1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
@srebrenko samo ti Dinamo u glavi, opterećen si njima. Navijaj za svoje i gotovo. Ja sam samo realan lik. Nadam se naslovu u kupu, bit ću na stadionu. Hoćeš li i ti biti ili ćeš slaviti za tipkovnicom?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Trebali bismo uzeti kup, važno je da prođemo bez ozljeda protiv Dinama.
To je dinamov najveći uspjeh,a najveći uspjeh hrv.klubova je i dalje 1/4 finale Hajduka u Ligi šampiona.Poredit kup velesajmskih gradova i Ligu šampiona je smiješno.
jedini europski klupski trofej
nevidim koji je to drugi u Hr 

RobertHrkac555 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 19:06@srebrenko samo ti Dinamo u glavi, opterećen si njima. Navijaj za svoje i gotovo. Ja sam samo realan lik. Nadam se naslovu u kupu, bit ću na stadionu. Hoćeš li i ti biti ili ćeš slaviti za tipkovnicom?
Neću na utakmicu ići,neka idu sad mlađi poput tebe.Ja sam svoje utakmice i gostovanja odradio,slavio titule Hajduka na Poljudu,bio na epskim domaćim i europskim utakmicama i nadam se da ćete i vi mlađi to jednom doživjeti.
PS.I samo još jednom ću ti reći da me boli racku za dinamo i za real i za juve i parmu i fulham i sve ostale klubove,za mene postoji samo jedan jedini i najbolji klub na svijetu,HAJDUK iz Splita!!!

Nakon trofeja 1:0 protiv dinama sad se trofej dobija i za 1/4 finala lige prvaka..
Ti si već dokazao da si mozak,kad si rekao da ti je normalno mijenati imena klubova,grb,boje dresova i sl.,zato i ne razumijes ovaj dijalog!!Ne znam cemu toliko Arsenal vapi za LP kad moze igrati i EL i donijeti trofej

- CROtorious
- Kontakt:
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Bio sam na utakmici sinoć, baš me čudilo što je tribina Torcide bila prazna.CROtorious je napisao/la: ↑22 maj 2022, 01:12https://www.24sata.hr/news/torcidasi-se ... udi-837173
Ima li kod vas ovako nešto? ACAB
BBB se nisu proslavili, kreteni su zapalili svoj najveći transparent.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uvijek mi je bilo žao što je Split dio Hrvatske i ruši prosjek jedne države u svim civiliziranim stvarima.
Nažalost sve što nije za civilizacije tamo živi,peca ribe i sjedi na suncu zbog nesposobnosti za nešto više.Dovoljno im je vlast vidjeti..
Sramota
Nažalost sve što nije za civilizacije tamo živi,peca ribe i sjedi na suncu zbog nesposobnosti za nešto više.Dovoljno im je vlast vidjeti..
Sramota
-
- Kontakt:
@RobertHrkac sjecas se kad sam pisao da nema teorije da Rijeka proda 5000 ulaznica? Dobili su 5k, prodali tek 2200
Samo steta sto nece ici u slobodnu prodaju, vec ce stolice iskoristiti kao tampon zonu, sto ce uvelike smanjiti kapacitet
Samo steta sto nece ici u slobodnu prodaju, vec ce stolice iskoristiti kao tampon zonu, sto ce uvelike smanjiti kapacitet
-
- Kontakt:
Onda i bolje za tu tampon zonu, atmosfera je naelektrizirana skroz
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Ni 2200 nije mala brojka, al šteta što nisu uspjeli sve prodati.
-
- Kontakt:

Bit ce vatre veceras, po meni su sanse 50:50
'Ajmo Hajduče....zgazi riječane i dinamovu prčiju!!!
"...i šakama i nogama sve za našeg HAJDUKA...."
"...i šakama i nogama sve za našeg HAJDUKA...."
- Ouagadougou
- Kontakt:
HRT 2 i HNTV prenose
2 glupa žuta kartona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.