Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Ciganin sam al najlespsi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lux drugi u grupi, Kosovari isto drugi u svojoj grupi. Bgm postadoše ozbiljne repke
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvi su j.ebeni amateri i na Novoj BH kad i dalje nisu popravili problem sa mikrofonom, ovo je ovako vec desetu utakmicu u nizu
Don't believe the hype.
Domaći navijači su ogromnin zvižducima dočekali himnu Srbije, a zatim su počele i uvrede sa tribina.
Nakon zvižduka počelo je skandiranje 'ruska k**va, a zatim je u jednom dijelu stadiona podignuta i zastava Hrvatske.
Nakon zvižduka počelo je skandiranje 'ruska k**va, a zatim je u jednom dijelu stadiona podignuta i zastava Hrvatske.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Baho Srbine.
I Kosovo bi mu bilo takozvano. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Haha zezas?Derdiyok je napisao/la:Domaći navijači su ogromnin zvižducima dočekali himnu Srbije, a zatim su počele i uvrede sa tribina.
SLAVA UKRAINI

pusi ga tesko baho kretenu jedan
pusi ga tesko baho kretenu jedan
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 07 jun 2019, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Derdiyok je napisao/la:Domaći navijači su ogromnin zvižducima dočekali himnu Srbije, a zatim su počele i uvrede sa tribina.
Slava Ukrajini
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gledaj Bosanaca kod srba yebote.. Na zapadnoj (rvati) strani takodjer.. Fuj fuj.
Pa zato što su prijatelji sa njihovim neprijateljom, dakle sasvim logično ovo skandiranje 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovaj dyatlov pojma nema
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta rade nejači 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
to ademe ljajicu muslimane nas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Igral nova zvijezda Reala?
Kakav kiks je ovo večeras Krstajića.
Čovjek je na ovakvom gostovanju izveo ekipu sa 2 napadača i jednim defanzivnim veznim igračem.
Svaka čast majstore

Čovjek je na ovakvom gostovanju izveo ekipu sa 2 napadača i jednim defanzivnim veznim igračem.
Svaka čast majstore
Lopte nije dobio za 45 minuta.AtlaZ je napisao/la:Igral nova zvijezda Reala?
Ali ne bi samo njega pominjao, najmanje je on kriv - Srbija onako u kompletu očajno igra. Dosta jakih imena, ali nigdje kolektiva, ne zna se koji je gori.
Gledam njih i vidim BIH pod vodstvom Meše. Istini za volju, Meša je bar trenirao neke klubove , dok Mladen Krstajić, covjek bez dana trenerskog iskustva odmah za selektora A tima
Fudbalski savezi su zapravo politicke partije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.