Stvarno nije bila galama nego hocu da imas avatarHzBvB je napisao/la:[
Cekaj malo , stavio sam pa mi je ovaj BvB-prijatelj.....hmm( ukrao![]()
) ,tako da sam sad u "procesu "....
Jesi se odmah razgalamio..ccc

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Stvarno nije bila galama nego hocu da imas avatarHzBvB je napisao/la:[
Jesi se odmah razgalamio..ccc
Haha,nemoj samo Lewata past ce sportsport.baDamir_BvB je napisao/la:Stvarno nije bila galama nego hocu da imas avatarHzBvB je napisao/la:[
Jesi se odmah razgalamio..ccca proces ubrzaj hehe . Hoces da ti ja pomognem ? Jesi konto stavit Lewu ili KG .
![]()
![]()
. Eto mog prijedloga haha
Citas mi misli...evo trazim njihovu sliku -ZAJEDNO !Damir_BvB je napisao/la:Stvarno nije bila galama nego hocu da imas avatarHzBvB je napisao/la:[
Jesi se odmah razgalamio..ccca proces ubrzaj hehe . Hoces da ti ja pomognem ? Jesi konto stavit Lewu ili KG .
![]()
![]()
HzBvB je napisao/la:Citas mi misli...evo trazim njihovu sliku -ZAJEDNO !Damir_BvB je napisao/la:Stvarno nije bila galama nego hocu da imas avatarHzBvB je napisao/la:[
![]()
![]()
![]()
Ej damire , ne znam u cemu je furka...?
Nasao sam sliku i fino je resize u programu podesio one pix do 100 ,znaci smanjio sliku ..ali nikako ne mogu da je upload-iram non stop je lafo prevelika ? Koji joj je ****?
svaka cast napredujete iz dana u dan!!!SirAlexFerguson je napisao/la:Njemački prvak Borussia Dortmund želi zadržati trenera Jürgena Kloppa i nakon isteka njegova ugovora, potvrdio je izvršni direktor kluba.
Postojeći ugovor koji je Jürgen Klopp potpisao prošlog mjeseca traje do 2016. godine, a Borussia Dortmund spremna mu je ponuditi sigurnost na klupi i poslije toga.
Hans-Joachim Watzke, izvršni direktor njemačkog prvaka, ne bi se volio oprostiti od trenera nakon isteka ugovora, rekao je.
"Ništa u životu ne isključujem, ali mogu to da ću 2016. Jürgenu Kloppu reći, 'Moramo se rastati'", izjavio je za Bild. "Imamo potpuno povjerenje u Jürgena. Poznajem ga četiri godine, znam kako radi. Dali smo mu dugoročni ugovor jer znamo da će nas uspješno voditi i kroz teška razdoblja."
Klopp je trener Borussije od svibnja 2008. Prošle sezone osvojio je njemačko prvenstvo, prvo klupsko nakon 2002.
A u PM ajde sad fino baci jedan demant i reci kako si se zajebavao....Pa covjek igra u strasnoj formi i vidi sta se desava...cccc- Kagawa se povrijedio na treningu i propušta utakmicu u Berlinu. Falit će nam 2-3 sedmice.
Jbt. pa može li još koja povreda
Nagađa se da će Barrios u prvi tim, a Lewat iza špica. Još moguće opcije su Gundogan, Perišić ili Leitner. Imamo sila zamjene, ne mogu nam povrede ništa.
AKo je ovo istina , Barrios ide 100% iz BvB najgore je sto se za njega ne mogu uzeti ni velike pare...Ako je ovo istina onda ili Lucas ili Lewat idu, jer ovaj napadač je fenomenalan tako da sva trojica ne bi nikako mogla biti zajedno u ekipi. Ionako se Lucas dovodi u vezu s Valencijom.
----------------Lewat----------------Damir_BvB je napisao/la:Znaci bez Japanera 2 najvjeroavtnije 3 utakmice tuga . Iksreno ocekujte KISKEVE ! Jer sad definitivno nemamo ni jednog fantazistu na terenu sve sami trkaci borci ali fantazisete ni za lijeka uvjeren sam da cemo kiksat u naradne 3 utakmice mora jednostavno moramo bez Gotzea i Kagawe jbg ipak je previse za nas sastav, nedaj mi boze gledat onog idiota lewankarinasa na ceneru nedaj mi boze taj scenario opet bolje nek igra Gundogan ili Leitner ali uvjeren sam da ce Klopp pustit Lewu je.bo mu on zenu vise . PRELOSA VIJEST !
Ev vidjeh slučajno za ovaj vaš problem pa reko da vidim može li se pomoći....Što ne probas preko URL sliku postavit, ono gdje piše uploadiraj sa URL.bvb09_manijak je napisao/la:ej ljudi i ja bi postavio avatar,al koju god sliku da probam pokazuje mi da je prevelikaisti problem kao i kod druga @HZBVB
A bola', za koga si navijao do 18.?BVB4ever je napisao/la:Navijam od svoje 18 godine to znaci navijam za njih neke 3 godine![]()
Mora moć manijačebvb09_manijak je napisao/la:E hvala vam na pomoci,al nije nikako htjelo automatski podesit sliku vec sam morao trazit slike velicine do 100 piksela
Za pocetak grb nek stoji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.