NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Sta se ovo desilo na utakmici?
-
- Kontakt:
Dosla ciganija iz Kosove kod Maglaja.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mi smo heroji i dobri s glavom sto jos nismo nikog polomili i napravili prekid. Sta nam se radi kuci. I to selo od 20 kuca koje je nastalo prije 300 dana. Aaaaaj
Golman stvarno udario dijete?
-
- Kontakt:
Ja samo znam da je udario moje dijete ne bi vise nikad igrao fudbal
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Znas sta je najgore? Dodje ti selo od 20 kuca, napakuje ti ovako. Sve se desi, izrevoltira te toliko.. i odu kuci kao zrtve, pa jel moguće sta se nama radi.Tesanj1975 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:49Ja samo znam da je udario moje dijete ne bi vise nikad igrao fudbal
-
- Kontakt:

Moćni Mjau Mjau i njihova maskota preletaner Šemso Mandžukić
Cirkus od fudbala u ovoj našoj mizernoj zemlji
Mostar u srcu, Velež do groba
I tek sad slijedi najgori scenarij. Otkinuli ti bodove, mi ispali neandretalci, novcana kazna za klub, suspenzija stadiona itd. I sta?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:11Znas sta je najgore? Dodje ti selo od 20 kuca, napakuje ti ovako. Sve se desi, izrevoltira te toliko.. i odu kuci kao zrtve, pa jel moguće sta se nama radi.Tesanj1975 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:49Ja samo znam da je udario moje dijete ne bi vise nikad igrao fudbal
Treba se desit Sabrija Topalovic pa da bar imaju osnov da nas kazne.
Kakva drzava takav sport.
-
- Kontakt:
Zato marvu kao sto su ovi "navijaci" kluba iz Kosove smjetiti u onaj kavez jer isti i sluzi za gostujuce navijace. Kada pogledam onaj video na stranici i one njihove urlike i onaj vokabular jednostavno se najezim jer koji je to seljakluk mati moja mila.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
-
- Kontakt:
Misljenja sam da je to i trebalo odmah uraditi. Jer kad su svi na jednoj tribini ne mozes znati ni ko "urlice" niti ko navija. Ovako ispada da smo mi ti koji su moralne nule a oni kao bezgresni.
Kakvo je raspoloženje pred Igman?
-
- Kontakt:
Samo me zanima jedna stvar. Zar TOSK nema nikoga da ga "zastiti" u ovom lopovskom savezu?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ispostavilo se da nema. Žalosno.Tesanj1975 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 21:39Samo me zanima jedna stvar. Zar TOSK nema nikoga da ga "zastiti" u ovom lopovskom savezu?
-
- Kontakt:
Bas tako. Jbt sela pojedina su bolje zasticena od nas.
Mozda cak gore sudjenje nego protiv Kosove. Bas me zanima kakav je omjer faulova nedjeljne utakmice. Toliko im je pustao sve zivo a nama nije dao da pipnemo protivnika. Ne znam da li je smjesniji penal ili faul koji je sviran Rastoki u napadu, drugo poluvrijeme na ulazu u 16m.
Bori li se iko za ovaj klub u smislu zastite? Neka sve izgubimo posteno ali ne daj da te kradu u tvojoj avliji. Ima li taj navikani Tigar ikakve petlje i sluha za svoj klub, bar da ga zastiti lopovluka?!
Bojim se da slijedi isto ovako u nedjelju protiv ekipe Jedinstva, pogotovo ako im se ne poklope rezultati u srijedu.
Igracima, kapa dole. Za igru na uzasnom, mozda najgorem terenu prve lige, a najvise na strpljenju koje imaju da ne prospu zube lopovima u crnim odijelima.
Bori li se iko za ovaj klub u smislu zastite? Neka sve izgubimo posteno ali ne daj da te kradu u tvojoj avliji. Ima li taj navikani Tigar ikakve petlje i sluha za svoj klub, bar da ga zastiti lopovluka?!
Bojim se da slijedi isto ovako u nedjelju protiv ekipe Jedinstva, pogotovo ako im se ne poklope rezultati u srijedu.
Igracima, kapa dole. Za igru na uzasnom, mozda najgorem terenu prve lige, a najvise na strpljenju koje imaju da ne prospu zube lopovima u crnim odijelima.
Sreca nakupilo se bodova u prvoj polusezoni inace bi mozda i mi ispali zbog Jedinstva. U nedjelju u Tesnju opet lakrdija 99%.
Jadna liga, zao mi Tomislava koji ne zasluzuje ispast.
Spasavaju Jedinstvo unazad 3-4 godine, na kraju ce zavrsit ko Olimpik ili Celik. Dotakli smo dno u svim sferama drustva.
Jadna liga, zao mi Tomislava koji ne zasluzuje ispast.
Spasavaju Jedinstvo unazad 3-4 godine, na kraju ce zavrsit ko Olimpik ili Celik. Dotakli smo dno u svim sferama drustva.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mi juče kad god smo disali kraj igrača Igmana, faul su dobili.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Tako nam je druže zadnjih 5 kola. I onda nas prozivaju kako smo indijanci a ovo jednostavno više ne može normalan čovjek istrpit.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:36Mi juče kad god smo disali kraj igrača Igmana, faul su dobili.![]()