Nerealno je i da u ekipi Tuzla City igra jedan od najboljih napafaca lige, Ubiparip, po toj logici. Mada ne sumnjam ds ce se Zeljo pojacat, mozda i Hadzicem, ali nije bas da pare u ovoj ligi ne mogu dovest igraca. Trenutno smo u stanju da pariramo vecini klubova po platama igraca, tako da nije bas da ce bit "nemoguce i nerealno" docesti zvucno ime, provjereno kao Hadzic. Svako dobro i tebiREGISTROVANI je napisao/la:Druže nemam ništa ni protiv Veleža ni protiv Rođenih kažem samo kako jeste , ugovor mu istice u junu i dolazi kao slobodan igrac , Željo mu je ponudio odlicne uslove za bh standard i to je to , Radniku se ne placa nikakvo obestecenje a propo tog kupujete , vec drugu godinu za redom je jedan od boljih napadača u ligi, među top pet sigurno , i nerealno je da dođe u ekipu koja tek ulazi u ligu (ako) , dogovor između Amara i menađera Bilagica je pao ima vise od desetak dana i nema potrebe da uzimas moj odg na post kao neku vrstu provokacije , svako dobroFSB je napisao/la:Zar vi imate para da ikoga kupujete? Koliko znam, pred bankrotom ste.REGISTROVANI je napisao/la:Žao mi je ali ništa od toga , njegov status i novi klub se vec znaju a to je FK Željezničar i sve je završeno sto se toga tice
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Nema potrebe da tako reagujete na prvu bgm , volio bi da udjete u ligu više nego Olimpik ali trebate biti malo i realni , Tuzla City ima vlasnika koji je multi milioner u Americi i moze dovesti koga hoce i koga zeli , Veležov budzet je malo viši od milion maraka sada , a u premijer ligi ce biti sigurno visi , ali daleko opet od budzeta Želje koji se svake sezone krece izmedju cetiri i pet miliona maraka a ipak ulogu za dovodjenje igraca igraju i mnogi drugi faktori osim keša
Napokon da mozemo normalno diskutovati....REGISTROVANI je napisao/la:Nema potrebe da tako reagujete na prvu bgm , volio bi da udjete u ligu više nego Olimpik ali trebate biti malo i realni , Tuzla City ima vlasnika koji je multi milioner u Americi i moze dovesti koga hoce i koga zeli , Veležov budzet je malo viši od milion maraka sada , a u premijer ligi ce biti sigurno visi , ali daleko opet od budzeta Želje koji se svake sezone krece izmedju cetiri i pet miliona maraka a ipak ulogu za dovodjenje igraca igraju i mnogi drugi faktori osim keša
Naravno zeljo ima budzet od oko 4-5 miliona kao sto ti kazes...al vjeruj mi druze Velezov budzet ukoliko udje iduce godine u premijer ligu ce biti veći od 1 miliona..ne zelim da govorim koliki ce biti da se ne trola i tako to...
Vjerujem da govoris istinu za Hadzica i sve ok...al pogledaj malo sta je za Fajica bilo i kako ga je Velez dobio,to je znak da vec Velez polako pocinje dostizati ,tj pocinje parirati,trenutno bolje ekipe i ekipe sa većim budzetom..
A Azmir ima para sto jest jest,al ima para i u Velezu,nije samo jedan covjek.. vec dosta njih ucestvuje u financiranju

MUSVDG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
5620 PREĐENIH KILOMETARA U SEZONI 2018/19 NEKE CVAJTARE 189-te LIGE SVIJETA

Gdje mi je onaj magarac keba?
Hoces li do sibira?

Ili Pakistana?

Mlad si zelen si djecace

Gdje mi je onaj magarac keba?
Hoces li do sibira?

Ili Pakistana?

Mlad si zelen si djecace

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Da je Buducnost iz Banovica u ligi umjesto Capljine dobacili bi do Indije dan te yebo

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Hahhahahahahahh tata si jediniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Da je Buducnost iz Banovica u ligi umjesto Capljine dobacili bi do Indije dan te yebo![]()
Mostar u srcu Velež do groba !
Nadam se danas, da ce oblaci zaobici stadion i da cemo uci maximalno fokusirani u utakmicu. Podrska nece izostati
Ko je sudijska trojka?
Ko je sudijska trojka?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
5 ljudi je ostalo pisati iz razloga sto se napravila grupa na viberu, a uskoro ide nova forma foruma, tada sam siguran da ce se ta grupa moci ugasiti. Druga stvar, vrijedjas ljude, a evo i mene, iako sam sad u Mostaru. Niko ne bi isao da ih muka nije natjerala. A da nije te raje, ekipa bi nam na utakmice isla svojim autima, refali bi gorivo i tako. Ko god da si, nek ide na tvoj obraz, a i kad vidim ovako onda mi je draze , nrka te ovdjeMancinijev1babo je napisao/la:Nikome se tamo ne čita naprđivanje par matorih dijasporaca koji su odmah '91 kliznuli čim su prvi rezervisti došli, misle da za 15 dana u Mostaru pokupe svu pamet, gledam neku noć 5 pačenika ostalo pisati, plus sa "našeg" foruma informacije cure brže od svjetlosti. Radije ću se ovdje ismijavati sa par polupismenih čobana nego slušati lovačke o povaljivanjima nekih Čehinja i sličnoshaman7 je napisao/la:Plakali godinama za nasim forumom, kad smo ga dobili, opet ovdje gluposti sa ovim neandertalcima. Kad nas prebace u PL podforum, tad ce biti prave diskusije, ako nista 60% o fudbalu ce biti prica. Do tad je ovo ljubomora, zavidnost, a par ljudi vidim kao sto je Pajdo (admin prve lige). Mali, debeli, bolesni i pricaju da su bog i batina prve lige federacije. Imamo svoj forum, uletim nekad da izmaltretiram Mancinija i izadjem. Vidimo se za 3-4 sedmice u kvalitetnijem izdanju, barem sto se tice ovog foruma

-
- Kontakt:
Bola sta vam je, sta radite vas dvojica. Stipu bola svadje i to, danas idemo smanjit cilj na 2/2 . Samo sto smo slozni nas je dovelo do ovoga gdje i jesmo sada. Zato stipu svadje i idemo po nova tri boda. Forzza Velež
Mostar u srcu Velež do groba !
To je vec tvoj problemMancinijev1babo je napisao/la:Čuj pored živog foruma koristit viber grupu![]()
Vrijeđa i meni inteligenciju čitajući teške gluposti tako da smo onda kvit
-
- Kontakt:
Pa pic*o sto nisi to napisao na forumu tamo i predstavio se? Lahko je napisati mancinijevbabo i pisat gluposti. Imaj muda se predstavit pa pisat u svoje ime. Nek te sram i stid da nebi dijaspore sad bi igrali sa lokomotivom a ne ocekivali PL.Mancinijev1babo je napisao/la:Čuj pored živog foruma koristit viber grupu![]()
Vrijeđa i meni inteligenciju čitajući teške gluposti tako da smo onda kvit
Hoce **** tamo napisati zdapi. A nije jedini ima ih jos, tamo se ne smiju javiti pa ovdje seru.
Mazlume jedan na tom forumu je skupljeno preko 10.000 km za par dana za infrastrukturu na stadionu. Plus sto skoro sva ta raja ucestvuje i preko RAOC ili viber grupe. Pa je ta brojka mnogo mnogo veca. Sa tog foruma je krenulo i sve ovo oko prenosa domacih utakmica preko interneta pa se i tu uzme svako 15 dana oko 1000km... I Taj forum je slika navijaca Veleza a ne ovo sranje gdje debili pisu koji nemaju pojma ni o cemu takvi kao ti, kojih se vecina navijaca Veleza stide. Da nema Pastrmke i jos par ovih momaka sto ponekad nesto napisu bila bi tragedija i skroz druga slika navijaca Veleza, trebalo bi ugasiti ovu temu Veleza 1000000%.
Mazlume jedan na tom forumu je skupljeno preko 10.000 km za par dana za infrastrukturu na stadionu. Plus sto skoro sva ta raja ucestvuje i preko RAOC ili viber grupe. Pa je ta brojka mnogo mnogo veca. Sa tog foruma je krenulo i sve ovo oko prenosa domacih utakmica preko interneta pa se i tu uzme svako 15 dana oko 1000km... I Taj forum je slika navijaca Veleza a ne ovo sranje gdje debili pisu koji nemaju pojma ni o cemu takvi kao ti, kojih se vecina navijaca Veleza stide. Da nema Pastrmke i jos par ovih momaka sto ponekad nesto napisu bila bi tragedija i skroz druga slika navijaca Veleza, trebalo bi ugasiti ovu temu Veleza 1000000%.
-
- Kontakt:
Daj boze, danas od prve minute pritisnut da se postigne gol sto prije da se u zavrsnicu udje bez pritiska. Sa 9/9 smo dosli na 3/3, a poslije ove utakmice nadam se na 2/2 i onda svi u Visoko aBd.Mancinijev1babo je napisao/la:Danas Vitezu lagana 3 komada sljeduju

Forzza Velez
Tamo smo iskljucivo jer 90% raje nisu neki balavci kakvi su vecina na ovom forumu. Tamo smo jer takve budale kao taj combe ne mogu srati gluposti kao ovdje sto rade. Pogledaj na sta ova tema lici u zadnje vrijeme. To je bogu plakati, svi normalni su davno otisli sa ovog sranja.Mancinijev1babo je napisao/la:Et vidiš kako se lahko primate, zato ste se i zavukli tamo jer vas ovakvi ko combe mogu istrolat i nafurat. Napisat ću ja i tamo nije frka, šta se trebam bojat nekog matuzalema iz Švecke jel ??? samo nek se odobre računi da ne pišem sa tuđega.
Šta to pastrmka smisleno piše živ ti meni bio, handri narod ko i svak' normalan što na forumu radi, a ne da piše neke žalopojke
Evo sto moramo trpiti ove sa strane ali kad vidim pojedine "navijace Veleza" place mi se majke mi. I ja bi najradije da se pise normalno o igracima infrastrukturi, i konstruktivna kritika je dobro dosla ali ne mogu bola zuganja iza nekog nika na sve i svasta. Zato brate bujrum na forum ako sad ne mozes uci moces uskoro , izvadi clanske Veleza, UGMR i RA sa imenom i prezimenom pa izvolite reci sta imate. Pusti supljake.
Haj valja na utakmicu valjda nece kisa pokvariti sve. Evo malo je stala ali moze svake sekunde poceti.
-
- Kontakt:
Ne svidja mi se Kuduzovic na lijevom beku i Ovcina na klupiFSB je napisao/la:
Rođeni danas protiv NK Vitez (17:30h) u okviru 28. kola Prve lige FBiH igraju u sljedećem sastavu:
Bobić - Dario, Zvonić, Marques, Kuduzović - Zeljković - Vehabović, Ćosić - Samardžić, Brandao - Fajić.
Na klupi su: Bogdanović, Ramčilović, Mešanović, Osmić, Cvijanović, Ovčina i Berisha.
Sretno Rođeni!
#MUSVDG
Forzza Velez
Sretno RAja 

Hajde sad ovi imaju crveni
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A sto da bi usao moras vadit clansku RA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.