Safet Sušić - Pape

mirzatele
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 00:18

a gledaj sestorke na stolu, sve sama elita :rol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 31 okt 2014, 00:21

rishaaa je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la: Ja ti nigdje nisam rekla da sam iz tvog naselja :lol: :lol: :lol:
Pod naseljem mislim na Ze :D Jer Ze još nije dobila status grada :D Tako da je naselje sve :kafa:
Auuu živiš skoro pola godine kao građanin a da to nisi znao :shock: :D dobila je ona status grada ljetos :mrgreen:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 okt 2014, 00:22

bulbasor je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Mi sa Spusicem necemo vidjeti Euro.Ako pobijedimo Izrael Spusic ce naci nacina da opet zaebe neku drugu utakmicu.
Zato je bilo najbolje da izgubimo sve tri ove utakmice,valjda bi ga smijenili i sad bi imali vremena da popravimo zulum koji je on napravio,prije svega da skupimo sve najbolje igrace koje imamo i vratimo Spahu i Misketa.
Ovako se agonija samo produzava i odgadja se neodgodivo.
I sve bi procvjetalo kad bi otisao Safet?? Spahic i Misimovic bi opet imali po 25 godina, vjerovatno bi i Barbarez uskocio u kopacke?? Kolasinac bi ozdravio 2 mjeseca ranije?? Dzeko bi bio Zlatna kopacka Evrope?? Pobijedili bi Belgiju u Briselu 6 0, i na osnovu gol razlike otisli na Euro???

I zaboravih, na Euru bi se ponovilo nesto slicno kao u Portugalu kad su Grci osvojili?? Samo bi to sad bili mi??
:opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih:
Spineru,vrati se par mjeseci unatrag,na utakmice protiv Obale Slonovace,Meksika i Argentine.
Posebno se vrati na utakmicu na Maracani i vidi kakva smo sila bili,igrali smo egal utakmicu sa viceprvakom svijeta.

A danas gubimo od Kipra na svom terenu,slavimo bod protiv slabasnog Velsa i strahujemo od manje vise svake reprezentacije koja je jaca od Andore.

E to je uspio tvoj idol napraviti za samo nekoliko mjeseci,spineru :wave:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 okt 2014, 00:26

Rusilac je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Mi sa Spusicem necemo vidjeti Euro.Ako pobijedimo Izrael Spusic ce naci nacina da opet zaebe neku drugu utakmicu.
Zato je bilo najbolje da izgubimo sve tri ove utakmice,valjda bi ga smijenili i sad bi imali vremena da popravimo zulum koji je on napravio,prije svega da skupimo sve najbolje igrace koje imamo i vratimo Spahu i Misketa.
Ovako se agonija samo produzava i odgadja se neodgodivo.
I sve bi procvjetalo kad bi otisao Safet?? Spahic i Misimovic bi opet imali po 25 godina, vjerovatno bi i Barbarez uskocio u kopacke?? Kolasinac bi ozdravio 2 mjeseca ranije?? Dzeko bi bio Zlatna kopacka Evrope?? Pobijedili bi Belgiju u Briselu 6 0, i na osnovu gol razlike otisli na Euro???

I zaboravih, na Euru bi se ponovilo nesto slicno kao u Portugalu kad su Grci osvojili?? Samo bi to sad bili mi??
:opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih:
Spineru,vrati se par mjeseci unatrag,na utakmice protiv Obale Slonovace,Meksika i Argentine.
Posebno se vrati na utakmicu na Maracani i vidi kakva smo sila bili,igrali smo egal utakmicu sa viceprvakom svijeta.

A danas gubimo od Kipra na svom terenu,slavimo bod protiv slabasnog Velsa i strahujemo od manje vise svake reprezentacije koja je jaca od Andore.

E to je uspio tvoj idol napraviti za samo nekoliko mjeseci,spineru :wave:
Isti taj kojeg pljujes je vodio te egal utakmice prije mjesec,dva... ;) ;)
Zadnja izmjena: bulbasor, dana/u 31 okt 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 31 okt 2014, 00:29

DragonGirl je napisao/la:
Auuu živiš skoro pola godine kao građanin a da to nisi znao :shock: :D dobila je ona status grada ljetos :mrgreen:
Ma ne živim ja tamo već dugo :D Zar jeste :D Nemoguće je vala pola godine :D Tek se raspravljalo ono u proljeće :D Znači može biti samo 2-3 mjeseca,ako je već dobila status :D To je gadna procedura :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 okt 2014, 00:30

Ovaj Juventusovac fakat prolupo covjek :lol: Nije ti dobro momak.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 31 okt 2014, 00:32

rishaaa je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Ma ne živim ja tamo već dugo :D Zar jeste :D Nemoguće je vala pola godine :D Tek se raspravljalo ono u proljeće :D Znači može biti samo 2-3 mjeseca,ako je već dobila status :D To je gadna procedura :D
Pa rekla sam skoro pola godine :D ali doduše upravu si, mislim da je u julu i zvanično postala grad, to su 3 mjeseca :D

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 31 okt 2014, 00:36

Ajax je napisao/la:Ovaj Juventusovac fakat prolupo covjek :lol: Nije ti dobro momak.
Nemoj tako, čovjek lijepo ispuni svoje slobodno vrijeme i napravi nam ovako nešto da se možemo zezati do prekosutra :mrgreen: Nakon toga, ova slika odlazi u anale foruma :D Tri muhe jednim udarcem :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2014, 00:40

mirzatele je napisao/la:a gledaj sestorke na stolu, sve sama elita :rol:
Gestapo. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 31 okt 2014, 00:59

Juventinisimo je napisao/la:@rishaaa...nije rat,Pape je u pitanju.. :mrgreen:
@Cartman...pa hladno u Skandinaviji a ti taman stigao na sjednicu...cim se ugrijes,skini se... :mrgreen:
@bvb...'ogar je bio na protestima..od tada,ni traga ni glasa od njega...
@Girl...pa iz Zenice ste oboje...znam ja to uklopiti,sve kako treba.. ;)

Gdje je gulas?? On trazio sliku i ispario...eeeee gulas,gulas... :mrgreen:
Ne brini se nista tu sam ja.

2/9 Pametnom dosta!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 31 okt 2014, 01:52

znao sam da je sead sušić bolestan, ali da je toliko nisam znao.. danas saznao.. naravno, želim mu da pobijedi bolest i puno zdravlja! ljudski!
isto tako želim safetu da ode dok je još u očima pojedinih bar legenda, da ga ne pamte svi ko čobana kad ga otjeraju..
da je otišao nakon svjetskog, nekako, bez obzira što ga ni prije svjetskog nisam mogao, ispao bi na neki način gospodin.. ovo je ono samo čisto forsiranje platne liste, da mlatne koliko god može, a nažalost uvijek ima svojih podanika koji se klanjaju velikoj paradajz salati..

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 okt 2014, 02:12

bulbasor je napisao/la: Isti taj kojeg pljujes je vodio te egal utakmice prije mjesec,dva... ;) ;)
Je pa se onda nakon te utakmice najeo ludih gljiva jer to je jedino o objašnjenje za vođenje iduće i svih utakmica poslije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 okt 2014, 02:45

Valjda će dobiti utakmice Lacia da vidi gdje Lulić igra.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 31 okt 2014, 02:57

plavipatriota je napisao/la:ovo je ono samo čisto forsiranje platne liste, da mlatne koliko god može, a nažalost uvijek ima svojih podanika koji se klanjaju velikoj paradajz salati..

:kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2014, 03:05

Selam Ahmo, dobro nam dosao nazad. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 31 okt 2014, 03:42

Cartman je napisao/la:Selam Ahmo, dobro nam dosao nazad. :kafa:
Selam zemljace :kafa:

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 31 okt 2014, 04:28

calcio je napisao/la:Ne znam bas da je TSS dizelas, mozda nije najbrzi igrac ali evo mozemo se voditi statistikom sa SP gdje je njegov top speed protiv Irana bio 29,4 km/h. Samo su Avdija i Kolasinac imali vecu brzinu.
Steta sto nemamo ovakvu statistiku na svakoj utakmici.
Eto koliko se razumijes!
Dizelas-nesto sto koristi dizel za pokretanje, samim tim ubrzanje je sporije jer je brzina sagorjevanja na nizem nivou.
Dizelas moze imati zavrsnu brzinu(pod inercijom i golf dvica dizel ide brzo), dok je veliki problem preticanje jer je ubrzanje(a ne krajnja brzina na otvorenom) slaba.

Sad ovo primjeni na igrace i skontaces da je Tino najveci dizelas u ekipi i da smeta...pored njega u tu grupu moze samo stati Medunjanin(vezni red) ali on to nadoknadi znanjem(Tino to nadoknadjuje samo rodbinskim vezama).

Nemoj se ni pokusavati praviti bistar, i ako trolas radi to manje jadnicki i ofirno.
I skini taj avatar, sramota da se s loptom povezujes na bilo koji nacin.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AhmoNY
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AhmoNY » 31 okt 2014, 04:37

velez_mostar je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ne znam bas da je TSS dizelas, mozda nije najbrzi igrac ali evo mozemo se voditi statistikom sa SP gdje je njegov top speed protiv Irana bio 29,4 km/h. Samo su Avdija i Kolasinac imali vecu brzinu.
Steta sto nemamo ovakvu statistiku na svakoj utakmici.
Eto koliko se razumijes!
Dizelas-nesto sto koristi dizel za pokretanje, samim tim ubrzanje je sporije jer je brzina sagorjevanja na nizem nivou.
Dizelas moze imati zavrsnu brzinu(pod inercijom i golf dvica dizel ide brzo), dok je veliki problem preticanje jer je ubrzanje(a ne krajnja brzina na otvorenom) slaba.

Sad ovo primjeni na igrace i skontaces da je Tino najveci dizelas u ekipi i da smeta...pored njega u tu grupu moze samo stati Medunjanin(vezni red) ali on to nadoknadi znanjem(Tino to nadoknadjuje samo rodbinskim vezama).

Nemoj se ni pokusavati praviti bistar, i ako trolas radi to manje jadnicki i ofirno.
I skini taj avatar, sramota da se s loptom povezujes na bilo koji nacin.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:kafa:

Nemoj ga jos je :beba:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 okt 2014, 09:27

Safet odbio Azerbajdzan.
Sušić ih odbio
Nakon što je Bertie Vogts dobio otkaz, a nogometni krugovi iz Azerbajdžana kažu da je “uglavnom igrao golf”, kandidat za izborničku fiunkciju bio je i Safet Sušić.

Menadžerski krugovi nagađali su o godišnjoj plaći od 3 milijuna dolara, ali je, navodno, bosanskohercegovčki izbornik ponudu odbio. Tako je tvrdio njegov pariški prijatelj i menadžer Milan Ćalasan.

Ne znamo što je nogometni savez Azerbajdžana ponudio Prosinečkom, ali, ako je glatko odbio ponudu uglednog i bogatog turskog kluba, vjerojatno je to pristojna godišnja plaća. Kažu da je u konkurenciji za izbornika i jedan talijanski trener, čije se ime drži u tajnosti, ali ako su Azeri zvali Prosinečkog u Pariz na razgovor, znači da imaju najozbiljnije namjere.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 okt 2014, 10:27

Safet Sušić o velikom gradskom derbiju
" Sam sebi sam uvijek bio najteži protivnik"
ni dan danas se nista nije promjenilo :salut:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.