KopLfc je napisao/la:@Biscione 24 ne pamtim,ali nisam ja gloryhunter.
@ovajdrugi Zato nas je Cou odabrao koji je mnogo veci talenat od Kovacica koji nije prakticki nista pokazao u Interu i sta je Realu dati tolike pare za nekog ko nece odigrat ni 15 utakmica u sezoni. Jos jedan precijenjeni igrac kojeg su napuhali uvijek "objektivni" Hrvati. Nesta kao Halilovic.
Al heeej dobar je Kova zna dobru predasistenciju dati
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ma uzasnu transfer politiku i mi vodimo,samo sam rekao da smo htjeli Kovu uzeli bi ga ranije nekad ko sto smo Coutinha uzeli. Govorio sam o finansijskoj tj kupovnoj moci Liverpoola u odnosu na Inter.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- Interista02
- Kontakt:
Hajde ti odskakutaj s Interove teme, a ako imaš šta da napišeš, piši u Opšte diskusije. Smaraš...KopLfc je napisao/la:Ma uzasnu transfer politiku i mi vodimo,samo sam rekao da smo htjeli Kovu uzeli bi ga ranije nekad ko sto smo Coutinha uzeli. Govorio sam o finansijskoj tj kupovnoj moci Liverpoola u odnosu na Inter.
Samo je Inter tema za vas iskljucivo,na ostalim mogu diskutovati navijaci drugih timova.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
HUSKA @ ZA ovo si u pravu 100%, ja radim u talijanskoj firmi i moji šefovi me svaki dan podsjećaju na Mazzarie, Gasparinije i Mancinie!! **** mater kako su tvrdoglavi, kad nesto zacrtaju ne odustaju dok sve ne pukne!! A nikad krivi nisuHuska je napisao/la:To je najveci problem, tacno bi se bolje Leonardo snasao sa ovim igracim i bolje igrao od ovog bisera...on je poput ovih talijanskih trenera Mazzari-Gasparini ima nesto u sta samo on vjeruje i nesto sto samo on vidi, a nedo bog nikom tog njihovogSissoko je napisao/la:I sa ovim se moze osvojit skudeto, pogledaj sa cime je Conte u prvoj sezoni postao prvak neporazen.Trener je kljuc.Biscione je napisao/la: Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam bio za odlazak Kove, ali za ove pare ga jednostavno moramo pustit
=\_1921_/=
Koje su to pare? 35 mil? Pa nismo mi Udinese da puštamo najbolje igrače za te pare.invincible1921 je napisao/la:Nisam bio za odlazak Kove, ali za ove pare ga jednostavno moramo pustit
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- invincible1921
- Kontakt:
Znam brate, ali trenutno smo u takvom stanju da ih moramo pustat....jbg da su druga vremena samo bi se nasmijali realuBiscione je napisao/la:Koje su to pare? 35 mil? Pa nismo mi Udinese da puštamo najbolje igrače za te pare.invincible1921 je napisao/la:Nisam bio za odlazak Kove, ali za ove pare ga jednostavno moramo pustit
=\_1921_/=
Spominju se josh tri igraca za pozicije krilo, bek i veza.
Imena zelja i potencijalnih pojacanja:
Peroti, Koentrao, Nasri, Melo, Sikeira, Borini, Kriscito, Jakopo Sala, Mertens, Perisic, Ghoulam, Gabijadini...
S tim da cemo Nasrija, Koentraa i Mertensa jako tesko dovesti, ostali su realnije opcije.
Gazeta o Kovinom transferu:
Imena zelja i potencijalnih pojacanja:
Peroti, Koentrao, Nasri, Melo, Sikeira, Borini, Kriscito, Jakopo Sala, Mertens, Perisic, Ghoulam, Gabijadini...
S tim da cemo Nasrija, Koentraa i Mertensa jako tesko dovesti, ostali su realnije opcije.
Gazeta o Kovinom transferu:
Murillo=JJ
Novo - staro ime koje se povezuje s nama je Lavezi.
Fiorentina hoce Skelota kao zamjenu za Hoakina koji se vraca u Betis.
Murillo=JJ
SampiJuve je napisao/la:Novo - staro ime koje se povezuje s nama je Lavezi.
Dosta ba i tog Lavezzija vise
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Samo nek ide, mogle bi se i fine pare izvuci.
"Bešiktaš je baš zagrizao za Lukasa Leivu. Turci su ponudili Liverpulu 4.000.000 evra za Brazilca kojeg je Brendan Rodžers precrtao. Leiva se nećka i nada se ponudi Intera koji posle neuspeha sa Felipeom Melom očajnički traži zadnjeg veznog."
Hajde molim te, da i ja odmorim bar godinu od Intera.
On i Borini u paketu, dvije pozicije za cenera.
"Bešiktaš je baš zagrizao za Lukasa Leivu. Turci su ponudili Liverpulu 4.000.000 evra za Brazilca kojeg je Brendan Rodžers precrtao. Leiva se nećka i nada se ponudi Intera koji posle neuspeha sa Felipeom Melom očajnički traži zadnjeg veznog."
Hajde molim te, da i ja odmorim bar godinu od Intera.
On i Borini u paketu, dvije pozicije za cenera.
Murillo=JJ
Gianluca Di Marzio @DiMarzio 15s15 seconds ago
#Inter, si avvicina #Perotti: #Nagatomo verso il #Genoa
#Inter, si avvicina #Perotti: #Nagatomo verso il #Genoa
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Jbt to bi bio potez decenije da se ovog japanskog bisera rijesimo, jos dobiješ igraca kakav ti treba
Aurelio De Laurentiis : Nema nikakve trgovine sa Interom !
http://www.fcinternews.it/focus/dela-as ... ter-193233
Ag. Lavezzi: "L'Inter vuole Ezequiel? Io non ne so niente"

http://www.fcinternews.it/focus/dela-as ... ter-193233
Ag. Lavezzi: "L'Inter vuole Ezequiel? Io non ne so niente"

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- Interista02
- Kontakt:

Navodno Ausilio i Mancini na sastanku sa Guintioli-em (spotrski direktor Napoli-a)
Ako uzmemo u obzir da su neke trampe sa njima spominjane (njima interesantni Žabac i onaj šrek Juan, a nama Mertens, Callejon, Insigne i Ghoulam), ako se desi bilo kakva trampa, bit će to ODLIČAN posao.
Pa evo moram se i ja osvrnuti na transfer Kovacica i pokusat cu biti maksimalno objektivan. Iako nisam toliko aktivan u postanju, pratim svakodnevno vasu konverzaciju.
Sta sad kao neki od vas prestaju pisati na temu ili pratiti desavanja oko tima jer je pusten Kovacic ???
Pa nek ide nije otisao djaba, iskreno do sada nije nista ni pokazao. Vjeciti talenat, mozda je ovo trebala biti njegova sezona ali sve je to mozda. Uzeli su dobru lovu za njega, a on samo zbog potencijala vrijedi toliko, cak mislim i da je preplacen. Ja Mateu zelim sve najbolje, da postane WC igrac, ali ovde jednostavno nije nista pokazao. Inter je jedan, svi ostali prolaze. Tezak period ali sta sad, imali su ga svi. Docekat cemo i mi opet staru slavu.
Stavise tim je jaci nego prosle sezone, jedini problem jeste motivacija. Eh sad da li je taj Mancini stvarno toliki dilber da ne moze napraviti rezultat sa ovim timom :/, ostaje nam da vidimo.
Sta sad kao neki od vas prestaju pisati na temu ili pratiti desavanja oko tima jer je pusten Kovacic ???
Pa nek ide nije otisao djaba, iskreno do sada nije nista ni pokazao. Vjeciti talenat, mozda je ovo trebala biti njegova sezona ali sve je to mozda. Uzeli su dobru lovu za njega, a on samo zbog potencijala vrijedi toliko, cak mislim i da je preplacen. Ja Mateu zelim sve najbolje, da postane WC igrac, ali ovde jednostavno nije nista pokazao. Inter je jedan, svi ostali prolaze. Tezak period ali sta sad, imali su ga svi. Docekat cemo i mi opet staru slavu.
Stavise tim je jaci nego prosle sezone, jedini problem jeste motivacija. Eh sad da li je taj Mancini stvarno toliki dilber da ne moze napraviti rezultat sa ovim timom :/, ostaje nam da vidimo.
Kad znam da Gargano nije vise u Napoliu odmah mi lakše, nek dovedu bilo koga!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
"Defanzivac Intera Andrea Ranokija, kako prenosi Medijaset, mogao bi da pređe u Everton pod uslovom da talentovani Džon Stouns do kraja prelaznog roka ipak potpiše za Čelsi. Eveton bi navodno kapitena Intera trebalo da plati 15.000.000 evra."
Znam da je patka, ali

Znam da je patka, ali
Murillo=JJ
Yuto i Andreoli na izlaznim vratima, prvi najvjerovatnije u Bolonji, drugi u Fiorentini ili Laziu. Josh Taider i gotovo svih suvisnih igraca smo se rijesili.
Odlasci:
Kova 35 milki
Sipac 16,5 mil.
Alvarez 9,5m,
Botta 3,5 mil.
Mbaye 3m,
Duncan 2,5m,
Kuzmanovic 2m,
Obi 1,5
Rene Krhin 1,3
Spendlhofer 500k,
Silvestre free,
Jonathan free,
Campagnaro free,
Felipe free,
Podolski - istek posudbe
Bonazzoli – istek posudbe
Crisetig posudba sa obavezom otkupa
Donkor posudba sa pravom otkupa
Dolasci:
Kondogbia 32m, 3x10
Jovetic 15 miliona, 2 posudba ostalo kes u nekoliko rata
Miranda 15m,
Murillo 8m,
Montoya 2m
Biabiany free
Placeni otkupi:
Broz 4,5m
Santon 3,5m
Dodo 7 m
Potencijalni odlasci:
Yuto
Dodo
Andreoli
Taider
Odlasci:
Kova 35 milki
Sipac 16,5 mil.
Alvarez 9,5m,
Botta 3,5 mil.
Mbaye 3m,
Duncan 2,5m,
Kuzmanovic 2m,
Obi 1,5
Rene Krhin 1,3
Spendlhofer 500k,
Silvestre free,
Jonathan free,
Campagnaro free,
Felipe free,
Podolski - istek posudbe
Bonazzoli – istek posudbe
Crisetig posudba sa obavezom otkupa
Donkor posudba sa pravom otkupa
Dolasci:
Kondogbia 32m, 3x10
Jovetic 15 miliona, 2 posudba ostalo kes u nekoliko rata
Miranda 15m,
Murillo 8m,
Montoya 2m
Biabiany free
Placeni otkupi:
Broz 4,5m
Santon 3,5m
Dodo 7 m
Potencijalni odlasci:
Yuto
Dodo
Andreoli
Taider
Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.