Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
izduvali ga cetnici...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ova odluka je donesena 2010 a 4 godine poslije isti Bogdanov na travnjaku stadiona. Dakle savez nije ispostovo odluku FIFE i UEFE da zabrane ovom debilu pet godina pristup stadionu, tako da mislim da Srbima osim 0-3 slijedi i neki vid suspenzije.Sud u Đenovi izrekao je osmorici srpskih navijača, uhapšenih 12. oktobra na utakmici Italija - Srbija, petogodišnju zabranu ulaska na stadione. Izrečena mjera ima međunarodni karakter i odnosi se na zabranu ulaska na stadione širom Evrope i svijeta.To je prva izrečena mjera srpskim navijačima, koji se nalaze u zatvoru u Đenovi i čekaju ishod sudskog procesa koji se vodi protiv njih.Podsjetimo, zbog divljanja huligana na fudbalskom meču Italija - Srbija na stadionu u Đenovi prekinut je taj meč. Divljanju hiligana na utakmici prethodili su incidenti u kojima je povrijeđen golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković.Dio ekstremnih navijača uhapšen je u Đenovi, a dio na granici Hrvatske i Srbije, nakon što su autobusima krenuli nazad u Srbiju. Među uhapšenima u Đenovi je i Ivan Bogdanov za koga se pretpostavlja da je organizator nereda.
1946
-
- Kontakt:
koje su legende ovi sipci hahahahahhaa.......nikad, ama nikad u zivotu nebi dosao na takvu ideju......svaka im cast hahahahahaha.......joj placem od smijeha........stvarno su ga srbi pop*sili........hahahahahahaha
Maloprije sam negdje napisao, ako ne izbace Srbiju iz daljeg takmicenja, sigurno da ce svoje utakmice igrati van drzave..Head je napisao/la:Ova odluka je donesena 2010 a 4 godine poslije isti Bogdanov na travnjaku stadiona. Dakle savez nije ispostovo odluku FIFE i UEFE da zabrane ovom debilu pet godina pristup stadionu, tako da mislim da Srbima osim 0-3 slijedi i neki vid suspenzije.Sud u Đenovi izrekao je osmorici srpskih navijača, uhapšenih 12. oktobra na utakmici Italija - Srbija, petogodišnju zabranu ulaska na stadione. Izrečena mjera ima međunarodni karakter i odnosi se na zabranu ulaska na stadione širom Evrope i svijeta.To je prva izrečena mjera srpskim navijačima, koji se nalaze u zatvoru u Đenovi i čekaju ishod sudskog procesa koji se vodi protiv njih.Podsjetimo, zbog divljanja huligana na fudbalskom meču Italija - Srbija na stadionu u Đenovi prekinut je taj meč. Divljanju hiligana na utakmici prethodili su incidenti u kojima je povrijeđen golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković.Dio ekstremnih navijača uhapšen je u Đenovi, a dio na granici Hrvatske i Srbije, nakon što su autobusima krenuli nazad u Srbiju. Među uhapšenima u Đenovi je i Ivan Bogdanov za koga se pretpostavlja da je organizator nereda.
Njima konstantno jedan "navijac" pravi belaje i oni ne mogu da rijese taj problem..

ja mislim da bi uefa trebala kazniti srbiju izbacivanjem iz kvalifikacija jer svaku drugu utakmicu sa njima neki problem.
nasjeli su glupo na provokaciju, ako ih ne izbace treba im oduzeti bodove, vidjecemo kako ce proci njihovo gostovanje u albaniji nisu oni bosanci da zaboravljaju...
nasjeli su glupo na provokaciju, ako ih ne izbace treba im oduzeti bodove, vidjecemo kako ce proci njihovo gostovanje u albaniji nisu oni bosanci da zaboravljaju...
You are someone else I am still right here
To Mitre, Srbine!!!
Evo naslova na Mozzartu i onda o čemu da se raspravlja i priča.
Evo naslova na Mozzartu i onda o čemu da se raspravlja i priča.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
http://www.mozza.rtsport.com/vesti/prel ... -oni/86850" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovi srbi nisu normalni.. Tacno su im svi drugi krivi osim samih njih.. SVASTAA
Ma ovi srbi nisu normalni.. Tacno su im svi drugi krivi osim samih njih.. SVASTAA
- BurningLegion
- Kontakt:
Postojalo je i rimsko i otomansko carstvo i austrougarsko ili hrvatsko kraljevstvo preko citave Bosne kroz povijest pa da izvalis bilo koju od tih zastava u danasnje vrijeme i te granice, to je samo provokacija i vanvremenska kategorija jer vrijeme leti, situacija se mijenja, ali ocito su jako dobro to izveli Albanci i uspjeli isprovocirati domacina koji je na to nasjeo. Razumljivo. Sve im se poklopilo, vrlo vjerojatno pobjeda sluzbenim rezultatom i suspenzija domacina. S te strane su odradili malo je reci sjajan posao, iz nicega dobise sve, al to je takva nacija, domuzluk.AllGunsBlazing je napisao/la:Zastava nije velike Albanije, vec tadasnjih granica Albanije. 1912 kad su se otcijepili od Otomana to su bile granice Albanije. Ista situacija kao mi sto uzimamo karte iz vladavine Kulina Bana ili nesto slicno. Dakle uopste nije izmisljena karta vec je to postojalo.
Tu dolazimo do razlike izmedju Kosova i RS-a. Ovi drugi nikad nisu postojali do 90-ih. A Kosovo je bilo Albansko.
Kosovo ama bas nikako i ni po cemu ne moze biti nicije nego srpsko, to je na razini da se u iducih 400 godina u Hercegovinu naseli i razmnozi milijun Albanaca i na kraju otcijepi od BiH, proglasi republiku, i onda to netko pravda voljom naroda.
Moze se raspravljati o Balaju i zastavi medjutim utrcavanjem rulje i fizickim napadima na igrace Albanije zajedno sa ljudima zaduzenim za sigurnost prekida svaku raspravu i jedini normalan ishod mora biti 0-3. Jedino mi je zao gospode puput Branislava Ivanovica i Markovica koji su veliki sportisti i zbog primitivizma svojih navijaca vjerovatno ostaju bez jos jednog velikog takmicenja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ajd ne drami matere ti. Kakvih se mi zastava i transparenata nagledamo svakog vikenda u premijer ligi, da se tako palimo odavno bi opet zaratili. Čuj zasmetale mu fašističke ideje. A ovi majmuni što su uletili u teren sve nosioci partizanske spomenice i istaknuti antifašisti.Chengzhang je napisao/la:Albancima ne pogovaram sukob sa navijacima, i ja bih se branio koliko mogu na njihovom mestu, nego napad na Mitrovica i srpske kolege u cilju zastite prvo 1878 nastale nacionalisticke, a kasnije fasisticke ideje, koja je nakratko bila ostvarena uz podrsku Hitlera i Ducea 40-ih godina proslog veka, ali je ubrzo dozivela slom. Oni nisu branili svoju zastavu, sto bih razumeo, prihvatio i opravdao, oni su branili fasizam svesno i smisljeno provocirajuci. Dronovi sa fasistickim materijalom ne lete ulicama i stadionima svakodnevno. Ovo je zapravo nevidjeno u istoriji sporta.Mozambik je napisao/la:Ja ne vidim nikakav napad na Mitrovica
Kvalifikacije:
Irci, i jedni i drugi, Rumuni, Portugalci

-
- Kontakt:
Postojalo je i rimsko i otomansko carstvo i austrougarsko ili hrvatsko kraljevstvo preko citave Bosne kroz povijest pa da izvalis bilo koju od tih zastava u danasnje vrijeme i te granice, to je samo provokacija i vanvremenska kategorija jer vrijeme leti, situacija se mijenja, ali ocito su jako dobro to izveli Albanci i uspjeli isprovocirati domacina koji je na to nasjeo. Razumljivo. Sve im se poklopilo, vrlo vjerojatno pobjeda sluzbenim rezultatom i suspenzija domacina. S te strane su odradili malo je reci sjajan posao, iz nicega dobise sve, al to je takva nacija, domuzluk.
Kosovo ama bas nikako i ni po cemu ne moze biti nicije nego srpsko, to je na razini da se u iducih 400 godina u Hercegovinu naseli i razmnozi milijun Albanaca i na kraju otcijepi od BiH, proglasi republiku, i onda to netko pravda voljom naroda.[/quote]
veoma si kontradiktoran!
Kosovo ama bas nikako i ni po cemu ne moze biti nicije nego srpsko, to je na razini da se u iducih 400 godina u Hercegovinu naseli i razmnozi milijun Albanaca i na kraju otcijepi od BiH, proglasi republiku, i onda to netko pravda voljom naroda.[/quote]
veoma si kontradiktoran!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
sve osim 0-3 i suspenzija stadiona na 3 utakmice je nepravda.
Tek sad vidjeh snimke. Kako su ludi ovi Albanci... Svaka cast.
Bas me zanima kakva ce biti druga tekma u Albaniji...
Ako ikako i budemuamerc je napisao/la:Tek sad vidjeh snimke. Kako su ludi ovi Albanci... Svaka cast.

Ja nemogu da vjerujem kako hladno poklonise Albanicima tri poena. Kao da nemaju vec iskustva, toliko rupa imaju u sistemu zastite tamo u Srbiji da je logicno da ce se nesto desiti. Gledam opet onaj Bogdanov pa on bi u svakoj zemlji za vrijeme utakmice bio u stanu iz sigurnosnog rizika. Ovako ispada da su Srbi namjerno dopustili da se utakmica prekine.
Zao mi je sto je Barbarez onda kada smo mi igrali ispao glup i nije trazio prekid utkamice to bi bila sigurna nasa tri poena.
Zao mi je sto je Barbarez onda kada smo mi igrali ispao glup i nije trazio prekid utkamice to bi bila sigurna nasa tri poena.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 15 okt 2014, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
- BurningLegion
- Kontakt:
Po cemu.džakailibu je napisao/la: veoma si kontradiktoran!
-
koji god pojedinac (pretpostavljam albanac) da je ovo uradio isprovocirao je vjerovatno 3 boda za zelenim stolom koja bi tesko, jako tesko uzeli na terenu. potez paradiranja albanskom zastavom nad stadionom je odraz cistog seljakluka, primitivizma, nacionalizma i ostalih izama, ali ocajna organizacija, redari, navijaci i prvobitna reakcija pojedinih reprezentativaca srbije je za svaku osudu.
0:3
svaka druga odluka je smijesna.
trosis svoje tijelo i um, riskiras povrede koje ti mogu nastetiti na klupskom fudbalskom planu gdje zaradjujes hljeb za zivot i sta se desi? hrpa testosteronom nabrijanih desno orjentisanih primitivaca ti se posere na sve to
0:3
svaka druga odluka je smijesna.
+ kolarova i ostalih.Sabinho je napisao/la: Jedino mi je zao gospode puput Branislava Ivanovica i Markovica koji su veliki sportisti i zbog primitivizma svojih navijaca vjerovatno ostaju bez jos jednog velikog takmicenja.
trosis svoje tijelo i um, riskiras povrede koje ti mogu nastetiti na klupskom fudbalskom planu gdje zaradjujes hljeb za zivot i sta se desi? hrpa testosteronom nabrijanih desno orjentisanih primitivaca ti se posere na sve to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.