Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 15 mar 2014, 15:43

samozeljo1987 je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:MIŠEVI U RUPE!
Ne seri molim te eto, jedva čekate da padne gol od Džeke pa da počnete sa ovakvim glupostima, miševi u rupe ovo ono, treba ga kritikovat, ovaj gol je plod te kritike budi siguran.
napisao sam ovo isfrustriran, valjda ti je jasno, volio bih ako je ikako moguće da ne vrijedjaš :)
Džeko je toliko učini za nas, pa zar je moguće da se sve tako brzo zaboravlja, ali zato i jesmo najgora nacija na svijetu.. dobar nam je kad daje golove, a kad ne ide "Klocu, šljivotresu"
#Ynwa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 mar 2014, 15:43

bravo Edine, konačno! ovo mu mora dati neophodno samopouzdanje .. inače je odigrao dobro, hvalili su ga i komentatori, dobro je držao loptu kad je trebao, kod prekida pomagao, itd .. to mu je to i bio posao, naprijed nije ni imao lopti, niti je Man City napdao, branili su se skoro čitav meč :D

još jednom, dobar meč za Edina i dobra realizacija kod gola! 8-)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 15:43

Znaci ovako,Dijamantu,ponosu,idolu nacije,gazijo,ljiljane zlatni,sultane,šahu,ajatolahu,Zmaju bosanski,care,kralju,velikanu,gromado ljudska,svjetska igracino.....

Srce mi je ko Bjelasnica.

Ima li kakvih srcanih problema kod petokolonasa?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 mar 2014, 15:44

Admir_Sa je napisao/la:sta se ono dogovara sa jelavicem :mrgreen:
Kaze zvacemo te,pretpostavljam da cugaju on Kola,Jovetic i Nastasic.
1946

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 15:45

8-) 8-) 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 15 mar 2014, 15:45

hroni je napisao/la:
ne seri papak
[youtube][/youtube] ;)
#Ynwa

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 15 mar 2014, 15:48

Niko Džeku ne mrzi , svi ga mi volimo on je naš, niko ne zaboravlja sta je uradio za državni dres, al' priznaj i ti sam a i svi ostali da je u zadnjih nekoliko prijateljskih utakmica jedva pretrčao 5 metara, to je ono što najviše boli, ne zalaganje za državni dres, za navijače koji prelaze po hiljade kilometara da bi im ti pokazao kako se šetaš po terenu? ako si najveća zvijezda tima i pokazi to borbom i zalaganjem a ne šetanjem.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 15:49

Evo ga promasaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga pogodak, staviti naocare za varenje da vas elegancija ne oslijepi :P
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 15:49

knabs je napisao/la:"I refuse to congratulate or be happy with/for Dzeko. Wow, he did his job! He was pure garbage and did not give a fuck for 90 minutes. I'll enjoy the goal because it sealed a win and Silva is a football God. As for Edin? Piss off. I still can't wait until he's no longer a City player."

Divno misljenje imaju shitijevi navijaci o Edinu, mislim danas je stvarno magao dosta bolje, ali kakvi su to pacovi od navijaca :?
To je vjerovatno neka engleska verzija Pisca ili Chuckia ili Neutrala, pravi navijaci mu pjevaju pjesme na stadionu ;)

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 mar 2014, 15:50

Danas je bio dobar nas dijamant. Puno je pomagao odbrani. Da je dao i onaj drugi kad je bio 1v1 sa golmanom bila bi odlicna partija. Ko zna, mozda i ove kritike pomognu.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 15:50

Edine, Manijaci su uz tebe!

Tema skoro pa ista kao Pape, samo drugačije boje.

:lol:

@samozeljo1987

Bravo, neka sam i ja pročitao da je neko plav napisao nešto objektivno. Samo da ispravim jednu stvar, jest naša najveća zbijezda ali nije naš najbolji igrač, to je Miralem Pjanić.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 mar 2014, 15:50

Meni je fascinantno kako se mi odnosimo prema igracu koji je, kontra svake logike, posao iz nase lige i dosao do toga da igra na Nou Campu, a da ga vikendom gleda cijeli svijet na malim ekranima.
I opet se neko nadje, pa mu zamjera sve, od izbora djevojke, do kilometraze na utakmicama...
Covjek je jedna od rijetkih pozitivnih stvari s kojom povezuju nasu zemlju.

Znam ja nas, yebo ti nas :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 15 mar 2014, 15:50

samozeljo1987 je napisao/la:
Ne seri molim te eto, jedva čekate da padne gol od Džeke pa da počnete sa ovakvim glupostima, miševi u rupe ovo ono, treba ga kritikovat, ovaj gol je plod te kritike budi siguran.
Ja mislim da je ovaj gol plod dobre asistencije
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 15 mar 2014, 15:52

Consigliere je napisao/la:Meni je fascinantno kako se mi odnosimo prema igracu koji je, kontra svake logike, posao iz nase lige i dosao do toga da igra na Nou Campu, a da ga vikendom gleda cijeli svijet na malim ekranima.
I opet se neko nadje, pa mu zamjera sve, od izbora djevojke, do kilometraze na utakmicama...
Covjek je jedna od rijetkih pozitivnih stvari s kojom povezuju nasu zemlju.

Znam ja nas, yebo ti nas :roll:
objasnio, bravo!
#Ynwa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 15:53

@Consigliere

Koga briga?

Državni dres je nešto posebno, zaboli me briga za koga igraš i protiv koga igraš ako ne gineš na terenu. Reprezentacija je nešto potpuno drugačije i umjesto da gine na terenu, trči, trudi se on raspravlja na utakmici sa navijačima. Svaki navijač je imao pravo zviždati Edinu jer je odigrao katastrofalnu utakmicu, a njegova rekacija je samo pokazala o kakvom se karakteru, tj. umišljenoj zvijezdi radi.

Kolašinac je odigrao tek drugu utakmicu za BiH i u te dvije utakmice je pokazao više želje nego pola naše reprezentacije, a Džeko kao najveća zvijezda je u krupnom kadru, tako da će svi gledati prema njemu i njegovoj igri.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 15:53

Zdravlje kakvo je,jel sve u dure?

amcibald

Post Postao/la amcibald » 15 mar 2014, 15:54

samozeljo1987 je napisao/la:Niko Džeku ne mrzi , svi ga mi volimo on je naš, niko ne zaboravlja sta je uradio za državni dres, al' priznaj i ti sam a i svi ostali da je u zadnjih nekoliko prijateljskih utakmica jedva pretrčao 5 metara, to je ono što najviše boli, ne zalaganje za državni dres, za navijače koji prelaze po hiljade kilometara da bi im ti pokazao kako se šetaš po terenu? ako si najveća zvijezda tima i pokazi to borbom i zalaganjem a ne šetanjem.
U zadnje dvije prikateljske protiv Egipta i Argentine je "zakazao" kao i vecina reprezentativaca,al kako mozes zaboravit utakmicu protiv Amerike i njegova dva gola, jedan ponisten nakon sumnjive off.pozicije.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2014, 15:55

Ovo sam ocekivao. Jest da je pred sami kraj ali vrlo bitno za samopouzdanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 mar 2014, 15:57

Neutral je napisao/la:@Consigliere

Koga briga?

Državni dres je nešto posebno, zaboli me briga za koga igraš i protiv koga igraš ako ne gineš na terenu. Reprezentacija je nešto potpuno drugačije i umjesto da gine na terenu, trči, trudi se on raspravlja na utakmici sa navijačima. Svaki navijač je imao pravo zviždati Edinu jer je odigrao katastrofalnu utakmicu, a njegova rekacija je samo pokazala o kakvom se karakteru, tj. umišljenoj zvijezdi radi.

Kolašinac je odigrao tek drugu utakmicu za BiH i u te dvije utakmice je pokazao više želje nego pola naše reprezentacije, a Džeko kao najveća zvijezda je u krupnom kadru, tako da će svi gledati prema njemu i njegovoj igri.
Dakle, zakljucak: Dzeko izdajica, Kolasinac bosanski vitez i zmaj :roll: :roll:

Boze me sacuvaj...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 mar 2014, 15:58

Cestitke Dzeki na dobroj utakmici,golu i pobjedi Citya! Bio je dobar danas! trudio se,trcao,zalaganje za 10.. samo da ovako nastavi ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.