FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Bravo Luka majstoreee!!
Evo i 2:0 ni iz čega.
Evo i 2:0 ni iz čega.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Molim da se zaokruzi ovaj datum u kalendaru. Da li to mene oci varaju ili na semaforu stoji 3:0 ? Jbt nismo gol primili,jbt da li je to moguce.
Na sta je spalo da se radujem kada protivnik ne postigne gol na utakmici,a ne na to koliko smo mi njima sproveli golova u mrezu.
Iskren da budem ovo je tragicno gledati,ovo nije ona moja Zvezda koja mi je donela toliko radosti,ali i tuge,no ta tuga je proizilazila iz nekog loseg dana ili odlicnog protivnika.Medjutim ovo sto Zvezda prikazuje od kada je ovaj levat na klupi je za plakanje,za plakanje svih 90 minuta i pored toga sto protivnika dobijes 3:0.
Novi Pazar je smesna ekipa,vrlo smesna ekipa koja u ovome sastavu nije nista mogla,niti je pokusala da se nadigrava a naizgled jedan bunker je cvrsto izgledao samo zbog naseg neznanja da igramo protiv njega.Evo glavu dajem da bi Partizan iz solidarnosti sa Ljajicem ovoj ekipi strpao najmanje 6 komada,u suprotnom 10 je mera,a mi jedva tri i to zahvaljujuci ponajvise Jankovicu (ne nasem) te klizavom terenu.
Jos jednom se videlo da je Milijas beskoristan,da je Mladenovic nastavio sa kanal formom,da Milivojevic i Milijas ne mogu zajedno,a bgm da ni Vukan kada se sa njima upari nista ne radi.Ako mogu samo tri stvari da pohvalim danas.To su debi Daude,debi Mihajlovica,te pobeda,mada me ni ta pobeda ne raduje vise onoliko kao pre.
Garantujem da bi nas u ovakvoj igri svaka ekipa koja bi znala da uveze tri pasa na nasoj polovini unakazila.Ovo je i pored pobede bilo ocajno da bi svako drugo komentarisanje utakmice bilo bespotrebno trosenje slova na tastaturi.
Ali bitno je da su sportski razlozi preovladali pa je Garrido bio na klupi,pa Micko opet na tribinama i tako dalje.Prosto mi se smuci sta ovaj levat,imbecil i sta sve ne radi od kluba.

Iskren da budem ovo je tragicno gledati,ovo nije ona moja Zvezda koja mi je donela toliko radosti,ali i tuge,no ta tuga je proizilazila iz nekog loseg dana ili odlicnog protivnika.Medjutim ovo sto Zvezda prikazuje od kada je ovaj levat na klupi je za plakanje,za plakanje svih 90 minuta i pored toga sto protivnika dobijes 3:0.
Novi Pazar je smesna ekipa,vrlo smesna ekipa koja u ovome sastavu nije nista mogla,niti je pokusala da se nadigrava a naizgled jedan bunker je cvrsto izgledao samo zbog naseg neznanja da igramo protiv njega.Evo glavu dajem da bi Partizan iz solidarnosti sa Ljajicem ovoj ekipi strpao najmanje 6 komada,u suprotnom 10 je mera,a mi jedva tri i to zahvaljujuci ponajvise Jankovicu (ne nasem) te klizavom terenu.

Garantujem da bi nas u ovakvoj igri svaka ekipa koja bi znala da uveze tri pasa na nasoj polovini unakazila.Ovo je i pored pobede bilo ocajno da bi svako drugo komentarisanje utakmice bilo bespotrebno trosenje slova na tastaturi.
Ali bitno je da su sportski razlozi preovladali pa je Garrido bio na klupi,pa Micko opet na tribinama i tako dalje.Prosto mi se smuci sta ovaj levat,imbecil i sta sve ne radi od kluba.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sam kao i pratio malo fudbal jedno pola sata
posle me ponelo ono
Zvezda dobila nekog 3:0

Sever celi ,sada se veseliDevil je napisao/la: Da li to mene oci varaju ili na semaforu stoji 3:0 ?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
E ko se nasao da optuzuje Jankovica ,jel moguce ovo ?
Jankovica mogu da optuzuju nezadovoljni navijaci i dobronamerni poznavaoci fudbala , ali ne i ovaj ... ne znam ni kako da ga nazovem . 

Samo da pozdravim legendu @Tribaliana. Gde si bre covece, ko da si u zemlju prop'o 

A evo jarane , cudim se kako ovaj dojucerasnji monopolista na omladinski pogon Zvezde optuzuje ovog trenera u pokusajuMaGiCa je napisao/la:Samo da pozdravim legendu @Tribaliana. Gde si bre covece, ko da si u zemlju prop'o

Kako da nas "vadim iz brloga" kad se ovde ljudi slazu da "brloga" zapravo i nema, vec je to nesto normalno za nasTribalian je napisao/la: A evo jarane , cudim se kako ovaj dojucerasnji monopolista na omladinski pogon Zvezde optuzuje ovog trenera u pokusajuKod tebe vidim neki posao se pominje ,znaci da je dobro
fakultet zavrsen , misija kompletirana ,ajde sad u neku stranku da nas vadis iz ovog brloga

A i pored toga, nisu moji kapaciteti toliki da bih ista moglo da se uradi za opste dobro. Ja mu dodjem neki klasicni mrsomud, a ne konkretni delatnik. Jbga, surova istina.
Nego, drago mi je da si jos uvek na forumu, jer sam mislio da te vise nema ovde.

offtopic mode: OFF.

Hmm,pazi sa jedne strane slazem se sa tobom da je Steva poslednji covek koji bi trebao da prica o guranju igraca pre njegovih.Medjutim ako pogledamo dublje,nikada Steva nije gurao previse svoje igrace u tim,medjutim mi smo zbog tog istog Steve izgubili najmanje 5-6 vrlo talentovanih klinaca koji su na kraju optuzeni da ne vole Zvezdu,ni krivi ni duzni.I takvih klinaca mi je zao,ali nikako ovih ala Jankovic ili Simic.Medjutim 90% stvari koje je rekao su itekako tacne.Imam jos par nedoumica oko njegovog samog istupa u medije,medjutim ono sto je najjasnije je da je ovim potezom on ponajvise hteo da stavi u prvi plan cinjenicu da Micko nije povredjen kako pojedini iz kluba tvrde,pre svih Jankovic vec da je potpuno zdrav i da je sklonjen sto bi Milivojevic rekao zbog razloga koji nisu sportske prirode.Ovo vam je ista varijanta kao sa Milivojevicem,samo sto ovde govori menadzer,a tamo igrac,dok Micko samo suti i voli Zvezdu za razliku od Milivojevica koji "zna" da su nesportski razlozi u pitanju,a to sto je neko bolji igrac okaci macku o rep.Tribalian je napisao/la:E ko se nasao da optuzuje Jankovica ,jel moguce ovo ?![]()
Jankovica mogu da optuzuju nezadovoljni navijaci i dobronamerni poznavaoci fudbala , ali ne i ovaj ... ne znam ni kako da ga nazovem .

Odlukom predsednika Dragana Džajića odložena je sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda.
Dauda je paklen.
Tek kada se gleda uzivo,nebitno sto je to prijateljska utakmica vidi se njegov repertoar.
Inace pobeda danas protiv Jedinstva (Ub) sa 4:1,osim tri komada Daude strelac Dimitrijevic sa bele tacke.

Tek kada se gleda uzivo,nebitno sto je to prijateljska utakmica vidi se njegov repertoar.
Inace pobeda danas protiv Jedinstva (Ub) sa 4:1,osim tri komada Daude strelac Dimitrijevic sa bele tacke.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Reljić na 0:13.
Sunce ti, pa kolike su šanse da se istovremeno u ekipi nađu dva takva beka kao što su Mladenović i Reljić?
Reljić na 0:13.

Dzajic ponovo izdominirao.Hajde podnesi ostavku molim te." jе на ? Црвене $ ¥ ? $ ? $ ".
" & црвено-? " jе у разговору за „"“ $ веруjе ? % ¥ % " $ jе ? " с $, & " $ ? Управног $ $ $ $ ', " у $ $ " " посао.
-Jесте, ¥ jе $ ' " ". " поверење у њега - & jе ". - " на своj ", ? " $ $ $ ? УО " своjе " " $ & $ га ". Зато " " то ?, $ се jасно & & % ?, $ се ¥ ". ? jе $ " & ", не " " $ се ? ?.
" " $ $ " & $ " унутар управе, " " $ '.
- У $ jе створена & ?. ?, $ тренер у $ " " $ "? Jа ' 50 $ $, & jе " " су " ? ? ? ?. & - $ " " $ у $ ' $ " с " &.
$ $ уверава $ то % $ тренер " $ новац ? $ ? $ $, ' везе с ' & се ? & њега.
- То jе ' пропуст " " ". " не " за %, а тренеру jе све % " ту ' " $.
" ? $ $ „'“ " $ ', а $ " ' за ? $ $ " " & ?.
- $ у „'“ " " $, траже $ се " све % се " " " " оно % се $ нас захтева. ' $ - & све " у / $, а " " " за ?. ? $ - " $ " све % jе $ " $ - " у ". ? $ ' $ зна у % ' ? " $ % на све " $ " % " ?. $ ' jе & $, " ? & " $ ? - " $ $ / на " $ " ? " ?. ? се $ то " " " за $, ? jе ? стање " ' $ се " с ".
На " $ ? jе " за " ?, " jе ? $ страховања не & $ $ % & $...
- " jе $ " ' $ " $ " он " - " за $, а не за ?. % су ?, ? " " за постоjање ?. " ' " $ нас & & " не ' $ & ? %. $ & ', ? jа не. " с ? " не ' ? - $ траjе. ?, $ " " " " & " " ' $ " / & ? $ сарађуjу са $. ? $ jе то " " " $ се &.
" jе $ " / " $ $ на „"“, & " ? - $ ?...
- " ' $ $ новац! " стање ' ? & & $ $ $ ' се " у ?. Прве паре & " " ? ", у то & " не ' - " jе $ ".
" jе све ? $ по & ? са $ (26).
- $ jе ' " % jе " " ову ? у " " " ону у староj ?. Не ? $ ? ? &, ? & jе. С $ стране, & ¥ " на ?, то се " " ' $ " " $ jе $ &. - $ $ пет $ " $ " " " " у % ". То jе ", ? " не ' $ & $ ? - " у & " " - & jе ".
Све се ? " о ' $ - ? " & " ? ФСС " $ - на његово ' $ управо $ ".
- $ ' то у " " ' " & - & ".
На " $ ? то " $ % не " у правцу ", $ jе " " $:
- Не, не, " ' " &...

Sta ce covek

Ja moram da se smejem , ne vredi vise nervirati se oko ovakvih stvari.

Steta sto su losi uslovi za igru,ovo je mogao da bude istinski praznik fudbala.Na tribinama ce svakako i biti,ali da li ce nam momci na terenu isto to prirediti ostaje da vidimo sutra od 13:00,ja uz Arenu sport a ne znam uz sta vi.

U prvom delu sezone smo igrali jednom na Marakani,pobedili sa 3:2 golom Mudrinskog u zadnjim sekundama,te jednom na Cairu u kupu kada smo isto tako golom Jovanovica u zadnjim minutama pobedili sa 1:2.
Ne bih se zeleo o nama mnogo zadrzavati,sta da ocekujem,pa jedno veliko nista kao i tokom celog boravka Aleksandra Jankovica,no bitno je da su ne samo on vec i igraci poceli sa raznim alibijima u slucaju kiksa,a ja upravo i verujem u taj kiks,verujem da sutra najmanje jedan bod ostaje u Nisu.
Radnicki je dosta turbulentno prosao kroz pripremni period,da bi na kraju sve iznenadila cinjenica da je Aca Ilic par dana pred prvenstvo napustio Radnicki,o tome sam pisao pred pocetak polusezone,a da je na mesto trenera zaseo Sasa Mrkic.Gledajuci utakmice Radnickog ove polusezone,i tim koji je nastupao vidim da Mrkic ne menja ekipu nesta puno,tako da ja ocekujem i sutra ako ne istu onda skoro istu ekipu sa mozda jednom izmenom.U tom slucaju Radnicki bi na teren trebao izaci u sastavu...
-------------------Kesic------------------
-Stamenkovic-Petrovic--Zivkovic---Dragicevic
------- -Pejcic----------Kolarevic--------------
--------Ljubinkovic--------Jovanovic-----------
-------------Skuletic-----------------Stefanovic
Igraju bez klasicnih krila i ekipa je skoncetrisana uglavnom na sredinu ali se Ljubinkovic i Jovanovic izvlace na stranu,dok Skuletic luta svuda po terenu,te je Stefanovic jedini pravi istureni napadac.
Glavna zvezda ekipe je Ljubinkovic svakako,ali itekako treba biti oprezan sa napadackim tandemom Skuletic-Stefanovic,dok u jaci deo tima svakako spada i dvojac Petrovic-Zivkovic.

Dovoljno je.Ja sam vise toliko naviknut na sramnu igru,na bezobrazluk trenera i igraca za svakakve alibije tako da me vise porazi ne pogadjaju uopste.Zadnji koji me pogodio bio je onaj protiv Bordeauxa i tako ce i biti sve dok je ovaj maloumnik na klupi. Nadam se da se bar zabrinuo sto mu keva stuca celi dan,kad vec nema obraza za nas koji volimo Zvezdu.
Da budem iskren ne bih voleo da podnese ostavku,voleo bih da ga sutnu nogom u bulju bez da mu spakuju stvari u kancelariji i da mu vise nikada ne padne na pamet da pogleda utakmicu Zvezde ni na TV-u.Jer ako sada da ostavku,bice to moralni cin koji je bio najbolji u datom trenutku( nebitno sto je to jedno 5 meseci zakasnjenja) i on ce za 2-3 sezone (naravno ako budemo postojali) biti vracen na klupu jer je to pravi momenat.

Ali hvala Bogu pa nam je Vucic sredio titulu,pravo je smekerski uradio,naredio Jankovicu da ne vodi ekipu kako zna pustio Partizan da se odlepi,da nas Vosa preskoci i sada ce da dodje do titule.Smekerski nema sta.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moj Stefane ne znam mozda se neces sloziti ali ovo je tragikomedija u sta se pretvorila Zveda pa moje Sarajevo i Hajduk. Jebu nas svakakvi ljudi, sve neki pokusaji od trenera i igraca, a rezultata nigdje 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a citam malo postove koji su pisani nakon izbora jankovica za novog trenera:
Moj pik je iskreno Jankovic.Odlican trener,ironicno nazvan Srpski Mourinho ali covek ili ti momak kako god je odlican trener.Trener koji dolazi iz plejade mladih ali trener kod koga stavovi nisu zasnovani na pricama Bata Djore.Secamo se njegove sezone u Zvezdi kada je Partizan uzeo titulu,bez poraza celu sezonu ali i pregrst neresenih koji su nas kostali.
Videlo se koliko je Robi bio tvrdoglav veceras.Videlo se da nam je trebao jedan trener koji shvata da mi nismo Barselona i da suvi prosek igraca pod Robijem podigne na jedna mnogo veci nivo.Kako je samo postavio taktiku.Fenomenalno.Kako su se samo igraci zalagali,Fenomenalno.Kako su samo trcali,fenomenalno.Zvezda je odigrala sjajnu utakmicu i bilo bi zasluzeno da je pobedila,ali sta je tu je,sad i neka ispadnu ja sam prezadovoljan ovim.Od Jankovica sam dobio ono sto sam i ocekivao.
Odlazak Robija je doneo mnogo ovoj Zvezdi.Vidi se koliko je Jankovic takticki mnogo jaci,koliko je veci motivator i psiholog jer nista od onoga sinoc nismo imali kod Robija.

Moj pik je iskreno Jankovic.Odlican trener,ironicno nazvan Srpski Mourinho ali covek ili ti momak kako god je odlican trener.Trener koji dolazi iz plejade mladih ali trener kod koga stavovi nisu zasnovani na pricama Bata Djore.Secamo se njegove sezone u Zvezdi kada je Partizan uzeo titulu,bez poraza celu sezonu ali i pregrst neresenih koji su nas kostali.
Videlo se koliko je Robi bio tvrdoglav veceras.Videlo se da nam je trebao jedan trener koji shvata da mi nismo Barselona i da suvi prosek igraca pod Robijem podigne na jedna mnogo veci nivo.Kako je samo postavio taktiku.Fenomenalno.Kako su se samo igraci zalagali,Fenomenalno.Kako su samo trcali,fenomenalno.Zvezda je odigrala sjajnu utakmicu i bilo bi zasluzeno da je pobedila,ali sta je tu je,sad i neka ispadnu ja sam prezadovoljan ovim.Od Jankovica sam dobio ono sto sam i ocekivao.
Odlazak Robija je doneo mnogo ovoj Zvezdi.Vidi se koliko je Jankovic takticki mnogo jaci,koliko je veci motivator i psiholog jer nista od onoga sinoc nismo imali kod Robija.

Sasa Kajkut pitarima tabut!
Jbg tako nam gra' pao. Napisao bih jedan duzi post o njemu i samoj utakmici protiv Bordeauxa gde su mi mnoge stvari postale jasnije nakon sto sam sada u zimskoj pauzi jos jednom pogledao obe utakmice,ali stvarno nemam volje da se njegovo ime provlaci i veceras po mojim mislima. Kada ga nabiju nogom onda ako budem imao volje mozda nesta i zapisem.
- alan_kardec
- Kontakt:
**** im Sa Pinto mamu svima redom!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Što, ti bi Rajevca? Ili Šestka? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.