mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
1946
pa zar je moguce ovo napisatiHead je napisao/la:mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Head je napisao/la:mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
dominacija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisam nikad na ovom nista pisao. Pa da se i ja pridruzim
Ovo je malo vise ironicno smijesno
Uglavnom svi postovi od novopecenog forumasa @mambabalkan
Eto, uglavnom frajer na bencu radi serije po 10 ponavaljanja sa 130 KG
Onda on je tezak 122 KG
Voza novog Passata.
Drama je bogat i razbacuje se parama, pa eto nema sta drugo u zivotu radit nego se registrovat na ss.ba forumu i nama bacati bombe

Uglavnom svi postovi od novopecenog forumasa @mambabalkan
Eto, uglavnom frajer na bencu radi serije po 10 ponavaljanja sa 130 KG
Onda on je tezak 122 KG
Voza novog Passata.
Drama je bogat i razbacuje se parama, pa eto nema sta drugo u zivotu radit nego se registrovat na ss.ba forumu i nama bacati bombe

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gori od onoga sto je mislio da su utakmice Engleske PL odgodjene zbog dana drzavnosti BiH.Head je napisao/la:mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji je to bio odvalio, znam da je jedan od navijaca ChelsiaCartman je napisao/la:Gori od onoga sto je mislio da su utakmice Engleske PL odgodjene zbog dana drzavnosti BiH.Head je napisao/la:mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
Joj ne sjecam se imena, ali isti lik je dolazio na temu Uniteda i objasnjavao kako je to gay klub i da su svi igraci gay. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Ma onaj Chelsea(nešto), frajer je stalno provaljivo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Chelsea_CBH ? 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja mislim da je to bio @Chelsea_CBH.
Chelsea_CBH je napisao/la:Pa i nije se igrala Europa Liga, a isti dan je bio Dan državnosti u FBiH, pa ti zbroj dva i dva i dobit ćeš četiri.. To što neki ponižavaju praznike njihova volja... A raspadate se, jbg, živa istina.anfield je napisao/la:ko nam kaze da se raspadamo je li ovo onaj isti koji kaze da se europa liga ne igra zbog dana drzavnostiili grijesim
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 15 jan 2013, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- BluesForever
- Kontakt:
Još je jednom taj nesto provalio,dosta raje je imalo potpis sa njegovom provalom,ja mislim da je bio @Chelsea_CBH. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Cautinho
- Kontakt:
Joj,sto se odvalim smijat na ovo,taman mi dan uljepsa.Volim ovdje doci,nego na Viceve ili Smijesne slike.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je to bio @Chelsea_CBH.
Chelsea_CBH je napisao/la:Pa i nije se igrala Europa Liga, a isti dan je bio Dan državnosti u FBiH, pa ti zbroj dva i dva i dobit ćeš četiri.. To što neki ponižavaju praznike njihova volja... A raspadate se, jbg, živa istina.anfield je napisao/la:ko nam kaze da se raspadamo je li ovo onaj isti koji kaze da se europa liga ne igra zbog dana drzavnostiili grijesim
majstor
jos mu kaze zbroj dva i dva i dobit ces cetiri
Citizen-X je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:
Joj lika![]()
Šta me napadaš beze zeze, bio sam u Banovicima bolan 14 dana, i tek sinoc prijedloge stavljao prve nakon dugo vremena, pa ponovio samo da sam sinoc imao 2/4 prolaz,cisto informativno stavio trenutni betting-rate, cccccc
nemoj mi matematike nikakve bgt, operisan sam od nje
nisam ja nikakav lik - obicni sam niko i nista - samo zelim da te postedim blamaze - a ako nisi sa matematikom na ti - onda sto se tice kladionice bolje da skupas salvetice i igras s curicama lastike - strasno ces se sexualno nadogradit curice vole momke koji imaju para i ako nemaju pojma sa matematikom i koji se igraju sa njima i garantovano ces promiliti na neka druga vrata - kladionica nije za ljude koji bas ne vole matematiku.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hajd' bar zna 2+2.DesimaL je napisao/la:Ja mislim da je to bio @Chelsea_CBH.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
A cuj Jaruge matematicara,sad mi zao sto izbrisah ovaj post.miki_92 je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:
Joj lika![]()
Šta me napadaš beze zeze, bio sam u Banovicima bolan 14 dana, i tek sinoc prijedloge stavljao prve nakon dugo vremena, pa ponovio samo da sam sinoc imao 2/4 prolaz,cisto informativno stavio trenutni betting-rate, cccccc
nemoj mi matematike nikakve bgt, operisan sam od nje
nisam ja nikakav lik - obicni sam niko i nista - samo zelim da te postedim blamaze - a ako nisi sa matematikom na ti - onda sto se tice kladionice bolje da skupas salvetice i igras s curicama lastike - strasno ces se sexualno nadogradit curice vole momke koji imaju para i ako nemaju pojma sa matematikom i koji se igraju sa njima i garantovano ces promiliti na neka druga vrata - kladionica nije za ljude koji bas ne vole matematiku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la: A cuj Jaruge matematicara,sad mi zao sto izbrisah ovaj post.