belosevic28 je napisao/la:Uvrijedilo sve one koji vole fudbal, za razliku od revolverasa i bombasa sa sugaviceIlProfessore je napisao/la:To uvrijedilo simpatizere ubica poput Vuka i ostalih revolveraša koji upravljaju sjeverom i iz zatvora ili?

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
belosevic28 je napisao/la:Uvrijedilo sve one koji vole fudbal, za razliku od revolverasa i bombasa sa sugaviceIlProfessore je napisao/la:To uvrijedilo simpatizere ubica poput Vuka i ostalih revolveraša koji upravljaju sjeverom i iz zatvora ili?

"Manijaci" azilanti,vjerovatno bi da pređu u hordaše,u Lukavicu ih ,u azilantski centar dok se procedura ne završi.
Danas je na sarajevskom aerodromu u toku vježba simulacije avionske nesreće. U svakoj nesreći ima povrijeđenih, a ovi momci su učesnici vježbe, njihov zadatak je bio da obezbijede dovoljan broj povrijeđenih, kako bi vježba i simulacija imala autentičan i realan karakter. Kako je stvarno obaranje aviona jako skupo, angažovani dečki su bili logičan izbor. I sad ih neko proglašava krivim..bez veze..
Jesi li ozbiljan? Da li je potrebno da lijepimo sada sve, nacionalisticke, ratne i uvredljive parole? Pjesme u kojima se spominje klanje, spominju ustase i cetnici, pjeva za vaseg Aliju, jednog i jedinog?IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Ti pricaj o gasenju, lani vas na 3-4 utakmice nije nikako bilo, otjerala vas 2 lika, ali zato na djecu 2oo2. godiste smijete revolverasi... Sta ce ti trans moronu, odes u prostorije kluba i sve ti jasno bude...IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Pa ja, znao sam da se trebalo mnogo fgradskije odigrati to. Trebalo je biti nešto poput: Hvala Radovane, hvala Vojo junače što ste pokazali da u svakom žitu ima kukolja. Nisu svi isti, vas 2 ste izrod roda svoga i povesti onu vašu omiljenu: DRUŽE TITO MI TI SE KUNEMO!MortemHz je napisao/la:Jesi li ozbiljan? Da li je potrebno da lijepimo sada sve, nacionalisticke i uvredljive parole? Pjesme u kojima se spominje klanje, spominju ustase i cetnici, pjeva za vaseg Aliju, jednog i jedinog?IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Pa hajde ti mudonjo izađi malo iz kuće, prošetaj do sjevera i reci da ne želiš da ti tribinu vodi Vuk, E.K. i njemu slični... ili ih podržavaš... aaaaaa.belosevic28 je napisao/la:Ti pricaj o gasenju, lani vas na 3-4 utakmice nije nikako bilo, otjerala vas 2 lika, ali zato na djecu 2oo2. godiste smijete revolverasi... Sta ce ti trans moronu, odes u prostorije kluba i sve ti jasno bude...IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Nemoj pametovati o stvarima o kojima veze nemas.IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Imam, mnogo više nego što misliš. Uključi se i ti u traženje podrške istima. Pokušaj iskoristiti čari google-a, ako nađeš šta, javi.Evolution87 je napisao/la:Nemoj pametovati o stvarima o kojima veze nemas.IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Izgleda da nisi razumio, pa da probam ovako:IlProfessore je napisao/la:Imam, mnogo više nego što misliš. Uključi se i ti u traženje podrške istima. Pokušaj iskoristiti čari google-a, ako nađeš šta, javi.Evolution87 je napisao/la:Nemoj pametovati o stvarima o kojima veze nemas.IlProfessore je napisao/la:Belosevicu i moje lijevo mudo, nađi mi transparent u kojem grupa navijača Željezničara podržava ili likuje ubicama nevinog naroda. Tu nešto morališeš a sjever ti skoro pred gašenjem, al eto, tipično pitarski.
Pa gdje su ti sintori kad ih covjek treba... valjda ovaj sto laje neće ujesti...Evolution87 je napisao/la: Izgleda da nisi razumio, pa da probam ovako:
Avavav av avav avavav.
Peace je napisao/la:Pa gdje su ti sintori kad ih covjek treba... valjda ovaj sto laje neće ujesti...Evolution87 je napisao/la: Izgleda da nisi razumio, pa da probam ovako:
Avavav av avav avavav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.