Safet Sušić - Pape

ibrakadabra
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ibrakadabra » 10 okt 2010, 13:12

cole-ch je napisao/la:
nihco je napisao/la:evo ponovicu pitanje.
pape veceras da otkaz, sta da radimo?
djukic, bajevic, ivankovic.., pa i vahida pitati-garantujem da za kintu kod dela predlozenih nebi bio problem!

p.s. saradnici u strucnom stabu: osim, ibrakovic, susic, bazdarevic, glavas, jovic... tj., kaljenje
Vaha po sezoni u Dinamu uzima 700.000 eura
a pape u Bih 60.000 eura
koliko para toliko muzike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2010, 13:14

Mačor je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Poziva ga se na ostavku mjesecima, otkad je preuzeo ekipu. A pogotovo sad nakon maestralnih izdanja.
Da li bi bilo prozivke da je dobio Albaniju :?:
Naravno da bi. Da ima obraza dao bi ostavku nakon Katara. Pa mi osim gola i onih slobodnjaka Pjane nismo apsolutno nista stvorili. I to protiv Albanije!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 10 okt 2010, 13:18

PAPE-ODLAZI

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 okt 2010, 13:19

Mačor je napisao/la: Pod prvo, ne vjerujem da bi bilo icega, a pod drugo za vrijeme Cire je Bosna manje vise sve to imala, a ponajvise pozrtvovanje igraca pa vam je i on smetao :roll: ne kontam
Ma meni on nije smetao i zalim sto mu nisu ugovor produzili. Iskreno, on j etrebao dobiti jos jednu sansu jer je realno od gubitnika napravio hit kvalifikacija za SP. No, nema svrhe posle godinu dana osvrtati se na Ciru, on je usao u istoriju BH fudbala i sada se treba okrenuti buducnosti.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 13:20

harishp je napisao/la:Bilic je prvo preuzeo mladu repku i vodio ih nesto vise od 8-9 mjeseci.
Ovaj nas Barbarez kako rece u intervju da bi bilo ''neozbiljno'' da prihvati da vodi HSV jer to je veliki klub a ovaj nema ni dana iskustva.A za repku,ha manje vise.
Mogu misliti nakon par poraza ili nerijesenog kako bi ga ovi iz ''Irana'' i takvi docekali.
Ovo cu ti Hare uzeti sa dozom rezerve, mislit cu da si izletio :)
Prvo, ako imas vremena, nevezano za ovu temu, dodji do Sergejovog rada sa kojim je izasao da brani ovu profilicencu neki dan:" Funkcionisanje i rad HSV-a", od cistacice do kraja.....
Druga stvar, a vezana za ovu temu, je da, iako Sergej nema iskustva, nije bezveznjakovic, vec sjedi i radi sa VELIKIM trenerskim imenima godinama, sto ti i slicni tebi dugo vremena poricete...Znaci, da bi napisao ovaj rad, koji je napisao, morao je provesti godine rada sa velikim trenerima, te je itekako upucen u trenerske elemente, greske a najbitnije mnogo vazne stvari koje Pape moze samo sanjati...
Treca, najbitnija stvar, koju isto tako poricete, je ta da je Sergeju repka samo stepenica koju ce preci akobogda, napraviti klektiv, i ici ce dalje...Znaci, to sto vi smatrate da je veci uspjeh voditi BiH repku od naprimjer HSV-a, objesite macku o rep...Dobro se raspitaj i kad se budes raspitao, utvrdit ces da je prije pola godine Sergej odbio ponudu Hofenhajma, jer je kao i svi mi ostali bio ubjedjen da ce umjesto Papeta predvoditi nasu repku...Vi sad trubite sta god hocete, ali Sergej je prvo htio odraditi posao, bez kojeg ne spava nocima i mejsecima....A vi i dalje laprdajte sta hocete, ali VEZE NEMATE....
On nam je neophodan da uvede red u repku, da ukloni stvari za koje svi znamo, te da joj pruzi ono sto joj jos niko nije pruzio....Da repka BiH bude repka BiH.....
Bez obzira sta ko god mislio, Sergej ce sjesti na klupu BiH kad tad...Iz samo jednog razloga, iz razloga sto misli da to mora zavrsiti...Do tada nam ostaje pakao, samo je pitanje koliko cemo kvalifikacija potrositi u prazno...

I uvijek napisem ovakav post, svako malo, i opet vas napustam, i opet cu doci za tri cetri mjeseca sa istim ovakvim postom...Mozda tada necu pljuvati po Papetu, mozda po nekom drugom, i sve dok Bosansko srce Sergej Barbarez ne preuzme klupu BiH i ne otjera sve one koji tu ne pripadaju....PO SVAKU CIJENU!!!!
uzivajte.....
DAJMO SEBI SANSU!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 10 okt 2010, 13:23

Kad su slijedece kvalifikacije ????????????

nihco

Post Postao/la nihco » 10 okt 2010, 13:29

ovo je super , komentari idu po principu, treba smijeniti papeta,srusiti savez, ukinuti RS, uhapsiti mladica, pristupiti EU, podici plate na 2 000E itd. jednostavno......
Sent from my Commodore 64

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 13:32

ibrakadabra je napisao/la:Kad su slijedece kvalifikacije ????????????
Tacno tako..odlicno pitanje brate...

Prije dva dana, Tirana je slavila kao da je dobila Brazil....Zato sto smo preplavili Tiranu, popisali se po njoj, u navijackom smislu....Jos nam samo treba prebaciti to bosansko srce i na teren...I ne bi nam kraja bilo...
To srce moze prebaciti samo onaj u kojem to srce vjecno bije....

S E R G E J B A R B A R E Z !!!!

I kad budemo gubili, bit cemo ono sto jesmo....PONOSNI NA SEBE, jer cemo popisati krv na terenu i tribini....
Sa Dzekom i Misketom, ili bez njih, nebitno totalno.....

P.S. Haris HP, povlacim sto sam sve nedavno rekao na Rahimica...Bio si sto posto u pravu...nezamjenjiv je...

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 10 okt 2010, 13:58

Citam ove komentare i pljuvanje po Susicu i pojedinim igracima pa sam imao potrebu da dam misljenje. Sjecam se kad je prosle godine Portugal igrao kuci sa Albanijom i remiziriao!!! Sad kako citam ove prostacke komentare i pratim ovu seljacku kampanju protic Susica i pojedinih igraca shvatam da smo mi sami sebi najveci protivnici. Sreca pa nemamo najboljeg igraca na svijetu (Ronaldo) jer bi u tom slucaju da smo remizirali sa Albanijom u gostima koja je nabrijana bila Susic vec bio lincovan. Naravno da ja nisam zadovljan rezultatom ali stvarno, igraci su se trudili, stvarali sanse, pogadjali okvir golova ali jednostavno nije islo. Pa nije ovo ni prvi ni zadnji put da bolji ne pobjedi. I sreca da je tako jer da bolji i kvalitetniji uvijek pobijedi fudbal bi bio nezanimljiv.

Ljudi moji to su isti igraci kao i iz proslih kvalifikacija ali nije moguce uvijek igrati na istom nivou, uvijek ima padova i uspona tokom karijere i trenutno je u padu jedan od nasih najzasluznijih igraca iz proslih kvlaifikacija a to je Misimovic ali njemu kao i drugima treba pruziti podrsku jer momka ne ide.

Sad nam idu dvije najvaznije utakmice u klvaifikacijma a to su utakmice protiv rumuna i umjesto da se najbrijavamo na meceve odluke mi samo pljujemo i pljujemo, zvizdimimo igracima kad budu zamjenjeni i stvaramo jako losu atmosferu.
Ljudi moji shvatite da je Susic selektor kojem je dat ovaj mandat da vodi repku i jedino sto mozemo jeste dati punu podrsku i njemu i igracima i ovu negativnu energiju pretvoriti u pozitivnu energiju kako bi protiv rumuna na tribinama bila puno bolja atmosfera i kako bi nosili nase igrace

Niko se od vas ne pita da li ovakvi pluvatori od navijaca zasluzuju dobru reprezentaciju. Svaka cast onim sto redovno prate repku na gostujucim utakmicama ali ovi pljuvatori sa foruma sigurno nisu vrsta navijaca koja zasluzuje igrace koji ce ostaviti srce na terenu.
Pruzite podrsku igracima i strucnom stabu i budite navijaci koji ce donijeti prevagu a ne najprimitvniji i najnekulturniji navijaci koji stvaraju nezdravu i negativnu atmosferu i predstavljaju.

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 10 okt 2010, 13:58

Ovi sto kazu da nema para:
NFSBiH je od utakmice sa Francuskom zaradio 4 miliona KM,
znaci love ima ali je ne daju za trenera.

A o Papetu sve najbolje ( a zna se o kome je sve najbolje)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 okt 2010, 14:02

COVJECE , NIKO NE GOVORI O REZULTATU ILI DA LI SU ALBANCI JAKI ILI NE VEC O KATASTROFALNOJ IGRI. mi nemamo igru. cak i da smo pobijedili sutom pjanica sa 30 metara nista ne bi promijenilo. mi nemamo igre. sve se svodi na cudne akcije bez glave i repa. misimovic je u krizi i to bi za repku bio problem da nemamo nekoga ko ga moze zamijeniti. a imamo. džeko u krizi. ok, imamo muslimovica. jahic ne igra(ne znam zasto). gubimo se ko abdest
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 10 okt 2010, 14:15

Sad mi nešto naumpade :D Možemo mi i gore proći od toga da Pape nastavi voditi reprezentaciju. Zamislite da na mjesto jednog predsjednika NSBiH instaliraju Jusfa Pušinu a on promptno dovede svog intimusa Džemaludina Mušovića :shock: E tek onda bi tek oca svog ...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 okt 2010, 14:18

Shaban je napisao/la:Sad mi nešto naumpade :D Možemo mi i gore proći od toga da Pape nastavi voditi reprezentaciju. Zamislite da na mjesto jednog predsjednika NSBiH instaliraju Jusfa Pušinu a on promptno dovede svog intimusa Džemaludina Mušovića :shock: E tek onda bi tek oca svog ...
gore od ovog nemoze :lol: ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 10 okt 2010, 14:25

džakailibu je napisao/la:COVJECE , NIKO NE GOVORI O REZULTATU ILI DA LI SU ALBANCI JAKI ILI NE VEC O KATASTROFALNOJ IGRI. mi nemamo igru. cak i da smo pobijedili sutom pjanica sa 30 metara nista ne bi promijenilo. mi nemamo igre. sve se svodi na cudne akcije bez glave i repa. misimovic je u krizi i to bi za repku bio problem da nemamo nekoga ko ga moze zamijeniti. a imamo. džeko u krizi. ok, imamo muslimovica. jahic ne igra(ne znam zasto). gubimo se ko abdest
Pa taj ista Albanija ti je i uzela bod golom bas iz slobodnjaka!

Mi smo i imali sanse pored slobodnjaka, sjeti se Misimoviceve prilike sto je odbranio golaman, ibisevicev sut glavom odmah poslije toga iz korenra, ibisevic zaobilazi golmana ali daje jak for sebi. Sve je to moglo uci u gol ali nije i tacka.
Mislis da je Portugal igrao fenomenalno u utakmici sa Albanijom kad je zavrsilo 0:0. Mozda protiv Rumunije udje sve sto osutamo a mozda i ne udje u gol. Treba okrenuti se utakmicama sa Rumunijom pozeliti srecu nasim momcima, dopustiti im da se pripreme u miru i dati im podrsku kako na forumima tako i na tribinama jer na ovaj nacin, ovim pluvanjem i retardiranom pristupom se stvara jako los ambijent i bojim se da smo sami sebi najveci protivnici.
Vec vidim, ako rumunija povedekakav ce biti scenarij. Da cemo krenuti sa tribina pljuvati po Susicu, savezu, bacati petarde, baklje....... umjesto da pruzimo podrsku nasem timu da pokusa preokrenuti rezultat.
Pitam se stvarno da li navijaci koji su uz repku samo onda kad se dobro igra zasluzuju igrace koji ce izgarati na terenu. Ja sam mislio da smo uz repku i kad igramo dobro i kad ne igramo dobro!
Pred nama su kljucne utakmice i mi mozemo ili nastaviti pljuvati i stvarati jos losiju atmosferu preko foruma ili preko tih istih foruma pokusati se organizirati da npravimo sto bolju atmosferu kad dodju rumuni

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 okt 2010, 14:27

knoa je napisao/la:Ovi sto kazu da nema para:
NFSBiH je od utakmice sa Francuskom zaradio 4 miliona KM,
znaci love ima ali je ne daju za trenera.

A o Papetu sve najbolje ( a zna se o kome je sve najbolje)
Sumnjam da su toliko zaradili, ali i da jesu to sve ide u vraćanje dugova. A i ne igramo svaki dan sa Francuzima.
100% sportski i krajnje opušten potpis

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 okt 2010, 14:37

Da li postoji nacin da me @ haris blokira da nikako ne cita moje postove? Ja sam njemu na "gnjavator" listi, no to nije dovoljno. Da li je moguce da se covek ikako izoluje od mene?! Hvala

Safete, odi brate kao gospodin...nemoj da ti narod zvizdi i da zaboravi ko si bio...
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 14 okt 2010, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 okt 2010, 14:42

cole-ch je napisao/la:Da li postoji nacin da me @ haris blikira da nikako ne cita moje postove? Ja sam njemu na "gnjavator" listi, no to nije dovoljno. Da li je moguce da se covek ikako izoluje od mene?! Hvala

Safete, odi brate kao gospodin...nemoj da ti narod zvizdi i da zaboravi ko si bio...
Ko si ti da to tvrdis,da ce mu narod zvizdati.
Mozda bi ti to rado,al budi sigurno da nece proci.

SAFET BIO I OSTAO LEGENDA!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 okt 2010, 14:51

rixadu je napisao/la:Citam ove komentare i pljuvanje po Susicu i pojedinim igracima pa sam imao potrebu da dam misljenje. Sjecam se kad je prosle godine Portugal igrao kuci sa Albanijom i remiziriao!!! Sad kako citam ove prostacke komentare i pratim ovu seljacku kampanju protic Susica i pojedinih igraca shvatam da smo mi sami sebi najveci protivnici. Sreca pa nemamo najboljeg igraca na svijetu (Ronaldo) jer bi u tom slucaju da smo remizirali sa Albanijom u gostima koja je nabrijana bila Susic vec bio lincovan. Naravno da ja nisam zadovljan rezultatom ali stvarno, igraci su se trudili, stvarali sanse, pogadjali okvir golova ali jednostavno nije islo. Pa nije ovo ni prvi ni zadnji put da bolji ne pobjedi. I sreca da je tako jer da bolji i kvalitetniji uvijek pobijedi fudbal bi bio nezanimljiv.

Ljudi moji to su isti igraci kao i iz proslih kvalifikacija ali nije moguce uvijek igrati na istom nivou, uvijek ima padova i uspona tokom karijere i trenutno je u padu jedan od nasih najzasluznijih igraca iz proslih kvlaifikacija a to je Misimovic ali njemu kao i drugima treba pruziti podrsku jer momka ne ide.

Sad nam idu dvije najvaznije utakmice u klvaifikacijma a to su utakmice protiv rumuna i umjesto da se najbrijavamo na meceve odluke mi samo pljujemo i pljujemo, zvizdimimo igracima kad budu zamjenjeni i stvaramo jako losu atmosferu.
Ljudi moji shvatite da je Susic selektor kojem je dat ovaj mandat da vodi repku i jedino sto mozemo jeste dati punu podrsku i njemu i igracima i ovu negativnu energiju pretvoriti u pozitivnu energiju kako bi protiv rumuna na tribinama bila puno bolja atmosfera i kako bi nosili nase igrace

Niko se od vas ne pita da li ovakvi pluvatori od navijaca zasluzuju dobru reprezentaciju. Svaka cast onim sto redovno prate repku na gostujucim utakmicama ali ovi pljuvatori sa foruma sigurno nisu vrsta navijaca koja zasluzuje igrace koji ce ostaviti srce na terenu.
Pruzite podrsku igracima i strucnom stabu i budite navijaci koji ce donijeti prevagu a ne najprimitvniji i najnekulturniji navijaci koji stvaraju nezdravu i negativnu atmosferu i predstavljaju.
Potpis,majstore.
You'll never walk alone.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 10 okt 2010, 14:51

evo sad sam se cuo s jaranom/rajom koji su krenuli na utakmicu u cetvrtak uvecer iz beca, i tek su sada u madjarskoj..4 dana ti ljudi na putu, 4 dana skoro pa ne spavaju, 4 dana se pate..a 70% ih sutra ceka baustela, i onda mi dodje jedan spahic (kojeg sam najvise cijenio uz Muslimovica) i kaze navijaci okrenuli ledja.. spaha hvala ti na svemu, al popisam ti se na tu izjavu..lahko je vama posle tekme (u kojoj se u posljednje vrijeme 40% igraca preznoji), vi u carter let i boli vas cuna..zavide nam ljudi ovdje u becu a i dalje kakve navijace imamo (vecinom se odnosi na gostovanja koja su mnogi pratili -> belgija,frankfurt itkd)..

oj Zlatane Zlatane (Muslimovic ali i Bajramovic), noge ti se poZlatile :) ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 10 okt 2010, 14:57

Došao lik na klupu, i on u ovakvoj grupi sa ovakvom postavom igrača svjetske kvalitete, kaže ne moramo se plasirati na EP. :roll: I dalje nam sjedi na klupi, a nije mu cilj da se plasira na EP. :roll: I još se našao k.určit nešto:"Nismo mi svjetski prvaci da dobijemo Francusku(halo Safete nije to Francuska od prije 10 godina, zna se u kakvoj su situaciji, ali tebi očito to nije poznato, ili ne želiš da znaš o tome nakon po meni sramnog poraza na Koševu), Dobar je i bod protiv Albanije(ma kakve Albanije kretenu jedan, koga onda misliš dobiti ako nećeš Albaniju). i još nam kaže spustite se više na zemlju(ko idiote jedan da se spusti, nismo utakmice dobili otkako si ti došao, a samo takve igrače imamo)
Kako me samo lik živcira, pa to je za nepovjerovati. :evil: :evil: :evil:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.