alemsa je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:alemsa je napisao/la: Lance bolji od Klaya
A Lance je bolji u odbrani od Klaya
Hornetsi mu nisu bili dobar fit, vidjet cemo u Clippama
Da mi treba za "one and done" od 10 puta uzeo bih Klay-a 9 prije Jimmy-a , a naravno za buducnost frashize Jimmy-a

Sto to? Pa nije kao da igra dobro u playoffu
Vidi :
1. čuvali su ga najbolji 3D igraci protivnicki ekipa : T. Allen - Ariza - Shumpert
2. Lopta nije kod njega , znaci 90% Curry vrti napad , kada to neradi onda to radi Green kao sec. razigravac za GSW , Klay se stalno morao probijati korz blokove igrati R.Allen igru a biti konstantan u odbrnai a ponavljam cuvaju ga najbolji kod protivnika
3. Kada stane Curry-a i stane kruzenje lopte i preko Green-a , onda jednostavno svi stanu i cekaju da Thomson sam sebi kreira napad , i to je s obzirom na iskustvo i dobro radio jest da su pali % iz reg. sezone ali iskostvo vrhunskog PO je za njega sasvim solidno 18,6 ppg , solidan % dobra odbrana a tako malo lopte u rukama , a za njega nema bas izfradjenih akcija kao recimo za Iggya koji je bio sam kao duh ili za Green-a , znaci frajer je sam sebi morao da gradi sut ili kroz duple blokove da se probija i konstantno trci. Veliki doprinos , mislim seste Curry motor , Green energy gay a Iggy X faktor u finalu ali Klay je bio vrlo vazan dio , jer kad nikoga nije islo na njegova ledja je Kerr svalio i on je to solidno odradjivao.
Jimmy ima nevidjen potencijal pogotovo u odbrnai , tako da u odosu na Klaya koji neznam jer jos moze napredovati ima prednost za buducnost , ali trenutno da danas igram kljucnu tekmu i da mi treba SG i fa biram izabrao bi Klay-a , vec iduce godine ne znam .....