FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BrigateBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BrigateBL » 01 mar 2010, 18:49

Borcevci ajd ne nasjedajte na provokacije , moderatori ce ovo obrisati
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 01 mar 2010, 18:52

Zvanično je bilo "Oko 5,000 gledalaca". S'obzirom kakav je protivnik bio u pitanju, odlična posjeta.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 01 mar 2010, 19:02

ne znam za vas ali Maric po meni pod hitno mora vratiti Puzu na beka i ubaciti malog Grahovca u tim, da ne gledamo Stanceskog on je odigrao kriminal, neko mora pomagati Vukelji u spicu, jer je ono najjace oruzje Borca iz jeseni sad nestalo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 mar 2010, 19:05

А % се " " " ' је " $ је ? & 5000. & не ' $ је ? ", $ " у $ ? & % & $, ? не ' $ је ? пуно "

?, " за '. & " $ & :D
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 19:32

POBRISANO SVE O NEZAVISNOSTI A BICE I UBUDUCE POBRISANO

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 01 mar 2010, 19:46

Zašto su moji postovi obrisani ja nisam pisao ništa o nezavisnosti?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 19:47

Koji postovi?

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 01 mar 2010, 19:48

Ma nemam pojma zezam se malo :D Izvinjavam se!
Ali stvarno nisam pisao ništa nevezano za temu,da ne bude zabune.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 01 mar 2010, 19:57

Iduća utakmica sa Leotarom će biti vrlo važna za nas možda i ključna za izlazak u Evropu.Bod bi bio k'o kuća ali nije nemoguće uzeti i sva tri ove sezone smo kobni za Trebinjce.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 01 mar 2010, 19:59

Ево % " $: http://www.sendspace.com/file/yzkyuo

' " " ". :D
"" ПУТ ""

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2010, 20:20

EastStand je napisao/la:Ево % " $: http://www.sendspace.com/file/yzkyuo

Skinuo sam ja to, 6mb ili tako nešto radi 6 slika. Vidim na što se furate, i nije baš cool. Inače, ostalih 5 slika su lijep, a ona jedna je bez veze.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 01 mar 2010, 20:28

Neutral je napisao/la: Skinuo sam ja to, 6mb ili tako nešto radi 6 slika. Vidim na što se furate, i nije baš cool. Inače, ostalih 5 slika su lijep, a ona jedna je bez veze.
Ako mislis da se furamo na to da smo Srbi,zivimo u Republici Srpskoj i navijamo za Borac,onda smo krivi.Jbg neki ljudi,zamisli,spavaju u pidzamama?!Lud svijet.... :roll:
Treci put castimo

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 01 mar 2010, 20:41

istok,ljuta krajina i red blue hell,odlicne slike ;)
Koja je ovo utakmica na slici "istok" ? Protiv Sarajeva ?
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 01 mar 2010, 20:49

killer je napisao/la:

istok,ljuta krajina i red blue hell,odlicne slike ;)
Koja je ovo utakmica na slici "istok" ? Protiv Sarajeva ?
" ".
"" ПУТ ""

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 mar 2010, 23:50

" ? ;) $ " & ' &, $ се $ се % " :D

1.& " ? " пажњу на & ?, ? " $ " све ? $ 4:3 ? 16:19, ? $ $ у $ $ " " ($ је / 4:3 јер ? & % " оне wide screen ")& $ не $ ? ? " $ ?, а $ ' - $ ?, не ' & су ? те ? & " $ ? не " ? ? $ " ? $ ? - ?, јер нпр ја " 19 " " " ? су " ' ове твоје ? $ " ' & " " ;)

2." " $ " ? " " $ ? " $ " $ се те ? / за $, јер $ $ " & $ " ' ? " а % не $ $ $ " $ старт " ?

све у ' ' ? $ те % пуно ", супер су ? ' ето те & " & ? " ? па - " " $ за $ ;)

3.$ " " ону & " "? & " % " ? ај " :D

" " ја ' " $ & " & $ за &," ' & то $, ? ' ? " " $ $ % - % - супер $, ? & оно & / % :lol:

$ - " " & "... ја ' & " ? ", не ' $ се " " ? $ то & " $ ', него је то % % $ ' $ &, ? " " $ :D (? ? & " по $ :lol: )
"" ПУТ ""

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 02 mar 2010, 00:06

' не " се наравно, & ' $ ' ". $ се $ $ $ " & " & " навео. % се " " ' % пуно $ " јер ' ето ' ту " " на $, " пар ? са " ? оне " $ пажње.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 mar 2010, 11:10

" Стајање je napisao/la:$ ' ? & везано за ову ? " " " & .. ? оно је $ на -, ја ' $ на " , са & " - $ " са % " са " " са Пецаре, са 4 $ у ", $ се $ ", ? & се & " $ " не ' " ' се $ !!!
nisam baš uvjeren u ovo sto si napisao.

Istina je da ova ekipa teško daje golove, ali ih teško i prima ( ako ne računaš one zicere laktasa koji su proistekli iz pritiska da se da go, pa se cijela odbrana pomjerila naprijed narušavajuci disciplinu u igri)

Koliko god kritikovali igru borca, treba priznati da će ovoj ekipi biti tesko davati golove, a ko zna možda je to i dobra taktika u postavljanju ekipe , kad imaš na umu kakva su nam gostovanja.
Nekako mi se čini kao da je i konstrukcija ekipe napravljena za teška gostovanja.
Ovaj borac sasvim sigurno neće igrati lijep i lepršav fudbal kao ekipa od jesenas , ali nije isključeno da ce igrati dobar takmičarski fudbal ( u prevodu na gostovanjima ići na bod a tri ako upadnu upadnu) a kod kuće dolaze relativno lakši protivnici( mada i to više nije sigurno) ali te bi borac ipak trebao pobjedjivati sa ovom ekipom.
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 mar 2010, 11:45

borcev_navijac je napisao/la:
" Стајање je napisao/la:$ ' ? & везано за ову ? " " " & .. ? оно је $ на -, ја ' $ на " , са & " - $ " са % " са " " са Пецаре, са 4 $ у ", $ се $ ", ? & се & " $ " не ' " ' се $ !!!

Istina je da ova ekipa teško daje golove, ali ih teško i prima ( ako ne računaš one zicere laktasa koji su proistekli iz pritiska da se da go, pa se cijela odbrana pomjerila naprijed narušavajuci disciplinu u igri)

Koliko god kritikovali igru borca, treba priznati da će ovoj ekipi biti tesko davati golove, a ko zna možda je to i dobra taktika u postavljanju ekipe , kad imaš na umu kakva su nam gostovanja.
Nekako mi se čini kao da je i konstrukcija ekipe napravljena za teška gostovanja.
Ovaj borac sasvim sigurno neće igrati lijep i lepršav fudbal kao ekipa od jesenas , ali nije isključeno da ce igrati dobar takmičarski fudbal ( u prevodu na gostovanjima ići na bod a tri ako upadnu upadnu) a kod kuće dolaze relativno lakši protivnici( mada i to više nije sigurno) ali te bi borac ipak trebao pobjedjivati sa ovom ekipom.
Ma tačno je da ekipa što se tiče odbrane po imenima zvuči sjajno, ali nije odbrana ta koja će donositi bodove, nema te odbrane koja moža da istrpi pritisak od nekih 70 ili 80 minuta, vezni red je taj koji mora da kanališe napade protivnika prema onim mjestima koja on hoće, dakle da loptu pušta na bokove a da pravi blok poziciono ispred odbrane, nadalje, vezni red mora da ima moć da zadrži loptu u svom posjedu i na taj način odbrani dozvoli predah ili novo pomjeranje od gola, kao što sam već rekao to se postiže sa dva zadnja vezna koji pokrivaju dobar dio terena i ni u ludilu ne smiju da sebi dozvole luksuz i da gube loptu oko centra što se u utakmici sa Laktašima desilo najmanje dva ili tri puta, pa onhda protivnik otvara polukontru ako je u pitanju i malo zrelija ekipa ona će to sa lakoćom kažnjavati... Nadalje, kako bi se ekipa ponašala kada bi rano primila gol, dali se onako defanzivno orijentisana ekipa može uspješno transformisati u ekipu koja treba da vrši pritisak na gol i da pokuša da zabije gol... Sve su to pitanja, a malo je odgovora, mislim i opet ponavljam, nadam se da je uočio gdje je pogriješio i molim boga da Maksimović što prije ozdravi i stisne zube u ovoj polusezoni... Teško ćemo bez njega...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 mar 2010, 12:03

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Ma tačno je da ekipa što se tiče odbrane po imenima zvuči sjajno, ali nije odbrana ta koja će donositi bodove, nema te odbrane koja moža da istrpi pritisak od nekih 70 ili 80 minuta, vezni red je taj koji mora da kanališe napade protivnika prema onim mjestima koja on hoće, dakle da loptu pušta na bokove a da pravi blok poziciono ispred odbrane, nadalje, vezni red mora da ima moć da zadrži loptu u svom posjedu i na taj način odbrani dozvoli predah ili novo pomjeranje od gola, kao što sam već rekao to se postiže sa dva zadnja vezna koji pokrivaju dobar dio terena i ni u ludilu ne smiju da sebi dozvole luksuz i da gube loptu oko centra što se u utakmici sa Laktašima desilo najmanje dva ili tri puta, pa onhda protivnik otvara polukontru ako je u pitanju i malo zrelija ekipa ona će to sa lakoćom kažnjavati... Nadalje, kako bi se ekipa ponašala kada bi rano primila gol, dali se onako defanzivno orijentisana ekipa može uspješno transformisati u ekipu koja treba da vrši pritisak na gol i da pokuša da zabije gol... Sve su to pitanja, a malo je odgovora, mislim i opet ponavljam, nadam se da je uočio gdje je pogriješio i molim boga da Maksimović što prije ozdravi i stisne zube u ovoj polusezoni... Teško ćemo bez njega...
Apsolutno se slažem s tobom! odbrana nije sama po sebi dovoljna. Medjutim ja mislim da ova ekipa ipak nije ekipa bez veznog reda. Na žalost to je još uvijek jedan neuštimani vezni red, i mogao si i sam da primjetiš da se još uvijek u tom veznom redu ne zna ko šta tačno u kojoj situaciji treba da radi, pa je bilo sudaranja igrača, uduplavanja. Međutim isto tako, mogao si isto da vidiš da se i kod izrazito defanzivno postavljenih laktaša , koji su vršili opstrukciju u sredini terena, ipak ta lopta prenosila na njihovu polovinu. E sad tu je problem što imamo slabog lijevog bočnog (Stanića) koji ništa značajno nije uradio sa ajmo biti iskreni relativno dobrim loptama na toj strani. Nema brz i tačan centaršut, previše petlja s loptom i zabija se u korner.
Kad već govoriš o postavic, moderan fudbal se igra sa jednim centralnim veznim i tri ofanzivna vezna, upravo radi devize ajmo dati što više golova, ali naše ekipe nemaju kapacitet trkački za tu koncepciju igre. Ja bi najsretniji bio kad bi se moglo tako igrati , ali ne može.

Ti govoriš o uduplavanju zadnjeg veznoig vukobratović i grahovac, e to ti opet donosi defanzivnu koncepciju igre.
Nisam pametan, teško je reći šta je najbolje, jer vidljivo je da se vukelja predaleko vraća po loptu, što bi sa dva zadnja vezna bilo još izrazitije, jednostavno on je već sad predaleko od gola kad prima loptu, i zato i ne može da pokaze svoje napadačke kvalitete.

vjerovatno bi ga tu kajkut mogao malo rasteretiti, jer bi ja koncepciju igre postavio tako da u stvari kajkut igra klasicnog spica a vukelja poluspica, sto bi onda sa stevanovicem moglo dati dobitnu kombinaciju. Ne znam ni sam sta je najbolje.
Ali definitvno mislim da ćemo jako malo golova primiti ove polusezone, teško ćemo davati golove ali i teško primati.
Usput budi rečeno, Petrić zbog povrede propušta leotar.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 mar 2010, 12:15

borcev_navijac je napisao/la:Usput budi rečeno, Petrić zbog povrede propušta leotar.
Igrace Vule tako da to ne smatram nekim vecim problemom.

Jasno je ko dan da je vezni red debelo podbacio protiv Laktasa, ali olaksavajuca okolnost je, prije svega, oranica na kojoj se igralo, a zatim i defanzivna postavka Laktasa. E sad, sta bi moglo biti drugacije u Trebinju?
Po mom misljenju, Puzi bi trebao igrati umjesto Stanica a Grahovac umjesto Stanceskog. Neka Grahovac igra koliko moze pa sta bude. Takodje, trebalo bi i Stanicu dati novu sansu sa klupe.
Nasa prednost bi mogla biti sto ce Leotar igrati ofanzivno i vidjecemo sta je realnost nasih veznjaka kada imaju vise prostora...

Iz odbrane treba izbaciti Damjanovica a uvesti Stupara.

I na kraju, slobodnjake kod kojih se pruza prilika za sut na gol Olja bi trebao prepustiti Vukelji.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.