Cuo sam da ti je Hamza uz Antunovica i Musu bio najbolji u Kosu..Livnjak je napisao/la:jel neko bio na utakmici?mulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-a
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvala lijepa!neno#4 je napisao/la:Cuo sam da ti je Hamza uz Antunovica i Musu bio najbolji u Kosu..Livnjak je napisao/la:jel neko bio na utakmici?mulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-a

Ma sta ce hamza biti dobar, on je slabiji 8-9 igraca sparsa. Jel tako neko rece, drago mi je da neko i spars moze dobiti, jer to moze znaciti samo napredak. Go hamza, go hamza.
Zanimljvo da sehic pravo dobro gura, steta sto nece da igra za nas.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Sehic 25 poena i ono sto je zanimljvo 17 skokova.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
kim je napisao/la:Ma sta ce hamza biti dobar, on je slabiji 8-9 igraca sparsa. Jel tako neko rece, drago mi je da neko i spars moze dobiti, jer to moze znaciti samo napredak. Go hamza, go hamza.
Gledaj neko trazi instant rezultate itd
Hamza ostaje ovdje do juna i vraca se u Njemacku + otac mu je trazio odredjenu minutazu a Sparsi nisu mogli garantovati minutazu.
Razlog poraza sudijski kriterij, Gegic u 3 minuti dobije 3 lične greške i tu je sve riješeno. Koš je odigrao fantastičnu utakmicu, kada su Sparsi odigrali dobru odbranu onda Ćoloman pogodi tricu ili Musa napravi neki spektakularni prodor u zadnjim sekundama.
Hamza iskreno nije ništa odigrao, najbolje je odigrao Musa, pa Ćoloman, paAntunović a na drugoj strani Čampara i Gegić (odigrao samo oko 10 minuta zbog 5 ličnih).
Ma nisam ima ni primisao da te provociram ili tako nesto, meni je apsolutno jasno zasto mali nije u sparsima i to je dobro za obije strane. Sparsi nevide inters da razvijaju nekog ko je tu samo 6. mjeseci, a malom trebaju minute za razvoj. Ali nevalja ti govoriti on moze biti samo 9 igrac ili tako nesto, jer i sparsi se hvali reprezentativcima BiH koji na prvenstima neubace kosa ili imaju 2 u prosjeku. Ali dao bog pa da sve utakmice budu teske za sparse jer bi to samo moglo da znaci napredak nase kosarke.
Vise sam te shvatio da nisi upucen, nego neku provokaciu. Sve je uredu.kim je napisao/la:Ma nisam ima ni primisao da te provociram ili tako nesto, meni je apsolutno jasno zasto mali nije u sparsima i to je dobro za obije strane. Sparsi nevide inters da razvijaju nekog ko je tu samo 6. mjeseci, a malom trebaju minute za razvoj. Ali nevalja ti govoriti on moze biti samo 9 igrac ili tako nesto, jer i sparsi se hvali reprezentativcima BiH koji na prvenstima neubace kosa ili imaju 2 u prosjeku. Ali dao bog pa da sve utakmice budu teske za sparse jer bi to samo moglo da znaci napredak nase kosarke.
Iskreno cu reci za Hamzu, odigrao je utakmicu solidnu. Ali sta znaci solidno, 4 poena, nije nista kreirao, nije gubio puno lopti i to je to. Nije se isticao u nicemu, ali ovo mu je prva utakmica i ima puno do kraja sezone.
Znas sta je najgore, sto su Kos i Sparsi glavni favoriti za osvajanje drzavnog prvenstva. Ima tu i Siroki finu generaciju 98 a ostale ekipe su odron. Gledaj sad sta se moze desiti, na federalnom takmicenju Sparsi ili Kos ce biti 1 i 2, poredak nije bitan. I ta ekipa koja bude druga ide na Siroki (mislim da ce oni biti 1 u Herceg-Bosni) i na 3 ekipu iz RS-a i onda prakticno gubimo jednog favorita na finalu drzavnog prvenstva.
Tako se prosle godine u pionirima desilo sa Sirokim koji je igrao sa Sparsima. Razlog jer su Sparsi u pionirima zavrsili drugi na federalnom zbog glupog rasporeda i igraci su bili umoreni. Izgubili u finalu federalnog 6 razlike od Slobode a samo prije 90 minuta igrali jednu utakmicu. I onda u finalu drzavnog dobiju Slobodu 40 razlike. Ima li tu logike ?
btw samo da kazem da mi se Musa (99 godiste), jos vise svidja. Mali je visok oko 200 cm, a moze igrati 1,2 i 3. Jedva cekam kadetsko prvenstvo, da vidim koliko moze protiv najboljih kadeta.
Hajd dobro nisam upucen kako ti kazes, neka bude, meni je i draze da nije dosao jer bi ugrozavao licno moju mogucu zaradu u buducnosti. Sto se tice Muse on je dobar ima i fizicke predispozicije medjutim nije me nesto dojmi kao, ima istine u onoj narodnoj zlato je nekad sutjeti.
Evo mali sažetak utakmice:kim je napisao/la:Hajd dobro nisam upucen kako ti kazes, neka bude, meni je i draze da nije dosao jer bi ugrozavao licno moju mogucu zaradu u buducnosti. Sto se tice Muse on je dobar ima i fizicke predispozicije medjutim nije me nesto dojmi kao, ima istine u onoj narodnoj zlato je nekad sutjeti.
http://www.youtube.com/watch?v=x7TMbn3TtqU
a kakva je situacija sa antunovicem? ima li jos nade, ili je definitivno da ce igrat za komsije
Dokumentarac o Samiru Sehicu " onclick="window.open(this.href);return false;
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko floskula covjek baci u kratkom videu uhhh I sta mu stari kaze da se preziva SehiK ccc Nemam nista protiv momka,ali ako mu stari ovako prica,onda on ima malo ili gotovo nimalo veze sa nasom zemljom i daj Boze da ce ikada i doci da igra za nas....Sto Bosnjo moze zgaziti svoju kulturu ne moze niko na svijetu...Lotus je napisao/la:Dokumentarac o Samiru Sehicu " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 dec 2013, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Huh, koja ce ovo zvijer da bude... Samo akoBogda da zaigra za nas.
Izdržati, to je temelj vrline!
mogao bi mu neko reci da moze i disati dok prica. njegov otac pravi cirkus od njega. mislim ta neka predstava, na fb-u se zove big boz, pa sad ovaj film, koji je suplja prica. ko da je dosad ista postigao. mozda i nece doci do nba. mislim, on ima talenta, i volio bi da uspije i zaigra za nas, ali prvo nek se dokaze, pa onda reklamiraj
Kad sam pricao o njegovom ocu mnogi nisu vjerovali...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Provjerio sam malo ovu info da će odlučiti liga ko ide Koš ili Realway i nema veze ta priča. Koš ide, a postoji mogućnost da Realway odustane i od pionira. Sa druge strane sad je pauza u prvenstvu kantona Sarajevo i nastavlja se tek za nekih mjesec što znači da se to ne bi znalo do marta a koliko znam ova liga 12 počinje ranije.Chstal je napisao/la:Ima play off, vjerovatni parovi:Lotus je napisao/la:Opasni Sejini pulenimulumbu1921 je napisao/la:http://kkspars.com/novosti/novosti/2625 ... ko%C5%A1-aValjda ce ovo biti dovoljno da kadeti Kosa igraju umjesto Realwaya drzavnu ligu.
Spars-Bosna
Realway-Kos
Pobjednici idu na federalno takmicenje i igrat ce jedinstvenu ligu.
-
- Kontakt:
hoce li igrati kadeti zrinjskog jer su katastrofalni?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
kako mislis katastrofalni?mulumbu1921 je napisao/la:hoce li igrati kadeti zrinjskog jer su katastrofalni?
http://kshb.ba/akademija/kadeti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
ma jesu majke mi gledao sam ih,ne znam onda kakve su ostale ekipe jbtLivnjak je napisao/la:kako mislis katastrofalni?mulumbu1921 je napisao/la:hoce li igrati kadeti zrinjskog jer su katastrofalni?
http://kshb.ba/akademija/kadeti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Potvrdjeno je da ce u ligi mladih u pionirima,kadetima i juniorima ucestvovati Buducnost iz Bijeljine.
Bilo bi dobro da i Rookie igra ovu ligu,jer vidim da su najjaci u Banjaluci...
Bilo bi dobro da i Rookie igra ovu ligu,jer vidim da su najjaci u Banjaluci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.