desilo kao što se moglo destiti i Jamesu i Cuadradu i ostalima. Jbga, Neymar je samo imao manje sreće ili slabije tijelo od drugih.MaGiCa je napisao/la:Zuniga je ispao qrac na bicikli sa onim startom na kichmu Neymaru. Neymar jeste ljigavi simulator, ali svako ko Zunigin chin opravdava/glorifikuje/ceni ima neki psihichki problem.
P.S. Što se tiče ponišenog gola Kolumbiji, on je, po novim pravilima, zbilja bio regularan. Druga je stvar što se meni lično ne sviđaju ti novi naputci, ali tako je FIFA odredila. Znači Kolumbija oštećena.
Osim toga, Kolumbijcima je poništen regularan gol. Prema novim naputcima o zaleđu ono se ne dosuđuje ukoliko se lopta prvo odbije od braniča bez obzira što su igrači koji su u napadu prigodom upućivanja lopte stajali u zaleđu. No, Velascov pomoćnik je sudio zaleđe iako je upućena lopta prvo dodirnula Davida Luiza. Kolumbija nije izjednačila a Brazil je u narednom napadu dobio slobodnjak iz kojeg je Luiz zakucao loptu u nogometnu vječnost.
http://zurnal.ba/novost/18127/kauc-sele ... -fortalezi" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 05 jul 2014, 13:10, ukupno mijenjano 2 puta.
NAPRIJED NARODE!
Zalosno je ovo cuti za Neimara iako je jedan od najvecih padavicara u rangu Ronalda dok je igrao za Man Utd.
Ali isto tako ovaj start nije za neke zestoke kazne, nije bilo namjere povrijediti igraca i na utakmici je bilo bar 10 gorih startova. E sad jbg koljeno je potrefilpo bas slabu tacku uz to je Neimar jedan od krhkijih igraca poklopilo se, velika je steta ako ga ovo odalji na duzi period od terena a sa kicmom se nije igrat.
Ali isto tako ovaj start nije za neke zestoke kazne, nije bilo namjere povrijediti igraca i na utakmici je bilo bar 10 gorih startova. E sad jbg koljeno je potrefilpo bas slabu tacku uz to je Neimar jedan od krhkijih igraca poklopilo se, velika je steta ako ga ovo odalji na duzi period od terena a sa kicmom se nije igrat.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- NeverGiveUp
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Zalosno je ovo cuti za Neimara iako je jedan od najvecih padavicara u rangu Ronalda dok je igrao za Man Utd.
Dotični se po tom pitanju nije ništa promijenio od odlaska u Real Madrid, (osim ako navijaš za isti pa si presubjektivan). U drugom slučaju, uzet ću ovu konstataciju kao neslanu šalu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Vidis to su mi dva najmrza kluba, a ni Ronaldo mi sekunde nije drag.NeverGiveUp je napisao/la:propuh je napisao/la:Zalosno je ovo cuti za Neimara iako je jedan od najvecih padavicara u rangu Ronalda dok je igrao za Man Utd.
Dotični se po tom pitanju nije ništa promijenio od odlaska u Real Madrid, (osim ako navijaš za isti pa si presubjektivan). U drugom slučaju, uzet ću ovu konstataciju kao neslanu šalu.
Pogledaj neku tekmu lika u to vrijeme ili kad je tek presao i u zadnjih godinu, pa ces vidjeti ogromnu razliku, jedino ako je ti ne zelis vidjeti
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- NeverGiveUp
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Vidis to su mi dva najmrza kluba, a ni Ronaldo mi sekunde nije drag.NeverGiveUp je napisao/la:propuh je napisao/la:Zalosno je ovo cuti za Neimara iako je jedan od najvecih padavicara u rangu Ronalda dok je igrao za Man Utd.
Dotični se po tom pitanju nije ništa promijenio od odlaska u Real Madrid, (osim ako navijaš za isti pa si presubjektivan). U drugom slučaju, uzet ću ovu konstataciju kao neslanu šalu.![]()
Pogledaj neku tekmu lika u to vrijeme ili kad je tek presao i u zadnjih godinu, pa ces vidjeti ogromnu razliku, jedino ako je ti ne zelis vidjeti
Neku tekmu ?
Sve što mi S.K nudi je Premiership (koji mi je već lagano dodijao).
Jedina razlika od njegovog vremena u Manchesteru i sada u Realu je što su se njegova simuliranja više sankcionisala u ligi kao što je Engleska, a u Primeri je sasvim normalno da 50% igrača iz jednog kluba simulira/glumi na dnevnoj bazi, (odnosno 1-2 sedmično).
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Smijem se kladiti da si Real gledao ne više od 10 puta prošle sezone. 
Ronaldo - Isco - Bale
Zaboravio sam reći da je Cuadrado sinoć odigrao kriminalno. Više se očekivalo od mladog Rodrigueza da podlegne pritisku, da bi na kraju zakazao motor ekipe.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
U Ligi Prvaka da.Amar Dzeko je napisao/la:Smijem se kladiti da si Real gledao ne više od 10 puta prošle sezone.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ja ne kontam zasto mu uopste vise objasnjavas oko ofsajda.Lillard je napisao/la:Amare ti nikad skontat. Razumije vecina sta ti hoces rec' sa zaleđem, ali nema veze sto je Yepes bio u zaleđu i sto se vratio nazad. Kontas? Nema veze jer ako obrambeni igrac prvi dira loptu - zaleđa nema.
Vidis da je momak misli kako je pokupio svu pamet ovoga svijeta.On jedini zna sta je ispravno.Kakav Beusan,kakva pravila,kakvi tekstovi,on jednostavno sve zna.To ti je isto da pricas sa duvarom,uzaludno je pokusavati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može niko više simulirat od Di Marie.
Da ne simulira toliko bio bi duplo bolji igrač.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.