FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Basic ih je selektirao i pripremao..
Fuj ocm gadi mi se i gledati ove majmune. Ljudi nam se setaju u 16, znaci kao da sa realom igramo. Haj sve, al ovo su ljudi bez karaktera, zao mi je pojedinih igraca sto moraju dijeliti svlacionicu sa ostalim pacijentima.
-
- Kontakt:
Kojih pojedinih ti je zao konkretno?!
-
- Kontakt:
Ali kako im je svaki pas kratak, jesu doruckovali?
Dolaze nam ljudi do gola kao da 2 igraca vise imaju.

1921
Kakav je bjednik ovaj Mekic **** mu pas mater mahalasku odlazi picka ti materina smrdljiva
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Meni samo Krpića, čovjek da je imalo pametan trebao je otići još prije 2 mjeseca, ali je eto još uvijek tu, i zbog tog mu hvala mnogo što barem imamo jednog čovjeka da kažeš da je ratnik.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Posto ce bit karta protiv Banovica, Stupcanice i Celika ?
Bravo barbike.
Jos jednom da pozdravim sve koji su slavili dan pobjede i sampanjac ekipu, jel vam dusa na mjestu
Bravo barbike.
Jos jednom da pozdravim sve koji su slavili dan pobjede i sampanjac ekipu, jel vam dusa na mjestu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Selimovic, Boljevic, Haracic, Sabic, Al Jaber, Krpic. Po mom misljenju jedini koji posteno igraju nesto bar za sad. Iako ne znaju bar posteno igraju za razliku od ostalih koji ne znaju i karakterno su nule.
Koliko su bitni govori cinjenica da se upravo ori pjesma protiv ovih mentola na terenu.
Samo cekam da zabijemo gol u 90min za 2:1 pa da slavimo
Samo cekam da zabijemo gol u 90min za 2:1 pa da slavimo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zbog ovih pravih navijaca i uhljeba je situacija kakva jeste.
- ferroviario
- Kontakt:
Ovaj arap pojma nema gdje je došao. Jedina nada da će reći svojim da mu treba 20 novih igrača jer sa ovima će ispasti iz lige glat.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Gori hadalji terenom još zadugo neće hodati, za trčati da ne govorim.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Meraak1921
- Kontakt:
Boga mi opstanak je jos daleko ..
Sve dok nijemo posmatramo ovo ce se produbljavati. A tesko se vratiti iz mahalskog kluba u pravi sportski klub a mi smo vec duboko zagazili u te mahalske vode vec godinama. Nekoliko puta sam govorio da se nas to kostati.
Mi vec nekoliko utakmica ne da nemamo igru nego nemamo ni zelju da igramo. Kako ces ti sad zamijeniti sve ove mentole kad nemas ni marke. Osudjeni smo na propast i bezobrazluk.
Cak i pod simom krunicem i onim vremenima mi se nije gadilo iako smo bili odron, ali ovo danas mi se gadi gledati i cak mislim da smo i zasluzili da ispadnemo iz lige da saperemo odron ljude iz kluba.
Mi vec nekoliko utakmica ne da nemamo igru nego nemamo ni zelju da igramo. Kako ces ti sad zamijeniti sve ove mentole kad nemas ni marke. Osudjeni smo na propast i bezobrazluk.
Cak i pod simom krunicem i onim vremenima mi se nije gadilo iako smo bili odron, ali ovo danas mi se gadi gledati i cak mislim da smo i zasluzili da ispadnemo iz lige da saperemo odron ljude iz kluba.
-
- Kontakt:
Drina light
Smijesno koliko im prostora ostavljamo, ljudi nam redovno sami izlaze na stopere i pretrce ih kao iz picke. Kuda se krecu, sta rade, organizovanije od nas izgledaju terminske ekipe.

1921
Prekidaj utakmicu.Dosta.
Majku vam nesposobnu

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svaki napad opasan, svaki sut gol. Skup amatera.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Polomiti svaku kost u tijelu posle utakmice mrtvu vam majku **** svima
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
E ovo je bojkot igraca jer ne zele da ozbiljno treniraju!!!
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Pushko92, TefalTava, zeljovolimte i 42 gosta.